i have never felt like this before

ett leende, ett hej, en kram, det är vad jag får. jag blir nyfiknare för varje dag som går.

HAPPYFACE :D

träning ikväll, först löpning sen styrka. och vädret är inget vidare. men ingenting kan stoppa mitt glada humör just nu :D

pussssss.

happiness and disaster

igårkväll kollade jag på black christmas med camilla, det var hemskt. speciellt i slutet. medans hon satt helt lugn och inte ngt uppskrämd satt jag på helspänn och vågade knappt röra på mig. det blev en hemsk promenad hem sen. usch, gillar inte att gå själv i mörkret. i want someone besides me.
denna dag började jag med att cykla till futsal träningen som varade mellan 11.00 och 12.30. vädret var helt underbart och jag bara njöt under min lilla cykeltur.
efter träningen bar det av hemåt för att göra mig iordning och få i mig lite mat. sen bar det ut på promenad med sofia :) vi gick upp till freja och mötte emelie och så kollade vi på volleyboll. trevligttrevligt får jag lov att säga.
sen bar det av hemåt och vi tog sällskap med hakar. :)
ikväll händer inte så mycket, jag ska snart börja plugga lite fysik hade jag tänkt. jag hade även också tänkt att försöka förstå fysiken iår. jag behöver många lycka till.

nu är det över. två stycken, precis likadana. vem säger att den tredje skulle vara annorlunda? jag tror inte att min lycka vänder. men nu, ingenting kan få mig att ändra mig, ingenting. för nu är det över. jag ska ta dagen som den kommer. inte tänka så jävla mkt i fortsättningen. nu står jag på egna ben!

denna vecka är det jag och vanessa i skolan. emmie och sandra har dragit iväg till sälen. men vi ska klara oss, vi ska försöka att inte slå ihjäl varandra. vi får hoppas det går bra. för vanessas skull.


jag börjar snart gå bergsärkagång

nu sitter jag här hos millan. vi ska hyra film, göra toast och ha det mys med en massa prat också :) det var längesen nu och jag måste medge att jag saknat detta ;D haha!:D
igår var det fotbollsgalan på terassen som gällde och jag var där med emmie, vanessa, sandra och patti. efter ett tag kom även jasse och maria :) vi fick hjälpa till och plocka undan och skit, det var rätt kul faktiskt :) sen fick vi underbart god mat och vid elva blev det fritt för oss och då var det party som gällde ute på dansgolvet. en av mina önskningar uppfylldes också, jag såg en femtioåring strippa på scen!:) gud vilket syn. det var sexigt goda människor, SEXIGT! grrrrr. när jag kom hem slog jag en pling till sofie eftersom hon sökt mig, den bitchen höll mig vaken ett bra tag =)
idag var det mormor som gällde och maten var god som vanligt :) vi var där nästan hela dagen, jag kom väl hem runt sex ngn gång.

än en gång är han värd att nämnas, OSCAR CARLÉN!  :D<3
VMplats för sverige i handboll nu. grattis min älskling ;b haha :D
och min gamla förälskelse johan pettersson avgjorde matchen, duktigt om han är!:)


ny kärlek.

gårdagen var på topp inne på terassen men mina brudar! :)

och jag säger bara det, OSCAR CARLÉN ! <3<3

nytt schema

imorse vaknade jag hur pigg som helst och åt mina kellogs frosties med raketfart för att få mer energi. men efter ett tag övergick allting till att jag blev trött bara för att det var så j*vla kallt i huset och jag frös som in i ....! men efter att sofie ringt och sagt att vi får skjuts av päättti till skolan så blev jag på bättre humör igen!. jag vandrade iväg till sofie och plockade upp henne och sen tog vi en promenad till mössebergsskolan. där stod vi och frös några ögonblick innan päättti kom :D under resan till skolan hade jag hunnit bli bortgift till pattis pappas kompis ngnting. betalningen var en åsna. jotack! .  sen var det dags för min första lektion i fysik A. läraren verkar faktiskt helt okej och jag hoppas att jag ska fatta ungefär hälften av vad hon säger iaf :D sen var det dags för eva hamberg i historia. det är lika med döden ungefär. men än en gång lyckades jag överleva! inte illa av mig, inte alls. sen idrott som jag inte var med på. gjorde tabben att glömma kläderna i hallen. sen lunch som påföljdes av matte med therese. kunde gått bättre men jag och emmie hade mkt att prata om så det blev väldans mkt prat. och för första gången sen vi börja sa therese till oss för att vi tjöta för mkt, som om vi var dom enda liksom ^^ ...
efter det samhällslektion där vi fick förklara några ord och sen gå, det gillar vi. sen åkte jag med vanessa hem.
jag hämtade jesper och åt lite mat. sen kollade jag lite tv innan jag fick för mig att sova en kvart. men den kvarten blev väldigt lång, närmare bestämt två timmar. där rök min träning för jag hade ingen skjuts och jag hade fem minuter.. men aja, det kanske var lika bra. inte ett dugg träningssugen. men eftersom att jag måste förbränna lite kalorier även idag så blir det en promenad med camilla lite senare. jag ska bara få i mig lite mat nu.
herrrråååå!.

havesst!

igår var det mys hemma hos patti. hennes kusiner var inte att leka med. roligast hade nog jag och rebecca, längesen jag skrattade så mkt med den tjejen. det är ju idag kära patricia fyller 17, grattis säger jag ännu en gång. det är tösen värd! idag vaknade jag av att mamma skrek att jag hade samling om en timme. vadå? det är ju lugnt ju. men jag klev upp och antastade frukostbordet för hungrig, det var jag. efter lite slöande var det dags att åka till samlingen. jag fick med mig sofia i min bil och i stenstorp hämtade vi upp åsa och rebecca som såg ut att frysa huvet av sig. väl framme i ulvåker spelade vi två matcher som vi vann!:D räckte till en fjärdeplats i hjotiborgserien. jag gjorde ett mål denna dag :D sara var nog dagen skräll och drämde dit två. tilläggas bör kanske göras att hon är mittback. så nu vet ni. haha! åkte och bytte ett par skor också som gått sönder och jag fick välja ett par nya fina stövlar, behövdes! :) nu äre chill som gäller och handboll på tv. strax blir det mat också. sen tänkte jag slå en pling till sofie ikväll. behöver prata av mig! då är hon bra skit! imorgon börjar dagen med fysik A lektion, helvetet som börjar med andra ord. men detta ska jag klara, utan några om och men. fast jag tror det kommer komma inlägg här i bloggen om hur jävla trött jag är på fysik. det återstår att vänta och se. puss!

don't feel sorry for me

kvällen igår var faktiskt riktigt bra! även ifall jag mestadels var nykter. men jag hade kul ändå. förfesten var hos karin med lite chicks, i like. framemot kvart i elva elr ngt bar jag, ida, jessie, malin och fanny oss iväg till ålle. blev en lång väg med mina skor. en decimeter hög klack, inte vad jag brukar gå i. jag var ju sandy kvällen till ära då. när vi kom dit var de fullt i kön, men efter några minuter var vi äntligen inne. dansade häcken av mig och när allt var slut kunde jag knappt gå, mina fötter var helt döda. usch. men jag bytte skor. träffade anton och drog iväg med han, sofie och ngn mer till eldorado där det för övrigt va smockfullt. jag och sofie delade på en pizza och lyckades nästan bli av med allt till seban. han var hungrig som en gris.
sen följde vi anton till dykarlokalen och jag och sofie begav oss hemåt. tack stumpan för kvällen, alltid du och jag!
när jag kom hem tog jag en välbehövlig dusch innan jag klev ner i sängen och somnade bums!
i morse vaknade jag framåt ett och jag tillbringade första timmen i soffan. sen har jag städat mitt rum duktig som jag är. ikväll blir det mys hos patti med en hel del tjejer!:) det kan inte bli annat än mkt bra!:D
imorgon är det hjotiborgserien, kan bli skoj. :)

ha det bra gott folk. puss!

ållefestare, lookalike

åh nu sitter jag här helt överlycklig. det är fredag, och det är fest, det är helg, och det betyder lycka!:D plus att jag fick sluta en timme och tjugo minuter tidigare bara för att jag var duktig och gjorde klart min powerpoint igårkväll! fem plus till mig. Vi hade sovmorgon imorse och jag var inställd på att den varade till kvart över nio. Men mamma skulle på ärende så hon kunde bara köra mig så att jag skulle vara i skolan tjugo i nio. Vad gör man inte för skjuts? Så jag åkte med henne. och det var ren tur. för när jag kom till skolan och såg att många i min klass redan var där gick det upp ett ljus för mig, det är fredag och vi börjar tio i nio. snacka om tur. fem i klassen kom dessutom fem minuter för sent, och fick världens utskällning. jag säger bara det, maria engstrand. dra åt .....och tillbaka med anette mitchell. våra mentorer har vart skitsura denna veckan.. gerd fick utbrott för att erica tog upp mobilen och kolla klockan, ska inte säga vad jag tkr om dessa människor. simmade 40 längder idag också, på 32 minuter. rätt så bra iaf med tanke på att jag tränat varje dag denna vecka och är helt slut i kroppen. därav har jag inte kunnat sitta vid datorn och hinna blogga på jättelänge. Vi fick våra nya scheman idag också, suck. mitt var hemskt! finns inte ord för det! men aja . ska inte gräva ner mig i det förräns på måndag hade jag tänkt. då vi börjar dagen med fysik, skulle kunna vart bättre. ållefestare ikväll, kommer bli grymt kul tror jag! :) yesyes.

finns inte ord för dig! :)

frisk som en nötkärna

nästan iaf. mår betydligt mkt bättre idag! ingen feber, det tackar jag för, och bara lite ont i halsen när jag  sväljer och så är jag förkyld. men det får jag leva med. jag vaknade mega tidigt idag, enbart för att jag var vrålhungrig. sen har jag mestadels suttit vid datorn. har förbränt några kalorier genom att gå ut en promenad med tessie också.
ikväll blir det antingen bio eller bara film ngnstans med en del folk, clara bland annat! :) sen var det nogg pär och rikard och dom också :D jag hoppas på bio, för det är otroligt mys! men vi får se.
jag är ensam hemma ikväll också, om man bortser från jonas men han är ju bara på sitt rum ändå. mams, paps och jesper är bortbjudna. det är skönt. jag älskar att vara ensam hemma, så lugnt och skönt på ngt sätt. 
förresten så fyller fredrik 19 år idag också, det är värt att säga grattis! :)

jag väntar fortfarande. jag väntar på rätt ögonblick att säga något.

ge mig lite tur iaf.

vaknade med 38.8 graders feber och en hals som det inte jag att dricka igenom. det var bara att stanna hemma från skolan och lägga sig i sängen för att sova. det var rätt skönt faktiskt! när jag vaknade gick jag raka vägen ner till soffan för att lägga mig där. på tvn var det oprah och i handen hade jag honungsvatten, det passade mig utmärkt. är det något som alltid går ner i halsen eller som man iaf kan tvinga ner så är det honungvatten. jag lever för det! :P sen kom pappa hem med nyponsoppa och glass, mums. det levde jag på hela dagen och jag hann kolla igenom flera program. Oprah två ggr, rachael ray, Dawson's creek (vett inte hur det stavas) OC, Disney Channel, Cityakuten m.m. jag hade tur att vara sjuk idag :P sen ikväll blev det Kinamat, och jag mår mkt bättre i halsen. Febern har nästan gått ner helt så imorgon hoppas jag att jag är frisk :) Ikväll blir det film och chips m. dip som pappa köpt till mig :D när man är sjuk får man faktiskt lov att frossa i gosaker!
till min otur så har bilddagboken bytt lösenord på alla bilddagböcker och till mig har dom inte skickat ngt nytt lösenord. PALLA! det är vad jag säger om det. orka fixa en ny när man har alla bilder på den andra. nej, det gör man inte! men aja, jag har iallafall skrivit till dom nu. hoppas jag får tillbaka mitt lösenord!

jag ser dig.


sjuk.

idag vaknade jag och kunde knappt svälja. men en kopp men honungsvatten senare var det bättre. jag proppade i mig ipren och alvedon, gjorde iordning mig och hoppade sedan in i jonas bil för att få skjuts till skolan.
matte var långsam men jag pratade på istället för att jobba, jag orkade verkligen inte. matten efterföljdes av engelska med gerd, så tråkigt. & sen samhäll med maria. den lektionen sööög verkligen hårt. hon sa nog ordet statsminister tjugo ggr och uttalade a:et som man uttalar första a:et i satan. hum.
sen rast, bild och spanska. sen var skolan slut, det tackar jag för.
jag har nog för lite blod i kroppen, för det räcker inte till mina fötter och händer. dom är iskalla verkligen. så här sitter jag och fryser.
väntar på att clara ska ringa också, hon hade ngt att fråga mig och ngt att berätta. jag kan ju säga som så att jag blev nyfiken, i en strut..

pappa kommer snart med pizza och det ska bli gott minsann! längsen nu. muuuumms..

blir så arg på mig själv, jag vill våga, jag vill kunna ta steget. men istället väntar jag, länge. ja, jag väntar fortfarande.

i ett ändlöst ingenting

halsen värkar så fort jag ska svälja, ryggen säger ifrån så fort jag rör mig och nacken smärtar så fort jag lyfter huvudet. denna dag är långt ifrån lika bra som gårdagens. för idag mår jag inte bra. psykiskt gör jag väl det men absolut inte fysiskt. hoppas att jag inte åker på en infektion lagom till försäsongen och på söndag är det DM. jag ska göra som Tjuse säger och kurera mig själv som satan. mammas mediciner, kom fram!
annars har skolan varit bra och dagens höjdpunkt var nog mårten och peter. för dom var på riktigt bra humör idag och kom med rätt bra skämt iaf ;b det behövde jag medans jag satt och kollade på eller kastade bollar på robin för att han fick vara själv. den stackarn, inte lätt att vara liten ibland.

lite sent ute allt

just nu sitter jag och fyller i min träningsdagbok, går rätt bra med tanke på att sist jag fyllde i den var den 17 oktober. oooops :P men med bra minne och kalender plus lite fantasi går allt :D
jag vaknade och var på topphumör. konstigt med tanke på att skolan började idag men jag var verkligen glad. vet inte vad det berodde på direkt men jag tkr det är bra iaf :D fbg kunde ju vart roligare men sen på spanskan fick vi tillbaka proven, MVG! :D och jag blev nästan ännu gladare. skönt att träffa klassen också. och en sak till, maria engstrand is back in the game. det borde firas. även fast jag nästan började gillar bitchell. aja, man kan inte få allt. men maria kom iaf tillbaka, nästan mesigare än ngnsin (a) . . haha. fick tillbaka vår referatskrivning och på min stod det stort och tydligt, VG - - . det var så jag nästan bröt ihop av skratt, skratt blev det men jag bröt inte ritkigt ihop. Är nog första gången jag fått VG - - på ngt, haha! såg fruktansvärt kul ut. men kan ju trösta er med att säga att man inte kunde få MVG på detta, VG var max. så rätt duktig var jag allt ändå. sen kom mopsen in och vi hade mentorstid. helt värdelööst. dom gick igenom alla lovdagar denna terminen, som om man inte har koll på det redan?
sen blev det mat och sen data. fortfarande helt värdelöst. på håltimman var det min och vanessas tjockistimme. de gillar vi. jag hann få i mig två guldmål ( jag skulle träna direkt efter skolan ) och vanessa han få i sig ett plus godis. den ungen. ;D sen gick vi runt i skolan och var allmänt snygga ända tills våran matte började. Vi fick förövrigt reda på att hon är en av nunnorna i arn, jag kunde ha satt hundra spänn på det., och jag och anders hade undrat hela tiden om det inte var hon man såg. Så 14.50 fick vi svaret :D sen fick vi tillbaka matteprovet.. VG, men jag är nöjd ändå. trodde på typ g. matte är nog inte min grej. Sen bar det iväg ner till odenhallen men när jag gått hälften kommer tjuse åkande på sin lilla moppe och säger att det är i ålleberg, det var att hoppa på och åka med honom. Såg nog ut som om han var min nya dejt elr ngt :P nu har jag bara tagit det lugnt förutom denna hemska träningsdagbok. sen är det andra grejer med fotbollsgymnasiet som ska fyllas i och skit. om jag ändå hade vetat detta innan jag valde fbg :P

happyida idag :D

världen har fortsatt framåt

morgonen präglades av en morgonpigg jesper som jag skulle vara barnvakt åt. jag blev väckt av honom vid halv tio ungefär när han tyckte det var dags för frukost. så det blev det. mitt underbara glas m. oboy och två mackor senare var han på g att ringa till kusinen som han skulle möta i backen. och ytterligare tio minuter senare med skiddress handskar och pjäxor fastspända på fötterna var han klar för en svängom i backen. Det blev till att väcka min långsovande bror och så fick han köra upp honom. där satt jag, barnvakten. som är smart nog att skicka iväg ungen!:) efter att jag duschat och gjort iordning mig blev det dags att gå iväg till grannen sofie ;D jag tänkte hjälpa henne att göra iordning hennes nya rum men jag hamnade här. duktig som jag är. :D jag är iallafall moraliskt stöd och det är inte illa pissat av mig :D jag har min snälla dag idag. sista dagen på jullovet också, känns sugigt. men på ngt sätt rätt skönt, nu är det rutinerna som tar över. och allt faller på sin plats. har saknat min klass lite också, och det är nästan så att jag saknar alexis. har inte bestämt mig om de än ;P jullovet har förövrigt varit mycket bra tycker jag, hunnit med en hel del. och igår blev de ju även snowboard. underbaaart!. på kvällen kom sen sofie och vi skulle kolla film, men eftersom vi inte hade setts på typ tre dar så var det prat som förgyllde kvällen! mys.
snart ska jag vandra hemåt, så fort min bror ringer. för jag måste ha mat. sen vet jag inte vad som händer innan min träning som börjar halv sju. utomhus. det är kallt. men jag och rebecca satt och diskuterade lite förut och kom fram till att det blir nog rätt bra ifall man har plastpåsar på fötterna iaf. inte lika blött då iaf ;b men utomhus är rätt skönt ändå, gillar det. bättre än inomhus. i helgen är det DM. och det är bara att vänta och se hur det går, kan gå precis hur som helst. skulle inte förvåna mig om vi kom sist då, men vi vann ju förra gången iaf! :)
magen kurrar och sofie ligger på golvet. funderar på att hoppa på henne och ge henne en kittlingsattack. undrar om hon blir rätt då. HAHA. nu blev det min elaka dag istället. bäst ni är snälla mot mig.

good bye. det var ett annorlunda slut. . taha.


det gick snabbt

imorse var det att gå upp tidigt ännu en gång, det skulle bli ett inlägg i sveriges historia. jag åkte med emmie upp till backen och vi åkte snowboard. okej, inte så konstigt att jag åkte det kanske med tanke på att jag åkt det sen jag var åtta. men emmie, det var andra gången. åhoj vad det gick. *haha*. men hjälp av filip kom hon iallafall upp i liften, och sen var det utför det gällde. och ner kom hon. sakta men säkert!:D vi åkte där hela dagen och efter att emmie fått sjutton blåmärken, en halvt bruten arm och en massa fika senare så får det dags att åka hem. väl hemma åt vi en välbehövd middag och när vi ätit färdigt tog vi en promenad till ica, köpte morötter, gurka, gräddfil och dip :D sen fortsatte vi mot filmstallet och hyrde "dead silence". läskig film dedär.
och nu har hon åkt hem, vad som väntar mer ikväll kan bli intressant. (:

when you are home.

IFK & FKIK, KM segrare :D

igår var jag och camilla slööa. :D vi kollade "från andra sidan" den var mkt bra. egentligen var det tänkt att vi skulle se black christmas men den var utlånad. otureen. men aja, men godis och pringleschips klarade vi oss rätt bra.
efter att klockan ringt ett antal ggr och efter att jga somnat om typ tusen ggr så gick jag upp och klockan kvart i nio satt camilla i bilen utanför och tutade. vi åkte till gymmet och byggde på våran kropp till beach 2008. den börjar formas snart! :P sandra var också på gymmet och efter att camilla åkt och jobbat, jag solat, duschat, gymmat och fixat iordning mig så var även sandra klar till slut och vi kollade KM. mkt spännande matcher emellanåt och tillslut stod IFK som segrare :D:D  vi ringde efter skjuts och självklart kom papsen =)
efter lite mat kom albert och hämtade sandra och begav sig hem till henne.
nu har camilla dragit med mig till john och vi har precis gett han och herman en utförlig förklaring till vilka godisar vi vill att dom ska köpa till oss och dom gick precis, tkr jag är bra :D sen är det slutätit godis för min del, eftre ikväll.
vi ska spela lite spel och så sen. Blir nog kanske galenpanna och pictionary :D så just nu sitter jag med ett galenpanneband runt huvudet och känner mig just så snygg som bara jag kan bli ibland ;D

nu vare tack och hej denna gång. imorgon blir det backen med emmie om vädret tillåter, mycket bra. och det kommer vara en rolig syn :P haha :D hon har åkt en gång och ska låna min gamla. förut tog jag och sandra fram min underbara pärla och det var så jag nästan kysste den, gud vad jag saknat den :P  den gamla åkte också fram och den verkade vara i gott skick :D yiiihooo!:D

do you want to be my baby?

gårdagskvällen spenderades i odenhallen med sofie och cissi. vi fick skjuts upp och begav oss in i den fullsatta arenan. (på ett ungefär) . snäll som jag är så bjöd jag sofie, så nu är jag typ pank. därinne var de rätt mkt folk och vi hejade så mkt vi kunde på cissis man, herr westerling. haha. sen kom min och sofies skjuts indrällande i hallen och vi såg ljuset, att slippa promenera hem i oväder. okej, oväder var det inte. men det var kallt, och snö. det säger de mesta. vi lyckades få dom att skjutsa hem oss vid nio ungefär. passade utmärkt, för vi började bli hungriga och trötta. jag slog mig ner vid tvn när jag väl kommit hem och kikade på snowroller med mor, far och lillebror. sen satte jag på moulin rouge, drömde mig bort , och somnade. djupt.
idag vaknade jag, öppnade min bok och började läsa. jag fick boken i julklapp av min kusin och den heter kyssar på manhattan. handlar om hur många personer som helst, och den är rätt knepig. men funkar att läsa när man inte orkar lämna sängen.
när jag väl orkade kliva upp satte jag mig framför tvn, där hade jesper på en tecknad film på disneychannel så jag slog mig ner, åt frukost och drömde mig bort i filmens värld för ett ögonblick.  sen hoppade jag in i duschen, och nu sitter jag här och tänker att jag ska skriva en intressant blogg. inte för att jag tror att jag lyckas, men försöka går ju i varje fall. dagens grattis går till jimmy wallgren, som ska bli pappa. detta är micaelas bror, och en som jag såg upp till när jag var liten och levde hos micaela :P  det var tider det. och nu har den snygge jävlen vuxit upp, skaffat tjej och nu ska han bilda familj. det är bara att gratta (:
ikväll ska jag nog kolla KM igen med sofie, det blir nog bra.(: nu vill jag ut och leka i snön. den ser rätt lockande t faktiskt. ajjemen.

ännu en gång får ni hare bra. puuuucko.

swingeling.

igår hade jag en såndär sleeteen bakisdag. min mor&far var inte särskilt glada på mig heller och det är dom nog inte fortfarande efter att jag lyckats ta mig hem, aningen lite för borta för att vara i bra tillstånd för att möta dom i dörröppningen. annars var min nyårsnatt mkt bra, fast den får inte högsta betyg. tolvslaget var nog bäst tror jag, när man sprang runt med ett glas i handen och skulle skåla med varenda människa. ja jösses.
jag lyckades få sällskap hem, de tackar jag för. annars vet man inte när jag nått mitt mål. kanske aningen nyktrare iof, när jag tänker efter.
idag vaknade jag och kom att tänka på min dröm. den var helt cepe.  och då menar jag fruktansvärt sjuuk. jag drömde om skolan, och skolan skulle ha en simhoppartävling så hela våran matsal var ombyggd till en simhall.
sen skulle skolan byggas ut för att dom som skulle tävla skulle få plats. mkt lustigt. och vi elever fick äran att bära på alla skåp och ställa dom på nya ställen. helt sjukt var det. och så var de mkt mer , men jag letar fortfarande efter en förmåga att kunna återberätta drömmar så att folk förstår. jag har inte funnit den ännu, tyvärr.
idag ska jag träna, var ett tag sen nu. två timmar inomhus, det lär ta död på mig. efter det tror jag att jag ska hitta på någonting med sofie, det lär bli mkt bra. ifall jag nu får det för mor&far. som sagt, de är inte glada på mig just nu :P

förlåt att jag inte uppdaterat mina roliga historier de senaste, de blev typ bara två ggr. men sen försvann jonas med boken :P ni märker när jag hittar den :D

haaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeee.

ännu en ny början

ännu ett nytt år, inte första gången man sitter på nyårsdagen och tänker tillbaka på året som gått. förra året började mycket bra, danslektionerna i skolan började och kyrkerörsskolan rockade fett med 9a i spetsen.
vecka 11 drog jag och camilla tsm med henne päron till åre för att roa peter och nina och för att åka bräda. Brädan (som jag fick i julklapp 06 ) gled mycket bra nerför backarna. det var en rolig vecka. några veckor senare vare dags för påsk och festen var i vartofta. (haha!) . våren rullade på att solen blev starkare och starkare, det är vid denna tid mina fräknar ser till att hitta sitt rätta ställe, på min näsa! skolavslutningen var sorglig och helt underbar.
sommaren rullade på och jag har sett bättre somrar. men jag ska inte klaga, acknej. det mår ingen bra utav. mitt jobb var det värsta, och jag tänker aldrig jobba där mer. mot slutet av sommaren bar det av till grekland, där mådde jag bra av sol och bad. det behövdes när man tänker på regniga sommaren 07.
Till hösten började jag i typ världens galnaste naturklass, ohjaa :D kul har vi, och där med basta! hela terminen försvann som i ett ögonblick och en julskinka och massor med köttbullar fetare sitter jag här. med glasögonen på plats mitt på näsan för första gången på ett halvår ungefär. och jag är allmänt sleeeteen.

tack å hej, vi seees!

RSS 2.0