30 september 2007

ålle i fredags! och det var förfest hos tom,  :) kvällen var alldeles underbar, :D roligast hade jag nog inne på ålle, kommer inte riktigt ihåg allting men det var kul som tusan :D:D så tack folk, :) tack för en jättebra kväll! (:

I lördags hade jag samling 9.15, var rätt surt att gå upp då faktiskt. men det blev en bra och rolig match, vi vann med 7-0 tror jag, trots att halva laget var bakfulla.. men vi spelade riktigt bra och funderar allvarligt på att alltid spela bakfylla. ojoj , eller ha sprit i vattenflaskorna. undra hur långt man kan gå :P vore kul att testa iaf ;b
På kvällen igår träffade jag fidde och oskar. direkt när vi kom till fidde och jag fått av mig jacka och skor och satt mig ner och börjat leka med fiddes lånehund fick dom för sig att vi skulle traska till mcdonalds. så det gjorde vi, jag hade inget att säga till om. det var regn, kallt, och jag hade skoskav. inte världens roligast promenad blev det alltså. men fidde bar mig några meter, det var snällt. haha .
inne på mcdonalds fick dom bjuda mig på glass eftersom jag hängde med. sen blev jag mobbad i och med att dom typ sköt ner mig med sugrör och papper. inte alltför snällt  men rätt så vanligt. ungefär vad som brukar hända, alla mot mig :P  sen kilade  vi den långa promenaden hem till fidde där jag fortsatte att gosa och leka med Gizmo ( fiddes lånehund :P ) medans vi tittade på ondskan .. (: typ bara för att det är ngn av de bästa svenska filmerna som gjorts ;b .. efter det fick jag cykla hem, och där talar vi om kyla. var skitkallt, plus att det regnade.

idag hade jag samling 10.00, jag fick sova lite iaf men långt ifrån så länrge som jag ville.. det får bli på tisdag istället! vi spelade mot vartofta och det var kul eftersom erica spelar där :D haha.. men vi vann matchen med 10-3, så det gick bra :D efter matchen blev det gondolino med några brudar i B-laget, det var trevligt och mest av allt gott.
det värsta med denna dag är att min vänstra fot typ är död. och då menar jag död. jag har världens skoskav som bara blir värre, sen var det ngn på matchen som hoppade och stämplade mig. och dessutom trampade jag snett så det gör ont i sidan av foten. den är katastrof, funderar allvarligt på att hugga av den.
nu hade jag tänkt lägga mig och kolla lite på film, har sett att jesper köpt förortsungar, eller det är väl mer mamma som köpt den :P så tänkte i varje fall se den ifall jag har lust när jag kommer dit, annars kan jag alltid se klart den sista harry potter filmen. det är ett alternativ!
nu regnar det inte ute, utan det spöregnar. vart är världen på väg? ska den bli översvämmad elr? jag pallar inte mer vatten. jag ska nog köpa stövlar, ett par snygga sådana. för det är ju dom enda som fungerar i våran underbara världen ( det sista kan jag ta tillbaka ) ...

hm, nu hittade jag en massa filmer här inne hos bror min. funderar på att se beck - den svaga länken istället.. 
elr simpson the movie. nu fick jag allt svårt att välja, hatar när det finns flera alternativ. blä på det . 
 ring ifall ngn vill vara med och se, då får du bestämma. haha.

ha det fint gott folk, enbart för att jag älskar er. tror jag, vet ju inte vilka som läser ioförsig. min värsta fiende kanske läser och då är det ju dumt att jag skriver att jag älskar den. nu blev det för mycket. jag orkar inte fundera..

så sköt om er , pusspuss. och EN STOR FET KYSS TILL DIG SOM KÄNNER DIG TRÄFFAD, ;) haha, :D
där var jag smart, hoppas ngn känner sig träffad iaf :P :D

15 september 2007

vad jag hatar dagen efter. sitter här vid datorn och klockan är inte ens tolv. jag kan verkligen inte sova länge på morgonen efter fest. fast ändå är jag så enormt jävla trött så det finns fan inte. käkar ipren och det hjälper inte ett skit, jag behöver en promenad känner jag. det skulle sitta fint. ska försöka få med mig ngn ut som kan dras med mig. men först måste jag ha en dusch. det behöver jag verkligen..

det var kul igår iallafall. tråkigt att ålle blev inställt men jag hade det roligt ändå :) hände väl en tragedi för mycket, men det gick bra ändå :) jag tänker på dig gumman!<3
det var mycket trevligt folk hos sandra, typ klassen med flera :D:D

ha det fint. take care...

12 september 2007

jahapp, här sitter man då nyduschad och klar. eller mest klar för sängen. jag hade tänkt att först skriva här och sen säga god natt och gå och lägga mig och kolla One Tree Hill, det är min nya kärlek <3 jag har verkligen blivit kär i programmet men mest av allt i Chad Michael Murray <3 så grymt snygg! nej, nu ska jag inte drömma mig bort alltför mycket och mer ändå, ni ska inte få ta del av mina drömmar :P  I morse tog jag sällskap med Oskar till skolan, det var micket trevligt. Vi började dagen men spanska och nu kommer jag på att jag kommer börja morgondagen med matte, och det suger!. men iallafall, efter spanskan hade vi historia som jag tycker är såååå otroooligt rooooligt. elr inte. rättare sagt så höll jag nästan på att somna. men jag fick allt ner några anteckningar om antikens grekland, duktig som jag är ^^. På engelskan satt jag med Erica som vanligt, vi försöker göra lektionerna så roliga som möjligt. eftersom det annars är väldigt svårt att ha kul med gäddan som lärare. men vi lyckad, idag kommer jag inte riktigt ihåg vad vi prata om. men kul var det. mitt minne är allt bra med kort ^, Sen har vi ju en låååååång håltimma efter det. jag, sandra och emmie bänkade oss en stund i cafeterian. sen hittade jag lite annat roligt folk :D sen var dagens höjdpunkt för mig när vanessa lärde mig ett nytt ord: hypernevrakustiskakontradiafragmavibrationer. det är hicka med andra ord. det tog lång tid för mig att lära mig det och jag blev hur stolt som helst. sen kommer lisa och säger att alla höll på med det ordet för typ två år sen, där sprack min glada ballong. för det roliga hade undgått mig. så nu blev jag klassad som efter igen. det var surt. men jag har ändå lite stolthet kvar allt. för det är rätt bra av mig att lära mig ett sånt långt ord. Sen hade vi bild och jag fortsatte med mitt otroligt snygga eiffeltorn, efter det ska jag göra en skulptur. men jag vet inte om vad. hon berättade om någon som var känd över att skulpturera stora snoppar, funderar på att göra samma sak. men är lite tveksam till det faktiskt ^_^. taha..
På fotbollsgymnasiet var det rätt lamt, och det var väldigt skönt. men då ska man inte tala om hur lamt det var på våran träning idag. Jag och rebecca låg stundtals på plan, thihi :P men jan är i China så vi hade Anders. han brydde sig inte så mkt :P det är bra.
nej, nu ska jag sova. så ha det gött. elr nej, jag ska inte sova. utan jag ska kika på min favoritkille, Chad :) ;)

take care. det gör iallafall jag. :D:D

underbar kväll!

då var allt stopp. finito. pungt slut. allt känns tomt. vart är jag? har jag vaknat upp ur en dröm? som sandra sa, du har sovit i lite mer än femton månader. välkommen till jorden.

igår var det först klassfest hos jakob. det var underbart, jag bara älskar min klass.  Vi pratade, drack och hade skitkul verkligen. hamnade på gatan och det var megabra! jag fick en egen värmekudde i form av Jeff, det var mysigt :) och han var snäll. När klockan började närma sig tolv / halv ett drog vi oss iväg till Dagnys, där var det fullt av folk och vi gick inte in :P sandra den underbaringen sa att hon vart inne och fick en stämpel, jag ville inte ens försöka flörta in mig :P Vi träffade tre nya guys, Rikard, Erik och Bruno =) dom var mycket trevliga. Rikard sa att jag var det vackraste han sett, och det sa ioförsig Karl också, den komplimangen behövde jag kände jag :P haha. men vi hade kul med dom och tänkte käka pizza men slutade med att vi var på väg på efterfest med dom. men vi kom till Eriks port där två flickor balla ur och vi fick gå hem till neli. då var klockan närmare två/halv tre tror jag.
Så vi gick hem och sov fem tjejer i Cornelias rum, det blev rätt varmt. :P Cissis mobil ringde vid åtta på morgonen, pust säger jag och ingen kunde somna om. tack för en underbar kväll gott folk <3<3

nu ska jag snart till stan med mamma, lillebror, mormor och kusin <3<3 sen ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, får  se lite :P :)

take care. PUSS!

5 september 2007

jag har tyvärr inte skrivit här på några veckor, mitt humör har inte pallat. min själ har inte pallat och ingenting i mig har pallat det. men nu är det en nystart, på ett nytt liv.. nästan iallafall...

dagen har varit helbra faktiskt, rätt mycket skratt har det blivit iallafall. mest på fotbollsgymnasiet, men det kommer mer sen. jag mötte cornelia på vägen till skolan och då påminner hon mig om att man skulle ha med sig pengar till miniräknare i dag, oooooops :P det hade jag visst glömt. det blev till att ringa mamma som fick komma med pengar :) (a) vi kom iallafall inte försent till spanskan där vi var bäst som vanligt :) På historian med Eva Hamberg satt jag med Sandra och målade lite, det var trevligt. Tror min historiasida blev mycket snygg. vi hade även läxförhör på tidslinjen som jesper så snyggt målade upp, you go boy :D 
Sen hade vi Gerd Gäddan Persson i Engelska, åh vad vi älskar henne. *NOOOOOOOT!*
Som vanligt hade vi feta engelska förhöret. usch. sen gick vi igenom en massa verb, men jag satt mest och töntade mig med Erica, sånt tycker jag om :) Sen var det håltimma, där jag mest satt i cafeterian innan bilden började, där är jag kung :D det tycker iallafall jag. men sofie har slutat i min grupp :( buuuhuuuuu. *sNyft*
Fotbollsgymnasiet var rätt kul idag faktiskt om man bortser från mitt onda skavsår. det är liksom pain in the ass.
Sen såg min duschning inte så ljus ut för jag trodde inte att det var någon tjej som skulle duscha där mer än jag. då började jag fundera på att bjuda in mig själv hos killarna men kom på en bättre tanke, den var att jga kunde åka och duscha hos Joakim och så skickade jag ett sms. men den jäveln (a) dissade mig totalt genom att säga att han inte han det.. böööööl. men sen kom linda och räddade mig ur situationen och sa att hon skulle duscha där.
Kullman bjöd in sig själv till att duscha med oss men han ballade ur den tönten och säger att vi ska ta det på tisdag. fine by us, men jag tror inte han vågar det. och fidde är bög, för han ville inte komma in till mig och linda när vi duschade. det är bögigt. inte för att jag vet om han hade fått det eller inte men han är bög som sa nej när vi bjudit in honom lite på skoj med ursäkten att han hade bråttom. jag tror inte att dom vågar hur mycket dom än egentligen vill det ;b :P ;) hahahha. jaja, jag och linda hade kul iallafall.
Ikväll blir det träning hur lite jag än vill det. jag byter snart klubb för orkar inte med den här seriösa skiten längre. tyvärr..

gotta go , se yaah.



RSS 2.0