ge upp.

nu har jag bestämt mig , jag skiter i allt som rör detta område. jag bara struntar i det, och  låter allt få ta den tid det tar. för nu är jag trött påt. ingenting ska gå i vägen för  mig nu.

vaknade av att klockan ringde idag igen. känns som om min sömn bara försvinner..idag skulle jag upp bara för att hänga med sofie till stan. där inhandlade jag en tröja. sen begav vi oss till willys och satt där innan vi fick skjuts av jonas hem. han handlade nämligen mat till idre för den tönten ska ju dit imorgon. är nästan lite smått avis på honom, för jag saknar min brääda så otroooligt mkt så snart går jag ut och åker i regnet..
ikväll blir ngt skoj, jag känner det på mig.

tack och hej, här har jag inte tid att sitta mera nu :P

värdelös shopping, underbar dag.

tjoooooooooola hopp alla mina ungefär tio läsare per dag.n inte illa för att vara jag tkr jag nog allt.
imorse vaknade jag av att klockan ringdee och min första tanke var skooola. men sen kom jag på att det är jullov och att den ringde för att jag skulle till gbg med mina ögonstenar sofie och clara. det blev till att gå upp, ta en svängom i duschen, dansa vidare till frukostbordet och ta en macka med oboy. jag sa tidigare att jag skulle sluta med oboyen, men det funkar liksom inte. det är min drog nu för tiden och har alltid varit, min egen hemliga drivkraft. efter att ha blåst håret, satt upp den i en toffs och sminkat mig var jag redo för en shoppingdag, med alltför lite pengar i plånboken. ja, jag vet. och jag ska söka ett jobb.
clara kom förbi och tillsammans cyklade vi iväg till tågstationen. mötte sofie och hoppade på. efter mkt om och men hittade vi äntligen tre platser. härlig tågresa med mkt snack om minnen, jag har saknat vi tre...
när vi kom fram var nästan det första jag gjorde att gå in i en glasdörr som kom flygande mot mig. låter kanske omöjligt men jag lyckades. och clara som gick några meter bakom kom ikapp och skrattade medans hon lite smått skämdes. inne på monkki hade jag och sofie de rätt kul, efter tre steg inne i affären kom vi på att det nog inte var ngt för oss, men det var claras stil. jag och sofie satte oss ner och när clara började prova alla hennes kläder som hon samlat ihop hade vi suttit ner en halvtimme ungefär. då började vi ta tiden, hon var inne i provrummet tjugo minuter i sträck. hon hade lite att prova... under tiden hann vi med allt möjligt kul.
- kolla, en ko!
- ida, det är en katt(!)
jag lyckades nästan överträffa mig själv. sen var det mat som gällde, och sofie var en trevlig gås som bjöd mig. det tackade jag henne för. förövrigt så åt vi kinamat, mummmms!.
efter maten var det dags för zara, där clara la till ännu en massa kläder till hennes inkorg där det redan var fullt med monki kläder. den mänskan hade pengar med sig iaf. sofie hittade också en jättesöt tröja inne på zara, sjävl gick man tomhänt ut därifrån, mitt mål var en guldig kjol. vi promenerade tillbaka till nordstan och in på lite diversebutiker innan vi blev fast inne på hm. sofie köpte smycken och sen lämnade vi clara därinne i sin shoppinglysteri. för både jag och sofie kollade igenom allt, allt folk slängde sig över kläderna och drog tröjor med röda prislappar ur händerna på varann. därinne var det kaos, och jag ville inte stanna en minut mer. vi sa inget till clara utan gick bara ut. ingen av oss hade heller pengar på mobilen :P det var bara för att clara har en förmåga att tappa bort sig själv, och därför hade vi också redan tappat bort henne många ggr denna dag. så därför tänkte vi se hur lång tid det skulle ta innan hon kom på att vi inte fanns så hon ringde oss. vi var jättenära att efterlysa henne i mikrofonen över hela nordstan, men vi hittade inte stället där man gör det. kul hade det annars vart. efter ungefär tjugo minuter elr ngt ringde hon, inte för att hon saknade oss. utan om hon undrade om ngn av oss ville hänga med till provrummet. de ville vi inte efter tidigare erfarenheter. efter en kvart till gick jag in i affären och hittade henne vid kassorna, utan skador, vid liv, men med ännu fler kassor runt armen , :P
efter detta var det dags att bege sig till tågstation, men clara skulle bärgis in på kappahl. så då hade vi inte mkt att säga emot. jag och clara hittade ett par sköna fåtöljer, med strålkastarljus på. det enda som fattades var tvkamerorna och oprah winfrey. men det gick lika bra med oss och med livepublik och vi satte oss ner och hade talkshow ända tills clara ringde och sa att hon var klar. äntligen tänkte vi. så vi begav oss till tågstation, hoppade på tåget i farten, och rullade hem mot kära falköping. tågresan var rolig, krånglig, och lite trång emellanåt. men det gick bra. hemma i falköping blev det att hugga tag i cykeln och cykla hem i regnet. pust. jag var blöt när jag kom hem och på bordet väntade mat. om inte kinamat? det är ju tur att det är gott nog att ätas två ggr på en dag iaf!.

nu ikväll har jag inte riktigt den blekaste aningen om vad som händer. jag hoppas ngt kul står på schemat. :)

du är en härligt prick, du vet de va? =) :D:D


turn around.

känslan stiger inom mig. jag vet inte vad det bygger upp. för jag har aldrig ngnsin känt samma sak. den kryper upp igenom magen, och sätter sig som en huvudvärk i huvudet. kanske kallas det ångest, men inte det ångesten som jag tidigare känt. utan en ångest av längtan, en ångest över att ingenting händer, en ångest över att inte ha kontroll över situationen och ångesten över att inte ha en aning om vad komma skall och om vad man ska göra. nu vet jag vad det bygger upp, den så kallade ångesten bygger upp en paniksom gör att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
det är svårt. men  det jag tror att jag gör bäst i är att vänta. som så många gånger förr. vänta, och se vad som händer.

dagens:
En neger var på stranden och promenerade med sin son. Då frågade sonen
Får jag hålla i din snopp?
Javisst,
sa pappan. Men håll dig i närheten.


sometimes, people dissapoints you

igår var det en superkväll :) jag, sofie, clara, pär och rikard började med singstar. fast innan spelade vi lite wii.
på singstar sjöng vi och tog i så att huset i praktiskt taget ramlade ihop :P
efter ett tag kom malin och pingu, kärt återseende :)
vi kollade på 40 days and 40 nights. rätt kul film faktiskt :) 

sen somnade jag underbart i min mjuka säng :)

idag vaknade jag kvart över tolv. härliga sömn :) ska snart börja göra mig iordning lite smått och sen ta det lugnt och vid halv fem kommer faster, kusin och farmor och hämtar mig och så ska vi se filmen arn :D
efter det vet jga inte ritkigt vad som händer, troligtvis ngt kul =)


pusspusss

tankar som sakta flyger runt

detta året som gått har jag vart med om de mest underbaraste stunderna men också de värsta. jag har lärt mig jättemkt och blivit en bättre människa. jag har gått igenom det mesta.
det finns ögonblick jag vill uppleva igen och de finns dom jag bara vill glömma. det finns stunder då jag känt mig som miss lyckad, men även stunder då jag känt mig misslyckad.
jag har älskat, gråtit, saknat, längtat och jag har förlorat.
jag har kämpat, kommit upp igen, men sen har jag ännu en gång förlorat.
jag har vart på botten. jag är klamrat mig fast vid en sten på djupet. jag har kämpat ännu en gång. jag har rest mig, jag har växt, jag har nått vattenytan och klättrat över alla berg och hoppat över alla stup. jag har förlåtit inom mig själv, blivit stark, och gått vidare. jag har funnit en lycka. börjat om. startat något nytt. något oförutsägbart, något som gör mig lycklig.

jag har funnit mig själv, utan dig.


tondöv?

så var ännu en julhelg nästan över. jag andas ut. det är som om man går och håller andan i tre dagar. pust. ioförsig så är det annandagen idag, men inget speciellt händer så det känns som om helgen är över. julafton tillbringades som vanligt hemma hos farmor och farfar. men cepekusin erik var på ngt konstigt humör osm man bara skratta åt.
- farmor, du duger inte till ngnting.
alla- ne, nu var du elak.
erik börjar klappa farmor på axeln.
mamma- ne, börjar du fjäska nu?
erik- vad fan ska jag göra då?
hela julafton var i denna anda, alla mobba varandra. rätt kul emellanåt faktiskt. jag fick typ allt jag önskade mig och mkt mer :D så jag blev enormt nöjd :D juldagen spenderades hos mormor nere i borås. när jag kom hem träffade jag camilla och vi sjöng singstar :D det var typ de tondövas ik som sjöng men kul var det :D sen tog vi en välbehövlig promenad. jag har läst i aftonbladet att man måste gå tio mil för att gå bort allt man äter under julhelgen. så det var bara att börja gå. vi tog en tripp genom stan och sen hem för att kolla pellesvanslös. det är nog den bästa julkalendern ngnsin, och mysteriet på greveholm såklart.
- ja det är i backen man slår sig,
-särskilt om man ramlar.

jonas fick berts fräckisar i julklapp så jag tänkte unna er med en fräckis per dag nu tills dom bra tar slut ;b
sonen frågar sin far:
-vad är det för skillnad på hypotetiskt och teoretiskt?
- Hm, svarade pappan. Gå till mamma och fråga om hon skulle ha sex med brevbäraren för en halv miljon.
sonen frågade och ja, det skulle hon.
- Fråga nu din syster om hon skulle ha sex med sin gamla kemilärare för en miljon.
det gjorde han och jo, det skulle hon. Men vad hade det här med saken att göra?
-Jo, svarade pappa. Hypotetiskt skulle vi kunna vara miljonärer, men teoretiskt lever vi med två horor.

ikväll blir sing star och nintendo wii med sofie och troligtvis några fler :D =)

kärlek?

jag har funderat på en sak. hur lätt tron på kärlek kan försvinna. och hur lätt den kan komma tillbaka.
man tror att man har funnit kärlek, och har fått uppleva den starkaste kärleken på jorden. det känns helt underbart och man kan sväva på rosa moln i flera månader. men sen. på ett ögonblick, inte ens det. så är det över. allting känns så ovärt, man lever inte för ngnting längre. allt känns botten. man tror inte på kärleken ngt mer. man tror att det inte finns ngt som kommer att göra en lycklig, och man tror aldrig att man kommer att älska på det sättet igen.
men, och det är tur att det finns ett men här. till slut möter man den personen, personen som vänder upp och ner på allt igen. personen som får en att tro, som får en lycklig. som får en att hoppas. helt plötsligt är kärleken tillbaka.


den 21 december 2007

idag är det bara tre dagar kvar till julafton. tiden går mycket snabbt. snabbare än vad jag väntat mig. för några månader sen trodde jag att de här månaderna skulle bli de längsta i mitt liv, men de blev nästa däremot de kortaste och mest händelsefulla!:) jag har ännu inte köpt klart alla julklappar, början känna paniken lite. men jag vet att det alltid ordnar sig. jag tänkte dra till göteborg en sväng idag men min mormor kom och hälsade på så jag hoppade det. jag kilar nog iväg en stund till skövde imorgon istället och inhandlar det sista!
idag har jag tagit det lugnt hela dagen och gjort köttbullar tillsammans med mormor. mysfaktorn var hög.
ikväll vet jag inte riktigt vad det blir ännu. ska först klä granen och sen hittar jag nog på ngt =) det borde bli bra, det blir det alltid!

igår var det myspys på mingus med alla tjejer i klassen typ. det var verkligen trevligt. efter det drog vi vidare till lilla blå och tog en fika. HAHA! sen vandrade jag, emmie och sandra runt lite i stan innan emmie blev hämtad. jag och sandra kilade hem till mig och kollade pelle svanslös, grymt rolig! sen kom granit, mirza, albert, och kujtim och hämtade oss och vi åkte till mcdonalds. jag kände mig rätt tjock faktiskt, men väl däruppe köpte jag och sandra oss iallafall var sin glass innan det bar iväg hemåt.

gorgeous.

den 20 december 2007

igår blev jag kär, på riktigt. det var typ love at the first sight. jag föll för pärs två underbara kattungar, ungefär två veckor gamla. dom var verkligen sötast på jorden och den ena blev min nya kompis. jag kommer numera att tillbringa en dag i veckan hos pär fram till februari ungefär, då han ska ge bort dom. då ska jag tillbringa en dag i veckan hos dom nya ägarna, ( hoppas det inte är för långt bort) dom var verkligen underbara! bilder kommer på bilddagboken inom kort.
efter mycket gulligullande satte jag, sofie, rikard och pär igång en biljardturnering. det var enormt kul. sofie vann genom att alla andra klantade sig och sköt i den svarta kulan. snacka om tur ^^
sen nötade vi co segermyhr tillsammans med ännu lite kattmyyys.

idag blir det till att softa. sen blir det mingus med tjejerna <3 efter det kan jag bara önska vad jag ska göra, men den önskningen lär inte gå i uppfyllelse, så jag låter bli. får se vad som händer.

HIGH FIVE!

den 19 december 2007

idag är det snö ute, och därför är jag typ HAPPY FACE! :D ska snart ut och leka i snön med camilla <3

det finns egentligen bara en grej jag önskar mig till jul. det är inte något stort, och jag tkr inte att det är för mycket.
men jag tvivlar på om min önskan kommer att gå i uppfyllelse. det är väldigt tveksamt, men det skulle få mig att bli glad.


jag vill bara hitta min plats. den plats jag tillhör.


den 18 december 2007

18 december 2007 är lika med min första julavslutning på ållebergsgymnasiet. den var väldigt annorlunda emot när man slutade på kyrkerör. där kramade man varenda lärare nästan innan man begav sig hemåt mot friheten. Nu var det precis som i grease nästan. Gerd sa att vi slutade och sa god jul och vi bara sprang ut och jag och emmie började smått hoppa och sjunga den sista låten som spelas i greasefilmen. underbar känsla, men ändå som saknar jag det gamla vanliga avslutningsmyset.

En termin, en massa dagar, en massa skratt, massa plugg, allt har bara rullat på och när man tänker tillbaka har det gått så otroligt fort. Jag minns den första dagen på ållebergsgymnasiet så himla väl. Jag och vanessa sitter bredvid varandra näst längst bak i klassrummet. Framför oss sitter cornelia och therese och bakom oss sitter jakob och olof. I luften känner man nervositeten mellan alla i klassen. Jag visste inte ens vem sandra var, emmie hade jag pratat med på msn och på karnevalen. Vi började prata lite smått redan första dagen, och vi har hängt ihop sedan dess. vi fyra, det är något speciellt. det var ngt som klickte till redan första dagen. <3

idag ska jag först städa mitt rum, det kan ta sin tid. sen ska jag nog ha lite julmys med lisa, <3 det var längesen nu. & det kommer bli helt perfekt. <3 tkr om dig töseeen. :D

vaarför?

den 16 december 2007

idag när jag satt på eldorado så började jag och sofie prata om hur cool man var när man gick i sjuan. så nu tänkte jag berätta om mitt år då jag gick årskurs sju på kyrkerörsskolan.

vi var inte yngst på skolan, den gränsen hade vi kommit över. vi var inte äldst. utan 90:erna och 89:erna var kvar. De enda respekten som fanns var för 89:erna. Dom var stora, och oj vad snygga dom var.
Jag och clara var nog coolast av alla 91:er när vi gick i sjuan, tyckte vi iallafall.
Vi lyssnade på metallica, m.m. Det var hårt. Vi klädde oss i svarta cheap monday jeans och till det de bästa av allt. nitbältet. sen hade vi linnen elr t-shirtar till, helst med tryck elr bara svart och vitt. Gärna flera lager av linnen, då var man snyggast. Hände också att jag lånade brorsan truckerkeps. wow. 
 Vi gick även i den coolaste klassen. Där gick patrik thuresson, och han rökte. ojoj vad häftigt det var att gå i hans klass ^^ . Sen som grädden på moset fanns nasmer i klassen också.
När jag åkte snowboard i backen med camilla, då var jag tuff. riktigt tuff. Jag satt ner i backen precis som alla killar och kollade när alla hoppade i hoppen. ojojoj.
Vi tyckte att vi hade skaffat oss en tuff outfit och ett coolt sätt. och det bästa var när niorna såg oss och pratade med oss, då hade vår stil gått hem på riktigt.
ojojoj, i sjuan. då var vi stencoola.

den 11 december 2007

idag vaknade jag och mådda inte alls bra. men efter att jag tio minuter över sju orkade stiga upp ur sängen piggnade jag till lite iaf. fick i mig lite frukost och tog på mig träningskläderna. Ett fotbollsgymnasiepass väntade mig. Tog sällskap med camilla till skolan och alla för snabbt mötte jag ingången till frejahallen. började med snabbhetstest, och det är och kommer alltid att vara det jag är sämst på. jag har aldrig varit snabb.
Någon som var snabb var robin, och jag frågade linda ifall han alltid vara lika snabb, det fick jag inget svar på ^^
Efter testerna blev det spel i odenhallen innan det var dags för ombyte och spanskalektion. jag och vanessa terrade varandra med små elaka historier om varandra. ungefär så som det brukar vara. Efter spanskan var det svenska som gällde och när emmie är sju är det katastrof. För nu kom även sandra in i bilden och för andra dagen i rad satte dom igång att mobba mig. detta tyckte jag inte ett dugg om. såå emmie, KOM TILLBAKA!<3.
På svenskan fick vi kolla på antingen gladiator elr sagoberättaren som mitchell sa skulle vara bra. Och nu har vi kommit till ett sådant läge då ni är alldeles säkra på vad min klass valde. men nej serrni, det blev inte gladiator utan sagoberättaren. och det skulle vi inte gjort. för filmen var typ inspelad 1987 och var fantasy. ni kan ju tänka er, det var nästan så man såg snören i taket när fåglarna flög.
På datalektionen började ångesten över skolan komma krypande. Har knappt jobbat ngt i excel och jag ska ha prov på det på fredag. känns inte alltför bra om jag ska medge sanningen. Jag dränks i prov och läxor.
Sen var det hål, som jag tillbringade lite överallt i skolan innan jag satte mig på en 75 minuters lång mattelektion. trevligt värre. jag kommer få ig på provet och det finns inget jag kan göra åt det. det vore att plugga då iof, men jag fattar ingenting så känns lönlöst. När jag kom hem fick jag sätta mig med samhällsinlämningen om kuba och sveriges politik. inget jag skulle föredra som fredagsnöje direkt. Jag har även varit en snäll syster och hjälp jonas att riva lakan till ålle imorogn. den tönten ska vara mumie ^.^. hahaa.
på tal om imorgon, det kommer nog att bli perfekt! (: förfest med tjejorna sen terassen :D

dagens skämt : alla barnen kom till himlen utom mitchell, hon var in-the-hell.
alla barnen hade sex med rektorn utom mitchell, hon hade sex med odell. (alexis.)


den 10 december 2007

jag har kommit på att mandlar är grymt goda. så det blir mitt småsnacks framöver istället för godis.

helgen har varit perfekt. vi tog tåget 13.11 och infann oss på våra platser. skolkatalogen hade kommit så vi ägnade större resan åt att kolla i den. En myskokille som satt bredvid oss började prata och berätta saker. rätt kul i eftrehand men han var mest jobbig. när vi inte ägnade han ngn uppmärksamhet babblade han på ändå. ^^, man brukar väl typ sluta då? vi hade även bestämt oss för att vara osociala på vägen dit, men det gick inte så bra. så det blev inget plugg. Väl i stockholm mötte vi claras kusin elina utanför åhlens :) hon var verkligen helskön och superrolig :D hon tog med oss till lägenheten :D vi fick en helt egen lägenhet som var supermysig, (fast rätt ostädad eftre några timmar ;b ) och elina och alex bodde lägenheten över som också var supermysig :D
efter en välbehövlig megagod pizza började vi göra oss i ordning inför kvällen. Sen tog vi tunnelbanan till globen. Fick stå i kö en kvart elr ngt innan vi kom in till våra platser. När vi öppnade sektion B17 dörren blev vi helt chockade och ramlade nästan bakåt. så otroligt mycket folk och sett sånt drag redan då. Själva finalen var absolut mycket bättre live och det var skitmäktigt. Tar nog ett bra tag innan jag glömmer känslan.
Efteråt bar det iväg mot lägenheten och sen ut i gamla stan. Vi gick ner till hamnen och kollade lite. sen när vi skulle tillbaka hade vi tappat bort oss helt och helt plötsligt såg vi en vakt och insåg att vi var vid slottet ^^
eftet kanske två timmar hittade vi tillbaka. :) då var det godnatt. 
 
På lördagsmorgonen vaknade vi först halv nio av ett sms och sen halv elva. Vi delade på en 90 säng och det var rätt trångt om man säger så. jag fick ungefär tjugo cm att sova på & då överdriver jag inte, clara tog täcket och jag låg där och frös. man kan ju säga att det kändes som en liten mardrömsnatt.
Frukosten var underbar med kaffe, baguette och lussebulle. mums. när vi gjort iordning oss hade vi en lång shoppingdag väntande.
Köpte en hel del och just nu har jag träningsvärk i ena armen efter allt bärande. var helt underbart att shoppa i storstaden :) sen, helt plötsligt, går vi rakt in i filip wolf utanför åhlens city. hur ofta händer det liksom? världen är allt bra liten. På hemvägen köpte vi med oss en 2 kilos godispåse med bara favoritgodis i :D Detta tjockade vi i oss samtidigt som vi såg på ghost efter middagen som förövrigt var gudomlig.
Ghost var superbra!
Sen blev det en massa tjöt om värdsliga och viktiga ting, framåt tre slocknade vi. Denna gång genom att jag sov längst in med täcke på mig. mmm :D

söndag morgon och hemmåtresa. fast först frukost, packning, ner till stationen med väskorna, shopping och mat :) shoppingen ägde rum i gallerian och några fler fynd inhandlades :) min plånbok kändes rätt tom när vi bar oss i väg hemmåt. På tåget satt rasmus och martina två säten ifrån oss, detta blev ännu ett bevis på att världen är jävligt liten,. ^^ . denna gång blev de lite mer plugg eftersom det var ett måste. vid nio var vi hemma.

en helt underbar helg och jag njöt varje sekund. jag behövde komma iväg och detta med en av världens underbaraste filurer så kallad clara sundh. du har allt en vän ska ha gumman, jag älskar dig <3
tack för våran resa, den är oförglömlig!:)

idag var det en tröttdag. plus att emmie var sjuk och sandra och vanessa mobbade sönder mig. detta tyckte inte dom utan dom sa att jag tyckte det på grund av min pmsvulkan som sprutar över med hormoner. elr sanda sa deoch vanessa hängde på. jag fattar inte riktigt vad sandra får allt ifrån. men jaja.
prov idag också, som jag antar jag piss. usch, fast det kan bero på att jag inte pluggade så mkt. har matteprov också, som jag känner att jag borde ta tag i kanske. vore bra iaf.
imorgon hoppas jag att emmie kommer tillbaka, så att allt kan vara som vanligt igen.
jag har inte bestämt mig för ifall jag gillar förändringar elr inte ännu. det återstår att se.

nu ska jag sätta igång att laga mat. gottgott. sen ska jag på luciaövning och vi får reda på vem som får äran att bära kronan. fast jag vet iof sig redan vem som blir. tror jag iaf. ifall inte alla andra också varit lika dåliga.

ha det gött, och ta hand om allt och alla. !

6 december 2007

torsdag.

jag vet så mkt väl att det jag gör, eller rättare sagt tänker på är helt fel. fast ändå så jävla rätt. jag vill inte men jag gör det ändå, jag släpper allt fritt. som jag alltid gör i dessa lägen tänker jag inte efter, eller inte tänker alls. det vore skönt. bara stänga av en vecka. inte bry sig, ta allt som det kommer. men tyvärr så har inte jag den förmågan. jag fortsätter med det jag alltid gjort, och det jag tydligen alltid kommer att göra..

idag gick jag runt med min spanskabok hela dagen. och vad betyder det? jo, att jag hade prov. och det gick nog rätt bra, hoppas jag iaf :D imorse var det sista mamma sa till mig att jag inte skulle glömma ledighetsansökan. så vad gjorde jag? jo ,precis! jag glömde den. fick ringa jonas som åkte hem på rasten och hämtade den åt mig. Han har sina ljusa änglaliknande stunder ibland, och det tackar man för . =)
clarurt hade dansuppvisning idag, hon var jättebra, och det är hon alltid. för hon är typ.. en av de bästa liksom :D
På samhällslektionen gjorde jag ett tappert men förgäves försök att få emmie att redovisa Getinge i Slöinge nyheten. hon hade förgyllt min dag, jag var till och med beredd att offra och ge henne tio kronor. Men när hon hade gått med på det och skulle upp och göra det, då ballade hon ur ^^, så jag blev lagom glad på henne. för er som inte fattat det så är det några av hennes kompisar nere i falkenberg som bytt skyltar vid infarten till två "byar".
Detta hade vart väldigt kul att få se mitchells min när emmie redovisat om detta. men nejnej, så roligt fick vi absolut inte ha det.

stockholm imorgon, och jag längtar så jag håller på att ta livet av mig. vi ska på idolfinal (ABSOLUT) som kommer bli perfekt, sen ska vi shoppa, gå på bio, gå vilse i storstaden, skratta, ragga bratz och bara vara på clara och ida humör och ha jäävligt roligt! :D <3 gumman, du och jag :D

sofie är en bitch, jag är trött, clara är en sparv, robin pratar inte, sandra är sjuk, alexis har jag inte sett susen av, emmie är glad, och vanessa är osmart. allting är som det brukar vara..

5 december 2007

sakta men säkert. som ett strypgrepp eller två. som en långsam tortyr eller ett snabbt skott i hjärtat.
Som ett lidande, som ett tvång, som ett bett i ett giftigt äpple. Mina spanskaböcker dödar mig.

jag fick se skolkatalogen idag, blev rätt nöjd faktiskt om jag får säga så. Det var kul att äntligen få kolla i den, tyvärr har den inte kommit hem. annars var skolan som vanligt, seg, men rätt rolig ändå.

luciaövning också, som gick helt okej =) inte så värst mkt folk tyvärr. 5 av 13, inget man hurrar för.

nu ska jag fortsätta min långsamma död i spanskaböckerna. skolan tar kål på mig.

ha det.

3 decemer 2007

jag satte klockan igårkväll så pass tidigt att jag trodde att jag skulle kunna ta det lugnt och inte stressa till bussen.
så jag tog det lugnt vid frukosten och när jag fixade mig. men när jag insåg att jag inte packat väskan och bussen skulle gå om fyra minuter kom paniken krypande. jag skyndade mig och var nere vid bussen på minuten. trodde jag missat den, men som tur var så var den försenad.
mötte sandra i skolan och sen kom vanessa och hämtade oss och gav oss skjuts till fredriksbergskyrkan där det pågick adventsfirande. var i god tid och fick bra platser :D mitt i att man typ halvsåg spreds en röst genom kyrkan som gjorde att man vaknade upp. aldrig sett människan som rösten kom ifrån men den gick rakt i hjärtat. jag lovar. den killen sjöng grymt bra. but, who is he? 
Sen blev det biblioteket, kolla på idrottt och näst på schemat, skol- sm :D Vi mötte RIG, riksidrottsgymnasiet. där typ hälften av alla spelare är landslagsspelare. hm, hur skulle detta gå? jo, vi låg under med 1-0. sen vände vi till 2-1. sen kvitterade dom till 2-2. och sen förlorade vi på straffar. hurra, elr inte. jag vägrade i vilket fall som helst att lägga. jag totalvägrade.
Mitt knä gav sig rätt rejält och nu har jag en strålande känsla i hela benet. skönt, njaae? 
pallar inte att bli skadad nu. nejnje, inte alls nu. det är ju nu man ska börja bygga beachkroppen 2008.

mattemattematte, så jävla sugigt. det finns just nu inget värre. och kul är det när man inte fattar ett skit, inte kul alls.
åh, jag pallar inte detta mera.

varför? varför lyckas jag alltid hamna i denna fällan? säg mig. please, tell me.


2 december 2007

en känsla tränger sakta inpå. känsla kallad hat. det finns inget som jag hatar så mycket som människor som gärna lägger sig i andras liv istället för att sköta sitt. det finns inget värre än folk som ska driva med andra människor när dom inte ens vet ngnting om vad allting handlar om. okej, om den ändå visste ngn pytteliten hundradel av det, men när dom inte vet NGNTING, då bubblar hatkänslorna upp inom mig.. det förvandlas till en klump, som är väldigt nära att explodera. rent ut sagt, jag pallar inte dessa människor.

vaknade med en konstig känsla i magen, jag kan inte sätta fingret på det. ngn form av ångest, men jag har ingen aning om vad jag skulle kunna ha ångest för. men den känslan kröp sakta upp ifrån tårna och har nu satt sig i magen, där det gör ont. jag hoppas jag kommer kunna springa bort det sen på DM. eller kunna äta bort det med alla lussebullar som bakas nere i köket just nu. mamma har börjat grädda dom, och lukten smeker väggarna ändå upp hit till andra våning. doftar ljuvligt, synd att man inte kan skicka lukt genom datorn.

idag måste jag ta och plugga, och det är matten jag ska försöka förstå. detta händer inte ofta människor, så sug in ögonblicket. sen har jag spanskaprov i veckan, borde gå bra tkr jag. fast böckerna är i skolan, så får sätta igång med det imorgon. DM i odenhallen mellan 16.00 & 21.00, kom och kolla vettja. kan bli bra fotboll emellan åt. hoppas jag iaf.

bara för att jag längtar. en längtan efter det.


1 december 2007

Äntligen är det julens månad. Det firas med pepparkaksbak med lillebror. Åt nog mer deg än vad jag bakade, men wtf. det är sånt som hör till, tradition så att säga. Gårdagen var bäst, clara är iof alltid lika bäst. Vi kollade megagamla bilder på hennes dator och började prata minnen. <3 Om en vecka är vi i storstaden, tilllsammans, och det kommer att vara bäst. Kommer få en massa mer underbara minnen därifrån, det kan jag sätta något på.
Efter allt minnestalk så satte vi igång mysteriet på greveholm. Hennes mamma sa gulligt åt oss. ;P inte var dag man ser två sextonåriga tjejer sitta och kolla en gammal julkalender på en fredagkväll. Men vi fick upp julkänslan och det var mycket skratt åt denna otroligt braiga filmen. Jag älskar den julkalendern och filmen i den.
Till det åt vi ost och kex, mycket gott. Vi är likadana vad det gäller sånt, älskar oliver, olika ostar, fetaost m.m. :D
Men det är ju också nästintill det godaste tilltugget i världen.
Snart ska jag dra på mig träningskläderna och tigga skjuts utav pappa till freja A. Hoppas det där med skjuts går vägen för annars lär jag få skynda mig, men det brukar inte vara några problemas. :D Sen ska jag genomföra en träning, hoppas det inte är för seriöst. Fast kanske bra ändå , eftersom det är DM i morgon. :)
Efter träningen tänkte jag ta mig ett bad, och lugna ner alla mina hårda muskler sen igår. Jag är helt stel i nacken och ryggen. :/ sen ska vi nog baka lussekatter ockås, inte riktigt min specialite om jag ska vara helt ärlig..

nu hinner jag inte skriva mer, hade tänkt skriva lite till men träningen tickar. så vi tar det en annan dag :D
ha det gött alla snyggosar där ute i världen :D:D mums på er ;) hahahha.

RSS 2.0