Musik

Efter att jag köpte datorn så har jag bara ägnat tid åt att ladda ner filmer i princip, plus att blogga och sånt då. Men jag har inte tänkt på att ladda ner musik, så ikväll tog jag tag i det och laddade ner en hel del goa låtar att springa till. För efter min löptur idag så har jag fått för mig att springa ungefär en gång i veckan sisådär, var ju så skönt! Fast bara om vädret tillåter då, jag tänker inte direkt börja tvinga mig ut utan det ska vara för att jag vill det! :) Förresten så lade min Mp3 av när jag hade hunnit halvvägs ungefär, inte använt den på ett tag nu eftersom hörlurarna legat i dataväskan och jag inte tagit ork till mig och plockat upp dom. (hur lat är man inte då?), så batteriet var iallafall slut. Nu ligger den på laddning och den ska aldrig mer laddas ur igen, jag ska bli bra på att sätta saker på laddning.!

och nej, jag känner mig själv väldigt bra. inget plugg ikväll inte.

Italien?

God eftermiddag och ännu en gång så har de gått dagar utan uppdatering. vad jag har gjort de senaste dagarna är nog inte alltför intressant, men jag har faktiskt lyckats avsluta två prov och mina axlar har lättats. Men sen var det ju kemiprov på tisdag också, så denna lördagkvällen har jag faktiskt tänkt att vara hemma och plugga lite. Känner jag mig rätt kommer jag somna i soffan framför tvn. Men vet ni vad? Innan jag ska "försöka" plugga så ska jag ge mig iväg ut på en joggingrunda, låter inte det otroligt aktivt? Hela dagen har jag gått på jobbet och velat ut i de fina vädret, oc hnu ger jag mig ut när solen gått i moln, men aja ut kommer jag iallafall! Jag ska även betala anmälningsavgiften till Italien, har nog bestämt mig att jag ska med faktiskt. Så Rimini får akta sig när jag kommer nedåkande i juli!

Imorgon blir det också jobb, därför jag är hemma ikväll egentligen.
Hoppas ni får en fin lördagskväll och festar åt mig med, puss.


Veckoplanering

Onsdag: Plugg, fotbollsträning plus fotbollsworkout
Torsdag: Skola, jobb 14-19, plugg.
Fredag: Skola, volleybollmatch? Hem till jimmy om jag lyckas finna ett fkort!
Lördag: Jobb 11-17, ledig för en liten stund på kvällen.
Söndag: Jobb 7.45-15.00, sen träffa clara!

Visst låter det som en intressant vecka, bara en massa plugg. Så där har ni anledningen varför jag varit så dålig på att uppdatera det senaste. Allt som kretsar runt mig nu är plugg och träning. Jag känner mig som ett nervvrak.

God kväll

Efter skolan åkte jag med cornelia till gymmet för att träna, sola och basta. Efter solningen lyckades jag som vanligt komma ut och kolla mig i spegeln för att upptäcka ett otroligt fräknigt litet ansikte, som sitter på min hals då. Jag tror att de som inte har fräknar vill ha fräknar (tycker iaf de är fint) och de som har fräknar vill inte ha de..

När jag kom hem så gick de inte många sekunder innan jag kom på att ingen var hem, och min nyckel är ju borta! Så fick åka hem till farmor och farfar för att invänta pappa. Där blev det semlor och kaffe så de var inget dåligt öde.
Nu när jag väl är hemma så har jag inte gjort mycket annat än att pluggat, spanska, kemi och fotboll i massor. Är trött i ryggen nu men ska plugga lite till innan det är dags för sömnen. Tur att jag har sovmorgon imorgon!

Idreplanering

Åh ingen uppdatering knappast de senaste. Sovmorgonen var mycket välbehövlig imorse kände jag. När jag väl tog mig ut ur dörren och cyklade till skolan så hade jag till och med god tid på mig. Men när jag var halvvägs till skolan ringer neli och kommer springandes bakom. Så skjutsade henne men de gick inte alltför bra i halkan men i tid lyckades vi ändå, om än liten marginal. Skolan gick snabbt och efter fotbollsgymnasiet drog jag mig hemåt och var hemma i ungefär en timme innan det var dags att bege sig till träningen. Denna gången fick jag iallafall skjuts, och så trött som jag var efter träningen så fanns de inte mycket andra alternativ.

Har nu betalt spanienresan, (läs mamma betalat) och nu är det dags för idrebetalningen, vart tog mitt sparande vägen? Jag lovar att det ska bli bättring. Har fått papper om italienresan nu också, så nu ska ida ut på gatorna och sälja newbodykläder! Ni kan väl vara snälla och köpa av mig (a).
Sitter hos Pär och försöker övertala honom och Alex att köpa något. Vi ska egentligen prata om Idreresan, lite har väl iallafall blivit gjort. Snart ska jag nog kila hemåt, jag somnar när som helst. Men först, 9 röster ska bli 1!

Titanic

Nu ska jag slå mig ner i sängen med en stor godispåse plus jimmy! Har kollat alla låtar i melodifestivalen men de va inte så mycket att hurra för, förutom Danny. Han hurrar jag alltid för! Ska kolla klart titanic nu, jag kommer säkert somna direkt. Men har man vart uppe sen sex så har man...

Ny frisyr

Hejsan.
Igår klippte jag mig och det blev ett rejält klipp! Håret åkte upp till nyckelbenet ungefär och med en massa bruna slingor i (läs svarta). Men jag blev ändå helt okej nöjd, färgen kommer att bli lite ljusare så småningom så det kommer bli toppen. Igår kväll kom jimmy och vi kollade på halva titanic innan klockan blev för mycket, för imorse gick jag upp och jobbade - började klockan sju (!). Han åkte hem och kommer hit igen senare ikväll. Jobbet gick iallafall mycket bra, fanns massor att göra och då trivs jag som bäst. Efter jobbet har jag nu pratat av mig med emmie i ungefär en timme, pluggat spanska och tänt upp en massa ljus runt om i huset på nedervåningen. Blev jättemysigt! Så nu blir nog la familia glada när de kommer hem. Nu tänkte jag ringa och kolla om jag ska börja med maten, känner mig duktig idag. Men sanningen är att jag allt är lite hungrig, så vi hörs kanske senare. 

PUSS.


Fortfarande sjuk

Jag har fortfarande superduper ont i magen. Jag förstår inte vad de kan vara men om de inte blir bättre ska jag nog till farbror doktorn imorgon, om de ens är öppet på lördagar här i stan? Känns som om de aldrig har tid ändå. Även om jag har ont i magen så har jag inte feber så ska ändå försöka ta mig ner till pilorum idag. Men "försöka ta mig ner" menas "jag ska tvinga mamma att köra mig". Måste även förbi skolan och hämta en hel del böcker, plus att spanskaresan måste betalas idag. Vips så blev jag tre tusen fattigare på en dag. Om de ens räcker.

Ikväll kommer jimmy hit och gör mig sällskap framför en massa filmer, funderar på att köpa en massa godis och tröstäta också. Faktum är väl att min mage kommer göra ännu ondare...

Hemsk natt

Igår blev det dåligt med uppdaternade men var i skolan hela dagen och efter det var det jobb. Mitt under mitt jobbpass hade vi möte och de gick på två timmar ungefär så jobbet gick grymt fort och var riktigt roligt igår faktiskt!

Inatt har jag haft världens värsta natt, Vi halv två vaknade jag med grymt ont i magen, ingenting hjälpte. Jag knarkade ipren och gick ner för att äta något och värma en värmekudde. Både en kopp yoghurt och värmekudden gjjorde allt bara värre. Spydde några gånger men framåt fyra lyckades jag nog faktiskt somna. Stannade iallafall hemma från skolan, har väldigt pain i magen så lika bra det. Men jag hoppas jag är frisk imorgon, måste jag vara!

One tree hill är inte nedladdat än, verkade som om de sista två kB ville ta väääldigt långt tid på sig att bli klara. Men nu är de bara en kvar så de är nog klart när som helst. Då blir de one tree hill idag för hela slanten.



Mys

Såhär mys hade jag det tidigare ikväll i mitt varma bad, kanske dags att överraska jimmy med ngt sånt här ngn gång! :)


Detta gav mig en hel del skratt


ONE TREE HILL

Snart är de första avsnitten nedladdade, jag ser framemot det och hela dagen har jag kollat in hur mycket tid de är kvar. Jag har verkligen blivit ett one tree hill fan men det är nog faktiskt svårt att inte bli det. Till skillnad från The OC (som också är grymt bra) så är det här lite med verklighetstroget, iallafall för min del. Om man bortser från de där med gift och gravid i highschool kanske!

Förresten så börjar jag få ångest för skolan igen, idag har jag inte orkat göra någonting. Mitt huvud gör ont så fort jag reser på mig. Det känns som om matten har hamnat långt bak i min prioriteringslista nu, alldeles för långt bak. Jag kommer aldrig klara mig igenom Matte C med mer än ett G, och hur blir det då med Matte D egentligen? ..

Filmdags

Nu ska jag sätta på en film, äta popcorn och koka honungsvatten. Kanske inte bästa kombinationen men jag har så ont i halsen. Största problemet är att bestämma film och de näst största är att lyckas poppa popcornen bra, första påsen blev bränd (a)! Så önska mig lycka till denna gången, brända popcorn är de värsta som finns! 


Vad är då jag?

Om Kissie skulle vara tjock på denna bilden så skulle jag nog behöva vara påväg till ett fatcamp vid dehär laget. Vad DennisM skriver om är  patetiskt! Jag blir så arg på mig själv över att jag överhuvudtaget klickar mig in på hans blogg, men det händer eftersom jag faktiskt gått på samma skola som han och jag vill veta hur han lyckats bli en sån stor bloggare. Nu har jag fattat, hans taktig är att driva läsarna till vansinne för att de ska bli arga och sen inte kunna låta bli att titta in igen. Jovisst vinner han läsare, men vem vill göra sina läsare arga? Att han också ska tjäna pengar på när man klickar in där är ännu värre, jag måste finna styrkan att låta bli. Han försvinner iallafall från min favoritlista, så nu blir de kanske lite lättare att låta bli.




förresten, Kissie är ball. Hon vet precis hur hon ska dra läsare och ändå blir man inte arg på henne, det enda som händer är att min ibland börjar skratta åt henne, men inget fel med det ju! Hennes blogg klickar jag gärna in på för att få lite skratt!

Blogmap

Blogmap kan man göra ett test där man får reda på vilken storbloggare man är mest lik. Jag blev mest lik vimmelmamman, huu? Aja, jag läser aldrig hennes blogg så vet inte om det är bra eller dåligt, bra tror jag.



I did it

Jag klarade det, på fredag 16.15 ska jag få en ny frisyr, ska bli härligt. Nu måste jag bara fatta mod till mig och ringa återbud till nagelparadiset, när nu jag har tid där.. Det kan bli svårare, men de tar jag inte itu med nu. Ett senare problem så att säga!


Ångest

Jag har jättesvårt att ringa till såna jag inte känner. Detta gäller till exempel tandläkaren, vårdcentralen, frisören m.m. Tycker det är jättejobbigt och när jag väl ringt så har det aldrig varit något problem. Men de gäller bara att jag måste våga slå numret, sen är det en baggis. Så nu ska jag ringa pilorum, ta mig i kragen och slå numret!

Hjärtat slår.....

Sjukis

Idag fick jag gå upp vid sju, börjar egentligen nio. men mamma var ju borta så jag skulle ta hand om jesper lite. Allteftersom jag låg där i soffan så kände jag hur jag frös och hur halsen började göra ont. så ska leta reda på numret till sjukanmälningen nu, och så stanna hemma resten av dagen. Får nog plugga lite under dan också, när jag känner mig piggare. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, puss.

Någon mer än jag?

Haha medans jag ändå målade naglarna på handen bestämde jag mig för att även måla tånaglarna. Men när jag började kom jag på varför jag aldrig gör de längre, dels så är jag inte lika vig som för ett år sen. (Ett mål detta året är att träna upp vigheten igen, jag ska kunna gå ner ordentligt i spagat i slutet av detta året) Men sen beror de också på att jag inte kan sära på tårna på vänstra foten. På högern går de jättebra men på vänstern absolut inte, så det blir jättesvårt att måla dom. Men måste verkligen vara haj med penseln. Någon annan som har ett likadant problem eller är jag ensam i världen. Haha. Förresten kan jag göra en blomma med tungan, det är rätt coolt tycker jag!

Jahaa, där var den meningen att jag skulle lägga upp en bild. Men min webcam funkar tydligen inte nu, blir trött på allt som slutar fungera bara sådär. Fattar inte vad som kan ha hänt nu men aja, hoppas de är löst till imorgon. Men bara så ni vet, jag kan faktiskt göra en blomma :D Haha.

I tomorrow never comes

Hej och god kväll allihopa! De där med min GI-diet har inte gått så jättebra de senaste, bara så ni vet. I sälen åt jag vad jag ville, blev en hel del varm choklad med massor grädde och kladdkakor, plus potatis!! Men jag tänkte att jag åker ju i backen hela dagarna så då måste de ju kompensera lite. Så idag tänkte jag börja igen, men! Det var risgrynsgröt till lunch och jag var vrålhungrig, och i fikarummet på jobbet fanns de bara godsaker. Så åt ett antal havreflarn därinne under rasten. (det var väldigt gott) På vägen hem, jag körde givetvis, så åkte vi upp till farmor och farfar. Farmor hade ramlat i trappen idag och såg hemsk ut :( Inte bra alls, men hon var lika glad för de. Min farmor är bra hon! Dessutom skickade hon med en påse bullar som gjorde henne ännu bättre, haha. Goda var dom och fyra stycken hann slinka ner i magen innan de var dags att gå upp till sängen. Nu målar jag mina naglar, röda får de bli. Jag har bestämt mig att sluta med konstnaglar för de går bara av hela tiden och skadar min egen nagel. Istället ska jag lägga pengar på håret och färga de plus klippning någon gång nu. Ska försöka beställa tid imorgon! :) En förvandling ska ske hade jag tänkt!

Imorgon ska jag gå upp vid sju eftersom mamma ska åka till gbg så jag får ta hand om jesper, börjar egentligen klockan nio! Men jag får tid att leta efter mina nycklar som jag inte hittade imorse plus att jag hinner plugga lite kemi innan förhoppningsvis!

Nu ska jag sova iallafall, hoppas ni haft en bra dag och god natt! 

Slut på lovet och tillbaka till verkligheten

God morgon. För första gången på väldigt länge så vaknade  jag innan väckarklockan ringde, kanske kan ha att göra med att jag gått upp åtta de senaste fyra morgnarna typ. Men jag har kunnat ta det lugnt nu på morgonen och ska snart cykla iväg till skolan. Idag har jag fyra lektioner, biologi, spanska, svenska och fotboll. Slutar vid tre och klockan fem ska jag börja jobba. Men jag hinner nog skriva ett litet inlägg innan jobbet! Nu är det dags att packa fotbollsväskan, ska ju träna utomhus idag så behöver mycket kläder! KALLT!

Ha en mycket bra dag därute. Puss från mig.

Bara så ni vet

Jag är hemma nu ifrån en helt okej kortvecka i sälen, eller ja den var faktiskt mer än okej! Var väldigt skönt att snöra på sig snowboardskorna (bortsett från att varenda nagel rök i proceduren), knäppa på sig brädan och sen ut i backarna. Men jag ska inte gå in alldeles för mycket på vad jag gjort, för blir nog lite roligare att läsa om jag lägger in lite bilder också, men sladden är längst ner i väskan och jag orkar inte packa upp, är väldigt trött efter sex timmar i en bil. Men jag kan ju nämna att jag inte ens öppnat skolböckerna och har nötat one tree hill, oväntat? Jag kommer få en chock imorgon när jag kommer till skolan när jag inser hur mycket jag glömt att göra. oops.
Men nu ska jag glömma de, krypa ner under mitt förhoppningsvis varma täcke och sätta på sista avsnittet i one tree hills säsong fyra!
Och bara så ni vet, jag lever iallafall!

God natt

Jag kommer inse att jag glömt hälften när jag kommer upp imorgon. Men aja, de problemet får jag ta då! Nu är det godnatt. :)

God natt

Jag kommer inse att jag glömt hälften när jag kommer upp imorgon. Men aja, de problemet får jag ta då! Nu är det godnatt. :)

Emmie 18

Hemma ifrån jobbet nu. Gick ändå ganska fort dehär åtta timmarna. Brukar inte jobba så länge där de är kväll, men gör de ibland på morgonen. fast på morgonen brukar de gå mycket fortare eftersom det finns massor att göra men somsagt, de gick bra idag också!(Y)
Nu är nästan allting färdigpackat, bara skolböckerna som ska få plats någonstans också. hmpf. Helst så vill jag bara glömma dom hemma, men de kan jag inte. Måste jobba ikapp allting nu. Ska bli kul och se hur mycket de blir med det.
Vi ska träffa den andra familjen vid åtta imorgon, så vi kommer väl upp någon gång på eftermiddagen och då blir det snowboardåkning för fulla muggar. Jag ser fram emot det.
Innan jag säger att jag ska kila så måste jag ju säga GRATTIS EMMIE! Nu är hon hela arton år och avundsjuk, ja det är jag. Längtar till ungen för körkort nu, de måste hon lyckas snabbt med. :D

ha en bra kväll, jag ska lägga mig nu hade jag tänkt. kanske komma med ngt mer inlägg. Men puss och godnatt så länge iallafall!

Horoskop- den riktiga sanningen

Det är ju iallafall tur att jag inte tror på horoskop!

Skorpionen
Du är värst av dem alla.
Du är slipad i affärer och helt opålitlig.
Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral.
Du är den perfekta skitstöveln.
De flesta skorpioner blir mördade.

Vågen
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten.
Är du man är du högst sannolikt bög.
Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll. De flesta kvinnliga vågar är horor.
Alla vågar dör av könssjukdomar.

Vattumannen
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet.
Du ljuger mycket och ofta.
Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad.
Alla tycker att du är ett jävla svin.

Fiskarna
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud.
Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd.
Det enda du gör är folk du möter förbannade.
Du är snarstucken.

Väduren
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO.
Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har.
Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.

Oxen
Du är praktisk och ihärdig.
Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan.
De flesta tycker att du är envis och tjurskallig.
Du är bara en jävla kommunist.

Tvillingarna
Du är intelligent och snabbtänkt.
Folk gillar dig eftersom du är bisexuell.
Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger.
Det innebär att du är en snål jävel.
Tvillingar är ökända för incest.

Kräftan
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate.
Duskjuter alltid upp saker.
Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället.
Alla som sitter i fängelse är kräftor.

Stenbocken
Du är konservativ och rädd för att ta risker.
Du är kort sagt en feg fjolla.
Ingen stenbock har någonsin betytt något.
Du borde ta livet av dig.

Jungfrun
Du är den logiska typen och hatar oordning.
Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka.
Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar.
Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.

Lejonet
Du ser dig själv som en född ledare.
Andra ser dig som en idiot.
De flesta lejon är bråkmakare.
Du är fåfäng och tål inte kritik.
Din arrogans är direkt vedervärdig.
Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.

PACKLISTA

Jag tycker att de känns bra med listor, för då är de inte så stor chans att man glömmer något! Så istället för att skriva för hand denna gången så skriver jag upp den här, hoppas ni inte har något emot detta. :)

Men det här ska jag ha med mig:
Brädan, det viktigaste av allt! (har precis skruvat åt alla skruvar och fixat och trixat med den så min lilla pärla är redo för backen!
Snowboardskorna
Snowboardbyxor
Handskar
Underställ, två par.
Snowboardjackan
Stoooor tröja att kunna åka i om de blir varmt.
Mössor i massor.
Tjocka strumpor
T-shirts

Mysbyxor
Myströja
Underwears
Lite vardagskläder, LITE!!!

Plattång
Hårfön
Toffsar
Hygienartiklar
Schampo och balsam
Hårkräm, kallar jag de. :P
Makeup!

Alla skolböcker!
Pennfacket
Kalender
Miniräknaren

Hmmm, var det allt kanske? Känns som om jag glömt massor, men en hel del packar ju mamma ner.
Känns som om de var igår jag packade väskan inför åre, vilka backar det var där uppe! Men sälen är ju inte så illa de heller, speciellt inte tandådalen. Jag ser verkligen framemot första åket imorgon kväll när vi kommer upp. Att bara få släppa på allt och glida nerför backen. Har verkligen saknat det.
Synd att jag inte har något mobiltbredband, så kan ju tyvärr inte blogga där uppifrån. Om jag inte hittar något internetcafé, det är ju möjligt. Men ne nu hinner jag inte mer, känner som om jag skriver de i varje inlägg nu för tiden. men nu måste jag verkligen packa, så jag kommer ngnstans innan jobbet!

God morgon

Hallå där ute, idag är jag uppe med tuppen. Igår kväll åkte jag ju som sagt iväg till alingsås, blev inte så mkt tid med Jimmy tyvärr för han åkte iväg och träna i tre timmar typ men jag klarade mig fint med one tree hill i lägenheten. Åkte hem så jag var hemma vid tio över tolv och jag frös och var jättetrött så orkade inte sätta på datorn. Somnade direkt så de var skönt iallafall. Nu ska jag snart ut med hunden och sen packa packa och packa. Måste åka till jobbet vid kvart i ett så allt måste vara klarta då. Känner jag mig rätt så kanske hälften är färdigpackat då ^^.

Ha en bra dag där ute readers, puss.

Hemma igen

Nu kom jag precis hem. Förlåt, hinner inte skriva något utförligt inlägg nu heller för måste hasta vidare mot jimmy. Men vi tog med emmie till mangos och till rådhuset för mat och fika, blev jättemysigt. Sen hann vi med tåget hem med typ en sekund i marginal, höhö. Men nu är jag hemma och ska packa ner datorn för att bege mig mot alingsås. Hemma inatt iaf, så vi hörs då. kramar


Surprise

Hej! Eller god morgon kanske jag ska säga, fast har faktiskt varit uppe ett tag. Blev tvungen att berätta för emmie att vi hade en överraskning till henne för att hon skulle komma, annars kände hon sig tvungen att plugga. Men emmie bangar inte för överraskningar, så väl känner vi henne. muaha. Egentligen borde jag inte sitta här, så ska snart kila vidare. Men jag lovade jesper att ladda ner en film till honom, så ska försöka hitta den. Sen ska jag göra mig iordning, vi hörs senare!
Puss.

Träning

Hej på er. Hela eftermiddagen har nästan ägnats åt one tree hill, det blir verkligen som ett beroende. ngn som känner igen sig? Jag har även ätit varma bär med vaniljvisp, så gott! Strax bär det av till träningen, kommer bli jättekallt känner jag på mig me jag får leta fram underställen nu med de samma.
Ikväll ska jag till clara för lite qualitytime, det är dags nu.
Hinner inte skriva mer, träningen väntar!


Tandläkaren

Nu har jag kommit hem ifrån tandläkaren och det blev värre än jag trodde. Jag hade tydligen lite tandsten på baksidan av de främre tänderna och j*vlar vad ont det gjorde när hon grävde bort de med sin sylvassa pinne. Tårar rann ur ögonvrån och när hon sa att jag fick sätta mig upp och skölja var det en befrielse. Dessutom hade jag en börjar till ett hål men om jag använde fluorsköljning varje dag så skulle de försvinna. Jag som slarvat lite med både de och tandtråd, nu blir de skärpning! För jag tänker inte genomgå samma procedur igen..



Idag ska jag först kolla lite på one tree hill, sen plugga en aning tror jag om jag orkar. Ikväll ska jag träna och efter det vet jag inte vad som händer, blev ju inget clara igår så kanske slår en pling till henne lite senare. Förresten så har jag inga pengar på min mobil för er som smsat de senaste dagarna, så där är anledningen till att jag inte svarat ^^.

Jag måste ringa jobbet sen också, inte glömma nu! Ha en bra dag, puss

God natt

Nu har jag kollat på beck, hade för mig att jag sett den tidigare och de hade jag alldeles rätt i, men kom ändå inte ihåg så mycket. Men den var bra, ingen bortkastad tid iallafall. Nu är jag sugen på att sätta på one tree hill men jag tror jag hoppar de, ska ju till tandläkaren och orka upp till dess borde jag nog klara av, så dags att sova nu.
Jag hoppas ni får sova gott och inga mardrömmar, det är ju det värsta som finns. Speciellt dom som är sådär äckligt verkliga. Ne usch, inte skriva om sånt nu. Då kanske jag får mardrömma. Men jag har ju min drömfångare, så lite säker är jag allt!
Puss och godnatt.

Jag hatar tandläkaren

Imorgon är de dags igen, tandläkaren 08.50. Inte nog med att det förstör min sovmorgon nu när jag ändå har lov utan jag ska även ligga där och gapa medans dom pillar i munnen. Jag tycker inte det lockar någonstans, speciellt inte när dom tar fram röntgenplåtar eller sprutor. Kommer ihåg när dom gav mig min natt-tandställning. Först var det bara en bettskena för att jag gnisslade tänder och sen fick jag en jävla mössa på huvudet för att jag bet snett. De ger mardrömmar bara man tänker på det.

Ikväll har jag legat inne hela dagen tillsammans med Jimmy.  Jonas är sjuk och jag känner mig inte bättre, har jätteont i magen och ena örat. Jag och Jimmy har i allafall kollat på Vingar av Glas, sjukt bra film när man tänker efter egentligen. Var väldigt längesen jag såg den sist. Sen har vi även kollat på en massa one tree hill avsnitt, gorgeous!

Nu hade jag tänkt gå ner och joina familjen framför High School Musical och koka mig lite te. Promenaden med clara vet jag inte om den blir av, jag känner mig väldigt hängig... 
Ha en bra kväll readers, puss så länge!

God morgon på er!

Nu har jag vaknat, jimmy väckte mig genom att ringa förut. Men de var väl lika bra det för nu kommer han med halv ett tåget! Igår blev det ju lite sent så det var skönt att sova ut, men jonas han ligger fortfarande. Jag funderar på att vara en såndär elak lillasyster och rusa in och väcka honom med vatten eller något. Det hade varit kul, men jag tror han hade gett igen på mig med något ännu värre så jag avstår nog. Idag ska jag umgås lite med jimmy, tror att vi ska ligga och kolla på one tree hill. Eller det gör vi om jag får bestämma! Senare ikväll ska jag ut och gå med clara hade jag tänkt, så jag hoppas hon också tänkt det idag. En riktig powerwalk ska vi göra.

Nu ska jag fixa lite med mig, ha en bra dag så hörs vi senare!:)

Emmies middag

Ikväll har varit en mycket händelserik afton. Vanessa kom till mig och vi drog iväg för att hämta rebecca och fanny. Vid sju ungefär kom vi fram till Emmie och vi satte oss ner för att prata och till slut plockades maten fram. Efter vissa diskussioner om köttet var färdigt eller om de inte gick att äta rosa så nöjde alla sig med en aning ljusrosa färg i köttet. Emmie påstod att mattias sagt att de var precis så de skulle vara. ^^
Efter maten tog Bex fram sitt rim och sen var de konstaterat att emmie skulle få en gör-din-egen-dildo kit! En mycket bra present må jag säga, men frågan är vem som ska stå modell?



Efter detta blev de lite (hmpf) vin och en massa prat! Vid två kände vi oss rätt trötta och bestämde oss för att ringa efter skjuts. Lättare sagt än gjort. Våran chaufför körde rakt ut i ett t-kors så de blev till att ringa en annan skjuts och försöka hjälpa denna stackars man. Vi gjorde vårat bästa och lyckades skaffa fram Foad (?), vanessas pappa. Men de tog sin lilla tid. Nu har jag äntligen kommit hem och krypit ner under täcket, ska sätta på one tree hill för att lugna nerverna. (en liten ursäkt). Förresten så lossnade en nagel idag och ännu en är på väg bort. Vad är de för fel på mig? :P Jag smörjer och smörjer med olja men ändå lossnar de, bara hos mig också. Börjar bli lite smått trött på de här nu..
Hoppas alla haft en bra kväll, för de har jag trots alla incidenter. Lite småroligt var de allt. Men puss på er!

- Ja men då svänger du vänster i T-korset.
-Hallå? Jag har krockat här, kört in i ngns trädgård. kan jag ringa dig sen? (coollugn)

Jag för ikväll

Ja ikväll fick de bli den vit-röd randiga tröjan och ett par vita chinos. Jag orkade inte ta svart kjol.
Detta är mycket bekvämare, men även snyggt ju! :)


De hetaste ögonblicken i one tree hill.

Hur snygga är inte Lucas och Nathan!??



Björn Rosenström

Den här låten brukar Emmie och Vanessa gå och sjunga på,
kan ni förstå att man tröttna lite ibland? :P



En slö ida

Klockan är nästan fem och jag har inte börjat fixa mig än, nu måste jag bli piggare och sätta igång. Jag fastnade som vanligt framför tvn när jag skulle äta, denna gången var det semestersvenskar så jag drömde mig bort till varmare klimat. Men när jag insåg att jag glömt att hämta cykeln hos cornelia på vägen hem ifrån station så kom verkligheten ikapp mig, slask och mulet väder är vad som erbjuds i falköping idag.
Något som lockar är att sätta på ett one tree hill avsnitt. Men om jag snabbar mig nu så kanske jag hinner se ett innan pappa kommer hem och det är dags att åka iväg!
Förresten så har jag kommit på ett bra tidsfördriv när jag åker till alingsås. Jag kom på de igår och tog med datorn på tåget, nästan ett helt one tree hill avsnitt hinner man se innan man är framme. Låter inte de toppen?

Nostalgi?


Våran första vinst, (första setvinsten)

Hej nu är jag tillbaka i stan. Efter skolan igår var det volleybollmatch. Vi lyckades vinna ett sätt mot DBB VK men att de vann två gjorde ju att vi förlora. Att dom började leka lite i andra sätt ska vi inte bry oss om heller,  (i form av att nicka bollen, använda fötterna, hoppa upp på rygg och smaschagrej). Vi gjorde en bra insats iallafall, och vårt hemliga vapen vanessa fick pojkarna att bli en aning oroliga. Efter volleybollen hade jag bråttom, därav inget mer inlägg igår, förlåt. Men jag skulle med tåget till alingsås vid tio i sex och vid fem var jag hemma. Men jag hann duscha, torka håret, sminka mig och packa väskorna! Ibland kan till och med jag stressa ordentligt. I alingsås gick vi hem till jimmy syster där vi åt mat och kollade på film. Hon hade även skaffat en lite hundvalp som jag blev kompis med, han var hur söt som helst. Framåt tio begav vi oss hemåt, såg förresten på the hitcher med sophia bush, den var rätt bra!. Väl hemma hos jimmy blev det one tree hill innan vi somnade.
Jag gav mig hemåt idag vid halv två, så kom nyss hem. Nu ska jag ta mig något att äta, städa mitt rum och sen bestämma något att ha på mig tills ikväll. Funderar på min svarta kjol och något till. Ni har väl inte glömt att jag ska till Emmie ikväll? Ska bli riktigt trevligt.

Vad ska ni göra ikväll?

Engelskaprov

Ska ha prov nu i engelsk historia, så önska mig lycka till. Fick MVG på spanskaprovet och G+ (ett poäng ifrån VG) på matten. surt. men då fattas väl bara ett VG att slå till med idag? hoppashoppashoppas.
Sen volleyboll, för en gångs skull måste vi spela bra. Jag är tagg.

Provrum

Jag har skräck för provrum. Det ska alltid vara klart ljus där inne som görs att allting syns så det blir som om sminket stannade hemma. Låren blir fulla av celluliter och håret ser hemskt ut. Det värsta är när jag råkar ta en för liten storlek och jag ser helt uppstoppad ut i det. Jag hatar dessutom mer än något annat att prova jeans. Då behöver jag ta av mig och stå där med mina fotbollslår. Idag insåg jag att jag inte har några jeans och när therese och jennifer ändå var i full gång med att prova så tänkte jag att då kan jag ju också slå till. Så har jag något att se fram emot när lönen kommer (som om jag inte redan kollat ut hundra saker jag vill ha). Men de skulle jag inte gjort, första jeansen tog jag av mig när jag kommit upp till knäna för jag insåg att de inte skulle passa. Där sjönk självförtroendet. Även om nästa par jeans satt väldigt snyggt och passade bra så var självförtroendet redan på bott och jag blev nere. Jag bestämde mig för att ge mig ut och springa när jag kom hem men de blev inte så, jag var ju tvungen att plugga då!
Men de jag ville säga är att jag alltid får dåligt självförtroende när jag går ut ur ett provrum. Någon med samma problem?

Shopping

Efter Universeum blev det stan med Therese, Sandra och Jennifer!
Jag tog tåget hem vid sex för att kunna plugga lite mer. Jag jobbade ju igår.
Men här har ni mina köp, riktigt nöjd faktiskt!

En cardigan från gina tricot för 49 kronor på rea, jag bara älskar gina ibland!



Skor ifrån Scorett av märket Nike för 799 kronor. visst är dom grymt snygga? :)


Det blev plugg på tåget hem och självklart en Chai Latte framför mig när jag nu hade chansen!

SKF och Universeum!

Idag åkte ju somsagt vi till SKF och universeum, tänkte lägga upp lite bilder så ni fattar vad vi gjorde. :)

Mobilbilder så ni får ursäkta lite iaf, men här är ja glad i bussen!



Klassen samlade utanför SKF!


Haha snygg bild! Men efter SKF tog vi en runda till nordstan och åt på Lydias (jag, neli, olof och jakob) sen vandrade vi iväg till universeum! Här är jag, therese, jennifer och sandra.


Vi trängde in oss i en linbanehiss som tog oss upp till toppen!


Vanessa och Emmie på isskoter!



Cool bild på john, jag blev alldeles suddig. Men Emmie gick en väldigt grym bild, lägger upp den när hon skickat den. :)


Äcklig orm som posar, haha.


Hur söt är inte han då?


Kolla vilka som slog rekord som handbollsmålvakter, respekt! :D


Har ännu fler bilder men de kommer upp så småningom. Just nu måste jag sätta mig med engelskan och lära mig in allting, har ju prov imorgon och jag måste lyckas bra. Så håll tummarna för mig!

Mot Götet!

Jag tänker aldrig gå upp så här tidigt igen, då får någon dra mig upp ur sängen. Jag har inte plattat håret än och farfar kommer om tio minuter, men kan ju inte svika er! Jag kan ju inte skriva förrän jag kommer hem sen, och de kan nog bli framåt fem eller något. Men nu måste jag verkligen skynda mig, hoppas ni har en bra dag så hörs vi senare.

Puss på er.!

Rebecka Tenenbaum

Rebecka gjorde min dag!

rebecka säger:

Hoppas att vad det än är som har hänt löser sig! så hemskt att se dig ledsen... <3

Tyvärr så kan jag inte berätta för er vad som tyngt ner mig på sistone, det skulle bli för uthängande för vissa personer så jag håller det för mig själv. Men kan säga att efter denna kvällen så mår jag bättre. Jobbade med cornelia och de gick superbra. Maddelito var också med så det var toppen!
Jag fick tillbaka svenskaprovet idag och jag var 1,5 poäng ifrån alla rätt. inte illa va? värt att tilläggas är att det var maria engstrands prov, de brukar vara dödens..
Avklarade även idrott och hälsa provet idag, kändes som om hela skolan gjorde de samtidigt. Men jag lyckades nog bra för det kändes väldigt bra! Blev lite disneynostalgi på svenskan och jag kom på hur bra disneydags var när man var liten. Kommer ni inte ihåg luftens hjältar? :)

Imorgon ska Nv07a åka till göteborg och jag längtar. Först ska vi till SKF och sedan till Universeum. Vid lunchtid får vi lite tid i göteborg och jag tänkte försöka  hitta ett par skor, lånade precis 900 spänn av jonas, muaha. :D Men sen blir de inte shopping efteråt, jag och neli kom på att vi har ju träning på kvällen. Det får vi ju inte missa! 
Nu ska jag fixa mig inför kvällen och lägga mig och plugga engelskaglosor, sen ska jag upp vid sex imorgon och samlas halv åtta på skolan. :( 

God natt.

Förresten, de snöar ute!!


Snabb visit

God morgon och ser ni vad klockan är? runt tjugo över åtta och jag är uppe :) Har redan varit uppe i tjugo minuter så har även hunnit med att äta frukost. Mitt största problem idag är att jag inte vet vad jag ska ha på mig, så jag får ta en ordentlig funderare. Vill ha skjuts till skolan också, så hoppas jag får det. Inte för att jag är lat nu utan för att jag ska slippa cykla hem från jobbet ikväll. okej, lite lathet kanske det berodde på ändå. plus kyla.
Men som sagt, jag hinne inte uppdatera mer under dagen om jag inte tittar in när jag är i skolan. För åker till jobbet direkt efter. Ni får ha en underbar dag, och ta vara på den.
Puss. 

På bättre humör

Efter en långpromenad med Cornelia är jag äntligen på bättre humör. Jimmy lyckades också få mig på bättre tankar genom sms men vad som stod där ska vi nog inte gå inte på. nyfikna va? hihi.
Nu ska jag snart lägga ifrån mig datorn och plugga lite mer på provet som vi har imorgon. Mamma förhörde mig och jag kunde de mesta, lite finslipning kvar bara!

Min vecka framöver:
Onsdag: Idrott och hälsa prov, plugga engelskaprov plus jobba!
Torsdag: Hela Nv åker till göteborg för SKF och universeum. Efter de blir de shopping med neli, ska även möta upp mamma så hon får pröjsa lite saker ;)
Fredag: Åka till jimmy? Ryktas om att han köpt dubbelsäng nu, måste invigas! :)
Lördag: Kanske jobb, annars spendera dagen med jimmy. På kvällen middag hos emmie?
Söndag: Mys med jimmy! Kanske jobb ioförsig.
Måndag-Onsdag: LEDIG, kanske jobb och förhoppningsvis en del jimmy. Ska klämma in Emmie någonstans också eftersom vi måste fixa med massagen. Förresten så fyller Emmie arton på onsdagen, grattis!
Torsdag-Söndag: SÄLEEEEN! :D

Där hade ni iallafall min vecka, åter till sängen och pluggningen nu. puss på er.

(förresten så ökade besöksantalet idag med en del, hoppas ni stannar!)

Falskt

Det låg där och gnagde, nu har det brutit ut .
Det bryter ner mig fullständigt.

Hur blir man egentligen en bra bloggare?

Aktiv uppdatering kan nog vara punkt ett nästan, vem vill gå in på en blogg varje dag där man ser samma inlägg som när man var inne för en vecka sen? Men sen då? Vad ska man skriva om? Eftersom jag inte har så bra koll nu när jag stoltserar med kanske 20 läsare om dagen så har jag bara mina funderingar att utgå ifrån. Alla pratar om blondinbella, diskuterar om vad som är äkta och "det är bara hennes pappa som ligger bakom allt". Men innerst inne så är nog alla vi "småbloggare" avundsjuka. Som 17åring hade hon presterat mycket mer inom eget företag än vad som egentligen är rimligt. Som 18åring har hon gjort ännu mer. Sen till pengarna, hur rik är hon inte egentligen?
Hon har mycket att blogga om med hjälp av alla pengar och hennes kändisskap, hon kan skriva om de roliga festerna och alla dyra plagg hon köpt. Fast någonstans måste hon ju också ha börjat, även om hon ekonomiskt fått en hel del hjälp av sin pappa. Men Kenza då, vad är det som gör att man vill läsa hennes blogg egentligen? Hon skriver som de flesta förutom att de här och där hoppar in lite jobb för MTV, modelljobb och Fester. Hon har sitt utseende, jag tror det är det. För hur snygg är hon inte då?
Den bloggen som jag verkligen fattar varför alla läser är egentligen KISSIE, hon är verkligen störtskön! Bryr sig inte om vad andra tycker utan skriver precis som hon vill.

Jag skriver mest om vad jag gör på dagarna, inte för att jag har så jätteintressant liv kanske. Men jag bor i falköping, vad mer kan man begära att jag borde skriva om än dagliga ting eller funderingar. För jag vet inte hur dedär glammiga livet är, jag är inte ens i närheten av chanelväskor eller gucciskor. Eller jo, jag har ju faktiskt min diormascara som jag aldrig tänker byta ut.

Baaaaaad hair day!

Igår började jag kolla på one tree hill, men insåg rätt snabbt att jag var tvungen att höja volymen för att höra något eftersom jag inte har någon text. Så med tanken på alla andra i huset som försökte sova så lade jag ner det rätt fort. Ska fortsätta idag hade jag tänkt! I skolan var jag jätteduktig tycker jag, städade mitt skåp och vilken skillnad det blev. Jag ser alla böckerna för en gångs skull och slipper leta.
Efter skolan åkte jag och neli till gymmet, känns bra att jag kommit igång med träningen ordentligt nu. I eftermiddag är "utmaningen" inställd med laget så jag ska först duscha och sen plugga. Får se om jag går ut på en promenad också, är väldigt sugen på det. Efter det blir de one tree hill! :)

Emmie bjöd på dagens kommentar, jag hittade min bad hair day - mössa i skåpet och tog på mig den och hon börjar läsa.
"Baaaaad h.... Hahaha"
Emmies engelskakunskaper går ju att fundera över, men kul att vi sen iaf. Hon hade tur som kom på sig själv.

Bilden är iallafall på rätt håll denna gången!
Visst blev de bra? Ännu bättre blir bilderna med mobilen, ^^.



Nu blev de fel håll igen, datorn driver med mig!
Men en sån här krydda köpte jag när vi var på bio till popcornen, gav dom redan mer smak. (ännu onyttigare antar jag). Jag valde butter men fanns även med cheese och karamellsmak.


Stressad

Till skillnad från förra terminen så har tisdagar blivit bra dagar, fyra lektioner och sen slutar vi tio över ett. Iallafall vi som läser naturnatur, annan inriktning slutar fyra. (elakt skratt). God morgon förresten, försov mig lite så har inte riktigt kunnat ta det lugnt. Men upptäckte ändå att jag sminkat mig och så ganska snabbt! Hade två läxor tills idag också och har bara gjort lite på båda, ingen höjdare alltså. Men hoppas på inget förhör, jag jobbade ju faktiskt igår. :P kan man skylla på de? tror inte de tyvärr.
Börjar med fysik b iaf, än så länge är det inte helt oförståeligt. (Y)

Jag vill åka bräda nuu! Bara en vecka kvar typ.
Förresten funderar på att klippa mig och lägga i tunna bruna slingor i underhåret. Men till de största problemet, page eller inte page?


Tillfredställd

Jobbet gick väldigt bra idag måste jag säga. Först var jag ute på golvet och sprang till kassan när de behövdes. Efter min rast satt jag i kassan och vid kvart över åtta gick jag ut på golvet igen och tvingade therese till kassan, moahaha. På golvet fick jag en pall som typ bara var plockad en tredjedel på. Pallen var även full med småsaker som konserver m.m, en massa djurmat! Detta mycket värt att nämnas. Annsofie sa till mig innan hon gick hem att jag skulle plocka de jag hann och resten skulle hon ta imorgonbitti. Då fick jag en energikick och fick för mig att jag skulle hinna klart! Vid fem över nio åkte de sista blöjorna upp på sin plats och jag hann fixa iordning på allt skräp. En tillfredställelse och stolthet infann sig hos mig och vilken chock annsofie får imorgon, ibland är jag allt bra!!

Börjar få lite smått panik på mitt rum nu faktiskt, har börjat bli stökigt igen. Så innan jag somnar ska jag fixa med naglarna, städa undan, tvätta bort allt smink och ta ur linserna. Får inte glömma borsta gaddarna också!

Puss och god natt folket, imorgon börjar jag fem i nio!:)


Ibland är jag bra! snygg i jobbardräkten också, höhö.


Måndag

Nu ska jag snart hasta iväg till jobbet, men först väntar lite mat och så måste jag blåsa håret. Hoppas på att få övningsköra också! Nu har jag dragit i mig en massa nötter medans jag väntade på att datorn skulle starta, hur nyttigt är det egentligen med nötter undrar jag? För nu är min mage alldeles svullen..
Skolan idag var väl rätt okej egentligen, men var så surt imorse när första lektionen var inställd. Jag hade kunnat början kvart i elva. Men jag började med ett spanien möte och det visade sig att alla var på migg förslag (hihi, lite stolt är jag allt (A)) men att åka till barcelona i september. Så vi röstade och nu är det klart, den 21 september åker vi till Barca :)
På svenskan hade jag och emmie väldigt roligt åt maria, vem åker till jobbet om man är lärare när man inte ens kan prata? Hon lät som en kråka. En kråka som viskar till och med.
Fotbollen var rätt rolig idag, vi spelade med fel fot och de gick väl som de gick ^^.

Men nu måste jag kila om jag ska hinna! Ni får ha en bra kväll.


Kolla vad söt emmie är utan smink! hihi (a)
Men jag fattar inte varför bilden hamnar så här. Har roterat den men när jag lägger upp den så blir den åt fel håll.
Kooonstigt. Ngn som vet problemet?


Buenos dias

Haft en väldigt skön sovmorgon, gick upp vid halv nio iof. :P Men har inte behövt stressa iallafall. Jag har tre sovmorgonar de tre första dagarna varannan vecka, och annars två. Så början på veckan är underbar!
Men nu ska jag packa fotbollsväskan och borsta tänderna innan jag cyklar iväg till skolan. Biologi först, nu ska jag lära om människan. Vi hörs i eftermiddag, puss!


Chai Latte

Ni som bor i en aningen större stad än falköping borde skatta er lyckliga. Även alingsås säljer denna utsökta dryck på espresso house. När kommer chai latten till falköping? Åh vad suget är stort nu på denna söta dryck, men "bonnig" som jag är så bor jag i sveriges kotätaste kommun. Och där tillverkas inte den här. Fast egentligen, borde man inte kunna be typ lilla blå eller mingus (heter de fortfarande så?) att fixa de?
För de finns väl fler än jag här i stan som saknar den här drycken när man ska slå sig ner och fika?


Hur äter ni banan?

Även om de ser ut som de gör så tänker jag inte sluta äta på mitt sätt. höhö.



(dock suddig bild)

Underbar helg

Jao, haft en riktigt bra helg med jimmy och vi har avverkat en del filmer. Idag jobbade jag från 7.45 till 15 och när jag kom hem var han i full gång med att kolla sex and the city så jag slog mig ner och myste. VI hann även med Bolt idag innan jag övningskörde ner till station för att släppa av honom. Nu blir det en vecka till utan honom, :(
Övningskörningen gick bra, tog en sväng bortåt bergsliden också, även om jag klarade mig utan kärringstopp så måste jag verkligen börja köra mer.  Det får bli ett av mina mål de här året!
Nu ska jag gå ner i källaren och träna lite med hantlar och pilatesboll hade jag tänkt. Ingen träning på två dar nu, jag skäms. Plugg sen också innan beckfilmen börjar. Förresten, vet ni någon bra film jag kan ladda ner ? :)

Jag hatar verkligen att min blogg blir så tråkig nu utan alla bilder, men jag ska se till att fixa laddare!
Puss.


RSS 2.0