23 augusti 2007

då var min första torsdag på ållerbergsgymnasiet avklarad. det känns mycket bra. vi började dagen med engelska och vi ska ha diagnos imorgon. kommer gå åt skogen tror jag. sen var det håltimma och alla tjejer i klassen satt typ i cafeterian, trevligt :) sen var det samhällskunskap med ugglan, hahaha. och sen lunch och bild :) efter det spanska, det var riktigt kul faktiskt :)

idag blir det nog cornelia. och ursäkta, jag orkar inte skriva mer nu. haha.

take care.

22 augusti 2007

nämeeeeen tjeeeenare och vääälkommen.

idag har då dagen var rätt jävla jobbig. eller jobbig kanske den inte har varit för jag har praktiskt taget inte gjort någonting. vi började med lektion klockan 08.00, det var en spanska lektion. och de´t verkade faktiskt väldigt roligt :) lektionen slutade kvart i nio och jag hade egentligen håltimma till tjugo i två men jag gick på en bildlektion halv ett :P men ändå, det var en lång håltimma .. vi åt och satt och satt och satt. men helt plötsligt var klockan tillräcklig för att gå till bilden. så då gick vi .. efter det var det information om fotbollsgymnasiet.. det var sådär , sen gick vi hem.
snart ska jag iväg på match och nu orkar jag inte skriva mer, det fick bli ett väldigt kort inlägg idag. har ni tur skriver jag mer ikväll eller massor imorgon :p

ha det bra. pusshej

take care.

21 augusti 2007

jaha, då har jag börjat ållebergsgymnasiet. min första dag var avslutad igår. det är väl nu man ska fråga sig själv hur det känns. och om jag ska svara på det så känns det väldigt bra faktiskt. klassen verkar vara helt underbar om man bara lär känna alla :P ioförsig så skulle man ju kanske kunna ha några bättre mentorer, men wtf, man kan ju inte få allt. Vårat schema verkade jättebra när vi första fick det, men efter att tusen lektioner till lagts till och vi typ har sjuttioelva lektioner varje dag, med fem minuters mellanrum och slutar typ tjugo över tre varje dag så verkar inte schemat var så överdrivet bra. men jag tror nog att dagarna kommer funka ändå, med rätt folk går allt så att säga.
Idag började vi 08.00 , vi lämnade in lite papper och 08.40 slutade vi. det kändes chockande men ändå bra. :) det dåliga var ju att man gått upp hur trött som helst för att enbart lämna in några papper. men nu fick jag tid till att åka till jönköping med cornelia, therese och vanessa xD jag har tänkt att kika lite på några jeans om jag hittar det :) det hoppas jag iallafall. sen har jag träning ikväll, det ska faktiskt bli kul (:

imorgon börjar jag klockan åtta,  och vi börjar gå efter schemat. men om jag har tänkt rätt, vilket inte alltid inträffar om jag ska vara riktigt ärlig så har jag först spanska i typ 45 minuter sen har jag ett hål på typ 3 timmar och 45 minuter, & sen har jag information för fotbollsgymnasiet. pust. orka sitta i nästan 4 timmar och inte göra något? oooork.

jag saknar dig, så hårt så det gör ont..


18 augusti 2007

igår hängde jag och camilla med min familj till skövde för att kolla när jonas och skövde AIK spelade mot Malta i UefaCupen i futsall. vi åkte efter våran träning som var svantes sista som tränare :/  rätt så surt faktiskt att svante the man ska sluta. men träningen var iallafall hel soft, vi lekte svarta man i början, det blev nästan dagisnivå men sen blev det lite allvarligare träning. det var roligt iallafall.
Efter att jag & camilla var i skövde åkte vi hem till mig och hämtade lite grejer och stack sen hem till henne för att kolla på Ice Age 2 och äta chips och dip, det var för övrigt riktigt roligt och gott.. ;) vid typ tolv elr ngt kom joakim och hämtade mig och körde hem till honom. där blev det film och mys och vi somnade nog vid typ tre elr ngt :S det kändes när man vaknade på morgonen. jag stack iväg och gymmade vid ett. kände mig stolt över att jag kom iväg. :) jag ska ta i med hårdhandskarna nu och sätta igång med träningen ordentligt.
efter gymmet fick jag skjuts hem, och jag hamnade som vanligt framför datorn.

ikväll ska jag äta kräftor med familjen, längtar verkligen efter en kräftklo att sätta tänderna i. mumma! sen ska jag träffa sofie och så ska vi gå ut lite till maraton rock & kika. det kan nog bli rätt kul. det blir inget festande för mig ikväll iaf, jag har match imorgon :( så har samling halv tio, surt som citron!

jag mår för övrigt rätt så bra. eller jag mår bra men är rätt arg. men ja, det ska ju inte ni behöva läsa men jag påpekar bara en gång för jag måste skriva det. ...sorry. :P

ååååh, ilskan!!!! jävla skit fan helvetes jävla ååååååååhhh. :@ ####:@

så, nu är allt bra ige...iaf nästan...

take care gott folk. =)

17 augusti 2007

jag vaknade imorse runt tio. mamma bestämde sig för att hoppa över att jobba idag så jag behövde inte vara barnvakt. när jag låg där i sängen kom jag på att jag lånat två tidiningar av sofie igår som jag började läsa. stod en hel del intressant i den faktiskt x) .. efter ett tag beslutade jag mig för att kliva upp och äta frukost för mitt i allt läsande började jag bli hungrig. jag  hamnade som vanligt framför disney channel. vid tolv åkte jag, mamma och jesper till stan. vi inhandlade lite skolsaker och annan skit. jag hittade även en skjorta på vero moda som jag ska tvinga mamma att köpa till mig nästa gång vi är på stan :) !

om 45 minuter börjar min träning nere på dotorp och jag hoppas att vi har Svante vante idag, det vore bra tycker jag. även fast han också kan ha rätt jobbiga träningar. men det är bara bra, även om jag och lisa nästan börjar gräva våra egna gravar. men sommarkilona ska bort har jag bestämt mig för, och här ska byggas snygga muskler. hahahaha.. det kanske är lite för mycket att förvänta sig men jag ska iallafall bli mer vältränade än vad jag är nu efter skadan. jag blir trött av att springa uppför sofies trapp och jaga felix,  ( han är typ fyra år ) .. men det ska det bli ändring på.. i veckan kommer mina ilägg förhoppningsvis också. jag hoppas och hoppas. det var typ två månader sen jag och emelie var där och tryckte våra fötter. men sverige är ett segt land, det må jag säga.

ikväll ska jag till skövde med pappa, mamma och jesper. jag vet inte om jag lyckas få med mig någon annan. tror inte det. vi ska iallafall kika på jonas när Skövde AIK möter Malta i Futsall, ( hur det nu stavas?) ..
Det kan nog bli rätt intressant faktiskt xD Sen vid elva när min tönt (a) till pojkvän kommer hem och har spelat match så ska jag nog kila till han och sova. det kan bli skönt :) missuppfatta inte det där, men hans säng är faktiskt väldigt skön, så det blir skönt på det viset ;) :D

nejnu borde jag nog ta och byta om, så vi seees :P

take care...

16 augusti 2007

jag kan ju börja med att säga Hej, så nu har jag varit trevlig.

jag är verkligen hur trött som helst, men ändå känns det som om jag inte borde gå och lägga mig nu klockan fyra på eftermiddagen. för det känns som om jag inte kommer att kunna somna ikväll isånafall. jag gick upp klockan halv åtta i morse, och det kändes segt. speciellt med tanke på att jocke sov lugnt vidare i sängen. men har man en lillebror att vara barnvakt åt, då har man det. så jag la mig i soffan, han gick upp samtidigt som jag och han satte på Disney Channel. Det är för övrigt en väldigt bra kanal. Men just i morse var "Brandy och Herr Morris" det värsta som kunde eka ut genom högtalarna när jag så fridfullt som möjligt försökte somna om i soffan. Efter ett tag funkade det iallafall och jga fick sova i ungefär en och en halv timme till. Sen ville jesper ha frukost :@ .. vi mumsade i oss lite mackor och vid elva kom älskling upp ifrån min säng. det var lite överraskande faktiskt. Efter ett tag stack jesper iväg till en kompis och jag och jocke kollade på Acocolypto, eller något i den stilen. Det jag såg var rätt så bra faktiskt men det var inget vidare kul att jesper kom hem och jag var tvungen att börja med maten. och  filmen var tyvärr från 15 år så jesper fick inte se den :P så det blev disney channel igen.
För ngn timme sen stack Joakim hem, han skulle plugga. HAHAHAHA! jag tycker nästan synd om snyggingen. att behöva plugga på ett sommarlov känns som det värsta som finns. och sen skulle han träna senare och när jag kollar ut genom fönstret tycker jag nästan ännu mer synd om honom, för det spöregnar rätt rejält där ute. men vad förväntar man sig av svensk sommar egentligen?

ikväll ska jag träffa sofie. & jag är sugen på en rejäl tjejkväll egentligen. jag får se hur det blir med den saken. om det bara blir jag och sofie så blir det nog så att vi ska kolla på Linas Kvällsbok. jag såg den med camilla i Åre i en tom biosalong. hahaha. det var lite lustigt faktiskt. eller tom var den väl inte, hon som jobbade där och vi var ju där.

Du kan spotta mig i ansiktet,
jag tänker ändå bara le och ta fram paraplyet.

take care.


15 augusti 2007

andra gången jag uppdaterar idag. jag kollar på klockan i hörnet på min dator och ser att den är 22.22. nu får jag önska mig något :D hm, men vad ska jag önska? one moment.... önskat och klart. så , nu kan jag fortsätta att koncentrera mig på att skriva. denna dagen har jag slappat eller jag har varit barnvakt åt jesper men han har tagit hand om sig själv genom att leka med en kompis så har knappt sett röken av honom, eller någon annan. Farmor kom ioförsig förbi med makrillar, dom kom precis hem från kusten. jag känner att makrillar skulle sitta väldigt fint i min mage imorgon :) åh, det går knappt fem minuter innan jag tänker på mat. På träningen idag körde jan slut på oss, & det blev inte bättre när jag och lisa började fundera på vad som skulle sitta bra i just det tillfället. Allt möjligt kom upp t.exempel, chips, godis, en soffa, tv, pizza. det var nästan så att man kände smaken i munnen, men bara nästan. på träningen fick jag även träffa BESSIE, hon var liksom neger, den tönten. men ja, det var faktiskt trevligt att träffa henne efter att hon varit en hel månad i Bosnien. (tror jag det var) . För en halvtimme sen kom jordens underverk i mänsklig form. ja, jag menar joakim <3 men så fort han kom hit så bänkade han sig framför soffan, min pojkvän är social shalalala. jaja, det var fotboll på tv och jag har verkligen ingen lust att kolla på det så jag sitter här och slösar bort tid. Ikväll, eller det kanske blir mer inatt. Det har jag förresten funderat på och om det är någon som vet svaret på det så skriv gärna till mig. alltså, när är det förmiddag, eftermiddag, dag överhuvudtaget, kväll och natt på dygnet? när jag kommer upp klockan tolv-halv ett på morgonen (!) och säger god morgon till mamma säger hon god middag. vart går gränsen? tacksam för svar . men ja ikväll, eller inatt eller wtf, vi säger senare detta dygn så ska jag kika på film med joakim iallafall i min säng. :) han hyrde en film som jag antar antingen kommer vara väldig bra eller så kommer den vara väldigt dålig. det blir nog bra hur som helst :D
men nu kom min sociala "host" pojkvän upp och jag får avrunda för denna gång.
ha det gött gott folk :) & återigen min vanliga avrundning , take care =)

15 månader.

nu har jag inte skrivit på ett väldigt bra tag. så jag tycker det är dags att berömma mig, duktigt ida!. vad har då hänt under den här tiden då jag inte har skrivit. inte för att jag har någon aning om när jag skrev senast men. Den 1 augusti drog iallafall jag och joakim iväg på våran första resa tillsammans. Rolf och elin var också med :) det var en helt underbar resa :) vi badade, solade, snorklade, dök, åkte jetSki, dansade och åt mängder med god mat. Grekland är ett land som jag kommer att besöka flera gånger till. & jag hoppas att det blir flera gånger till med joakim. <3 tack för en underbar och oförglömlig resa <3 jag älskar dig :)

I lördags var det karneval i Falköping. jag, cissi, tessie och neli var katter :D det var typ ingen som kände igen oss :D:D haha. det var väldigt kul med figurer runt omkring en :)

igår grillade jag, neli, cissi och tessie hemma hos neli :) det var jättemysigt :) vi satt ute på nelis altan och åt och pratade med filtar runt oss :D <3 jag älskar er flickor <3:D

idag har jag varit tillsammans med världens underbaraste pojke i 15 månader, så jag är helt överlycklig <3
du är den absolut finaste jag någonsin träffat, <3 jag älskar dig.. :D

take care.

RSS 2.0