kokt kräfta

åh underbara väder, jag tänkte bara börja med det innan jag berättar om min gårdag.
skola till att börja med, fick äntligen biologiprovet överstökat och det kändes helt okej! gick även hem med ett VG i samhällskunskap och ett VG i svenska, maria engstrand måste ha börjat tycka om mig. Men hon sa att jag förtjänade betyget i svenska mer än i samhällskunskap men att hon tyckte jag var värd VG- mer än ett G+, det är bara att tacka och ta emot antar jag. Fick med mig sandra hem efter skolan och vi fipplade lite med grejer inför jonas student. Vid halv sex var det dags för mig att åka på match. Den gick sådär, blev 3-3. mötte matilda med sitt skulltorp och hon var duktig :D
Gick in i en närkamp och ramlade på huvudet samtidigt som jag fick hennes huvud på mitt huvud, trodde jag hade hjärnskakning efter matchen när jag både hade huvudvärk och mådde illa. men det blev bättre efter ett tag. John kom hem till mig också, kollade på Surfs up, (förövrigt så måste ni se den!) och sen somnade vi hela utslagna båda två.
Vid sju gick han upp för att jobba medans jag fick ligga kvar i sängen några timmar till. Sen gick jag upp och hjälpte mamma med att putsa fönsterena och sen gjorde jag mitt och sandras projekt färdigt. La mig i solen och framåt tolv kom john hem igen färdigjobbad. Vi drog upp till panka och mötte pär, sofie, julia och oliver däruppe. Var riktigt skönt och kändes verkligen att sommarn är här. Vid tre ngn gång åkte john hem och jag stannade med sofia och matilda.
Ikväll blir det grill och fest vid beachplanen, kan bli hur bra som helst. Ska börja göra mig iordning lite snart, jag ser ut som en kokt kräfta. Vet inte hur jag ska tackla det problemet men jag hoppas det löser sig. Imorgon blir det nog ottetorpasjön med matilda och sofia, häng på om ni vill :)  ni får ha det så bra gott folk, ta det lugnt i solen!

riktiga naturare

en helt okej dag i skolan. tråkigt bara att det var så kvavt väder och moln när man satt ute istället för solsken. Men varmt var det ju iallafall. Började dagen med matte där jag hann klart med vad som skulle göras, duktiga jag! Sen fysik där jag och räka var grymmast, snabbast och bäst. Fick sluta tidigare och satt och chillade lite på en bänk. Sen var det biologi där vi också var väldigt duktiga och hittade namnen på alla växter. När man gick runt där bland alla växter kändes det verkligen vilket program man gick på. Iallafall, fick sluta en halvtimme tidigare och fick en timmes rast. Mat, mys ute i solen med engelskboken i handen. Dagen följdes av engelskaprov som jag tycker var lätt, men ska inte säga något innan jag fått tillbaka det. Sen slutade jag och tog cykeln hem. Där gick jag ut i det fina vädret, ja solen hade kommit fram och en klarblå himmel väntade mig. Öppnade biologiboken och sen var det bara att börja. Efter en stund kom mamma hem med mcdonalds, gott. Sen kom emmie och pluggandet fortsatte. Naturare som vi är så inspekterade vi blommorna i trädgården för att hitta ståndare och pistiller. ja, jag tror också ni hade skrattat om ni sett oss. Nu sitter jag här, har två timmar kvar på mig att plugga, ungefär. en och en halv kanske. Sen har jag träning. Nu ska jag iallafall plugga inomhus, hela min rygg är röd som en kräfta. snyggt? nä, inte med tanke på att framsidan är vit som en snöflinga. Men, nu måste jag återgå till pluggandet. adioooooos!


student i göteborg

nu har jag kommit hem från göteborg. ett stort grattis till marcus som tog studenten! jag vill också bara kunna släppa allt och veta att jag nu har hela livet framför mig, och jag får göra precis vad jag vill. inga krav kvar och inga måsten. bara kunna resa och fly vart man vill. tänk känslan. men, jag har hela två år kvar. fast egentligen är det inte så länge kvar. ettan har gått otroligt skrämmande fort faktiskt, känns som igår man satt där knäpptyst ngnstans i 200-korridoren och spanade ut över sina kommande klasskamrater, jag kommer ihåg att jag tyckte john såg ut som ett stud. moaha, tänk om jag då hade vetat bättre. Nu närmar sig sommaren, det märks. Ute på många lektioner, planerande av fika och kolla på film, men mitt i allt det kommer anki och ger oss ännu ett prov. Sista veckan, hur kan hon? nu har jag först engelskaprov imorgon, om man nu kallar det prov? Se biologiprov på fredag, spanska nästa vecka tisdag eller onsdag och sen fysik sista veckan. Men jag ska egentligen inte klaga, inte när man hör Sp1e prata om deras kommande två sista veckor. Hursomhelst, hos marcus var det jättebra. God mat, (alldeles för god) efteråt blev det glass med varma hallon, hemma gjorde chokladtryffel och efter en stund även jordgubbar och grädde. Sen var det glatt med en aning fulla killar som skulle ut och göra stan osäker när vi åkte iväg. Men dom var riktigt roliga och ett ögonblick trodde jag att jag skulle gråta av skratt.
-Jag kan köra ikväll.
Mamma maria - Men vadå, du är väl inte nykter?
- Joho du, jag är såhär glad spontant!:)
Men andreas kommentarer var nog roligast.
- Där satt jag och skulle ha betygsnack och får G. Då kommer den där kinapuffen in efter en stund och säger att han fått G+. what? Då kan jag tala om att jag var avundsjuk. För jag var så mycket bättre än honom, jag lovar dig maria, jag rättade varenda fel han sa, hans engelska bestod av shing och chong. Jag lovar dig att läraren var rasist mot svenskar, hade jag haft en himmelsk lärare hade jag fått MVG direkt, eller iaf VG. Den där kinapuffen tror han skulle kunna komma hit och ta över europa med sin shingchong engelska, inte en jävel skulle kunna förstå vad han säger. Ja, jag är avundsjuk.

Framåt åtta gav vi oss iväg hemåt, jag somnade i bilen direkt. Ska lägga mig nu igen hade jag tänkt, ska vara på alerten imorgon på engelskaprovet. Kommer behöva plugga lite på rasten, men jag tror inte detta borde vara så svårt egentligen. jag klarar det nog! Efter skolan imorgon blir det plugg med emmie, det lär bli bra. För hon måste lära mig endel :P aja, godnatt med er. PUSS

this is ida

rummet ser bara förjävligt ut, jag ville bara påpeka det. ngn är i behov av städhjälp.
hade fotbollsgymnasiet imorse när alla andra (i princip) låg och sov. men det var rätt chill ändå även om det var väldigt segt. mårten och peter gillar mig, iaf peter. han skrek nog bra avslut tusen ggr, även fast räka stod i vägen ett fåtal av gångerna, mestadels sköt jag utanför. siktet hade jag inte riktigt lyckat ställa in. När jag och cornelia gjort oss snygga och var färdigduschade efter träningen la vi oss i gräset, jag med baguette och hon med guldmål. Solen stog högt upp på himlen och vi stekte. På svenska lektionen blev det stekning i repris, men denna gången med sandra, emmie, camilla och therese. På samhällen kollade vi på film, (this is england). den var helt okej faktiskt, ska se klart den på måndag. Men den var lite överdriven emellanåt, men mycket mycket bättre än marias tjöt iaf. På spanskan var det rätt lugnt och på matten fick vi sitta i gräset och räkna. Det var laaaagooom skönt!:) Ibland är ARN väldigt bra att ha, utan henne skulle det nog inte vara lika hög klass på våra lektioner. Ikväll blir det träning, första gången på en evighet typ.
Jag har träningsvärk efter att vi sprang slingan igår, så där ser ni hur otroligt vältränad jag är just nu.
Imorgon blir det student i göteborg. Marcus som är den lycklige :) har inte träffat han på ett tag nu men det ska bli trevligt.
nästa vecka är det bror mins tur, och det känns att det närmar sig. Har sett skylten nu och den blev bra :D  Sen en vecka senare är det våran avslutning och efter det cypern :D sen spanien! jag längtar grymt mycket!
 PUSS!


måndag

jag gick upp 6.10 imorse, jag skojar inte med er. Jag och sofie hade fått för oss att gå till skolan. Så vid 7.10 öppnade jag dörren in till henne och fick med henne iväg till skolan. Men, vi kom inte så långt egentligen. Utan när vi passerat kapellsgatan åkte bussen förbi oss åt andra hållet, där såg vi våran chans. kollade ner i plånböckerna, och visst där låg lite skrammel tillräckligt mycket för att kunna slippa gå till skolan. Så vi tog vårat beslut och var inte alls lika hurtiga som jag hade tänkt att jag skulle känna mig när jag kom fram till skolan. Muntligt prov med eva idag också, jag tog min plats och var tyst som en mus. Svarade iaf på en fråga, duktiga jag. men det tyckte nog inte hon. Hann inte klart heller, så det ska fortsätta på onsdag. Usch. Sprang slingan idag också, femtio sekunder segare än förra året. men jag var sjuk idag, eller väldigt genomförkyld. så det förklarar en del hoppas jag :D Sen följdes dagen av en rörig mattelektion där ingen gjorde ngt annat än kastade bollar och vatten i klassrummet, arn sa inte mycket utan hånlog mest. Sen samhäll som var seg som vanligt. Fast den bestod iof bara av redovisningar och utvärderingar. Sen fick jag skjuts av min senila farfar hem, han skulle hämta mig på badet tio över två ungefär men jag fick ringa kvart över två och då hade han glömt bort det. bra kämpat där. Jag hoppas han inte glömmer när han ska köra mig till jobbet idag, vore inte bra!
somsagt jobb idag, ni kanske vill veta hur min vecka kommer se ut?
måndag: jobb
tisdag: träning, plugg, kanske sandra?
onsdag: student i göteborg!:)
torsdag: plugg!
fredag: ledig, ngt förslag? annars hamnar jag i buschen hos emmie och hagen. och nu är det ingen hage jag pratar om, utan en människa från falkenberg.
lördag: ledig på dagen så fri för aktiviteter om ngn vill hitta på ngt, på kvällen grill och fest på berget!
söndag: ledig. :)


extra kilon

bullar var det? nej, där hade jag fel. det var uppdukat med min älsklingsrätt: stek, potatis och sås. finns inget godare än när farmor gör det! plus efterrätt som bestod av rabarberpaj och kladdkaka. där dök nog mina förlorade kilon upp igen, nu blir det till att svälta sig en vecka! tänk om det ändå vore så lätt. tänk om man inte gillade mat. Hade iallafall riktigt roligt där uppe och jag satt som vanligt och tjöta skit med min faster hela tiden. Efter ett tag kom även farmor som ville höra om antingen var det denna helgen eller så var det förra helgens fest på mina kusiners gata. hon frågade; "var det mycket sex och slagsmål som vanligt eller?", jotack min farmor kan hon med. :) Sen kom mina kusiner och la sig i samtalsämnena som vanligt. Efter ett tag kom vi in på en överviktig person och farmor frågar vad sysslar han med? "jodu farmor, han äter!"  efter ett tag kände jag för att åka hem, har ju somsagt historiaprov imorgon. Det är inte vad jag önskar direkt. så borde nog plugga på det. lite iallafall. men somsagt, har ingen motivering! puss

att leva på 1500 talet

fiasko för charlotte? kan man säga.
jag vaknade imorse av väckarklockan en söndag. det menas jobb. men gick upp en halvtimme tidigare än vanligt för att fira mamma. hon fick kaffe, macka och en skål med glass och jordgubbar på sängen av mig :) och ett kort där det stod att jag ska bjuda henne på bio, och OM hon blev glad :D vem kan inte bli glad av att spendera kvällen framför en bio med mig liksom? Sen var det iallafall dags att cykla till jobbet. och där var det rätt om man ska utrycka sig som marcus, "fan vad drygt det är att jobba idag". kan ha att göra med att han var bakfull med rödsprängda ögon också men ändå, jag kände likadant. efter denna dryga dag på jobbet satte jag mig på min hoj igen och det bar av hemåt i solskenet, :)
nu sitter jag här, vattnet är avstängt så har ingenting mer än en liten kanna som står i kylskåpet. pannan sprack igår så jag undrar hur jag i hela världen ska lyckas duscha imorgon, inget varmvatten och kallvattnet läcker. nu vet jag snart hur det var att leva på 1500 talet, bortsett från att dom då antagligen hade lite bättre ändå. De hade antagligen en brunn med kallvatten iaf. idag hade jag tänkt plugga historia och den tiden är egentligen helt bortkastad från min sida. Om jag får bra på det muntliga och alltså tjatar som fan om saker som är rätt så kommer hon ändå inte höja mig, för jag har fått g på alla prov. Men om jag gör dåligt ifrån mig och alltså sitter tyst som en mus, så kan hon ändå inte sänka mig eftersom att jag som sagt fått g på alla andra prov, så vart fan ska jag hitta motivation till att plugga? aja, vad gör man inte för eva?
morsdag i dag som också sagt, mor och far är tillsammans med lillebror hos mormor vid det här laget. Jag tänkte hugga tag i jonas när han kommer hem så kan vi gå till farmor med en blomma så får hon också bli lite uppvaktad, och jag är btw  väldigt sugen på bullar. men iof, så var det jag som hade tänkt hålla mig kvar på samma väg med mina matvanor , eller nästan iaf. Har ju vart halvsjuk hela veckan och har inte vart sugen på mat alls mycket. det har resulterat i att jag gått ner fyra kilo, och jag skojar inte. Jag trodde vågen skämtade med mig och jag testade om och om igen. Men med samma resultat. Iof så känner jag att när jag börjar proppa i mig en massa mat som vanligt, alltså alldeles för mycket så kommer kilon komma krypande igen. Därför tänkte jag försöka hålla mig här, och då är frågan om bullar är så bra :P men aja, bullar är bullar, och det är fruktansvärt gott. Jag kan ju ta en iaf, eller två, istället för de fem-sju stycken hon annars brukar proppa i en! dags för jonas att komma hemåt, jag börjar bli sugen.
Puss, förresten. om ngn har lust med en promenad eller liknande ikväll, så säg till. Jag vill inte drunkna bland alla fakta om andra världskriget tack, och annars kan ni alltid ringa, uppskattas jämt!

mys med tidig uppgång!

åh, kan börja inlägget med att säga hur otroligt trött jag är. behöver nästan sätta pinnar i ögonen för att hålla dom uppe. men jag hade tänkt gå och lägga mig ikväll med vetskapen om vem som vann eurovision song contest, det är något som kallas tradition med det. men jag är iallafall väldigt trött. och det har att göra med att jag gick upp halv sju imorse. detta för att jag sov hos john inatt, var förövrigt jättemysigt :) jag lyckades hoppa av på rätt hållplats, vi handlade lite grejer i vartofta lanthandel (hur bonnigt låter inte det?) och sen gick vi hem till honom för att grilla och kolla film :) somnade inte alltför sent med tanke på våran tidiga uppgång. men jag kom knappt upp ur sängen sen ändå, och i bilen in till stan så torde jag att jag skulle somna typ tusen ggr om. Och varför gick vi då upp såhär tidigt? jo, han skulle jobba. så jag kom hem vid halv åtta ungefär och la mig direkt på sängen igen, sov några timmar men ändå alldeles för lite innan det var dags att gå upp och lägga mig i solen för att nöta historia. nu kan jag iaf lite om imperialismen. den handlar om kolonihandel, eller vad det nu var. vid halv tre var det dags att bege sig till jobbet, där hade vi familjedag och det var en hel del folk :) camilla gick runt som clown och delade ut glass och marcus gick runt som marcus och delade ut godis, det var rätt gott när han gled förbi kassan lite då och då :) ne nu får jag snart lägga mig utan min vetskap om segraren. somnar snart. upp och jobba åtta imorgon, härligt , eller inte. ha det bra gott folk :) puss

i do anything just to fall asleep with you.

:)

när & tecknet mellan du&jag blir ett bindestreck

hjälp?

jag och sandras engelskaimlämning tog två timmar att göra lite drygt. vi kämpade på i ett högt tempo! inte illa med tanke på att vi idag bytte stad att skriva om. hoppas inte gerd blir sur nu bara .
jobbade ikväll och det gick rätt snabbt. satt i kassan mestadels och gjorde snygga miner till sandra. moaha :D
sen åkte jag och pratade med barbro och fick spanienpapprena. nu är det inte långt kvar! :D Men är det ngn som vill hjälpa mig att "jobba" på cheapy på tisdag? (a) jag erbjuder sovplats efteråt, (ja syftar på vännerna från landet :P)

nu ska jag ta mig en sväng med vovven min. puss

bitchvolleyboll!

beachvolleyboll idag på friluftsdagen och jag är redan hemma? jo det var så att mitt lag inte var det bästa. Vi kom sist i gruppen och fick spela losermatchen, den förlorade vi. hmpf. så när alla nu håller på och spelar slutspel så är jag hemma. lika bra det egentligen, för jag och sandra har världens största engelskaarbete som ska vara klart imorgon så tänkte börja lite med det fast först ska jag duscha och gör iordning lite här hemma. Sen ikväll är det jobb med sandra också, så det lär bli en go dag :) sofia frågade om jag kunde jobba imorgon också. men jag skulle tänka över det till ikväll. är inte alls sugen, för då jobbar jag till nio och då blir det lite svårt att ta sig ut till landet. :P så jag tror jag är ledig imorgon =) hoppar ju in idag och jobbar extra så hon får nöja sig med det ;D
puss på solen! :)

ny header

har ni ngn gång tänkt på hur jobbigt det är att skriva med frusna fingrar? men har ingen spänstighet kvar i dom och det blir svårt att hitta tangenterna. Det går typ hälften så fort att skriva som när allt är normalt. det här inlägget lär ta tid. ont får man också, som en kramp. kanske bör testa träningstipsen för tummarna som går som reklam på tvn?
åkte iallafall och kollade på HästhagensBK:s andra match för säsongen. Var en riktig rolig syn att se alla kötta sig fram hela utan teknik. Okej, så elak ska jag inte vara. vissa hade faktiskt teknik, men endel var rätt skrattretande att kolla på. Domarn såg ut som ett fån med ölmage och tomteskägg. Vilken bragd att ha tagit sig så högt i karriärstegen som domare att man får döma korpen? moaha. vem vill döma det egentligen? ett gäng "ungdomar", (mestadels) som bara spelar på skoj. aja, man får sig ju iallafall ett gott skratt när man vankar fram och tillbaka över planen. HBK vann iallafall matchen med ytterst liten marginal.

Sitter här och lyssnar på Jason Mraz - the remedy. om ni inte redan hört den så ladda ner den! fick den av clara här om veckan och jag kan säga som så att jag är fast, helt underbar är den :)

jag har kommit på en sak. jag är aldrig hungrig längre. förut kunde jag äta i skolan och sen ändå vara vrålhungrig när jag väl kommer hem. Har slängt mig över kylskåpet så fort jag kommer in genom dörren. Men nu äter jag knappt i skolan för jag får inte i mig ngt, kan ju ha ngt med halsontet att göra men var ändå så här innan. Idag fick jag knappt i mig två mackor och jag var inte ens hungrig när jag kom hem. är lite skrämmande egentligen, jag som alltid varit tokig i mat. men på ett sätt är det ju rätt bra ändå, sandra undrar hur jag gör men jag har helt enkelt bara tappat lusten.

tack emmie som gjort min header, och visst blev den bra? =)
cyklade hem med clara efter matchen och så skönt att äntligen få prata med henne om allt mellan himmel och jord ännu en gång. var så längesen sist. träffas alldeles för sällan! tänkt vad allt kan ändras? förut snackade vi varje dag, vi gick ju i samma klass. Men nu när vi inte gör det så pratar vi dom ynka få raster vi ibland träffas och lite smågånger här och var. men dessa smågånger blir iallafall verkligen speciella nu, och man tar vara på det. denna tjej är ju helt störtskön och gör en superglad, ! mer av dig clara, i sommar! <3

suddenly, i can smile. på riktigt.!<3
i can't make it go away, i don't want it go away.


:)

idag har det vart en go dag i skolan. började med spanska och agneta var på överdrivet bra humör som alltid. Sen historia med eva och hon har tydligen åkt fast i tyskland och blivit förföljd där nere. det är krut i tanten. sen fysik där anki försökte få tyst på oss, utan lycka. Sen håltimma och den var rätt go, spelade kort m.m :) Efter det blev de engelska och sen svenska. Efter skolan bar det av till stan och sen hem till mig med sandra. Sofie anlände efter ett tag och sen kom även john och david. kände att några utnyttjade mig för att få fördriva tiden ngnstans. vi spelade iaf guitar hero och framåt halv fem åkte sandra till jobbet och lite senare gick resten av mitt besök till arkivator.
Nu tänkte jag kolla lite tv och sen blir det match med clara och ida. HBK vs Valentino, kan bli kul att kolla på.
imorgon är det beachvolleyboll och det lär bli nice! ha de bra. PUSS =)

tajt om pengar?

åh snart är det sommar och vad betyder det ? jo skolavslutning. och det kostar pengar har jag kommit fram till. Min halva lön som jag tillåts använda är förbrukad i och med mina köp idag. Så studibidraget ska räcka till skolavslutningskvällen, skolavslutningsklänning, studentspresent och morsdag present.  plus accesoarer till klänningen och skor. lönen kommer dagen efter. aja, kanske lika bra det. eftersom att den annars säkert varit slut då. och vad ska man ha för klänning då? jag vill inte ha vit iår, alldeles för vanligt. hittade en jättefin klänning idag på stan men ngt tog emot, den satt lite för tajt över brösten så att säga. annars hade den vart perfekt. men så äre.
PUSS

duktig jag är :D

klart med spanskan, svenskan och engelskan nu. ja, jag kom på att vi även hade svenska till imorgon. och nu är jag klar med det. bara fysiken kvar, som jag börjat lite smått med. frågan är om jag kommer orka fullfölja det. för jag fattar inte så mycket än så länge. jag orkar liksom inte på ngt vis. så tänkte ta och placera mig framför äntligen hemma med honungsvatten i handen och min mor och far till sällskap. känns lite mer lockande om jag får säga mitt. jag måste komma på när jag kan ta hem sandra också för vi ska fixa en grej till jonas student, så sandra när kan du ta fram dina konstnärliga talanger? mamma har fixat det som behövs :) 
PLAYA DEL INGLES :D LÄR BLI UNDERBART!=)

värdelös dag?

vilken dag, jag vaknade med 38 graders feber och bestämmer mig för att gå till skolan ändå. jag ville inte missa teatern för allt i världen. Så gjorde mig iordning och hann med bussen så jag skulle slippa cykla. Med en ipren och en alvedon i kroppen och en jävla massa halstabletter i väskan och munnen kom jag fram. Träffade vanessa, vi steg in och allt satte igång. Den var faktiskt riktigt rolig och ett tag grät vi nästan båda två av skratt. Efter teatern var det dags för rast innan vi egentligen skulle börja, så vi åt lite mat för det var ju tacobuffe i skolan. När lektionen väl började så gick vi till aulan för att se film, jag, vanessa, ågge, sandra och cornelia. alla andra hade ju nationellt prov. Mitt i filmen fick vi lunchrast och sen kollade vi klart den, och efter det slutade vi. Känns som om det var en rätt onödig dag i skolan men det passade mig bra ändå, hade inte orkat med ngt annat. Men man hade ju ändå kunnat vara ledig. Jag och vanessa tog en trip till stan där jag inhandlade leggins och två nya grejer som man kan ha leggins till, vet inte vad jag ska kalla dom men säger klänningar :) väl hemma satte jag mig i fåtöljen och kikade sjunde himlen och gilmore girls, efter det somnade jag rätt snabbt. nu tänkte jag sätta igång med lite pluggande, har engelska, fysik och spanska tills imorgon så kan vara bra att börja nu. jag måste bli frisk också, tänkte köra på lite huskurer. men jag vägrar stanna hemma, blir så uttråkad då. bättre att smitta alla i skolan ist :P  ha det bra, puss.

nu var det dags

på fredag är det dags för en storstadsbrud som jag att besöka lantlivet ute i vartofta.
vad ska man ha på sig? emmie!, behöver man stövlar därute?
tur att jag har äkta bonnevänner som kan hjälpa mig, tack. !


no big deal

då var det klart då, bara jag betalar själv :D och pengar är ju ingen big deal för mig längre, moahaha :D
det lär smälla den åttonde november tjejer!

halsont och feber, hääärlig kombination

här sitter jag och skakar på grund av feber. mysigt, eller inte. har skitont i halsen också så borde nog egentligen vara hemma imorgon. men hakar har teater, och det får man ju inte missa!?:D
kollar resan till gran canaria också, verkar som om det blir jag, sofie, sandra, matilda och camilla som åker och det lär bli fett nice som min lillebror uttrycker sig nu för tiden :P ikväll blir det lite prat med mamma om det tror jag :) 
sandra kanske ska komma förbi en stund också, hon får se lite eftersom deras bil tydligen inte funkar som den ska. hon tänkte utnyttja mig som underhållare tills albert kommer hem från sin match och hon får träffa honom, så kan man ju också göra :P men jag ska inte tacka nej till att få träffa henne lite iaf, när hon äntligen lyckats sära på limmet som håller ihop henne och albert.

min lillebror är och köper film med mamma, och jag hoppas dom kommer hem med ngn bra. :) kan jag behöva bland alla mina koppar med honungsvatten. sen får man väl hoppas att sandra lyckas ta sig hit också, det vore inte helt fel att få annat att tänka på än att jag inte kan svälja. måste ringa babsan också och säga att jag inte kan träna. har inte tränat på länge så känns fel, men jag är faktiskt sjuk!

hoppas ni klara er undan att bli sjuka.  puss!

<3

igår hade jag kul med gästerna. tipsade hampus om vad han inte bör välja till gymnasiet och niklas var allmänt rolig som vanligt. framåt tio kom john och vi kollade disturbia och berätta inte för någon. disturbia var grymt bra! vi åt glass också och det var gott som vanligt, sorry sofie (a) . imorse väckte han mig alldeles för tidigt som vanligt, men den var iallafall halv elva. vi myste lite  i sängen innan frukost och efter den var det av upp till sommarhemmet där vi åt mer glass. :P  När vi kom ut genom dörren började det regna, självklart. men vi klarade oss undan ngn större skur. :D hemma blev det mys igen innan han åkte hem. puss på dig!
nu ska jag snart iväg till konstgräsplanen och visa mina talanger för mirza och granit tillsammans med jonas. kan bli kul :P  så måste runda av. senare ikväll blir det sofie iallafall. ska bli härligt att spendera lite kvalitetstid med henne :) och imorgon blir det jobb. åt blerina. söndag ger pengar, yes :D PUSS!

på rosa moln

härlig dag i skolan. både jag och sandra lyckliga hela dagen lång. emmie fick till och med till några ordentliga smajl idag xD på idrotten var mitt lag grymma, jag gjorde mål och stoltserade :D eva var på hyffsat humör och gerd var glad som vanligt nu för tiden :D på svenskan hade vi enminutredovisning och det var riktigt kul! biologin var som vanligt, lång och chill. fick skjuts hem från skolan av mina kära bror som jag tror att jag väckte. Somnade i den supersköna fåtöljen framför gilmore girls, och det krävs mycket för att somna framför det programmet ska jag säga! sen bar det iväg till träningen och den var chill. men sista halvtimmen var grymt kall! jag frös som attan. sen blev det sällskap med stinurt hem och nu sitter jag här, nyduschad och fräsch. vi har gäster så ska gå ner och vara lite social och äta mat. grillat, galet gott lär det bli. sen ska jag fjäska med min bror och få han att skjutsa mig till filmstallet, tänkte hyra en skräckis till ikväll. vill bli lite uppskrämd. Senare kommer john och spenderar tid med mig :)  lär bli mys! men ha det bra , puss!

underbara dag

äntligen helg imorgon, det ska bli skönt. utan jobb och utan några som helst tråkiga planer, det verkar som om jag kan få vila hela helgen! denna dagen har varit super och jag har varit superglad hela dagen. kan ha att göra med att vi fick tillbaka fysikprovet. när hon skrev att nio poäng var G så satt jag och tänkte om jag verkligen kunde fått ihop det. men så får jag provet framför mig och där står det stort och tydligt tjugo poäng. VG! jag kunde knappt fatta det själv. jag bara gapade innan ett leende spred sig över ansiktet ända upp till öronen, och sån har jag gått hela dagen. Var inte så jobbiga lektioner idag ändå som det brukar vara på torsdagar, det var rätt chill. Efter skolan fick jag och sandra en impulstanke och drog till skövde, det var nice. Jag köpte ett par solglasögon, en t-shirt, ett par shorts, en klänning och underkläder. och sen det viktigaste av allt, jag hittade mitt älskade schampo och balsam för bara 150 kronor!! halva priset, värsta kapet :D nu kommer mitt hår att må bra igen! :)
therese hade varit snäll och sagt att träningen är halv åtta också. men när jag kommer cyklande uppför berget vid kvart över sju kommer maja susandes neråt på cykel och inte långt efter rebecca på moppe, wtf? jag cyklar som en galning hem och kolla hemsidan, ÅLLEVI 18.30. faaan, jag tar min cykel som det förövrigt inte fanns ngn luft i knappt, kämpade mig uppför alla backa och kom fram, och där är det fyra stycken. Cissi, therese, maja och rebecca. jaha, fel på internet. och där stod vi, träningen skulle börja om fyrtio minuter. ett "varv" på slingan och sen åkte vi hem, tur att barbro sa att det var bra gjort. Men jag fick lite mer tid att sätta mig in i nya fåtöljen, och den är inte att leka med! har en känsla av att det kommer bli jespers nya plats bara, just nu sitter han som kungen på tronen eller lejonet på savannen, ingen kommer i närheten. funderar på att sjasa bort honom snart. klockan är mycket, lille borde sova. och jag borde få vila! PUSS!


vart tog talangerna vägen?

jag har kommit på en sak, vart tog alla mina kunskaper vägen? jag ska inte säga att jag var grym på fotboll, för det var jag inte. men jag var ändå rätt bra tycker jag, jag kom ju faktiskt vidare till elitlägret innan jag började tacka nej och ärligt tala tycker jag inte det är så illa pissat. men nu, jag blir bara sämre och sämre nästan, haha. kan ha och göra med att jag inte tycker det är lika kul längre, jag lever inte för det precis som jag gjorde för kanske tre år sen. även om jag alltid kommer gilla själva sporten, så är det inget jag vill satsa på. andra saker i livet har blivit viktigare. men jag tränar iallafall på så gott jag hinner, och jag har inte tränat på länge nu känns det som. men imorgon, då kommer jag igen! det tror fan det! Sen var jag faktiskt rätt så duktig på volleyboll när jag gick i sexan-sjuan, kunde iaf spela lite i skolan t.ex. nu är jag det svaga kortet i laget när vi spelar i skolan. hahaha, när inte sandra är med då förstås. Och nu har jag precis kommit in ifrån gatan där jag spelat tennis med min lillebror, (är barnvakt). Och han fullkomligt utklassade mig, åtta år gammal. känns väldigt bra. jag har faktiskt haft en liten talang i den sporten också en gång i tiden. något som jag inte blivit sämre i utan som bara går framåt är iallafall min snowboardåkning, men fy för att jag bara åker typ ngn gång per år, när det är så fruktansvärt kul. det får bli min sport framöver, och nu i sommar skyller jag på att det inte finns snö, så då får fotbollen duga. jag kanske kan träna upp ngn gammal talang där med om jag har tur?. jesper har gått till en kompis och här sitter jag. ska snart öppna spanskaboken hade jag tänkt, har feta läxan till imorgon och för en gångs skull tänkte jag göra den. sen blir det jobb till nio, peeeengar!
PUSS <3

ledigdag.com

idag är det vanessas dag, GRATTIS MIN MUPP! nu är hon också sjutton och om ett år arton. själv har man ungefär i och ett halvt år kvar tills man är arton. som tur är så är jag inte själv, sandra är ju faktiskt mindre. Hon fyllde ju bara sexton iår, hahaha! igår var det grillning på berget som gällde med chix. Det var jag, sandra, emmie, clara, klara, fanny, sofie, vanessa, patti, jasse, bex, cajsa, fia, plus emil. hoppas jag inte glömde ngn nu, då skäms jag :P  Men det var nog en av de mysigaste kvällarna iår och det kommer göras om många ggr iår. Fick med mig emmie hem på köpet och imorse vaknade vi av en hetta i mitt rum och var tvungna att gå upp. jag gillar inte värmen på morgonen. idag ska jag ta det lite lugnt. Våran soffa har kommit så den tänkte jag placera min bak i när den är ihopplockad. Jag kan tänka mig att det också kan vara den skönaste fåtöljen vi köpt också. Men vid fyra ska jag jobba och tjäna pengar. Fick lönebeskedet igår och imorgon rullar det in pengar på mitt konto. ahaha i like it!
nu sk ajag in i duschen och bli av med röklukten sen igår. morshej!

godnatt

fysikprov i skolan och efteråt jobb. ingen sömn knappt i helgen så jag är trött,
blir inget längre inlägg idag, orkar inte. kommer imorgon.
GODNATT!

fysikfysikfysik, bläää

åååh jag blir galen. den här jävla fysiken. ju mer jag läser desto krångligare bli allt, jag fattar verkligen ingenting. allting är som kinesiska och när man väl fattar så är det helt fel ändå. det här lär gå åt skogen, om jag inte blir smart på ett ögonblick typ! :@  nöter uppgifter i telefon med emmie, lite hjälp och stöd iaf. ngt snille på fysik annars? RING!

jahaja, denna helg var fort över, som vanligt. men snart är det äntligen sommarlov och då ska jag inte ägna mig åt skolan ngnting, jag ska glömma allting och bara vara utan alla problem den medför. jag längtar. igår var jag hos camilla efter jobbet med hampus. det var kul. när jag kom hade jag ungefär vart vaken i tretton-fjorton timmar så trött var jag, och jag var inte ensam. hampus roade sig nog mest åt att skratta åt när jag och camilla skratta ihjäl oss åt iceage och fullfrys kommentarer. Jag var först med att säga grattis till henne när klockan slog tolv och sen bar det av hemåt till mig. jag fick även pizza där, och det var inte lite gott. den satt fint i magen kan jag säga er.
men uppe med tuppen var jag imorse, gick upp redan sju för att jobba åtta. och fyfan vad trött jag var dom första timmarna, jag trodde jag skulle somna mitt bland alla tidningar ett tag. men jag överlevde dagen och här sitter jag nu. med tusen tankar som cirkulerar runt i hjärnan. mestadels handlar det om krafter och fysikformler, och jmin hjärna sprängs snart. tänk om man vore som vincent, ni som går teknik nu eller gick kyrkerör förut vet vem jag menar. liksom bara fatta allt med en gång, det vore perfekt. men somsagt, jag fattar nadaaa! mitt prov kommer gå åt fanders, shalalallaala. .. nej upp med huvudet nu ida, det här klarar du, det här fattar du! vem försöker jag lura? bläääääää. ha det bra . PUSS

medelhavsvärme

åh hej och hå. här är man trött. och snart ska jag iväg och jobba, eller är två timmar kvar men ändå. jag måste städa iordning mitt rum lite och plugga, kanske hinner plugga lite iallafall. ja har prov på måndag och fattar ingenting, verkligen ingenting. eller första kapitlet är rätt klart, men det andra, usch. vaknade iallafall tio i åtta imorse, ja ni hörde rätt. tio i åtta en lördagmorgon och jobbet börjar ett. nej ni har rätt, det var inte med mening. jag blev väckt, och på grund av värmen i mitt rum kunde vi inte somna om. Men låg kvar ett tag iallafall och vid halv tio ngn gång gick vi iaf upp och åt frukost. värmen ute i trädgården var inte att leka med, medelhavsvärmen har kommit på riktigt! igår hade jag match och det var inte alltför kul. jag funderar på att byta klubb men måste gå kvar till spanien iaf, men efter det får vi se. idag tänkte jag först säga grattis till emmie som har jubileum idag. hon har inte klippt sitt hår på ett år. ja ni, det är sant. den människan. ikväll ska jag på kalas hos camilla som dingar arton bast imorgon, men ett grattis där kommer imorgon ist ;D jag är rätt avis där, men aja, ngn gång kommer min artonårsdag också. ne nu ska jag ta tag i allt här hemma, så ha det bra. arrivederci.

spanskautflykt

ännu en helt fantastisk dag. men denna har nästan varit bättre, verkligen sommarvärme! våran utflykt med spanskan gjorde nästan hela dagen, det var underbart. fikade massor och allt var megagott, så ska nog ut och springa bort allt senare ikväll. Sen gick vi tipspromenad och rebecca gjorde charader. Vår spanskagrupp är grym och det kommer bli kanon i barcelona! har varit ute och solat nu sen jag kom hem vid halv tre ungefär, nu har jag ännu fler fräknar i ansiktet. de växer som ogräs. Imorgon funderar jag på att ha kjol, jag får se om jag vågar det ;D Nu sitter jag och skriver lämplighetsansökning, jag hoppas att jag får mönstra för det skulle vara riktigt kul och se hur god fysik jag har :P jag ska även klå emmie om hon också får mönstra ;D imorgon är det match som gäller och det lär bli en kämpig match men vi måste vinna! sen efter det blir det troligtvis film och ta det lite lugnt :) 
jag längtar till cypern och spanien!!

vi glider, utan friktion

åååh vilken underbar daaaag :D började med nationellt prov i matte första delen, och det var inte så svårt. sista uppgiften var lite klurig men ngn poäng ska jag nog allt fiskat upp där med! Sen övergick vi till eva hamberg och en historia lektion om andra världskriget, sandra skulle prompt rita på mina ben, jag antar att dom fascinerar henne. Lektionen gick väldigt snabbt med tanke på att den bara var tjugofem minuter lång tack vare matteprovet. Sen hade vi fysik där jag och sandra löste tal efter tal! Tredje kapitlet har jag nog kläm på, i morgon ska jag ge mig på elfte ute i solen. Resten av dagen var jag praktiskt taget ute hela tiden. Först hade vi hål och vi fyra satt på en av bänkarna hela tiden. På engelskan fortsatte jag och sandra våran solning och grupparbete. På svenskan fick vanessa något anfall på grund av hennes virusinfektion och därför gick vi till skolsyster och för första gången satte jag mitt steg i chuset. Sen satt vi ute med våra uppgifter där med, underbart! Efter det var det dags för fbg som jag bara kollade på. Fick kasta bollar och jag tror jag blivit lagets bollkastare number one. Sen tog jag och hampus en lång promenad ner till rimi där vi träffade rebecca och sen gick vi hem till henne. Där bakade vi våran surprisekaka till spanskautflykten imorgon, det lär bli greaaat! Sen cyklade jag hem och åkte iväg på träning. Helt underbart väder har det varit idag och jag har njutit som ett lejon på savannen. MEN, mitt ansikte är fullt av fräknar och det gillar jag verkligen inte. Är helt röd om kinderna också, usch. Aja, bätttre än att vara blek iaf  , haha.
nu ska jag snart sova, för jag är trött. ha en solig dag imorgon, det ska jag ha :D PUSS

tisdag

mitt rum, en ren katastrof. jag känner att jag bör städa men frågan är om jag överlever att ta mig igenom allting? risken finns att jag snubblar och bryter benet. Men till sängen kommer jag iaf, för det är som en gång som går genom hela rummet, och så kommer jag till min "göra iordning hylla", där allt smink m.m finns! denna tisdag började med en lugn träning med fbg, alfred och mattias som höll i träningen och det gjorde jossan nervös, ? haha. Hade svenskaredovisning idag och det gick bra, fick VG! extra plus på min inledning där jag snackade finska! åh, maria börjar gilla mig lite iaf. På spanskan planerade vi inför våran utflykt på torsdag och jag, hampus och rebecca lär komma med ngt gott! mums. på matten behövde vi bara göra ett gammalt prov och sen fick vi gå, det är tur att man har kraft ibland. tror jag kommer sakna henne om vi får en annan lärare :P Ikväll blir det Dm-match och jag är laddad. Vi möter mariestad och Evelina ska få så mycket pisk så hon anar inte :D! moahahaha. jag är på krigshumör idag! men nu ska jag äta, ladda upp med köttfärssås och spaghetti. och ikväll, då är det gärnet! PUSS

peerHÉ

mamma har precis haft sig ett riktigt gott skratt åt min finska, och med ett gott skratt menar jag att hon nästan vek sig dubbel, om det nu går när man ligger ner. Pappa tyckte iaf att det lät finskt, kan ha att göra med att han är så svensk som man kan bli. mamma tyckte mer det lät som kinesiska, iaf i början. jotack, men imorgon ska det sitta galant! träningen idag var den jobbigaste på länge! mycket länge! eftersom vi har dm-match imorgon så kunde man ju hoppas på att det kunde vart lugn träning. men när man kommer dit är en jobbig bana uppsatt och vi skulle springa fem varv, jag var slut efter ett men kämpade på! sen var det ännu mer löpning, tre ruscher runt mittcirkeln med lite mellanrum. kanske inte låter så jobbigt, men det var typ en tävling och efter den banan var det döden. Vi fick vila någon minut innan vi gick direkt över till att göra olika ruscher, först fram och sen bak runt en kon och sen fram igen och så höll det på typ sju koner framåt, detta avslutades med skott och benen var då som spaghetti. dtta skulle upprepas fem ggr, jag var död. sen blev det en jobbig form av spel, man skulle skjuta ner bollar på koner i spelet, och det var fyra mot fyra. Sen var det spel på helplan, så gott folk... jag är trött! någonstans här emellan hann vi även med 1 mot 1, närkamper. Jag och matea mosade praktiskt taget varandra, men det var kul. Och till er förvåning kanske så var faktiskt hela träningen rolig, men som sagt, den var dödligt jobbig! gonatt! 

peerHÉ

mamma har precis haft sig ett riktigt gott skratt åt min finska, och med ett gott skratt menar jag att hon nästan vek sig dubbel, om det nu går när man ligger ner. Pappa tyckte iaf att det lät finskt, kan ha att göra med att han är så svensk som man kan bli. mamma tyckte mer det lät som kinesiska, iaf i början. jotack, men imorgon ska det sitta galant! träningen idag var den jobbigaste på länge! mycket länge! eftersom vi har dm-match imorgon så kunde man ju hoppas på att det kunde vart lugn träning. men när man kommer dit är en jobbig bana uppsatt och vi skulle springa fem varv, jag var slut efter ett men kämpade på! sen var det ännu mer löpning, tre ruscher runt mittcirkeln med lite mellanrum. kanske inte låter så jobbigt, men det var typ en tävling och efter den banan var det döden. Vi fick vila någon minut innan vi gick direkt över till att göra olika ruscher, först fram och sen bak runt en kon och sen fram igen och så höll det på typ sju koner framåt, detta avslutades med skott och benen var då som spaghetti. dtta skulle upprepas fem ggr, jag var död. sen blev det en jobbig form av spel, man skulle skjuta ner bollar på koner i spelet, och det var fyra mot fyra. Sen var det spel på helplan, så gott folk... jag är trött! någonstans här emellan hann vi även med 1 mot 1, närkamper. Jag och matea mosade praktiskt taget varandra, men det var kul. Och till er förvåning kanske så var faktiskt hela träningen rolig, men som sagt, den var dödligt jobbig! gonatt! 

guitar hero!

hej hopp. nu har jag precis skaffat ersätter till jobbet imorgon. puh. hade satt mig i ett dåligt läge genom att lova blerina att jag kan jobba åt henne utan tanke på att jag har DM-match. Som tur var kunde linn hoppa in som en räddare i nöden, ibland är hon bra att ha! Idag har det varit en bra dag i skolan, kan ha att göra med att solen har stått högt på himlen under alla dessa timmar. Började dagen med fysik, och jag och emmie lyckades faktiskt lösa två uppgifter! inte alls illa. efter detvar det historia med eva hamberg. mot slutet av lektionen blev det rätt intressant, hon började prata om andra världskriget! Sen var det dags för idrott. mina lata små efterhängsna hundar var inte med idag, så jag var fri ifrån dom i femtio minuter typ. Så började med att jogga slingan tillsammans med johanna, det gick mycket bra :) Sen var det volleyboll med delar ur klassen. Blev tjejerna mot killarna och vi girls var grymma. Mina svansar satt troget bredvid och hejade på mig, stjärna som jag var. tyckte iaf jag, men när jag undrade varför alla sköt bollen i riktning mot mig fick jag svaret "bara för att du är den svaga länken i ert lag". när försvann mina talanger i volleyboll? jag har ingen aning.  Efter idrotten väntade mina trogna vänner på mig, deras namn är alltså emmie, sandra och vanessa om ni inte förstått det ännu. På lunchen satt jag, sandra och vanessa och råpluggade våra nyheter. jag och sandurt var iaf i hyffsat god tid ute med våra, tio i gårkväll kom vi på det. Vanessa kom på det två inatt. Men matten och redovisningen av nyheterna gick bra, mycket bra. Jag gick inte på hjälpmatten idag eftersom jag inte kände något behov av det. När jag kom hem bytte jag om till min nya illgula bikini och la mig i trädgården för att plugga. Sofie kom över och fick höra min härliga finska innan vi tog tag i fysiken i några minuter, det övergick i prat och efter ett tag satt vi inne framför guitar hero, min bror fick det igår och idag testade jag för första gången. Jag fick sparken de tre första låtarna men nu börjar jag komma in i det! se där se där. Nu ska jag äta hamburgare, pappa ropar. sen har jag träning och då tänkte jag förbränna alla mina kalorier som jag stoppat i mig i dag i form av glass och choklad. men det har varit gott iaf, ingen tvekan! men återigen, jag måste äta! ha det bra. PUSS

Minun nimi on Ida

jag var bänkvärmare idag på matchen mellan Falköpings DIK och Skövde KIK. jag kan genast tillägga att jag också håller med om att vi bör byta namn. vi hade även en diskussion om det, namn som rebeccas united och liknande dök upp. Sen kom vi fram till att vi bör göra en tävling i tidningen precis som med ållevi, så får man rösta fram mellan alternativ. aja, bänkvärmare var det som sagt. jag, emelie och rebecca lyckades mycket väl med våra roller. Tyvärr blev matchen oavgjord efter ett självnmål från våran del i 45:e minuten, aningen surt kan jag medge. Efter matchen grillade vi här hemma och det var gott, alldeles för gott så jag åt alldeles för mycket. Var ute och gick med sofie sen en sväng, hamnade i plantis där vi placerade oss på ett par gungor. Vips kommer några inte alltför nyktra flickor och gör oss sällskap. Efter en halvtimme- 40 minuter elr ngt så gick jag hem med mina kära mp3 eller 4, jag har ingen aning om vad det är jag köpt. men jag säger mp3 iaf för lyssna på musik i den går! haha.
Nu håller jag på och laddar min nya inköpte musiklyssnar grej iaf, så tänkte ha på datorn en stund till. Funderar på att ta bort allt smink och sånt under tiden. annars är jag väldigt trött, har skrivit klart min inledning till redovisningen som jag ska ha på tisdag, och jag kan säga er, ni kommer inte fatta ett skit ni som får lyssna på mig. för jag ska snacka finska, hahaha. jag fattar inte själv vad jag babblar om, men det blir nog bra. Bara jag får inte dialekten så kommer ju ingen på mig om jag säger fel iaf :D Imorgon ska jag gå till skolan med camilla, fick för mig det förut. så i fortsättning ska jag bara cykla varje tisdag, när jag har fbg. för då är det jobbigt att gå, onsdagar också iof, när det också är fbg. men annars ska jag vara redig och ta en morgonpromenad. :) frågan är hur länge jag kommer hålla det. sen imorgon är det plugg med sofie som gäller och efter det träning! lär bli en bra dag tror jag.
Puss på dig snyggo.

kusten

god morgon. vaknade lite alltför tidigt men kunde inte somna om på grund av solen. ska inte gnälla på den nu när den äntligen är framme men att vakna till den är otroligt irriterande. Mne det är rätt bra att jag går upp nu för jag har massor att göra idag, spela match, packa upp och plugga. kommer ta tid att lära in fysiken, matten och svenskan. aja, min och emmies resa började på tågstationen där vi tog tåget till göteborg och sen vidare mot dingle. för en gångs skull var det inget så kallt mjölkatåg dit upp, det var skönt. men rälsen lät som fan ändå, dudong, dudong, dudong. Väl framme vid jag tror det är sveriges ödsligaste tågstation stod farfar för att köra oss de ungefär två milen till stugan. vi åkte in i fjällbacka en sväng också och emmie blev eld och lågor över att jag berättade att i den klyftan är helvetesgapet och fick för sig att vi skulle cykla in dit nästa dag. för det första, hon hade inte sett cyklarna ännu, och för det andra så är det fyra kilometer. jag var inte riktigt överens med henne. men efter lite mat och sömn eftersom att vi båda var väldigt trötta så gick vi upp, åt frukost, gjorde oss iordning och sen bar det av till fjällbacka. emmie fick gå upp i gapet och var happyface, sen satt vi och kollade på utsikten innan vi gick ner och köpte daimglass. Innan vi åkte hem hann vi in på coop lite och köpte choklad, det var gott. haha. sen cyklade vi hela vägen hem igen. väl där fick vi fika och sen gick vi ner till vattnet, när vi insåg att himlen började spricka upp gick vi upp till stugan och bytte om och sen pressade vi i solen. men efter ett tag blev det lite för kallt och vi somnade båda två inne i stugan. utmattade av cykelturen. På kvällen blev det farmorsmakrill som är urgod, sen kubb med la familia och efter det sällskapsresan. :D
Igår vaknade vi tidigt och gick upp och gjorde oss iordning, åt frukost och när vi var klara åkte vi med mamma och pappa till sportshopen i tanumstrand. var lite besviken av utbudet detta år, dom hade gjort om massor och man hittade knappt. sen fanns inga bbtrosor eller ngt som det brukar göra. :/ Men jag hittade ett par minishorts, ett par mjukisbyxor och en tröjjacka. så jag var rätt nöjd ändå. Väl hemma blev det till att pressa lite igen och sen försökte jag klå min lillebror i klockan. jag vet inte vart mina trixtalanger har tagit vägen men jag har dom inte längre iaf xD Sen åt vi mat innan våran hemfärd började. Resan från gbg till fkp var hemskt jobbig. Kändes som om halva sverige var på väg till falköping, vi fick byta platser ett antal ggr. och med min väska som var tung som bly var det inte det lättaste. Men tack emmie för denna resa, den var grymt härligt :)
PUss

sovaaa

klockan är fem över ett och jag är trött. väldigt trött. har varit med emmie i stugan hela helgen och det har vart mysigt. men mer detaljer om det kommer imorgon. orkar inte skriva så mycket ikväll. ha varit en bra dag iaf, vi åkte hem bara för att emmie ville på tidaholmscruisingen, som om hon åkte dit också? :P men jag fick en riktig myskväll här hemma iaf. sen kom granit, kujtim och jonas och lyfte taket. nu har det åkt och festat och jag tänkte ta mig en tupplur, för nu är det svårt att hålla ögonen öppna. puss

RSS 2.0