Jag har inte slutat blogga

Hej! Jag tänkte bara skriva det, att ne jag har inte slutat blogga. Men ett litet upphåll kan man kanskr kalla det. Jag är trött på min design och namnet och då blir det inte kul att blogga. Så därför så kommer jag starta en nyblogg, självklart kommer alla gamla inlägg och sånt finnas med! Det kommer att bli skitsnyggt och jag kommer börja blogga varje dag tills dess! :) Men om ni inte kan hålla er så kan jag tala om vad jag gör:
1, Pluggar
2, Tränar
3, Jobbar
4, ska faktiskt åka till kusten med  clara på onsdag och det kommer bli super! 
 
Vi hörs om ett tag! Puss

Regn i maj

Hej! Idag har ag haft tur med skjuts iallafall. Fick skjuts av vanessa till skolan imorse när jag insåg att det regnade och hem ifrån skolan fick jag skjuts av anders. :D De få timmarna som jag var i skolan idag, (8-13, ganska få iallafall för mig) rullade på ganska bra förutom på fysiken då jag höll på att gå under av tristess. Igår var jag sjuk, hade extremt ont i huvudet. Därav inget inlägg på grund av att jag inte kunde sitta vid datorn. Idag är det bättre. Har träning ikväll med först ska jag läsa en bok som mamma rekommenderat och kollat på tv. Dessutom har jag Ben&Jerry's i frysen så det lockar ganska bra det. Får se om jag lyckas hålla mig.

Vi hörs, puss!


Tisdag = skola igen

Jag behöver motivation för att ta mig till skolan! Har verkligen ingen lust över huvudtaget.
Det enda jag vill är sova sova och sova....

Jag saknar böcker

Efter en studiedag som denna så har jag iallafall insett en grej, böcker är mycket bättre än film. Men jovisst, jag har insett det förr men nu var det verkligen en uppenbarelse för mig. Sist jag såg Ps. I love you så somnade jag och jag har inte sett den sen dess men ändå känt att de nog var en bra film. Efter ett ha läst boken (nåja, en del iallafall. men jag SKA läsa ut den så småningom!)  så hade jag verkligen scener i huvudet som jag verkligen ville se på film. Men det hade ÄNDRAT alltihop, förkortat en massa så att ingenting stämde. Det som jag väntat på att få se för att de i boken verkade så roligt och bra blev det inget med. Så nu är jag saaaad och har bestämt mig för en sak iallafall, ta mig mer tid för att få lockas in i böckernas värld, för den är trots allt den allra bästa!

Lunch på Dagnys

Det blev lunch på Dagnys tillsammans med Jonas, Jesper, Mirza och Granit. Jag behövde inte betala en krona tack vare min bror, underbart! Efter det tog jag en sväng in på Godislagret och hyrde PS. I love you, så nu är min kväll spikad efter träningen. Köpte även en glass till mig och en till Jesper, jag körde på en nyhet från Magnum och oj vad god den var. Men dyr... Med nya krafter ska jag ta tag i svenskaarbetet ännu en gång, börjar få lite hum om ad det är som ska göras nu iallafall. Känns lite bättre. Snart är det träning, adiooos!


Dags att stiga upp nu!

God morgon säger jag och sitter fortfarande iklädd pyjamas. Men sanningen är att jag varit vaken sen nio ungefär. Under denna morgonen har jag kollat runt på diverse bloggar och fått några nya favoriter, ätit frukost och läst i engelskaboken. I boken har jag kommit ungefär halvvägs så ska åka och hyra PS. i Love you idag hade jag tänkt, någon som är sugen på at göra mig sällskap kanske? =)
Annars idag ska jag plugga, skriva en hemsk svenskauppgift som ska in på onsdag och läsa ännu mer i engelskaboken. Mat äter jag förhoppningsvis på något gott stället här i falköping, tror min minibror skulle få välja och storebror betala. (hihi.) nåja, han kanske inte pröjsar för mig men då skulle nog mamma göra det! gärna för mig.
Träning i eftermiddag också, får vi inte glömma. Nu har jag tränat varje dag i snart en vecka. Min kropp börjar bli sliten.

Sömn för min del!

Musiken dunkar utanför mitt fönster och någonstans inuti mig så önskar jag att jag vore på ett dansgolv och dansade loss totalt. Men, i min minderåriga situation så hade jag just nu bara stått och fryst någonstans om jag fått för mig att festa ikväll. Men att drömma sig iväg till dansgolvet går ju iallafall.
Kvällen har iallafall varit bra trots det bara varit en hemmakväll, men en hemmakväll med clara! Vi lyckades komma in på Victorias Secret's bikinis igen och snart så kan jag inte hålla mig längre innan jag beställer. Vi avklarade även fyra avsnitt till av One tree hill och jag somnade för första gången till ett, det sista. Men som tur är så har jag ju redan sett till 19, lucky me.

På tal om att somna så har jag knappt sovit någonting i natt känns det som. Det är som om jag bara hade någon ytlig sömn där jag blundade och tänkte men inte sov. För jag vaknade minst lika trött som när jag gick och la mig.
Men nu måste jag sova, för imorgon är det jag och pappa som intar Burma ännu en gång. andra gången denna veckan, inte illa för lilla mig va? =)

GOD NATT!



RSS 2.0