God kväll

Hejhej! allt väl?
Jobbade på bra idag tillsammans med marcus och marrebarre. Dagen gick ganska snabbt och sen när jag kom hem var jimmy fortfarande kvar .Vi lagade tacos och nu har vi sett på a walk to remember, tröttnar aldrig på den filmen. Speciellt inte låten only you. Nu ska vi nog äta lite efterätt i form av varma bär och vaniljvisp, smaskgt. Tittade bara in en liten stund för att önska er god kväll.

Puss.

Lördag

God morgon!
Dags att vakna nu för min del, ska till jobbet om 45 minuter. Inatt har de varit grymt varmt, och jag som frös igår. Låg och svettades bredvid jimmy. Nu får jag lämna han i sängen medans jag går upp och duschar plus äter frukost. Sen är jag redo för jobb. (Y)  Det var ett väldans bra tag sen nu faktiskt, så lite sugen är jag. Om inte jimmy sett så mysig ut bara.

Hoppas ni som var på ålle igår (eller festade på annat håll) hade det roligt och att ni kom hem hela.
Nu måste jag sticka, puss.


God natt

Nu är jag hemma ifrån en mycket bra kväll i göteborg. Åt mat och kollade på bio :) Maten var fruktansvärt god och jag hoppade över min diet och valde en dyr men mycket smakrik pizza, underbart var de. Bion var också väldigt bra, benjamin buttons otroliga liv såg vi. Men jag var nära på att somna några gånger och de är inte konstigt med tanke på att filmen nästan var tre timmar lång.

Nu ska jag hoppa ur kläderna och lägga mig intill varma jimmy här i sängen för att sova. God natt snyggingar.

Nu är jag redo för göteborg!


Göteborg

Hej alla snyggingar! :)
Dagen gick ganska bra faktiskt. Fick reda på att jag ligger på VG-MVG i fotbollsgymnasiet, måste bara klara provet nu och vara med på lektionerna så har jag MVGt. Hade ju en rätt hög frånvaro förra terminen då jag blev skadad..
Barcelonaresan blir i april, så ska troligtvis inte med då. Men om vi lyckas få som vi vill så åker vi i trean istället, direkt efter sommarlovet. Det lär bli galet nice isåfall. Men än är inget bestämt. de var ett förslag som vi hade!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig, vet inte vad jag ska ha på mig men tror det slutar med klänning av något slag :) Kanske jeans och linne? Får ta de beslutet sen. Jag ska ju somsagt ut och äta i göteborg med jimmy och sen bio, är nog hemma vid två någon gång inatt :)
Ni får ha det bra så länge!

Puss. ♥

Torsdag

Träningen idag var grymt jobbig. Men kändes väldigt bra efteråt, som det ser ut nu så ska vi fortsätta med fotbollsworkout på onsdagar, så det var ett glädjande besked. Tyvärr så kan jag bara medverka varannan onsdag efter som jag jobbar annars. Vi ska även börja med utmaningar i form av olika lekar en gång i månaden med start på tisdag, ingen vet vad som gäller förutom att vi ska samlas utanför badet vid halv sex. spännande! Behöver inte ens ha med bad att göra.

Nu ska jag plugga lite sen kolla lite på en film tror jag innan jag somna. Ni får ha det så bra så hörss vi imorgon, god natt :)


Utdrag

Hahaha, det här skrev blondinbella förut. Reagerade på granit, och jag med min dåliga humor började skratta. Tänkte precis på Granit här istan, inte någon affär utan en kille alltså. haha.
Utdrag:
Idag när jag är 18 år och driver tre företag förlitar jag mig alldeles för mycket på min revisor men han ska ju bara granska det jag gör så jag måste ju sköta mig innan. Så nu har jag lovat mig själv ett ordningsamt liv, igen. Och för att det ska bli av behöver jag en tripp till Granit för bunkra upp med lådor. Jag såg även att Granit har en stor anlagstavla som man kan sätta upp på väggen, blir perfekt till arbetshörnet i lägenheten.  Åh tänk att vi flyttar om tre dagar!

Liiiiite roligt var de väl?

Nagelparadiset

Så, nu har jag vart och fixat naglarna. Äntligen. Behövdes verkligen. Fick även lite tips för oljan, hon tror jag lägger på för mycket. Min naglar börjar ju alltid lossna efter två veckor typ. Inte kul alls. Emelie Pettersson gjorde naglarna samtidigt så fick skjuts av henne hem sen, väldigt snällt tycker jag. Men nu ska jag iväg på träning, sista fotbollsworkouten. Lite tråkigt men nästa vecka sätts ju riktigt utomhussäsongen igång, jag längtar. Vi hörs senare, puss!

Visst blev dom bra?

För eller emot cittaslow?

Debatten idag handlade om cittaslow och skolmaten. Samhäll-samhäll hade tagit dit politiker, tjänstemän och en FT-debattör. Allting var väldigt bra ordnat och jag tyckte eleverna lyckades bra. Politikerna (inte moderaterna) hade inte riktigt några konkreta svar på varför vi ska ha cittaslow. vet ni ens vad de är ? Knappt någon här i stan visste de innan långt efter att vi blivit medlemmar. Som första stad i sverige så ska vi ha lokalproducerad mat och blablabla. Jag är iallafall emot det, tycker det är helt onödigt. Allt man cittaslow ger och står för kan vi få ändå utanatt betala en stor medlemsavgift.
Så jag säger onödigt, vad säger ni?

Världens sämsta dag.

Jag hann hem innan naglarna. Hade helt glömt av att jag slutade tjugo över ett istället för tjugo över två. En glad överraskning iallafall. Dagen har varit hemsk, började med att jag blev stoppad av polisen på väg till skolan. Inget lysa på cykeln och jag fick gå resten av vägen. En bil cirkulerade fram och tillbaka på fredriksbergsvägen och en polis som stod på cykelvägen för att stannan alla stackars ungdomar (inklusive mig) som inte hade något ljus på cykeln. En lite rolig syn trots allt att se alla gå med cykeln. Men till de jag tänkte komma till, har inte polisen något bättre för sig? Inbrott på hela mösseberg och de står och stoppar skolungdomar. Jag fick iallafall ingen böter eller säga mitt namn eller något, men jag blev stressad och lyckades springa in i spanskarummet i tid helt genomsvettig.

Och där, i sal 518 började min dag bli ännu mörkare. Fick reda på att barcelonaresan inte kan genomföras i maj utan kommer ske antingen i mars v.12 eller april den 13, kommer inte ihåg vilken vecka där :P Men iaf, i mars är det alldeles för kallt för att bada och den 13 kommer jag, john och emelie hem från idre så de går ju inte. Vi sa andra förslag i april men ärligt talat så är jag inte så jättesugen längre på denna resan. Ser ingen mening i att åka till en stad jag redan vart i för att kolla på museum och viktiga byggnader där jag nästan sett alla redan när det inte är varmt och vi får gå i jeans och tjocka tröjor. Jag sparar hellre pengarna till att åka utomlands med clara och ha mer i fickpengar därnere.
På matten fattade jag ingenting, de enda som gick någorlunda bra idag var kemin. Sen slutade jag, regnig cykeltur hem med neli och snart ska jag iväg och fixa naglarna. Jag hoppas det blir en bättre fortsättning på denna dagen.



Happy new day

Har blivivt en vana att skriva ett inlägg på morgonen nu. Men se det inte som om jag alltid kmr göra det, för snart är jag nog inne i de gamla mönstret igen då jag får stressa iväg till skolan. Anledningen till att jag faktiskt går in på datorn på morgonen är för att se hur min nedladdningar går. Jobbigt att internet hoppar ur efter halva natten men filmerna kom hem iallafall. Värre är det med OTH- säsongen, kommer ta flera dar...

Men ni får ha en jättebra dag, jag ska iallafall kolla på en debatt om cittaslow och skolmaten där geten medverkar. Kan nog bli riktigt kul och intressant. Sen är det naglar för min del, så uppdaterar när jag kommer hem därifrån. 

Puss.

Filmkväll

Nu har jag kollat på två helt underbara filmer, taken och the deep end of the ocean. Båda två var grymt bra men taken var nog bäst om jag får säga min mening. Hann även åka till coop med pappa för att handla lite och jag fixade så han köpte hem en massa frukt :D Övningskörde både dit och hem också, de tar sig sa mordbrännarn.
Pratade med jimmy i telefon nyss, underbart att få höra han igen även om han inte låter som han brukar med tanke på halsflussen ^^. Vi fixade iallafall biobiljetter till på fredag, benjamin buttons otroliga liv ska vi se. :) Kommer nog bli supermys, mat innan på restaurang också!:)

Nu borde jag sova så ska stänga av datorn i hallen, (den låter så) och sen ta ur mina linser för att krypa ner under täcket. Puss på er och god natt!

Förresten, geten har debatt imorgon i skolan missa inte de :D 9.00 aulan ;b


Sjukisida

Kollade precis på film. Kröp ner under täcker och satte på the deep end of the ocean, ni vet den engelskaboken jag läste nyss? filmen var iallafall mycket bra så tkr alla borde se den. Börjar känna mig lite småsjuk också, skrev de förut också men nu är de värre. Jag har ont i hela kroppen så  känner mig verkligen dundersleten. Hoppade över träningen iallafall, jag tror jag behövde det. Snart ska jag slänga i mig en kebabsallad. Det är något gott jag iallafall får äta. :)

jag ska ju till idre på påsklovet och det verkar som om vi får åka buss upp iallafall. Alla hinner inte ta körkort innan så de blir en hel dag på buss. Tur att jag och emelie är erfarna på den biten sen spanien då till skillnad från killarna som kommer sitta där och klaga ^^. haha.

Åh, kommer ni ihåg den här låten eller ? När var det vi gick och lyssna på den varje dag, sjuan? Hade helt totalt glömt av det här bandet. Men det var nog under min fjortispunkperiod, haha. Men iaf, låten är det inget fel på så här i efterhand heller. Så lyssna:

Green Day - Boulevard of broken dreams




Slappna av ?

Hallåhallå. Har nu äntligen avklarat två prov, matten gick väl sådär. Svarade på allting iallafall så det kändes bra. Svenskan gick nog bättre nästan, kändes som om det bara var att skriva på allt man kom på. Jag hoppas iallafall på VG på båda proven. Även fast de kanske är för mkt begärt? :P

Idag borde jag egentligen plugga lite fysik och engelska. Men jag tänkte lägga mig och ta det lugnt nu, slappna av lite med en bok eller film. Just nu läser jag Min bästa väns dotter av Dorothy Koomson. En mycket bra bok :)
Har träning ikväll också, får se om jag går eller inte. Börjar känna mig väldigt hängig och trött. Har ju tränat massor de senaste nu känns det som.

Förresten, tessie är nog helt okej snart. Var nog en inflammation i ett sår under tassen eller något. Hon fick iallafall rengöringsspray som ska sprayas på två gånger per dag, nu är det bara att hålla tummarna för att det hjälper. :D

En ny dag

tessies tass är helt uppsvullen så mamma ska till veterinären. jag hoppas verkligen det bara är ngn lätt inflammation elr ngt som kan tas bort med några piller. mår dåligt av att se henne såhär.
men nu ska jag iallafall iväg och göra ett matteprov plus ett svenskaprov, önska mig lycka till :D

God natt

Kikar in en gång till. Men ni ska inte tro att jag uppdaterar massor bara för att vara på typ "mest aktiva listan", om den ens finns längre? ne jag känner bara för mig att skriva av mig lite då och då. Men vill inte skriva en massa långa inlägg för känns som om ingen orkar läsa då. Men är de bra med några få eller många inlägg på en dag? tkr ni? :)
Nu ska jag iallafall göra mig redo för natten, kom precis ut från en underbart skön och varm dusch, Tog ur linserna också, har äntligen beställt fler. Mitt förråd börjar verkligen ta slut. Jag tkr det är konstigt hur mycket min riktiga syn försämrats sen jag började med linser. Så funderar på att faktiskt inte byta till en skarpare styrka även ifall jag nog skulle behöva de, för tror synen blir sämre mer och mer då. eller är det någon som vet bättre? hör av er!

oj, jag som bara skulle säga god natt. puss.


145 i benpress (Y)

inte bara fett på låren utan även lite muskler, 145 fick jag till idag på benpressen. och då är det ingen vanlig benpress utan man ligger lutad i en "stol" typ nere vid marken och trycker dessa kilon uppåt. Så mycket starkt jobbat måste jag säga.

Tessie mår inte bra. Detta är min hund, fick henne när jag var sex och hon har alltid funnits där sen dess. När jag kom hem efter matchen så haltade hon massor och hon är jätteslö. Hon är väldigt gammal, (11 år snart) men brukar vara väldigt pigg ändå och springer efter bollar som om hon vore valp. Men nu har de hänt ngt, hoppas bara det inte är något allvarligt utan att hon är pigg och kry snart igen. <3

förresten så har jag snart gett upp matten, imorgon efter skolan ska jag ta det luuugnt! :)

Puss.


Hanging by a moment

Matten skiter sig totalt, iallafall en del av de. Det låter säkert konstigt men känns som om jag klarar av de delarna som ska vara "lite svårare" men inte de som ska vara lätt. Har nog inte hängt med på vissa lektioner i början antagligen. Drömde mig väl bort. Svenskan får gå som den går, i värsta fall kan man nog chansa lite hej vilt imorgon.
Jag börjar känna mig lite febrig, inte konstigt kanske med tanke på att jimmy ligger hemma i alingsås med halsfluss. Vore förjävligt att få de jag med, så de hoppas jag verkligen inte. Men hängig känner jag mig allt så ikväll ska jag försöka komma i tid hyffsat tidigt, fast lär väl inte gå med tanke på proven. Men aja, först och främst så är det träning som gäller. Beachen -09 eller Balen -10, muaha :D

Låter de inte kul?

Är jag inte värd att få sova lite, efter först en fotbollsförlust och efter svenskaplugg. Det ser väl rätt uttröttande ut ?
Men matten ligger ju i bagaget, ska läsa igenom alla regler och sen räkna de sista uppgifterna. Men först ska jag ta en liten sömnpaus tror jag.


(jag ska göra om mina naglar på torsdag!:P)


Veronica Maggio

Helst av allt vill jag nu krypa ner under täcket med jimmy och se en bra film. men går det ? nej. Jag har två prov imorgon som jag måste plugga till. Matte och svenska. Sen har jag träning ikväll också, ska biffa bort allt dåligt humör.
Tänkte även sätta på lite bra musik som kanske kan få mig på bra humör.




Åt helvete med allt

Förlorade matchen med 2-0 och nej, dom  var inte överlägsna. Dom var kassa, och alltså så spelade vi värdelöst. Kändes som om ingen ville spela utan passningar hamnade överallt. Ingen sköt på mål utan försökte spela sig fram till lägen hela tiden men jämt blev det försent, vi hade inte många avslut inte. Fan. Och jag som trodde vi kunde gå långt iår.
Just nu känns allt förjävligt, (ja jag är den fruktansvärt dålig förlorare)

God morgon

God morgon allihopa! ;D
nu har jag äntligen tagit mig upp ur sängen och ätit frukost. Gröt och juice blev det, så nu är jag taggat inför 12.30 senare idag!(Y) nu ska jag börja göra mig iordning, sätta i linserna och smeta på lite make up. Sen blir det cykeln till skolan.

Hur kommer ni till skolan/jobbet?

Vi hörs senare, puss. :)

Varför valde jag natur?

God kväll. Cornelia har lämnat mig och jag känner att jag iallafall har lite hum om svenskan, matten kommer jag nog få panik över imorgon. Om jag känner mig rätt, då blir det till att ringa emmie. så det brukar gå till. Fast egentligen så känns de som om jag kan de mesta, men sen kommer helt sjuka uppgifter eller så är de fel i facit. för på de flesta uppgifterna känns de verkligen som om jag gjort rätt. (detta brukar iof slutade i att jag skrivit av fel).
Kollade på bonde söker fru förut och de är ju så supersöta! Mitt bröllop ska också vara stort och maffigt, en megatårta och jag ska ha världens vackraste brudklänning. Känns typ som om jag får gifta mig när jag är 65 eller ngt och har tjänat ihop tillräckligt med pengar för att ha råd med allt. :P

Vet ni vad? :D jag har lärt mig ladda ner, wiii vad bra jag är. ett stort plus till mig och glöm inte att säga grattis ;) höhö.

Tsatsiki

Känner ni igen honom? Tsatsiki på äldre dar, gaaaaaaasch. Kolla och njut på sveriges nya flickidol, :D
Jag och cornelia är hans första fan. :D ^^



Bonde Söker Fru - Bröllopet

Bröllopet idag, ngn mer som har tänkt att bänka sig framför tvn klockan 20.00 tv4.?


 

12.30, frejahallen.

Nu är internet igång igen, fick panik när jag kom hem och det inte fungerade. Sitter i min säng nu med cornelia ;D Vi ska iallafall försöka plugga matte, prov snart juu. Massa läxor tills imorgon också, känns som om mitt liv rinner iväg fast jag själv står kvar på samma punkt. Är det någon mer som har problem med internet förresten och vet hur man kan åtgärda det? börjar bli lite irriterad på trådlöst nu...

Tränat två gånger idag, först fbg och sen gym :D Jag hoppas ni infinner er klockan 12.30 i frejahallen imorgon, då möter skollaget nässjö :D finns inga andra alternativ än att vi slår dom.
förresten, spanskan gick bra (Y)


Jävla mentorer

Gick upp vid halv åtta imorse och hade då snoozat in i det sista. Var riktigt trött när klockan ringde. När jag väl kom fram till skolan så var bara jag, jennifer , robin och olof där. Resten satt tydligen i bibliotekt. Våra mentorer har glömt att informera om att vi börjar kvart i tio. hurra. nu blir det spanskaplugg iaf, prov senare idag.

Jimmy Andersen

Här kommer då en bild på min lilla älskling, tror inte han kommit upp i bloggen än? ^^.
Lägg märke till de blonda håret, haha. (en rätt gammal bild nu har han nog typ mörkblondfärg/ljusbrun). Haha min lilla fjortis iallafall :D 

He's a love machine :D



Garderobsrensning

Nu ska jag rensa ur min garderob och om du känner dig manad att ha en klädstorlek under mig så är de bara att hotja till!:D

Trött

Här sitter jag i min säng och borde plugga, spanskaprov imorgon som borde gå rätt lätt efter som provet är framflyttat och känns som om jag pluggat på det jättelänge nu. Lekte lite med webcamen, så här har ni en trött och febrig ida i glasses inslagen i ett paket. höhö.


En fyra för tre

Serien hette visst en fyra för tre, inte två för tre ^^. Men nu då, ngn som kommer ihåg den? Vet bara samuel i klassen som också sett den, men ni måste väl minnas den? =)



Gamla serier

Var ni också en av alla de barn som kollade på skilda världar? det var iallafall jag, ett stort fan också. Jag kollade även på nya tider och (två för tre- eller vad de nu hette). Att de serierna kunde vara så bra när man var liten, jag hade tänkt ladda ner iaf skilda världar, det som i mina ögon var bäst och kolla om den första säsongen iallafall. Sen får man se hur bra det är när man är lite äldre ^^. Något jag mer kollade på var iof sunset beach, tänk vad löjligt´de är nu när man tänker tillbaka på det.




If the day never comes

Så, då hade febern kommit också. Inte mycket men lite iaf, kanske skulle ha lyssnat på mamma och tagit mer kläder på mig igår, inte för att jag tror de har med de att göra ändå. Skulle träffat sofie senare ikväll egentligen men vet inte hur det blir nu, en lång promenad skulle behövas iallafall. Jag ska få jonas att skjutsa mig till coop också, jag vill ha naturgodis!:D

igår var det iallafall en bra kväll, började hos sofia med lite förfestande. sen bar det av mot lilla teaern tsm med  en ngt påverkad emmie. :D väl där var det dans, mat och tårta :) mycket folk och mycket prat blev de, :) clara kom till slut och jag tog sällskap med henne hem. Våran resa i sommar lär bli bäst.

puss folket.


Bra kväll igår allihopa?

Det hade iaf jag, men ni får höra mer om den sen. Jag tänkte bara kika in och säga godmorgon, nu ska jag äta frukost. Men internet funkar fortfarande iaf, även fast de inte gjorde de först. Startade bara om datorn och vips så funkade de :D

au revoir. (franska)

Mean Girls -Jingle Bell Rock

Haha, i veckan fick jag lite nostalgi när jag och neli sjöng på den här i skolan. Då mindes jag även när vi tänkte dansa den här i nian. tur att vi inte gjorde för gud vad vi hade skämt ut oss. haha.




Blondinbella utslagen

Nu åkte hon ur let's dance och jag måste säga att hon bloggar iaf bättre än vad hon dansar!






Att vara på en biograf

nästa vecka är det troligtvis dags igen för en biovistelse, denna gång tillsammans med jimmy :) det var jättelängesen sist och jag längtar verkligen efter dendär speciella känslan som infinner sig när man slår sig ner på sin biostol. Alla som tisslar och tasslar och man själv tar upp son godispåse eller popcorn. Hur alla blir helt tysta när filmen sätts igång. Är det ngn mer som verkligen älskar bio? Jag håller iaf med uttrycket, film är bäst på bio!

Festsugen!

Nu är jag taggad och jag lär aldrig tröttna på den här låten, gran canaria så det skriker om det! :D



Första Volleybollmatchen avklarad

Igår spelade Åsarp/trädet sin första volleybollmatch, utan en enda träning. Jag tycker faktiskt vi var rätt bra, om man bortser från början. Bollarna flög i taket, ngn duckade, eller så krockade vi på planen. Men efter lite "samspel" lyckades vi faktiskt ta tag i spelet och få över bollen ett flertal gånger. Våran otur låg i att Te3 killarna var cirka två decimeter längre i medellängd och praktiskt tagit la bollen över nät och ner i golvet. Vi förlorade med 2-0 denna gången men nästa gång är vi tillbaka och då ska vi visa dom :D

äntligen internet!

äntligen funkar nya datorn, utan några komplikationer satte jag på den och internet funkade! konstigt. ibland tror jag verkligen på spöken. för de har inte funkat tidigare i veckan.
har tillbringat en natt hos jimmy nu, åkte hem vid tre ungefär. var jättemys där och jag längtar redan till nästa gång jag träffar honom, om en vecka alltså! Vi har även tre månader idag så säg grattis! :D
ikväll blir det artonårsfest för ida, jag är jättetaggad! :) så ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. vet inte ännu vart vi ska innan men det löser sig :) gör det alltid. annars får vi gå dit klockan nio de funkar de med.

allt som fattas för mig just nu är en kameraladdare, så funderar på att beställa en men är pank :( fast pappa har iof sagt att han ska pröjsa :D får hoppas han inte glömt av det. men när jag väl har fått den så kommer min blogg bli roligare, förhoppningsvis ^^.

nu ska jag kila, puss.

Kabaré

Sitter hos jimmy just nu och ska snart iväg på kabaré. Har inte uppdaterat de senaste med varit mkt på schemat, bland annat så har jag köpt en ny dator! yiiiii :D satt med den innan träning igår och fipplade inte, har inte fått igång internet än men det kommer. har inte riktigt haft tid att kolla på det. men imorgon ska de nog vara fixat :D
Pattis artonårsfest var förövrigt underbart bra, årets fest må jag säga. idas på lördag, lär bli minst lika kul den :D

nu hinner jag inte riktigt mer. hemma tolv inatt så då ska jag sova. slutar tidigt imrogon, hörs då.

puss

Fest!

Nu är det dags för pattis artonårsfest, jag ska snart åka iväg. Om jag ska förklara hur denna festen verkar bli så känns det  lite som "my sweet sixteen", som går på MTV. glitter och glamour var ju temat och jag ser ut som en blandning mellan en discokula och marilyn monroe. Bilder kommer upp så småningom hoppas jag. När jag fått bilder från emmie eftersom min laddare förmodligen hamnar i min ägo om några timmar, aningen försent..Sen kommer de nog också när jag fått en ny dator, för igår var det löning och lön=ny dator! :D ska möta matilda utanför fem över sju, så väntar på att pappa ska hämta mig. och förresten, min klänning har redan börjat skava....

Bra dag!

Haft en bra dag i skolan med mycket plugg. Även en redovisning på svenskan, gick väl sådär :P  Bäst på dagen var nog när vid slutet när jag idiotförklarade emmie flera gånger. Hur tänker ni att det här är på "rikssvenska":

"Reker, sonna som maneter."

Kul var det iaf, men nu ska jag iväg till farmor och sy om min klänning lite. Jag hoppas det blir bra :) Ikväll är det träning, wi :D

God morgon! ...

God morgon!
ska snart hasta iväg till skolan, kommer bli varmt med min stora varma kofta idag :) kanske för varmt när jag är iväg på cykeln. Idag har jag spanska, lång håltimma, matte och svenska, sen slutar jag! :) ska kanske iväg till farmor sen och sy, vore bra. Festen är ju imorgon ^^. :D
men klockan tickar, puss!


Onsdag- träning

Dags för träning nu, taggad!:)

Mamma Mia

Ngn mer än jag som älskar den här scenen?




Onsdag

Chill idag med anders på fysiken, labbade klart på 40 minuter och jag måste erkänna att jag kände mig som en elektriker bland alla sladdar. När vi fick gå tidigare ifrån fysiken så passade jag, sandra och johanna på att plugga matte, behövdes. Nu börjar jag iallafall fatta någorlunda. Hade första lektionen i Biologi B på "riktigt" också med labb. Jag och sandra lekte mest med att skära ut mönster på potatisen vi skulle använda och gjorde dom till stämplar. Minns ni inte jönssonligans potatisstämplar ?




På idrotten hade vi plint och kräft-fotboll. Kräftfotboll var bland de jobbigaste jag gjort på idrotten. ^^. Men sen på plintfotbollen satte Olof ett knä i låret på mig så nu går jag runt med lårkaka. aoush. men jag ska ändå träna ikväll!:D
Imorgon ska jonas köpa en kameraladdare till mig, så då kommer lite fler foton upp här på bloggen. :) bra va? =)


Träning

Ännu en träning avklarad. skönt. men nu väntar sängen på mig och jag är väldigt trött. kilade bara in på datorn lite för att hitta kameraladdare, börjar få lite brist på foton nu. ni får ha det så bra! :) GOD NATT :)

Äntligen hemma

Nu är jag hemma ifrån veckans jobbigaste dag. Iallafall har det varit det under höstterminen och de två första veckorna nu. Men jag har hört att vi som går naturinriktningen kommer få sluta tio över ett på tisdagar? hoppas bara det inte är falskt larm. för det vore underbart att få sköna tisdagar. :)

Nu ska jag sätta mig med spanska och matte. Fattar knappt ngt av matten nu men det ska de bli ändring på! Sen blir det matlagning för mig innan träningen. Ska gå upp med rebecca, den ni! Sen styrka i 1,5 timme med henne, det blir bra!

Puss

Min vecka

Måndag: idag, men i en planering för veckan kan man ju inte hoppas över första dagen. Även ifall den är avklarad. Men måndagen blev iallafall bra.
Tisdag: Sovmorgon till nio, alltid något. Träning på kvällen och så måste jag plugga. Som vanligt alltså.
Onsdag: Skolan, plugg och träning. Mamma borta och pappa och jesper ska till donken, så får fixa min egen mat själv. :P
Torsdag: Lugn dag i skolan, sen ska jag träna på kvällen. Sista denna veckan. Plugg även denna dagen, kommer aldrig sluta.
Fredag: Skola plus Pattis fest :)
Lördag: Jobba 11-17 och sen träffa jimmy. :)
Söndag: Jobba 7.45 -15. Sen plugga och träffa clara. Cypernplanering! :D

The Deep end of the ocean

Nystartat det här med att jag ska skriva om alla böcker jag läser. Är ju ett av nyårslöftena. Så jag får väl hålla löftet och börja med den boken jag läser nu. Ber om ursäkt för att jag skrev fel i ett tidigare inlägg men nu har jag iallafall riktiga namnet. Har tyvärr inte författaren, men det kan komma.

Boken läser jag iallafall på engelskan och alltså på engelska också. Det går utmärkt tycker jag, man kommer in i det efter ett tag om det är ngn därute som inte testat läsa böcker på engelska.
The Deep end of the ocean handlar iallafall om Beth som är tillsammans med Pat och är trebarnsmor. Problemet är bara att hon inte känner någon kärlek för de två äldsta barnen utan bara för babyn. De äldre barnen däremot avgudar sin pappa och han avgudar dom, precis som en pappa ska göra. Trots att ingen riktigt kärlek finns så lyckas Beth ändå bete sig som en mor och göra vad en mor ska. När hon är på HighSchool reunion så ber hon den äldsta sonen att hålla sin lilebror i handen medans Beth checkar in och hennes vän håller koll på babyn. Efter fem minuter vänder sig emot barnen igen och upptäcker att sonen är borta. Här börjar polissökandet efter Ben och jag har inte kommit så mycket längre, kanske är bäst så jag inte avslöjar för mycket om ni skulle vara intresserade ^^.

Det här är nog inte ngt som nii många tkr om att läsa, men mest gör jag det här för min skull, och för er som gillar att läsa. :) och ni andra, ni har verkligen missat något!

det var första boken, förhoppningsvis är nästa bokprojekt att ta mig igenom twilightböckerna.
Det är dagens vill ha!

Mina nyårslöften

Kommer kanske lite sent, men här är dom iallafall.

1. Resa mycket och leva livet. (bådar gott med redan barca och rimini bokade och cypern planerad plus skidresorna.
2. Börja med GI-mat, (har ju iallafall börjat)
3. Träna mera, (komma igång med fotbollen på riktigt)
4. Dra ner på festandet och vad det innebär.
5. Göra alla läxor jag får och inget prioriterande här, alla ska göras!
6. Läsa fler böcker, plus att jag ska skriva upp alla böcker jag läser.
7. Cykla eller gå varje dag till skolan, undantag är snöstorm.
8. Spara pengar. inte slösa lönen varje månad utan bara köpa sånt jag behöver. (Undantag när våren kommer och alla nya vår/sommar kläder ska inhandlas.
9. Blogga mera.

Det lät väl bra? Inte helt omöjligt att uppnå iallafall :D


Guldbaggegalan

sitter just nu och kollar guldbaggegalan. ingen som missar det väl? tänkte spendera kvällen här framför tvn. har faktiskt redan läst igenom kemin, ska göra det en gång till sen tror jag. Har ju börjat göra alla läxor nu, med motivation. Det hör också till mitt nya liv.
Skolan gick bra idag, mycket hål och mycket skratt. Ännu en resa inplanerad och den är tillsammans med Clara, kommer nog bli jättebra hoppas jag. Men nu ska vi bara hitta något bra ställe, lutar åt cypern. Men sen var det ju de andra problemet, pengar. haha. jag får nog hålla hårt i pengarna iår ^^
På fotbollsgymnasiet hade jag riktigt kul, men det var också riktigt jobbigt. Efteråt åkte jag och cornelia för att fortsätta träningen på gymmet, det var välbehövligt och jag kommer ha en fruktansvärd träningsvärk imorgon, tror jag iaf. de märker vi imorgon. :P

Uppdatering i skolan

Sitter i  biblioteket nu, har precis slått upp spanska strumpbyxor på lexin. underbar hjälp dedär. håller på med en spanskauppsats som vi får göra hemma ^^. har haft en underbar fysiklektion, inte ofta jag säger så. Men läraren är underbar, och bra dessutom. Synd att han bara är vikarie. Men vi har han på onsdag också, då får han roa oss lite. :D

Ska gymma idag efter skolan, hade jag tänkt iallafall. Mitt nya liv går frammåt iaf. Cyklade faktiskt till skolan idag :)
Hörs senare, puss.

Mina snowboardbyxor

HIstorien började på junkyard.se. Jag såg dom, jag beställde dom, och på julafton var de mina. Även jackan som även nu är i mina händer. Men byxorna, de var lite för  små.  Verkade inte alls sköna att åka snowboard i så tänkte beställa större. Men, de var slut. Så har skickat tillbaka dom. Sen började letandet efter ett par andra byxor, svarta helst. De måste ju passa till jackan som har svart mönster på axlarna. Men det finns inte några snygga någonstans. Jag börjar få ngt liknande panik. Åker ju till sälen om några veckor och måste ha något att ha på benen känner jag. Men vart ska jag hittade de här? antingen finns de i small eller XXL. irriterande faktiskt. ingen som har något förslag ?

Go låt


Min Ekonomi

Just nu vet jag inte riktigt hur jag ska få allt att gå ihop. För det första så sparar jag till en ny dator, och jag vill ha en bra sådan. Sen måste jag ha ett par nya vårskor, vet precis vilka jag vill ha. Ett par som jag haft förut, och jag tänker aldrig överge dom igen. Sen vill jag ha en ny klocka, men den lär få vänta. Sen har jag tre fester framöver, iaf två. den tredje har jag inte bestämt mig över. Först och främst Pattis glitter och glamour, jag hoppas kunna ha på mig något som emmie syr ihop (: Sen Idas artonårs fest, känns som om alla mina festkläder är passé. Fast långt in i garderoben kanske jag hittar ngt, men jag vill inte lägga pengar på kläder nu. inte denna månaden. för jag vill lägga pengar på det jag skrev i början. plus att festerna kommer betyda även andra utgifter.
Den tredje är fotbollsgalan den tjugotredje, men har ju inte tränat på ett tag så har inte hört så mycket. Men jag får se, förra året sa jag att jag måste gå iår. Låt oss se.

Dåligt minne

Tänkte starta ett inlägg men insåg att jag börjat koka ägg, mitt minne har gett upp!

Söndag

Igår kom inte jimmy så sent ändå. Hellt utan förvarning dök han upp lite efter nio hemma hos mig. Jag blev lite lätt chockad eftersom han sagt att han inte skulle hinna med något tidigare än tio-tåget. Våra nät hade tydligen krånglat så han kunde varken ringa eller smsa mig så han fick dyka upp oanmäld. lite surprise sådär, och det gillar jag.
Vi orkade iaf inte med så mkt, jag gav han mat och sen kollade vi på film och myste lite. Till slut somnade jag och hade lyckats med det mesta i sömnen, var rätt kul att lyssna på sen ^^ men jag håller det för mig själv.
Idag har vi bara chillat, eller jag har även hunnit plugga lite medans han kollade på film. Åkte ner med honom till stationen förut och fick cykla hem, har jätteont i öronen nu efter blåsten men det funkar.
Förlåt att det inte blivit något uppdaterande under dagen men har som sagt varit med jimmy plus att internet varit ur funktion ^^. det är något fel med vårat trådlösa, ibland funkar de, ibland inte.
 
Har förresten börjat läsa en jättebra engelsk bok, är iof för skolan men ändå. Den heter The Deep Ocean :)  Ska fortsätta läsa den lite sen. :D

Puss.

Lyssna och njut

Goo Goo Dolls - Better Days


Ny dator sökes

jag tänkte köpa en ny dator, någon som har nåt förslag?

Livets goda stunder

nu ska jag äta glass med bär, underbart. fast de andra får ju ta del av kladdkaka också. höhö. men jag ska klara det här. fast det blir ju inte bättre av att farmor tar med sig en påse riesen till mig, min favoritkola. men jag står emot, be proud!


Jag tröttnar iallafall aldrig


Hemma ifrån landet

jag överlevde min lilla övernattning ute i skogen. och det blir nog fler gånger framöver. emmie lyckades bestämma sig och jag kom in runt halv sex ändå :D nu är farmor och farfar på besök och vi har precis ätit jättegod mat. jimmy kommer inte förrrän elva ikväll så ni lär höra av mig ännu mer framöver denna lördagkväll. fast alla är väl ute och festar nu kan jag tänka mig.

alla pratar om jonas som har slutat med alla godsaker och cola m.m. och pappa säger att det är bäst om han vill bli något. då kläcker min lillebror kommentaren. :
"ja det är nog bäst, annars slutar du som ida på coop."  ibland undrar man vad en nioåring får allt ifrån.

att klä på sig

en stor tofs mitt på huvudet, vit intersport strumpor och mjukisbyxor från ullared. visst låter det som fest? detta är vad emmie har på sig just nu. ahjuste, en bh också. överdelarna åker på och av hela tiden och ja det är som ni tänker, hon ska festa ikväll och försöker hitta något att ha på sig. att det alltid ska vara så här, för visst känner ni igen er? det gör jag. men ändå så är jag dum nog och dissar vissa av hennes plagg bara för att jag bestämt vad hon ska ha på sig. men nu verkar det som om hon också håller med. för ett leende sprids över ansiktet. nu ska hon bara hitta ett "band" att ha till klänningen. efter som jag ska ha snålskjuts med henne in så lär jag inte komma in ikväll, farmor och farfar, ni får ha middag utan mig.
för ikväll ska inte ida lindberg festa. trots att jag sov till ett är jag fortfarande trött, plus att mamma och pappa ska ha middag som sagt för farmor och farfar, och jag tänkte infinna mig. läs "tänkte" ordentligt. plus att det är så att jag har ju pojkvän, så denne får man väl träffa någon gång också :D haha. om han nu lyckas åka ut ur cupen han spelar och lyckas ta sig till falköping. det återstår att se. jag är iaf glad att lyckats komma undan ångesten över vad man ska ha på sig, en enda dag iaf.

om emmie blir klar någon gång så måste jag iallafall duscha, och fixa mig någorlunda. för lyckas jimmy ta sig hit så vänder han nog i dörröppningen om han ser mig nu. ^^. hade jag gjort iallafall.

dagens GI, sallad med ägg. jag lyckades säga ifrån när emmies moder erbjöd mat från rossis, (stavningen?) från tidaholm. haha.

snart hemfärd

har kollat på twilight, ätit morötter med dip, sovit till ett, och suttit vid datorn. det är ungefär vad som finns att erbjudas här ute i buschen, (vartofta). men jag klagar inte, absolut inte. är faktiskt riktigt skönt att bara fått ta det lugnt, med tystnad utanför huset. för säger då de, man hör ingenting härute förutom ngt som låter från huset. eller nej, nu ljög ja, freddies kompis moppe lät ju alldeles nyss ^^.

twilight för förresten väldigt bra!. värd att se, mkt. :D



Glitter och glamourtemat?

vad säger ni om jag kommer såhär nästa vecka till patti? enbart kroppsfärg och glitter. HAHA


Jag är på väg Emmie!

Efter mkt väntande och ätande med mamma och GI-mat som stoppades i munnen så fick jag äntligen sätta mig bakom ratten och köra (!) ut till Emmie. :D nu är jag här ute i buschen och vi har fixat bloggen, snyggt eller hur ? :) och ja, emmie ligger bakom det. men nu är vi klara och dags för morötter. gurka och dip, ngt jag faktiskt får äta!!!  :D

förresten, buschen är inte så farlig trots allt.


ingenstanns.blogg.se



Kurt Nilsen - Rise to the occasion

Fruktansvärt bra låt ;)



Och visst blev min blogg bra?

avskaffa barnarbete

hörde precis om barnarbete på kunskapskanalen, det ger verkligen en tankeställare.

tänk att de fotbollar vi köper, chokladen vi äter, eller leksaker som säljs i våra affärer kan vara tillverkade av barn. barnen klagar inte, säger aldrig emot, är  lättbetalda och och smidiga händer och pillriga fingrar. allt för att vi i västvärlden ska få våran trygghet att bara plocka fram plånboken och sen kunna köpa precis vad vi vill. jag tror inte man kan föreställa sig hur många barn i världen som inte går i skolan utan utför barnarbete trots att de är yngre än femton år.
det finns inte ens några som vinner på att ha barnarbete i världen. varken vi eller länderna. för länderna hålls kvar i fattigdom. istället för att utbilda´barnen så att befolkning blir ett utvecklat och utbildat folk. befolkningen är sig inte att skriva eller läsa utan hålls tillbaka i arbetet. varför görs detta egentligen? allt för att bara enskilda individer ska uppnå förmögenhet.


ett gott skratt förlänger livet

ingen missade väl aftonbladets första sida igår? jag har tyvärr ingen bild men kan ju berätta. skrattar när jag tänker på det. en man som blev hängandes i liften ett långt tag, naken. byxorna fastnade i liften när han gled ur. hur lyckas man egentligen? de som åkte förbi i backen fick sig nog ett gott skratt. fick jag också när jag lästa det. men tycker ändå synd om stackarn. efter bilder i tidningar världen över (hände i colorado? ) så kan man ju inte direkt säga "det var inte jag."

besök på nagelparadiset

idag har jag äntligen fixat naglarna igen. jag blev helnöjd! har gjort franskt igen, (jag lär nog aldrig sluta med de men gjorde ju undantag förra gången) blev vitt den här gången med glitter i. sen målade hon för hand med akrylfärger en blomma på varje ringfinger. :) får se hur länge detta håller nu bara, hoppas det blir bättre än nu när jag är sjuk iaf. köpte även till en olja och en handlotion som luktade grymt gott, behöver mina torra händer i de här vintervädret.

just nu sitter jag framför tvn, med huvudvärk och förkylning. mitt nyårslöfte bör egentligen vara att hålla mig frisk men det är rätt svårt att hålla om man heter ida lindberg. jag måste ha världens sämsta immunförsvar. ngn som känner igen sig och har någor tips för huskurer mot en ständig förkylning? och säg bara inte kan jang, chi san eller echinaforce, för det tvingar mamma i mig och jag tror inte ett dugg på det. ^^ .

imorgon ska jag hem till emmie förhoppningsvis, då blir det ny design på bloggen :D om inte annat så ska jag ha det väldans trevligt ute i buschen, :D höhö.

minne

något som jag alltid kommer komma ihåg är grusvägen som låter under hjulen när man cyklar. de höga tallarna som växer och utgör det mesta av skogen. barren på stigarna när man går. den vita mossan på klipporna när man tar en promenad. fiskmåsarna som seglar fram i luften. lukten av saltvatten. det oförklarliga lugnet som infinner sig så fort man kommer fram och gemenskapen med alla grannar. alla snack om de nya som flyttat in eller hyrt stuga, alla norrmänn som övertar först stugorna, sen parkeringarna, sen stränderna och tills sist båtplatserna. (inget ont om norrmän men ibland är de irriterande.) cykelturer till närmsta stad för en glass. allt musseljagande och krabbfiskande. bergsklättringen. båtturerna till de olika samhällena. badturerna med båt. midsommarfirande med lorentiasången. badande och solande. den underbara friden. 'elina.

jag pratar om:
bohuslän, västkusten, fjällbacka-hamburgsund, jore udde, stugan.

(här köpte vi glass emmie!;D)

emmie johansson!

känner att min blogg blivit lite tråkig. inga bilder eller dylikt. kan ha att göra med att jag bloggar från en ny dator eller att jag aldrig knappt sitter vid datorn längre. men det ska de bli ändring på, ska iaf hinna in lite då och då för att uppdatera bloggen. plus att jag behöver en ny design. den här börjar bli tråkig nu. men jag har ingen aning om hur man gör det så måste ta hjälp av emmie, så snälla :D (A) i'm begging you. och denna gången har jag lite ideér :D

är det någon mer som längtar efter sommaren?

på väg!

nu har jag ätit min först GI-måltid, mer än nöjd. gott var det och än så länge klagar jag inte. det jag är mest nervös över är hur jag ska överleva utan pannkakor, det som är så gott. och potatis, kommer sakna det. men jag ska klara det!!

GI- diet

idag blev det en bättre dag än väntat! pratade med sofie en stund i telefon och sen så bestämde jag mig för att hänga på henne och clara till stan för lite fika och plugg på lilla blå. min förkylning fick stanna hemma. så jag begav mig ut i kylan, mötte clara på vårat ställe ungefär tio minuter efter att vi bestämt. och ni som känner clara vet vem det var som var sen. efter en kall med underbar promenad i det fina vädret och med en clara som man inte sett på en månad så mötte vi sofie på lilla blå. blev en kopp te och en macka. var skönt med lite avkoppling med tjejerna och även fast inte så mycket pluggande blev gjort så var det jättebra! på vägen hem hoppade jag inte och beställde tid hos nagelparadiset, fick komma redan imorgon så det var goda nyheter :D

väl hemma satte jag igång med pluggandet och har nu gjort ett och ett halvt kapitel ungefär, :D men slutade efter att jag skulle skära en avocado och satte istället kniven i fingret. aoush. ont gjorde det och jag skrek, men som tur var gick inte kniven in i benet eller någon muskel, men ett hål blev i fingret iaf så mamma tejpade igen det! :D men gör ont när jag skriver så tar en paus ifrån matten nu.

jag har bestämt mig för att börja äta GI-mat. ska kolla efter recept och läsa lite om vad som är bra att äta m.m. denna gången ska jag verkligen försöka hålla det här, plus att jag ska börja med träningen och att gå till skolan på morgonen. även om jag behöver gå upp aningen tidigare. ska även börja med en massa vitaminer och grejer för att bli piggare. hoppas detta håller. får försöka skriva lite om hur det går ibland för att påminna mig själv och checka av lite.

imorgon börjar skolan, någon som är sugen?

så här det ska vara!

sista dagen på lovet, så jag gick upp nu. rätt tidigt iallafall, kvart över tio typ. idag ska jag först försöka ringa nagelparadiset, behöver ha en ny tid snabbare eftersom jag slitit av fyra naglar på jobbet. inte bra alls så jag hoppar de har någon tid snart. efter att jag ringt dom ska jag ta mig en rejäl frukost och sen gå ut lång promenad med tessie och en massa musik i öronen. vädret är ju underbart! :) minusgrader, snö, och en massa sol. perfekt snowboardväder egentligen men synd för mig att jag är så fruktansvärt förkyld. kommer väl fler såna här dagar iår, hoppas de blir så i sälen och idre iaf :D  efter min promenad så måste jag plugga, både fysik och matte.:( funderar på att ringa återbud till jobbet, för sån här kan jag inte jobba idag. var tillräckligt jobbigt i måndags.

igår var jimmy här en kortvisit över dagen, vi målade min dörr så nu är den äntligen inte blå längre :D sen kollade vi lite film och grejer :D har varit helt underbart nu när det vart lov och kunnat träffa honom mycket, men nu kommer den riktigt vardagen ifatt :( ajaa, bara fem veckor kvar typ till sälen iaf :D då får iaf jag ledigt igen! =)


pusspusspuss. !

en liten hälsning i tomrummet

hejsan! och ännu ett stort förlåt. längesen sist igen. men lovat har varit fullbokad. imorgon ska jag gta mig tid att skriva ett riktigt ordentligt inlägg. men just nu hinner jag inte, ska åka till alingsås och jimmy snart, mysilation! :)

ha det bra, puss från en riktigt förkyld ida.

RSS 2.0