30 november 2007

Ligger här i jonas säng. Ovanligt att jag är i jonas rum. och på ngt sätt lyckas jag alltid nämna det i min blogg. men det är bara för att detta är den enda datorn i huset vi har internet på för tillfället. tråkigt men sant. jag vet inte om det är jag som orsakt problemet, hoppas inte det är jag som orsakat problemet, troligen inte. Men med min tekniska bakgrund är det fullt möjligt. Idag steg jag upp efter lagom många snoozningar på väckarklockan. Sen när väckarklockan lagt av och slutat snooza, vet int varför den gör det. men jag lyckas alltid snooza för länge så att det inte funkar mer och då försover jag mig. men som tur skickade sofie ett otroligt sexigt, erotiskt och mysigt sms till mig som gjorde att jag vakna. Om jag ska vara helt ärligt så stod det " det var femtio spänn va?" i smset. Inte så erotiskt egentligen...Men jag lyckades lyfta på min trötta ben och kliva upp ur sängen. Fixade iordning mig sen bar det i väg till skolan. 08.25 gick jag hemifrån och trodde bums att jag skulle missa bussen, men sedär. Efter två minuter kom den med min lilla camilla i. Det blev en trevlig början av min skoldag.
Kyrkerör som hälsade på och det var rätt svårt att missa dom eftredom som samlades vid "teknikbänken" och vid alla stolar och bord utanför matsalen. Hade dom vandrat omkring lite hade man nog inte lagt märke till dom, men dom ville säkert synas. Handel ettan hade ngt arbete utanför cafeterian som passade mig alldeles utmärkt denna hungriga dag, dom bjöd på frukt, grönsaker, tsatsiki och kakor. MUMS! fast åt inte så mkt som jag egentligen skulle vilja, det kunde jag inte med ^^
På idrotten lyckades jag och Emmie med det omöjliga, vi var akrobatiska. Vi flög i varandras armar, elr hur man nu förklarar det. kul var det iaf och det kmr nog ut på bilddagboken så småningom.
Sen kom vi på världens ide när vi satt i biblioteket. Hur vore det inte om man långt in i hjärnan kunde alla världens språk? och så fort du ska in i landet får du gå in i en öppning som förändrar dig. Du fattar allt dom i landet säger och du kan prata. Kmr du till USA blir du tjock, kmr du till Afrika blir du smal och mörk. Kommer du till land där dom bär turbaner får du en turban på huvudet. Och kommer du till cypern blir du halvt turkisk och halvt grekisk. haha.. det tyckte iaf jag och emmie var en väldigt bra ide, men sandra och vanessa bara skratta åt oss. ^^ hmpf.
Skolan slutade halv två och jag ringde efter taxi nolgårdsgatan. Kommer när man ringer, gratis också :D:D mkt bra! Hemma hade mamma köpt Mysterie på Greveholm och Pelle Svanslös på DVD. Där ställde jag en fråga. Varför köpa dom på DvD när vi redn har dom på VHS? Mamma tyckte vi skulle ha både och ^^
Jag, Jesper och Jonas bänkade oss framför tvn och Pelle. En av dom bästa julkalendrarna :)

Snart blir det mat, Donken =) går inte bra att tänka på vikten när man lever i min familj och godis alltid är framme plus att när mamma är borta så blir det hämtmat. haha. fast å andra sidan lagar pappa alltid maten på helgerna nästan, men han gör nog det för att imponera på mamma. för han gör inte det när hon inte är hemma ;b haha.
Efter maten , (min underbara McFeast plus pommes.) ska jag och clara kollade på Mysteriet på Greveholm , enbart för att den typ är bäst!:D En grej som jag till gjort idag är att baka pepparkaksdeg :D MUMS! jag åt deg också måste jag medge, och det smakade utsökt. Imorgon blir det bak och ännu mer ätning :D gottgott..

EN VECKA KVAR NU TILL STHLM!:D <3 det kommer blir så perfekt och jag lääängtar som en gnu. hur dom nu längtar....

give me something..

29 november 2007

Just nu sitter jag här, ännu en gång i jonas rum. Ända stället man får vara i fred på i huset när inte jonas är hemma dåva. Är helt slut i huvudet av all matte och engelska. Är riktigt mkt i skolan nu.
Dagen har varit rätt seg. Hade hål på två timmar idag, känns som jag inte gör annat än att har rast nu för tiden.
Hålet tillrbingades på TEbänken med granit, albert, sandra och vanessa. :D  ena stunden var albert snäll, andra drog han ner mig på golvet, vred armen om mig och sa att jag skulle säga att han var bäst. Men houda räddade mig :D hahahha..
sen fich jag privatlektioner i bibblan efter skolan, tack anton :D det var välbehövligt. men tyckte inte om när han kollade på mig som om jag var helt dum i huvudet.. :P haha .

nu ska jag äta snart.. sen gå en lång promenad med vovven min. sen blir det mer plugg. jag pissar på skiten.
just nu är det en mardröm att gå natur tkr jag. ^^

varför kan jag inte få veta? ett litet ljud? en liten chest? ngt? i  can't handle this.


imorgon hoppas jag att min väckarklocka klarar av att ringa i tid. I morse väckte mamma mig vid fem i halv åtta, det blev rätt bråttom. för jag började åtta. ^^ men klarade att göra mig iordning på en kvart och åkte med mamma. så jag var i tid iaf  :O det är mirakulöst om man jämför med att jag brukar göra mig i ordning på en timme typ.


ha det gött gott folk .


28 november 2007

fötter som skakar, mjukisbyxor, fet tröja, inget smink, helt död. just så är jag nu. jag börjar få känslan att jag snart är sjuk. hoppas verkligen inte det. men mina institutioner brukar inte svika mig.. ngt mer som min intuition säger, det är att allt bara kommer skita sig. hurra för det. varför kan aldrig ngnting bara flyta på och gå min väg?

annars har det varit en bra dag, en väldigt bra dag faktiskt. lilla sandra kom hem till mig vid sju och väckte mig. när jag sa igår kväll att hon kunde göra det istället för att sitta på skolan sjäv i två timmar så anade jag nog inte hur trött jag skulle vara i morse. men det kände jag när jag blev väckt. ville inte lämna min otroligt sköna säng och mitt varma täcke. men när sandris började tjöta på gick det iallafall bra att gå upp. Tog en dusch medans sandra la sig i min säng istället :P sen åt jag frulle och fixa iordning mig. :P vi tog bussen till skolan och där väntade en lektion med Eva Hamberg. URKUL! på bussen steg förresten Gäddan på, usch. jag hatar gymnasielärare utanför skolan. vi visste inte riktigt hur vi skulle bete oss men bestämde oss för att inte säga ngt. :D
Vi hade ett megalångt hål på fyra timmar och eftersom jag bor på berget så orkade inte jag riktigt åka hem. Utan jag, sandra, emmie, vanessa, granit och albert spelade "med andra ord" i hallen. det var riktigt jävla kul emellanåt :D det var nog där dagens största skrattanfall ägde rum.
Sen åkte emmie och sandra hem och vanessa rymde iväg.
Jag hade "känslosamtal" med albert och granit, eller som granit sa. "Gud vad vi har haft ett emotionellt samtal nu :D" .. haha, det var också riktigt kul och trevligt :D sen hittade jag en get som jag vandrade runt med ett tag tills min spanskalektion började.
Träning halv fyra som bessie fixat. Men vem var där? jo, fille. och vi som tänkte ha en chill tränarfri träning. men ja, han var på dåligt humör men jag och bessie vägrade göra dom där situpsen och armhävningarna som han sa att vi skulle göra för att vi inte jobbade hem. vadå? ingen bjöd väl in dig hit elr? vi blev rätt sura, men rätt åt honom faktiskt...

Imorgon har jag för mig att jag har en rätt soft dag :D det gillar vi skarpt alltså!:)

bara för att ingenting ngngång kan bli som jag vill.

27 november 2007

värsta skoldagen på länge. började med fbg som var förvånansvärt tröök. sen vart det info och därefter svenska.
sen inställd datalektion, det hurrar vi för. det följdes med språlk och sen matte i 75 minuter.
PALLA! nej, inte alls. slutade fyra, och jag ringde efter skjuts. jonas kom, snäääälles pooojk :D

när jag kom hem blev det sängen och sen plugg. efter det promenad :) mys.
kom precis hem och sitter här och tinar, kallt ute nu.!

nu blir det house, jag älskart!<3


26 november 2007

en månad sen jag fyllde sweet sixteen, även en månad sen jag bestämde mig..

denna vecka är det en så kallad karaktärsvecka. men vårat schema är inte speciellt ändrat.
nior som besöket oss också, idag var det centralskolan och det innebär älskling mikaela <3
härligt att träffa dig! förövrigt var dagen rätt soft, enbart chill från kvadratens sida :D

nu började jag deppa, johan skrev vad vi ska ha för lektioner imorgon. det ser absolut inte
ljust ut för mitt humör. uuuuusch!!!!

jag vill, men det är nog bäst att låta bli.

24 november 2007

jamen, idag vart det städdag enligt mamsen. urtråkgit ifall ni frågar mig och ja har gjort några tappra rymnigsförsök. till ingen nytta. mamma hittar mig vart jag än går. snart lämnar jag huset. nu har jag stängt in mig i brorsans rum och får iaf några minuter för mig själv :D 

ikväll blir det nog ferre, :D lär bli bra. har lyckats med att få igång mitt festhumör :D wiiie :D då är allt som det ska va.

kyss på rej, det vill du nog <3 

22 november 2007

Hejsan!

igår kollade jag på fotboll hos ralle med lite folk :) Det var trevligt =) sen bar det av till min underbar soffipropp!
aldrig utan dig <3 vi bakade negerbollar, elr okej. hon bakade och sen åt jag :P gott var det iaf :D sen kikade vi på tv och pratade innan vi slockande mitt i samtalet utan att säga godnatt ;P
vi vaknade av att hemtelefonen ringde och inte slutade ringa förrän sofie svarade efter tolv signaler typ. var en som ringt fel, palllaaaa. åt frulle sen gick jag hem..

snart kommer camilla baby och vi ska mysa till det rejält med film och kladdkaka troligtvis(: sandra kanske komemr förbi en sväng också =)
måste plugga matte idag också, det suger rejält! ischa... .

jag hatar den sits jag satt mig i, men kanske får skylla mig själv.


20 novemerb 2007

Föreläsning och rasism och fördomar idag i skolan. det gjordeförbannad. eller en speciell kille gjorde mig jävligt förbannad, fattar inte hur man kan vara så otorligt jävla bombad. elr blåst eller vad man nu ska kalla det.
 Ingen svensk har ju någonsin gjort något brott i gbg, sthlm eller malmö. ALDRIG! nejnje, absolut inte. VAD FAN TROR HAN ELLER? att alla svneksar är små änglar? pallllaaaaaaa...

annars har dagen varit väldigt bra :D tagit kort som luciakandidat ockås, hoppas det blev bra :)

ha det bra. hej svejs.

take my hand, please.

11 november 2007

igår var det jättebra hos clara. ville bara säga det först. vi åt jättegod mat, pratade en hel del sen blev det två skräckfilmer som för övrigt nästan var för läskiga. The Fog och Hostle hette dom. Micket bra! sen åkte jag hem i snön ( <3 ) och mörkret, skrämde halvt upp mig själv. det är jag mycket bra på, men det är ingen rolig talang . :/
stannade uppe när jag kom hem för att invänta jonas, =) trevligt att träffa brorsan igen! han har vart på kanarieöarna och ska jag vara ärlig har han faktiskt vart rätt saknad. pratade lite med honom och rebecca innan jag begav mig in i sömnens och drömmarnas värld. en bra värld för övrigt.
vaknade av väckarklockan klockan åtta. nollnoll. hmpf, mkt tidigt dedär. jag trodde först att jag råkat ställa den av misstag men kom sedan på att det var farsdag. ingen sömn för mig inte. upp och göra frukost på sängen till papsen och sen gå in med paket. han fick ett stort mysigt täcke av mig som jag är väldigt avis på!
Sen tänkte jag lägga mig igen men jag kunde inte sova tack vare att solen lös rätt in i mitt rum och min rullgardin funkar knappt. så jag la mig och kolla på Beck- i guds namn. den var väldigt bra =)
Sen var det till att byta om och bege sig till träningen. Hör upp gott folk , ida lindberg GICK till träningen. Mamma blev jättechockad när jag sa att jag inte ville ha skjuts. haha. sen frågade hon vems ide det var och när jag svarade rebecca så lugnade hon ner sig lite. Hade jag sagt att det var min ide hade hon fått hjärtinfarkt. ;b
Efter träningen GICK jag hem med rebecca och sofia, trevlig promenad :)
sen kom camilla en stund innan jag begav mig upp till farmor och farfar. dte var en trevlig tid hos gamlingarna med släkten. farfar hade hittat en massa filmer från 70-talet . bland annat när farmor spelade en fotbollsmatch, det blev mycket skratt. HAHA! det var verkligen kul =) sen begav sig jag och mina kussar upp till vinden, längesen vi vågade oss upp dit. men det var kul :P haha. hitta en massa gamla prylar som pappa och hans bror gjort när dom var små =) nu har jag bara pluggat engelska och matte. prov i engelska i veckan :/ it sucks. 

ha det gött gott folk, =) ! PUSS!


10 november 2007

idag har jag inte gjort mkt, vart nere hos millan en sväng :) i'll always be there for you.
om två timmar ska jag kila iväg til clarurt på tjejmiddag typ :D kommer nog bli super =)
nu hade jag tänkt leta upp något gott i köket. inget långt inlägg idag, inte på humör för det.

peter andersson sticker till thailand nu, jesus hade bra :D (för han såg ut som jesus för ett tag sen)
HAHA. men han är bra han, millans storebror btw :D

ha de gött, för de har jag :D PUSS!

9 november 2007

fast egentligen är det tionde :P men eftresom jag inte somnat än räknas det inte :P
det är snö ute, jag har haft superbra sällskap ikväll av therese, och jag mår suveränt. :D
det var allt jag ville säga idag.

imorgon kommer bror hem, då får jag inte hans dator mer :/  det suger. men aja :P haha ..

ha de gött :D

7 november 2007

idag är det exakt en månad kvar tills jag och clarurt drar till stockholm och kikar på idol, shoppar, går på bio och har allmänt mys. och man kan ju säga som så, JAG LÄNGTAR! för det kommer bli perfekt :)<3

denna dagen har för övrigt varit väldigt soft. vi började med spanska, fick tillbaka provet :D sen hade vi historia och fick tillbaka provet där med :P sen var det engelska och sen slutade vi :D 10.35 med andra ord.
det var bara för att det är öppet hus ikv :P :) då ska jag träna med fbg.

efter skolan gick jag och gymmade med sandra och neli. jag hade tänkt att bli biff :D haha. iallafall skaffa mig en snygg kropp :D får väl se hur det går :P
sen färgade jag och vanessa emmies hår :D det gick galant!(:
nu ska jag snart iväg och träna först fbg och sen vanlig träning :) mkt fotboll nu och det är bra =)
men suger att träna ute :/ för det är sviiiinkallt. usch!

btw, min klass är fett bra :D <3

MARIA ENGSTRAND, KOM TILLBAKAAAAAA!!!

RSS 2.0