dräktfix

har fixat lite nu med min dräkt till på fredag. tror det kommer bli bra denna gången faktiskt. måste bara fix lite till, en del som ska sys och så. men jag längtar. kommer nog bli kul med en skadad fot också, hoppas jag! :)

ikväll blir det främmande fågel innan jag ska sova, sovmorgon imorgon och jag tackar för det.
puss

sista september

hallå i stugan.
i morse gick jag upp tidigt, väldigt tidigt. klockan kvart i åtta ringde klockan o ch jag gick ner och satte mig med telefonen i handen framför tvn tillsammans med jesper. tio över åtta ringde dom och jag fick tid 08.35, snabba puckar men jag sa att jag skulle fixa det! jonas skjutsade mig och jag fick hoppa in i vårdcentralen. efter en stunds väntetid fick jag följa med doktor och han bedömde att jag hade fått en ledbandsskada. ingen träning och gå på kryckor i två till tre veckor men att försöka stödja lite på foten medans jag går. där sprack allt tänkte jag, ålle, skolsm. fan vilken tajming det här blev! men han skulle ändå trots sin bedömning skicka mig till röntgen och jag fick vänta ännu längre i väntrummet innan om sa att jag kunde hoppa ner. jobbigt som fan. vid röntgen var det inte så lång väntetid och jag fick röntgas och sen fick jag ett brev med mig som jag skulle lämna till vårdcentralen. hopp igen! väl där fick jag reda på att inget är brutet, som tur var! :) jonas hämtade mig iaf snäll som han var. pratade med mamma och hon tyckte jag skulle gå på ålle ändå, HAHA. jag får väl hoppas jag får ha kryckorna där inne, men får väl tejpa foten iaf och sen ta det lite lugnt iaf. annars skulle kryckorna passa bra till min outfit, muaha. mer säger jag inte!(: vid halv tolv åkte jag ner till dotorp och mötte camilla, där hoppade jag runt och kollade dotorpscupen fram till halv två då jonas hämtade mig och vi köpte donken. mums. sen dess har jag typ sovit i soffan framför disneychannel. mys. adiooooos!

världens sämsta dag

hej, kan jag börja med för att låta trevlig för det kommer inte bli något trevligt inlägg. FYFAN vilken hemsk dag, jag säger då det. gick upp vid halv sju för att hinna duscha innan skolan och ta det lugnt. när jag skulle cykla iväg vid halv för att vara i tid till skolan eftersom jag inte visste vilken sal jag skulle vara i så hittade jag inte nycklarna. världens panik och jag sprang fram och tillbaka i hela huset och vände upp och ner på mitt rum. efter en kvart hittade jag nycklarna i källaren och fick tokcykla till skolan! där var det uppsats och jo det gick väl bra. skrev om matvanor, tyckte det passade mig. men att sitta och skriva uppsats i tre timmar tog på krafterna, jag var helt slut efter det. Sen hade jag inga fler lektioner förrän klockan två då fotbollen böjra så strosa runt i korridoren med sandra och emmie mestadels. vi hade även en livlig diskussion med bex om nya plastikoperaionsmetoder. HAHA. där tyckte jag synd om geten som fick lyssna på det, fast tjuvlyssnar man får man skylla sig själv. sen på fotbollen börjar det bra, men slutar katastrof. mitt i en pressövning vid en duell med robin händer det, jag ska inte försöka förklara varför för blir bara krångligt men min fot hamnar konstigt mitt under mitt springsteg och jag lägger all min tyngd på en vikt fot. FYHELVETEEEEE vad ont det gjorde. var nära på att svimma av smärta och låg bara på marken och skrek av smärta med armarna för ansiket. hörde bara röster runt om mig som kändes jättelångt bort. var jättecreepy. har aldrig känt så eller haft så ont tidigare. fick lägga mig ner med lindad fot i högläge tills mamma kom och hämtade mig. fidde som hjälpte mig en hel del med stöd när jag skulle gå och sen fick jag även låna kryckor av honom, thanks! :) väl hemma hoppade jag i duschen och sen fick mamma linda om foten. fick åka och jobba också, kunde ju inte svika team ida och lisa på måndagskvällarna. men satt i kassan hela kvällen och det gick förvånansvärt snabbt. nu ska jag snart sova, måste upp i morgon och vara vaken runt åtta när vårdcentralen ringer för att säga tid. måste kolla upp ifall den är bruten eller inte. jag hoppas verkligen inte det. vore så jävla typiskt. men tror inte det, visst gjorde det förbannat ont och gör det nu med, plus att den är jävligt uppsvullen. men tror det vore blå och ännu mer uppsvullen om den vore bruten. men iaf, jag ber till gud att den inte är bruten. skulle förstöra allt. ålle på fredag och skolsm nästa onsdag, plus gran canaria. foten lär ju inte vara helt läkt till de isf. men somsagt, jag hoppas!

en tjej med namnet simba gjorde min kväll

är precis hemkommen ifrån camilla och hampus lägenhet för veckan. en jättemysig lägenhet men bebisen som också var där var mysigast. eller ah, roligast kanske man ska säga. en liten kattbebis som hoppade och busade så fort man lekte lite och prassla i plastkassan. jag hade kul iaf :D vi åt även pizza och kollade hål i väggen! :) mycket gemytlig söndagskväll. Puss

28 september

tjoolahopp. igår var det en mycket lug kväll efter jobbet. somnade i soffan framför blood diamond men gick upp för att sova framåt tolv! på jobbet däremot var det mycket folk, kom inte ifrån förra tjugo över. vem går in och storhandlar i en affär 3 minuter innan det stänger?

idag gick det bra att jobba. marcus ska få pisk för han kom fyrtio minuter försent med en bakfylla i bagaget! (Y) jodå, inte tyckte man synd om honom iaf. man mår som man förtjänar. HAHA! straffet han fick var iaf att rensa pantrummet, muahaha. det luktar inte gott :D

snart ska jag iväg till camilla hade jag tänkt. ska kolla hennes och hampus lägenhet för veckan och hälsa på kattungen de är barnvakt åt :D sen ska vi också se på mamma mia! mums :D
annars händer inte så mkt, ska läsa igenom papprena till uppsatsen också, men det får bli senare.
adioooos.

jobb ikväll

hello, nu var det ett tag sen jag skrev. men igår var det chill hemma hos mig med singstar och en massa flöt tillsammans med emmie, fanny och sofie! bra kombination. :D efter singstar var det som vanlig deeptalk och sen vandrade dom hem framåt tolv. imorse vaknade jag rätt tidigt och tänkte åka iväg och träna. men jag drog till stan med mamma istället och myste runt. hittade lite grejer som jag får när jag fyller år! :D kollade även mobil och grejer.
nu ska jag snart till jobbet, jag orkar inte ikväll.. men hoppas det går fort :D PUSS

"ny-årstidnostalgiinlägg"

god kväll. nu finns det bara en matteuppgift kvar, emmie var nog nära en lösning men hon var tvungen att äta. så när hon ringer är jag klar :D har läst igenom allting också, funderar på att kolla lite i extraboken också. men annars ska det nog gå bra, (vem försöker jag lura? ). ne men allvarligt, så dåligt ska det nog inte gå. hoppas jag.
jag vill förresten ut och rensa skallen lite, så ska nog ta en powerwalk. Hade tänkt försöka få med sofie men hon svarar inte, så får nog ta och gå en sväng själv. Men med musik i öronen är inte det alldeles fy skam det heller.
Förresten så har inte jag haft ett såntdär "ny-årstidnostalgiinlägg" ännu. men jo, det går mot kallare tider och vet ni vad? jag gillar det faktiskt.
1. Jag fyller snart år
2. Jag älskar tiden innan julafton då man får en massa julkänslor
3. Mysigt med tända ljus, (nu skulle man bara ha ngn att krypa ner under täcket med också)
4. det är nog den bästa anledningen, GRAN CANARIA NÄRMAR SIG!

det var iallafall fyra anledningar som är bra med höst. det är till och med charmigt när kylen ilar genom kroppen när man far till skolan utan vantar. (imorse kom jag ihåg att ta på mig vantar ända tills jag skulle kliva ut genom dörren, då glömde jag dom och kom på det när jag precis kommit iväg, men inte hann jag vända för det var spanskaprov om en kvart!). Jag får inte heller på mig en mössa om morgnarna trots min snygga som jag köpte på indiska. men det är för att jag varit chill i veckan och haft knut, då ser det lite wierd ut med mössa, men imorgon kanske jag kör med utsläppt. eller så sätter jag upp håret när jag kommer till skolan, för är så skönt att inget hänger och kliar i nacken.
ne annars var jag nog klar där. emmie ringde och sa att vi skulle skita i sista uppgiften, lika bra det. tror inte det skulle komma på provet ändå, för det hörde nog till "likheter och olikheter" och det skulle vi inte ha, :)
förresten så är det knappt höst på morgnarna om man bortser från alla vackra träd, för det är verkligen svinkallt. känns som vinter utan snö ungefär.

nu vill jag ut och gå, sofie jobbade visst till tio. blir en egen promenad, sen måste jag göra engelska också. hmpf, jag gillar inte megaläxorna som gerd ger oss...
pusshej iaf. och godnatt.

jag behöver ledig tid

jag har blivit trött på ugglan. hon går inte med på att nästa gång vi ska lämna in ett arbete skriva under det med ett kodnamn. för hon vill veta vem det är som har skrivit det. jag hittar verkligen ingen anledning till det. och enligt skolverket så har man rätt till det, jävla uggla! det kan ju inte betyda ngt annat än att hon vill betygsätta oss efter vem vi är? imorgon går jag och sandra till rektorn för deeptalk.

jag hade spanskaprov imorse som var annorlunda och mycket svårare än vad de brukar vara. det var ett helt annat sorts prov. fick till och med utvärdera det. knepigt.
efter provet tillbringade jag håltimman nere på gymmet och senare i solariumet. när jag duschat och grejat var det dags för lunch innan mattelektionen. jag har äntligen börjat fatta lite och det kanske är på tiden nu när provet är imorgon?
efter svenskan slutade jag och for hem, så nu har jag pluggat matte sen klockan tre ungefär. ska snart äta kebab i pita bröd, mums. helt gorgeous. sen blir det mer matte. har kört fast några ggr och har nog pratat med emmie fem ggr i telefon redan idag, har en känsla av att det blir några fler. . har det tre svåraste uppgifterna kvar på repetitionerna så jag bävar lite inför att ta tag i det. måste ha mat i magen innan iaf! :)



HAHAHA vilken bild! jag är nog sandraist på bilden. hmpf.

beautiful nails!

hejsan! nu har jag varit och fixat naglarna, mycket bra blev det! denna gången blev det även en dekoration, nästa gång kanske jag vågar måla nagelarna i ngn cool färg också och inte bara fransk manikyr! aja, nöjd är jag iaf och hoppas det håller längre denna gången! :) jag har även hunnit med att laga mat, jättegott blev det. nu ska jag läsa igenom spanskan en gång till och kolla upp lite grejer. ingen vet möjligtvis inte hur verbet preferir böjs? (a) . klockan nio är det iaf dags att vandra ut på en promenad med clara, längsen sist och välbehövligt! =)

hemskt dag till att börja med

åh denna dagen har varit nästintill halvt hemsk. börjar med att jag kliver upp och är hur trött som helst. jag får skynda mig för att hinna ta sällskap med sofie och väl i skolan så bär det av mot skogen på fåraberget! där skulle vi mäta ph värde och annat av mycket intressant värde. (ironi). ja det var en biologilektion och det är sånt vi på natur sysslar med! men det värsta var inte att det  var tråkigt, för så tråkigt var det inte med räka, marcus och fredrik i gruppen utan det var kylan så gick genom kroppen men satte sig mest av allt i fötterna. det var isbitar, jag skojar inte. det kan vara mina nya converese men vafan, det är inte ens vinter längre? det var exakt samma känsla i mina fötter som under vintern 04(?) då jag och clara envisades med att gå i snön i converse skor upp till ishallen för att se när våra älskade vänner tränade eller spelade match på isen. jag vet, onödigt tidsfördriv men det var inne just då. men att vi gick i converseskor när det var minusgrader ute slog ändå allt, och sen stod vi inne på toaletten och försökte värma fötterna med vantar och element och allt som gick att få tag på. iaf, den känslan hade jag imorse när det gällde mina fötter.
kylan fortsatte under hela fysiklektionen och mattelektionen och det var inte förrän på idrotten då jag sprang slingan på tid som jag verkligen blev varm. för OM det var varmt då, solen sken och det blåste knappt ngnting. tiden tänker jag inte gå in på för er som var nyfikna. på svenskan skrev vi om boken så det blev som en uppsats, men det gick nog rätt bra. hoppas jag! nu ska jag först och främst packa upp min väska, sen plugga en massa innan klockan fem då jag ska fixa mina naglar. efter det blir det till att laga mat, har lovat pappa eftersom jag envisades med att vi måste äta kyckling, ris och bearnaisesås! ne nu måste jag ta tag i pluggandet. ska bara byta till mjukisbyxor också, finns de ngt värre än att råplugga i jeans?

23 september

är det någon som vill köpa en odencuplott? kontakta isåfall mig. konstnad: 20 ynka kronor! så kom igen nu och slå på stort :D

skolan har varit rätt soft idag ändå. började med fysik där vi lite smått pratade igenom lektionen och sen kom ett långt hål där vi tillbringade största tiden i matsalen och sen kringvandrande i korridorerna. Efter det var det kemi och de gick rätt fort och sen var det dags för engelska där vi hade en vikare. haha, tyckte synd om honom för ingen lyssnade och hade gjort läxan och där framme stod han och babblade på bara engelska och vägrade säga ett ord svenska. jag tror han ville vara lite macho, stackarn. sen var det rast och det blev guldmålet med vanessa och john! jag säger mums men min mage började göra ont igen, jag hatar att inte tåla mjölk! sen var det biologi och jag höll på att somna medans john ristade in mer eller mindre vackra grejer på min arm med en spik. sen trodde jag det var slut men ne det var visst dags för en mattelektion också bara sådär. palla.

ikväll blir det träning och det är inte en dag för tidigt. sen ska jag plugga innan främmande fågel börjar, måste försöka följa iaf denna serie nu! lite ovanligt att kanske följa den men inte mina favvoserier som t.ex. one tree hill men aja. OTH ska man nöta på helgerna!:D
jag orkar inte med skolan nu snart, båda spanskaprov och matteprov denna vecka. de tar kål på mig!

tänk om allt vore så enkelt

har varit ute och gått med sofie en timme och kom innanför dörren för en kvart sen. helt underbart väder att gå i måste jag säga, :) vi vandrade nog runt hela staden och deepa ordentligt. kan inte säga annat än att det var mys.
haha, försvann bara från msn också. mamma som ville ha datorn och jag stod i mitt rum och fipplade lite så hann inte säga hejdå eller ngt till ngn. hoppas ingen tog illa upp av mitt försvinnande. muaha.
jag funderar på softa stilen i skolan imorgon, =osminkad! lite mascara kanske åker på men jag tror inte jag orkar kladda med en massa annat. ne det får bli lite natural ida imorgon. Puss.


50 dagar till playa del ingles

hej bloggen. nu är jag tillbaks igen. kanske ska säga hej till mina läsare också om ni fortfarande finns kvar? =)
danmark blev lyckat, det bestod mest av träning, bad, mat och bowling! härligt helg med släkten med mycket skratt. en höjdpunkt var nog att springa på stranden, kände mig som en hollywoodstjärna. (ja jag bor i fkp och här finns en pytteliten strand runt en pytteliten sjö, så där går inte riktigt att springa).
idag har det annars varit en grymt bra dag i skolan, jag vet inte vad det var med mig men jag hade så otroligt kul och jag tror vissa hade rätt kul åt mig med. emmie kollade mig djupt i ögonen och frågade om jag druckit. men nejnej, jag var bara på bra humör! :D hade nog saknat att få prata av mig. muaha.
på håltimman gick jag och emmie ner och sola och sen var det fotbollsgymnasiet. vi var elva stycken och jag tror vi aldrig varit så lite. men det var soft, eller chill. som man nu vill uttrycka det. emmies mamma lena hade nog valt chill. ;D

ikväll ska jag plugg men först ska jag hoppa in i duschen och sen städa mitt rum. det ser ut som en bomb har slagit ner ungefär. sen ska jag laga mat också, grekisk sallad! MUMS med stora bokstäver. over and out.

det bär av mot sydligare breddgrader!

(haha, det låter som om jag ska till medelhavet eller ngt! men söderut ligger ju iaf danmark, haha. jag skrev inte varmare breddgrader iaf ;D :P )

okej, jag är dålig på att lägga in bilder på bloggen. men det är för att det tar mkt längre tid än bilddagboken. så alla bilder finns iaf där just nu :D dagen har varit bra, onsdagar som annars brukar vara långa och sega och varit rätt soft. är ju kemivecka så de innebar sovmorgon idag :D sen hade vi inte heller ngn idrott bara för att vi hade orientering igår så somsagt, soft! har skickat in min inlämning till maria nu, ingen återvändo. men de är skönt, då kan jag släppa det. matteprov nästa vecka så måste plugga en del i helgen! .. jobbade efter skolan och det gick bra, var skönt att bara jobba fyra timmar. imorgon klockan sju bär det av från lindbergs residence! ska åka minibuss plus en vanlig bil så det kan nog bli gött :) kommer nog bli riktigt trevligt och roligt i danmark, min släkt är ju lite crazy :D i just love them! så egentligen kan det inte bli annat än sköj :D skulle vara den där matteboken som kommer ligga och glo på mig då...
men kommer inte kunna skriva förräns på söndag då när jag kommer hem, ni får ha överseende! :D
hejdå, hoppas ni har det bra i helgen. I will!


when you smile

efter att ha åstadkommit lite mer än en hel sida iaf med svenskainlämningen så ger jag upp. vi har trots allt ett hål imorgon och svenskalektion. kämpar jag på bra så ordnar det sig nog! jobbet på kvällen också och det lär bli rätt mkt prat om gårdagens bravader, ser jag fram emot. nu ska jag dra ner persiennerna och lägga mig i min mysiga säng för att läsa lite bok och sova. låter så lockande! gör det inte?
btw, kollade på främmande fågel precis. grymt bra! imorgon är min sista dag i skolan denna vecka och det känns grymt bra. ville bara säga det. sen lämnar jag landet ännu en gång detta året! och förresten, mindre än två månader kvar till playa del ingles. säger ett ord, längtar!

svenska

jag blir galen på svenskan, verkligen galen. "Som en gyllene ring i trynet på en gris är skönhet hos en kvinna utan vett"
hur i helsike ska man lyckas få fram livsfrågor ur dikter och sen sammankoppla dom med tankar och andra texter. det är verkligen hur svårt som helst det här, jag är tom på ord. och har åstadkommit en sida snart...

helgrym dag!

igår var det en grym dag! jag lovar er. började med att vi köpte med oss massa godis och grejer som vi skulle ha på bussen och resan gick väldigt bra! när vi kom fram fick vi fixa namnskyltar och grejer och vandra på gröna mattan ;b i början var det lite mingel innan man fick sätta sig till bords och lyssna på ledarna. efter allt prat var det dags för toapaus och kön till damernas var enooooorm. men, vi överlevde! hann inte med så mkt annat utan fick gå in och fortsätta lyssna. Efter inte alltför lång tid blev det paus för att dom skulle duka om i salen och förbereda middagen så då var det mingel i stora salen med chips och fördrinkar! :) middagen var toppen och allt var gratis,m och då menar jag allt! det var bara att säga vad man ville ha i baren. Efter middagen var det dags för uppträdanden av eric gadd och lena ph. När lena kom var alla framme vid scen och dansade och det var där festen började! :D den fortsatte sedan hela kvällen och jag, sandra och lisa lyckades hitta ett gött gäng ifrån lindome/kungsbacka! :D efter mycket lekar och dans så var det dags att åka hem, tråkigt nog. men bussresan blev bra ändå och sandra underhöll de flesta. en mycket lyckad kväll! :D

imorse var det skolfoto och jonas vägrade skjutsa mig. men jag upptäckte att bussen inte gått än och skyndade mig ner. kortet har jag ingen aning om hur de blev men de enskilda måste alla ta om, fotografen glömde minneskortet..
Efter fotograferingen var det dags för mat och sen upp till mig och byta om. det var dags för orientering. efter mycket om och men så sprang jag den svåraste banan tillsammans med patti och senare även lisa! vi var mycket duktiga och gick in på 57 minuter. inte allt för illa för att vara oss. :D jag var iaf grymt trött och glömde kameran hos niklas. Men som tur var så var john kvar däruppe och kunde ta med kameran neråt, så jag gick och mötte honom i mina smutsiga kläder och foppatofflor. snygging! john hängde iaf med hem till mig och medan jag duschade och gjorde mig iordning satte jag han framför disney channel. Sen fick vi skjuts ner till stan där jag skulle fixa lite grejer på banken. Efter det gick vi och fikade på lilla blå och det var väl trevligt, men ibland vet jag inte varför jag är kompis med honom. muahaha. ne men han är bra han!

nu ska jag snart börja plugga svenskan, så ska lägga mig i min säng och läsa igenom allting innan jag börjar skriva.
bilder ifrån gårdagen kommer, i promise! iaf några :P

PUSS

i want to hear your breathing

When I heard your voice, When I saw your face, When I touched your hand, I hoped.
When you kissed my lips, When you held me close, When you trusted me, I believed.
 When we stayed too late, When we talked too long, When we wished for more,I knew.
It must have been love.



let me hope.

var de ngn som sa ledig?

ledig idag? njae, gick till skolan ändå. för det var fotografering för fotbollsgymnasiet och vi tvåor var nog snyggast, som alltid. men jag hann även med en halv fysiklektion, hjälpmatte och biologi. sen tänkte jag att nu är jag ledig. åt lite mat med emmie och fanny bland annat och sen hittade jag marcus i matsalen, fråga mig inte vad han gjorde där för jo jag vet, han har redan tagit studenten. men han och ralle skulle åka till lager så där kläckte jag en ide att jag kunde få skjuts! och visst så ställde gentlemännen upp och här sitter jag. snart ska jag städa mitt rum lite innan jag ska göra mig iordning för fest med coop. eller fest och fest, mer finmiddag och senare på kvällen även festande, hoppas jag! :D det är slut klockan elva så räknar med att vara hemma ngn gång vid halv ett ungefär, och jag har skolfoto för klassen 5 i 9. ohja, jag kommer vara fräsch!

ne nu måste jag skynda mig lite, ska ju vara snygg ikväll. muaha! :D
PUSS

uppochnervänd mage

jag mår illa. våfflor med grädde är som tårta, jag känner mig just nu uppsvälld och illamående. blä.
imorgon ska jag först till skolan och ta kort för fotbollsgymnasiet, sen ska jag nog klara av några lektioner innan jag ska bege mig hem för att fixa mig och sen vidare till coop. kvällen kommer nog bli toppen! men vad menas med fin klädsel? är det klänning? ;O jag får se vad jag hittar på, ngt ska väl passa till kvällen här hemma iaf. hoppasjag.
gnuggar huvudet och vet inte vad jag ska ta mig till. hjälp mig agera.


14 september

shululu.
igår blev det först jobb och sen mys med camilla. det var deeptalk och vi hann inte ens deepa klart, hade massor att prata om! märktes att vi inte träffats på ett tag. btw,  sofie har kommit hem! måste hinna träffa henne i skolan, måste :D
idag var det jobb från nio till tre. drygaste dagen på mycket länge. efter jobbet ner och kolla match på falevi med camilla, ffk förlora med typ 3-0. nu har jag
lagt in bilder på bilddagboken ifrån torsdags och fredags, enjoy! :D
plugg ikväll? jag orkar inte.


13 september

hej bloggen.
igår blev det en go kväll hos fanny, fast festen var väl lite avslagen ibland kanske. haha. i början var det bara vi tjejer där, och jovisst mysigt var det men festen? nja, det var mest chill och vissa fick lite för mkt av det goda direkt. muaha.  senare under kvällen kom lite grabs, :) inte det bästa festkvällen ever kanske men ändå en mycket trevlig kväll med folket! det var deeptalk överallt och dans i fannys säng. ;D framåt två så följde iaf fanny, emmie och ralle mig hem och sen slocknade jag rätt gött i sängen :) bilder från både torsdagen och fredagen kommer, jag lovar! men de bästa bilderna finns i sofias respektive emmies kamera, jag har börjat bli dålig på att ta kort.. men de kommer, ska bara tvinga dom att skicka bilderna! :D klockan tre ska jag iväg för jobb, kvällen jobbas med rasmus så det blir nog mycket bra! efter jobbet vet jag inte vad som händer, får se lite.  jobbar ju imorgon klockan åtta också. frågan är hur jag kommer orka gå upp. känner att jag kommer få sota för alla timmar jag inte sovit de senaste dygnen och att tröttheten komer komma som ett spjut!

nu ska jag göra något vettigt tkr pappa. får väl dammsuga undervåning då, eller bädda min säng.
adioos.


feeeest

chill hos fanny nu innan folket droppar in.
emmie ropar grogg i köket. bäst att kila och kolla vad dom sysslar med.
PUSS!

hääärlig daag

go kväll igår måste jag säga. lite förfestande hos sofia på hennes rum och en del inne på sannas! sen bar det iväg till skövde och där blev det att dansa loss inne på vatra! :) inte alltför mkt folk men en go ida hade kul ändå! kändes som om det typ var vi från falköping och sen en massa 92:er. efter allting underhöll emil, eldar och julia mig i en timme och jag hade riktigt kul! sen kom marcus och hämtade mig, sanna och emma. okej för att emma brukar prata mycket, men SÅ jävla mkt som hon pratade igår trodde jag knappt man kunde göra. haha. imorse var det tungt att gå upp, särskilt att spela fotboll som första lektion. men det gick bra och jag genomled dagen med ett stort trött tecken i pannan! mjukisar för första gången iår också. kemiprovet idag gick bra, som tur var! :D eftermiddagen har jag bara legat framför tvn och sovit och snart är det tacos. är grymt sugen! sen blir det dusch och grejer för jag glömde väl inte nämna?  - det är fest ikväll igen! :D

11 september

chill, ikväll är det fest som gäller! :D
taggad till tusen och redan på grymt bra humör!
i like it!

11 september

idag är ingen bra dag att skriva om känslor, skulle bara ångra mig. allt bara simmar runt i huvudet just nu, jag kommer ingen vart. .

annars så har skoldagen varit mycket soft! fick godkänt på svenskaprovet, och man behöver väl inte ha stora marginaler? bara onödigt :D iaf, provet var bara ett gprov så det var faktiskt inte så dåligt :D
efter två timmar i skolan åkte jag och gymmade. väl där kunde jag inte koncentrera mig, som sagt allt simmar runt. jag vet inte vad jag ska tro och tycka, ännu mindre hur jag ska agera. fick reda på en grej idag som satte fart på tankarna direkt.. ikväll ska jag kolla upp ifall det blir vatra, jag är faktiskt riktigt sugen. men somsagt, skola imorgon klockan åtta. men ändå, man lever bara en gång :D  måste se vad mamma tänker om det bara. haha.

PUSS!

11 september

nu måste jag nästan skynda mig, fast jag är itne tillräckligt stressad för att inte hinna med ett blogginlägg. sovmorgon idag och det har varit jätteskönt. gick upp för en timme sen och har myst i mig karelska piroger till frukost, elr brunch blev det mer :P ska snart iväg, måste byta om och fixa mig först innan jag är redo för två lektioner. efter det så ska jag gymma igen innan jag beger mig hemåt. åh, ingen bil på garageuppfarten, måste cykla. fan.

god kväll

HEJ BLOGGEN! :D

idag har inga tyskar varit i skolan. jag kanske glömt berätta det? det har jag nog. men jo det är så att våran skola invaderades i måndags av tyskar, som ska stanna hela veckan. så i princip alla tvåor som läser tyska har en tysk i sitt hem boende just nu. tur att jag läser spanska! men iaf, dessa följer med oss på vissa lektioner och så. allt dom gör är att sitta tysta i ett hörn, kika på varandras telefoner och leka hängagubbe. idag var alla tyskar inklusive deras svenska vänner som dom bor hos iväg i göteborg, vet inte vad dom skulle göra men tomt var det. Kändes som om halva Nv2a var borta, kan ha att göra med att många var sjuka också. men som sagt, jag klarade mig bra med john! berättade jag att jag i slutet av dagen kände mig som en kille och att john kände sig som en tjej? vi har iaf nästan spenderat för mycket tid tillsammans. vi vet numera nästan allt om varandra, både bra och dåligt. men en del grejer skulle jag aldrig berätta för en annan kille haha. snart börjar nog maria engstrand spekulera i om det är vi som är paret i klassen, förra året var det ju sandra och john. muaha.

åkte och gymmade förut och var där i en och en halv timme, jag körde skiten ur mig trots min förkylning. (ursäkta ordvalet). cyklade först en mil, sen rodde jag i tjugo minuter och efter det gymmade jag i 45 minuter kanske. var hur mycket folk som helst, jag trivs mer när man nästan är själv. man fick slänga sig fram för att hinna ta den maskinen man ville ha så fort den blev ledig, jag skojar inte. efter lite styrka så gick jag upp och sprang 5 minuter för att få upp lite puls och sen gick jag i 5 minuter innan jag vandrade upp till ishallen. Där ringde jag och tjöta skit med sandra innan jag fick skjuts hem av pappa. :) Hann även med ett samtal med emmie! nu har jag drämt i mig lite mat och massa melon, sen har jag hunnit med en lång och skön dusch! nu ska jag kolla sverige-ungern, HEJA SVERIGE OCH ZLATAN! mest av allt hejar jag nog på zlatan, han är bäst.

imorgon börjar jag halv tolv och innan kommer nog emmie hit, ifall hon inte kan få skjuts in senare. då ska vi mysa lite på morgonen och sen ta en promenad till skolan, :) fast om det regnar kanske jag kopplar på charmen som idag och ber mamma köra mig. :)
funderar på att gymma imorgon efter skolan, ngn som är på? ska bara se till att inte bli sjukare nu, har ju bara hostan och förkylningen kvar. men lite gym skadar nog aldrig, haha. jag mådde verkligen bra av att träna idag, jag gillar inte att vara utan det.

oj vilket långt inlägg det blev, jag var skrivsugen. hoppas ni orkar läsa. adioos!

sandra påstår jag är lik natscha peyre

på den här bilden alltså ;b HAHAHA

10 september

hela denna dagen spenderades i princip med john i skolan. eftersom sandra, vanessa och emmie var sjuka så kom mitt andrahandsval till mkt bra hand :D vi tjötade oss mest igenom dagen och jag fick höra en och annan pik som vanligt. men det är så det är. nu ska jag iväg till gymmet och bränna fett ! :D PUSS

odencup iår igen? :D



  

funderingar kring tiden

ja det är i backen man slår sig,
- särskilt om man ramlar.


nu för tiden uppdaterar jag flera gånger per dag, det känns bra. det mesta som jag tänker på får komma ut. nu tänkte jag precis på hur allting var för en tid sen och hur alla förändras. man kan tänka tillbaka på lyckan sommaren -06. sofie, du kommer ihåg? vi var nog världens lyckligaste. och förhoppningsvis var det två stycken till minst som var det. sen hösten 06 som flöt på och man märkte ingenting. förutom att man var lycklig. under denna perioden har jag nog varit som lyckligast, jag vågar faktiskt gissa på att jag aldrig varit så lycklig som då. men förhoppningsvis så blir jag det igen. Våren 07 började alla problem. till sommaren slutade jag nian och det var då jag mötte livet annorlunda, hur skulle allt bli? jag var rädd för förändringar och försökte hålla mig till allt som varit. jag mötte förändringar tillsammans med sofie och vi blev starka ihop. till hösten började jag gymnasiet och det blev en stor omvälvning i mitt liv, inte bara att börja gymnasiet utan jag fick för första gången på nästan 1,5 år leva ensam. Jag mötte sandra och emmie och vi kom mycket nära varandra nästan direkt. och är det fortfarande. under hösten levde jag verkligen, det händer någonting varje helg och jag kom verkligen närmare mina kompisar igen. I december var jag och clara i stockholm och det var en av de mysigaste helgerna vi ngnsin vart med om tsm. På våren längtade man mest till sommaren, jag fick jobb och plånboken växta och jag började slösa som aldrig förr. hmpf, jag komemr aldrig lära mig att spara. Sommaren 08 var en av de bästa somrarna ngnsin med tanke på att jag var överallt eller det hände så mkt. Först cypern som var kanon, sen spanien som var bäst! fester, sol, bad, fotboll och vännerna! helt underbart och jag vill bara tillbaka. Väl hemma igen tillbringade jag några dagar på kusten eller umgicks med vännerna. Det händer ngt hela tiden under sommaren 08 och det var mycket fester. Under sommaren insåg jag ngt som jag aldrig trodde jag skulle göra igen, och jag har nu tagit itu med det.
Som sagt , mycket händer under loppet av bara två år. När man kollar tillbaka på bilder ser man inte alls likadan ut. Jag tror att förändringar är bra, men man får inte vara rädd för att titta tillbaka i backspegeln och uppleva stunder igen.

att vara, eller att inte vara..

jag är trött på shakespeare, fannys katt ( Dionysos) och Sapfo nu, eller för längesedan. som tur är  så är det inte alltför mkt. bara tio sidor eller något sånt. men det är olika delar hela tiden.
det luktar mat nere i köket och jag mår illa, måste vara kladdkakan. senare ikväll ska jag nog ut och gå, ner jag väl har fått Snorre på hjärnan. Ja det är en författare som heter Snorre Sturlasson, även Harald Hårfager elr ngt sånt måste fastna på hjärnan. åh, vad jag älskar  både att gå natur och maria engstrand! *ironi*. här kommer en bild där jag mår lite bättre iaf. Cypern - 2008

haha

"gör det! sen ska vi lägga ihop hans armar och ben i ett knyte
och hänga honom över en öppen eld medans vi kittlar honom under fötterna"

jag och emmie kan vi med!


;..

kladdkakakn var supergod, speciellt med glass till. ville bara berätta de ;D
nu måste jag sätta mig med svenskan, jag vill inte. så fruktansvärt tråkigt. och trött är jag också. PALLA

:'

varför kan aldrig någonting gå min väg. jag tar mig alltid vatten över huvudet och förväntar mig saker, men ingenting blir som jag önskar eller hoppas. aldrig längre. ge mig något som känns.

jag ville bara säga,

jag älskar dig. ! ♥

9 september

äntligen har jag beställt tid för mina naglar igen. de behöver rustas upp lite nu, har ju slått av två stycken...
skolan idag gick rätt bra, eftermiddagen var hemsk och john var på sitt elakaste humör emellanåt. sandra åkte hem efter ett tag men jag och emmie klarade oss hyffsat bra tillsammans! ikväll blir det svenskaplugg eftersom vi har prov imorgon men först ska jag baka en riktigt kladdig och god kladdkaka! ska kolla upp så alla ingredienser finns bara. ingen träning idag heller, rätt skönt faktiskt. men jag känner mig otränad. blir gymmet imorgon om jag mår bättre. är ju fortfarande förkyld och försöker hosta på john så mkt som möjligt, han är ju bacillrädd den jäveln :D

godmorgon

ett god morgon inlägg. har sovit bra, alltför bra. jag tkr inteom att gå upp. som tur var så ställde jag klockan på halv sju så jag hann snooza ordentligt. ska börja göra mig iordning nu, sen ska jag tigga jonas om skjuts! :) efter skolan blir det kanske gym, får se lite hur jag mår då. men jag måste verkligen komma igång igen nu, trots att lite av förkylningen sitter kvar!

haha hittade en gammal konversation med clara sundh! :D

2007-10-02 21:31:59 - iml' EEEH! PANIIIK????? clara. jag har panik :P jag håller på att bli svarthårig
2007-10-02 21:32:08 - iml' EEEH! PANIIIK????? clara. ett svart hårstrå har precis växt ut :P
2007-10-02 21:32:15 - iml' EEEH! PANIIIK????? clara. i huvudet på mig :S
2007-10-02 21:33:22 clara. - iml' haha, sofie ringde och berättade det!
2007-10-02 21:33:26 clara. - iml' du dör inte av det. jag lovar
2007-10-02 21:33:33 - iml' clara. hahaha :P gjorde hon? :P
2007-10-02 21:33:35 clara. - iml' jag satt och letade efter mina sådana hår i 6an. haha
2007-10-02 21:33:38 clara. - iml' ah ;p
2007-10-02 21:33:47 - iml' clara. min liksom, i pannan typ :P
2007-10-02 21:33:48 clara. - iml' eller, hon ringde la inte just för att berätta det men :Phehe
2007-10-02 21:33:53 clara. - iml' men dra boooort de då?!
2007-10-02 21:34:05 - iml' clara. hahaha, så fort något händer ida så måste alla få reda på det :D
2007-10-02 21:34:45 - iml' clara. jag är ju typ lika känd som viktoria beckham :P alla dagstidningar har redan ringt :D så måste vänta med att dra ut det tills det dom har tagit kort på det och det har kommit ut på löpsedlarna :P
2007-10-02 21:37:42 clara. - iml' hahaha, njaaaa..drömma går ju ;)
2007-10-02 21:37:54 clara. - iml' haha, varenda del på ida kommer ut i tidningarna
2007-10-02 21:37:57 clara. - iml' VAREEENDA DEL!
2007-10-02 21:38:01 clara. - iml' blottare! ;D
2007-10-02 21:38:12 clara. - iml' går runt och visar ditt svarta hårstrå sådär ;)
2007-10-02 21:38:19 clara. - iml' SHAME on YOU!
2007-10-02 21:40:00 - iml' clara. HAHA :D
2007-10-02 21:40:06 - iml' clara. men vad gör man inte för fansen?
2007-10-02 21:40:30 clara. - iml' du förlorar fans också ;) du har precis förlorat mig.
2007-10-02 21:40:38 clara. - iml' nu tänker inte jag prata med dig med!
2007-10-02 21:40:46 clara. - iml' jag ska bilda en hatklubb :D muhahaha
2007-10-02 21:41:12 - iml' clara. määäää :( du var ju mitt bästa fan.
2007-10-02 21:41:21 - iml' clara. aja, en av miljoner fans till spillo ,
2007-10-02 21:41:27 - iml' clara. du är som en droppe i havet :P
2007-10-02 21:43:03 clara. - iml' FUCK YOU!
2007-10-02 21:43:05 clara. - iml' haha
2007-10-02 21:43:12 clara. - iml' du, nu ska jag förfölja dig dag och antt
2007-10-02 21:43:17 clara. - iml' jags ka bli din väääärsta mardröm!
2007-10-02 21:43:39 - iml' clara. haha, jag ser fram emot det. men jag undrar om jag kan se dig ngnstans i folkmassorna *-)
2007-10-02 21:43:55 - iml' clara. har ju en hel del som försöker förfölja mig natt och dag.
2007-10-02 21:44:05 - iml' clara. men mina vakter håller dom ifrån mig fem meter iaf :)
2007-10-02 21:45:11 clara. - iml' men orka dig
2007-10-02 21:45:14 clara. - iml' jag är inte på knäckarhumör idag
2007-10-02 21:45:15 clara. - iml' nu går jag!
2007-10-02 21:45:43 clara. - iml' hejdå din jag-tror-jag-är-känd-men-egentligen-är-jag-bara-en-liten-myra-som-alla-trampar-på-person!
2007-10-02 21:46:48 - iml' clara. HAHAHAHHAHAHA :D

8 september igen

ska bara tillägga att jag nu smällt i mig den pizzan som jag var så sugen på! men nu i efterhand kom jag på att de måste glömt läga på tomater, aja det kvittar. jag brukar ju ändå bara pilla bort dom. haha.
nu ska jag lägga mig med sofis mode och sen svenska. adioos.

snyggaste bilden

nu är jag här igen, tänkte bidra med snyggaste bilden ifrån ålle! :D
det var en grymt bra förfest!:D nästa ålle : 3 oktober!:)


sockersug!

jag har nästan glömt smaken av ballerinakex. det är katastrof.
fler saker som jag inte ätit på mycket länge och som jag knappt kommer ihåg:
kebabtallrik!
farmors bullar!
pajer, olika sorter!
marabou digestiv, daim, helnöt
sockervadd
sourcream and onion chips tillsammans med dill&gräslök dip elr fresch island!
mcfeasthamburgare med strips och mcfeastdip
hemmagjorde chokladbollar
hemmagjord kladdkaka (och då speciellt smeten!)
OSTOSTOST! i alla sorter och former, gräddost, fetaost, ost mn har på mackan m.m ..
ååååh, jag saknar socker! och Ost  i stora lass!

8 september

efter en spanskalektion i hög klass tillsammans med cajsa idag väcktes mitt sockerbegär och skräpmatssug. efter noggranna och detaljrika förklaringar om hur en pizza på valentino smakar känner jag mig tvungen att äta pizza idag! sen lyckades jag även med att köpa två (ja ni läser rätt, TVÅ!) chokladbollar på min håltimma. usch, nu börjar det gå utför. och inte nog med det så bjöd sofia mig på choklad när jag satt helt ensam och kollade på fotbollsgymnasiet.

så nu är min fråga, finns det ngn som är sugen på en pizza, på valentino då självklart! och sen kolla handbollsmatch i odenhallen kvart över sju? :D

annars var skoldagen helt okej idag, som typ alltid. hade nog världens varmaste tröja på mig idag också, jag får nog vänta lite med att använda den till frammåt jul eller något. för den var inte döligt varm alltså, den var enormt hot!
nu blir det lite plugg innan jag ska försöka få med mig ngn på handboll, jag får hoppas att ida sliter sig från sin tysk och kan hänga med!

jag lämnar det nu, och då är det bara att vänta..

gratismakeup.se

haha blev precis medlem på gratismakeup.se
här kan man tjäna in presentkort på till exempel kicks. genom att besöka vissa sidor och värva vänner m.m.
inte för att jag kommer klara av att gå in helhjärtat för det här.
men ifall ni inte är medlemmar så kan ni ju bli det genom att gå in på mn länk här nedan och sponsra mig med lite poäng! :)




http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=114522

nedstämd kväll

det funkar inte riktigt som jag tänkt mig, det här med att bli frisk. jag måste troligtvis illa nog lämna återbud till matchen imorgon. näsan är helt tjock, rinner och jag nyser var och varannan minut. inte bättre blir det av att de regnar ute och man är nedstämd, bplus att man har tusen läxor att göra. det är en sånhär kväll man bara vill ligga inne och mysa framför en film och tända ljus. emmie, var är du min flickvän? =)



fotnot:
ne, jag menade inte att vi är tillsammans.  :P men det är vi som brukar få nöja oss med varandra när alla andra har sina partner såna här kvällar. haha. :D

söndag 7/9

varför ska det vara så svårt att ta tag i böckerna och börja plugga? men jag har så mycket i huvudet och alldeles för många frågor jag vill få svar på..

musiken

sitter här och lyssnar på musik, ibland gör den mig väldigt glad. jag är inte en sån som kan varenda låt utantill och alltid har ipoden i öronen, men jag älskar ändå musik. jag är inte den som alltid är sugen på att höra en låt, för ibland föredrar jag tystnaden. men när jag verkligen är sugen så älskar jag det, kan vara när jag är ledsen eller glad eller närsomhelst. men jag kan sjunga med och även ifall det inte låter alldeles för bra så njuter jag! musiken är en stor del, men inte allt. som det är för många. utan den finns där, när jag behöver den!

söndag 7/9

godmorgon. ja jag vet att klockan snart är två men känns som morgon, för vaknade bara för en liten stund sen. det var väldigt skönt må jag säga, sov mer än tolv timmar! men jag är fortfarande lite trött, har nog att göra med förkylningen. min näsa bara rinner och rösten låter fortfarande rejält skrovlig. idag blir en innedag med plugg och film tror jag. kanske att jag ger mig ut för att övningsköra senare! men matteboken och biologin ligger i min väska och väntar. även svenskan kom jag på nu. igår blev det ingen riktig chillfest, haha. alla var grymt trötta och vattenpipan gick inte igång den heller. vi köpte pizza och satt hos fanny och kollade lite av danstävlingen. men mest tjatade vi om gårdagen! till slut blev det iaf jag, emmie, sandra, fanny, sofia och emelie som myste! men det var ändå en härlig kväll, bra för vårat humör tror jag. det såg ut som om vem som helst skulle kunna däcka närsomhelst. det var nog därför jag sov så mkt inatt också, jag var redan dödstrött efter mina ynka sovtimmar mellan fredag-lördag. jag funderar på att baka något idag, det är en sån dag då man är sugen på ngt gott! speciellt när regnet bara öser ner utanför fönstret. jag är trött påt!
over and out.

lördag!

jag är taggad inför en chillfestkväll med tjejerna ikväll! ska mysa hos fanny, vet inte vilka som kommer än men vi blir nog inte så många. haha. men jag nöjer mig med emmie, fanny och sandra ifall det bara blir vi! kommer bli grymt kul ändå. väntar på meddelande ifall jag ska ta med min singstarskiva, ingen bra ide kanske med tanke på att min röst inte kommit tillbaka än. men vadå, den kan ju inte bli värre liksom. och nu har jag ju ngt att skylla på när det låter förjävligt! :D
sitter och lyssnar på abbas honeyhoney, helt underbar!


dunderkväll!

hej , jag kan börja med att tillägga att jag låter ungefär som muamer i vissa tonlägen, fast värre. jag har underhållit emmie hela morgonen genom att bara öppna munnen. då kan ni tänka er hur jag låter.
gårdagen var iaf mycket lyckad och jag hade enormt kul! det började hemma hos mig med fanny, cajsa, sandra och emmie och vi gjorde oss iordning till flygvärdinnor. mycket snygga var vi! :D sen var det av hem till clara där förfesten kunde börja och den blev jättebra! :D mycket dans, spel och hopp i studsmattan ;b mohaha jag hade så jävla kul :D sen framåt elva fick vi skjuts ner av martin och hamnade på terassen. där inne hade jag riktigt kul emellanåt men det var verkligen mycket bråk också. haha allt kändes så löjligt när 92:erna började bråka för att sminket inte fick bli förstört, haha :D kul var det iaf! efter ålle gick jag och emmie hem till mig och somnade nästan direkt med gemensamt täcke i min säng. idag vaknade vi vråltidigt vid halv nio och låg kvar i sängen och prata om gårdagen i två timmar, sen gick vi upp och fixa frukost, duscha och gjorde oss iordning för att ta oss ner till stan. Där började jakten på kladdkaka och efter ett konstarerande att lilla blå inte hade ngn så bar det av till mingus. satt där och tog lite bilder och skratta! :) sen blev det en sväng i affärerna och jag lyckades samla på mig lite kläder. ikväll blir det kanske chillfest, annars filmkväll tror jag! får se lite :D tänkte vara tyst ett tag nu iaf, så jag får tillbaka rösten.

vilken kväll det kommer bli :D

hello.
idag är jag taggad till tusen för fest! längtar som bare den till ikväll. men först ska jag duscha och städa mitt rum lite innan cajsa, fanny, sandra och emmie kommer! då ska vi fixa oss och sen bar det iväg till clara innan ålle. denna kvällen kan inte bli annat än lyckad. fick skjuts hem av matilda och annika, det var mycket snällt så jag slapp gå hela vägen. haha :D ne nu ska jag sätta igång , måste ladda kameran också bara! får ju inte glömmas :D PUSS!

4/8, 2008

jag skriver dåligt nuförtiden, jag vet det. men jag hinner verkligen inte med datorn. har annat för mig på dagarna i form av plugg och jobb. jag måste tillåta mig själv mer fritid! men den ska till första hand spenderas med vänner. idag har skolan varit helt okej ändå. började med spanska och det var rätt kul, sen ett långt hål där jag och vanessa för en gångs skull pluggade lite. sen drog vi mest omkring till även sandra och emmie slutade då det blev mat och även några fler strög. finns verkligen inget att göra på vår skola förutom att plugga. Sen var det matte och direktlektion till svenska och mentorstid. usch. har svenska prov nästa vecka och texten känns som en dikt. vet inte hur jag ska orka ta mig igenom allt. sen slutade jag vid halv två och frågade jonas efter skjuts men fick ingen. Så hamnade med elin på en av sofforna och tjöta skit i en timme tills jonas ringde igen och fråga vart jag var. han behövde barnvakt så han kom och hämtade mig ändå!(: nu ska jag göra kemilabbrapporten och sen lite engelska innan jag ska iväg på träning. jag och sofia funderar på att skada varandra så vi inte kan spela match imorgon när det är fest, ett mycket bra förslag tycker jag. måste bara bli genomfört också.. :P

Anna Vissi - Everything

ngn gång hört talas om att en låt säger mer än tusen ord?


I can hear my heart breaking
As I open the door
I can feel the tears
On my face burn like fire
As I look in your eyes
And I know
I'm still in love with...

Everything I hate
Everything you do
Everything I fear
Everything on you

I can feel my life ending
As a whisper goodbye
And I know
I'm still in love with...

Everything I hate
Everything you do
Everything I fear
Everything on you

I can't believe I still need you
I can't believe I still want you
I can't believe life means
Nothing without you
Baby I'm still in love with...

Everything I hate
Everything you do
Everything I fear
Everything on you

I'm in love with...

Everything you are

2/9, :)

jag har äntligen fattat matten! dagens genomgångar gjorde att ngt klickat. har gjort halv kapitlet nu :D men stannar där, måste ju ha ngt att göra på lektionen imorgon :) åh ,jag är nöjd iaf. (:

träningen gick annars bra. har hittat två fina bilder från min, sandras och emmies göteborgsresa. lite sent men här kommer de!





2/9, 2008

idag har jag varit på växlande humör. ena stunden jätteglad och andra sur som en citron, kan ha att göra med att jag varit så trött. gick upp megatidigt imorse för att vara på badet klockan halv sju med emelie där vi gymmade! kände mig riktigt pigg efter det faktiskt. åkte hem till henne och fixade oss innan det var av till skolan :) muamer har iaf hållt i dagens roligaste lektion, muahaha! :D när jag kom hem i från skolan kom två från jehovas vittne och snacka med mig, stod och nickade med huvudet medans jag var nära att bryta ihop av skratt. aja, fick iaf två broschyrer som jag ska läsa! eler inte, haha. nu ska jag snart ta och äta lite och sätta mig och plugga, ifall jag orkar de innan träningen! annars får jag plugga efter. träningen är iaf halv sex, så dålig tid. usch.


RSS 2.0