ållefestare rymden!

jaha, där sprack den "sovmorgonen". skulle egentligen ha fått sova till sju imorgon eftersom jag börjar halv åtta. Men fick precis reda på att det går över till sommartid inatt, det innebär en timmes mindre sömn! moooorrr. aja, jag överlever väl. ska snart sova iaf, men hade först tänkt berätta om min dag, fast börjar med gårdagen. Efter en engelskaprov som jag hoppas inte gick helt åt pipan hade vi lektion med hamberg. Men jag hade tur, jag behövde bara uthärda trettio minuter inne i sal 301, sen var det dags för hälsosamtal. Jag kan stolt säga att jag är 173,5 centimeter lång, inte så illa. Men om jag ska vara ärlig had ejag gott kunnat vara lite kortare. Efter det var det idrott och jag och sandra var inte med, istället låg vi helt utslagna på läktaren och hade kul åt johns tappra försök att försvara ärtpåsar och emmies försiktiga stil att försöka få tag i dom. Sen var det svenska och jag har inget minne av vad vi gjorde. men jag antar att det var en lååång genomgång innan hela klassen började prata ikapp. Sist på dagen stod en biologilektion. Den var rätt intressant och vi fick se två filmer. Allt handlade om provrörsbefruktning och kloning. Snabbare än jag trodde så var dagen över. Jag och sandra tänkte cykla ner till stan men ngn jäven hade roat sig med att sticka kniven i mitt cykelhjul. mycket kul. På stan hittade jag en klännig som jag senare hade på ålle och mat till oss båda. Sen var det dags för jobb! Dagen gick hyffsat fort och sen bar det hem till mig. Fixfix och sen iväg till emelie där alla söta chics väntade. Efter några roliga timmar begav vi oss till ålle. Där inne hade jag fruktansvärt kul och när allt var slut var det dags för den traditionella pizzan ;D Denna gång med anders ( såklart!) och oscar. Sen tog jag och sofie en lång vandring hemåt.. Tack för kvällen :D <3

Idag fick jag gå upp klockan tolv för vi ska ha kalas imorgon så jag var tvungen att städa. jag gillar inte städning och speciellt inte när en massa damm samlats som man sen andas in. Blir helt tjockt i näsan, det är förjävligt! nej, det där med städning skulle jag med gott samvete kunna överlämna till någon annan! Vi tre var det dags för jobb, ännu en gång. Idag gick det faktiskt riktigt snabbt och vips var dagen över. slutade alltså klockan nio och har inte gjort mer än ätit, nu ska jag hoppa i säng när jag laddat upp bilderna som är kvar från igår på bilddagboken. det kan ta ett tag, för min dator är verkligen inte på bra humör.. aaaarrhg.

sofiesofiesofie :D

det här är en väldigt välbehövlig paus ifrån en väldigt massa glosor och engelskagrammatik. jag drunkar snart. det krävs mycket te för att hålla mig på gott humör ikväll. på tal om plugg, det är verkligen massor att göra nu. jag har inget liv längre känns det som, det enda jag gör är att jobba, plugga och ifall jag hinner, träna. aja, sånt är väl livet. imorgon blir det iallafall fest. det ska bli skönt att bara få släppa taget  om allt och inte behöva bry sig om någonting på hela kvällen utan att behöva tänka, det behöver jag. bara få ha kul! men som sagt, jag slipper inte jobbet. utan jag får anlända senare, blir nog runt klockan tio om jag är riktigt snabb!
Idag har det varit en rätt bra dag i skolan. Började med NTN dag som startade med film i aulan. En vanlig amatörfilm som alla såna filmer är men jag hörde ngnstans att det var ngn treas projektarbete för länge sen, så det var rätt bra för att vara det ändå. Sen blev vi indelade i klasserna och skulle diskutera rökning m.m. Min klass var pinsam, ingen sa ngt utan alla satt nästan bara tysta! tur att vissa öppna munnen iallafall. Sen var det en föreläsning av en som höll på med droger i tjugofemår. Hennes berättelse var rätt gripande och man fick en tankeställare. Sen var det håltimma som tillbringades med sofie och vi hade riktigt kul! båda var på cepehumör, och detta var saknat. Sen var det engelska oförberett prov som jag inte uttalar mig om än så länge och efter det spanska muntligt test. gick väl okej hoppas jag! Efter det pluggade jag och sandra i biblioteket innan sofie slutade och vi begav oss på våran vandring hemåt! mys. Nu ska jag ta tag i pluggandet igen, ciaaaao.

i'll be the greatest

vad äre för en dag, är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är jonas födelsedag hurrahurrahurra. ajjemen, idag är det tjockisens nittonårsdag och jag var tvungen att stiga upp ur sängen vid halv åtta. min lillebror hade cup idag. det var morr. men efter att jag överlämnat min supervitsiga dikt och två lasse åberg tallrikar ( jag vet, jag är supersnäll :D ) så gick jag och sov, och jag hann sova ända till halv elva - elva ungefär. rätt tidigt för att vara jag och för att vara själv hemma. men efter allt påskgodis och ingen träning på hela lovet så hade jag dåligt samvete, så jag tog en springrunda här på berget :) Idag har jag även hunnit med att baka en kladdkaka till bror min och sen har vi ätit kinamat på shanghai.mums. den där kladdkakan ikväll har jag lite ångest över, det finns även blåbärsglasstårta, jag är svag för sånt där. men jag har nu bestämt mig. Inget socker och inga mjölkprodukter nu, från och med imorgon. det kommer bli svårt, men jag ska klara av det. om du vill vara med kan du ju höra av dig, så kan vi stötta varandra :D detta blir mitt mål, och jag ska inte falla för någonting. ! Första dagen blir alltså den tjugofemte mars. Men, jag har ett undantag, på kalas får man iallafall ta sig en smakbit!. :) Utanför snöar det, hade det vart i december hade jag nog varit överlycklig med alla bomullsflingor som sakta sveper ner ifrån himlen och som sedan kommer med högre fart och mycket tätare för att sedan göra hela marken sådär vackert fin. Men, just nu är det tjugofjärde mars, och jag vill ingenting hellre än att ha först en varm vår och sedan sommar. Det är ju verkligen helt fel i tiden det här. Jag infinner mig inte alls, inte någonting. Och sen som grädden på moset så är det fotbollsgymnasiet imorgon, utomhus. jag dör..
Igårkväll så hade jag och camilla inställt oss på wallander. men det var guldkväll med bingolotto istället, (hurra) så vi kollar på djävulen bär prada och tretton snart tretton istället :D det var mys. wallander är ikväll istället, så det blir chill framför tvn med far min kvällen innan skolan börjar igen. jag ser verkligen inte framemot det...

mcdonalds!

åh äntligen har jag kommit fram till vad jag ska göra ikväll. det blir en myskväll med camilla. hon har varit ute i buschen i johns stuga och gömt sig och äntligen har jag hittat henne. tösabiten är saknad. jag ska också försöka att övertala henne att vi ska vara nyttiga ikväll, för jag har verkligen tjockat i mig i choklad och allt annat möjligt, men en mcdonaldsglass får iallafall finnas på menyn. så ifall vi orkar så ska vi ta på oss vinterjacka, mössa, halsduk och vantar för att sedan ta en promenad till donken, mums..

morr

god morgon i lingonskogen, eller nåt. idag är det långfredag för alla som missat det, och efter lektioner av samuel i min klass så har jag äntligen fattat att det är denna dagen som jesus dog på. ( ifall man nu tror på honom ) men det är iallafall det vi firar. ofta man firar att någon dött? vi kanske mer hedrar på långfredagen? jag vet ingenting, vi säger hedrar. det låter bättre.. igår kväll somnade jag rätt snabbt trött som jag var, men när jag hunnit sova i fyra timmar ( 02.45 ungefär ) då ringer mobilen. det var robin som väckte mig, morrmorr. det tog ett tag att somna om efter det, jag hade hunnit vakna till under samtalet. men till slut somnade jag och vaknade av att dammsugaren sattes på nere i hallen. ännu ett morr. nu har jag ätit frukost och jag sitter här och funderar vad kvällen har att ge, eller dagen. ska bli intressant  och se om jag kommer fram till något. jag vet ju vad jag vill iallafall. puss

I can feel the storms inside you

Fooled by my own desires
I twist my fate
Just to feel you
But you, turn me toward the light
And you're one with me
Will you run with me?

Det är lov, det är rätt tidigt, och jag är fruktansvärt trött. en lång dag imorgon eftersom det är LÅNG-fredag, ordvits om ni hängde med där.. God natt.

vill ha!

image3Forever 21, snart har jag pengar!<3 image4

det trodde jag aldrig

you smiled behind my back. . det här med påsk, det är mycket överskattat. ärligt talat så är jag inte ett dugg festsugen, ioförsig så är det bara skärtorsdag än så länge. jag kanske hinner ändra mig, men det tror jag inte. En anledning till det är att jag kommer att jobba mellan elva och klockan nio. det är pengar men också en hyffsat stor del av kvällen. Jag vet inte om jag orkar stressa iväg just denna gång, plus att det inte verkar som om det finns så många ställen att gå till. Sen ska jag upp tidigt på söndagen för att åka iväg och äta hos mormor i borås. det kommer bli mysigt och jag vill helst att jag ska kunna hålla ögonen öppna där. så tyvärr, jag sparar nog hellre mina ytterst få slantar till nästa ålle. och dyker det upp något, blir det en nykter kväll!.

Ikväll får 107 svenskar gonorré

natten spenderades då som sagt med emmie slemmie. vi hade köpt oss en fet chipspåse och mycket färgglad godispåse, till det var det dip och som pricken över i:et fick vi grillad kyckling och vindruvor här hemma. Målet var att iallafall hinna se en sällskapsresanfilm eftersom emmie inte sett någon. Det blir ett början på vårat lilla marathon, frågan är väl bara när vi ska ta tag i och se resten. Vi började med första filmen, och den är ju helt underbar.
Vi somnade någon gång in på natttimmarna efter en hel del imitationer av en speciell person, haha. det var enormt kul, iallafall då :P Imorse vaknade vi vid halv elva någon gång och gick upp för att käka frukost. Sen gick vi en sväng med hunden och till slut fick vi skjuts av jonas till stan. Där la vi oss i varsin cancergrill och sen åkte emmi hem. Jag själv vandrade vidare till inspiration för att hitta någon rolig present till jonas. Jag kom iallafall ut med en påse i handen och sen påbörjades min lång vandring hemåt. .

21.02

nattbesök av emmie inatt, mums!

förövrigt var jobbet helt okej, rätt långsamt idag eftersom jag nästan bara satt i kassan. hoppas det blir bättre på lördag ;D

Konsten att koppla i en tv:
1. AVLÄGSNA EMMIE!
2. Inta en bekväm position mellan tvn och sängen, ( vilket innebär benen i luften och en kvadratmeters area.
3. Börja koppla, och försök att inte ta fel mellan videosladdar, dvdsladdar, och scartkablar!
4. SÄTT PÅ TVN!, då funkar det nog.
5. Klart :)

puss.


hard workwork!

igårkväll han jag aldrig skriva om min dag. så fort jag kom hem la jag mig i soffan, helt slut. jag somnade efter halva 100 höjdare och där låg jag till jonas kom hem ifrån ngn och frågade varför jag låg och sov i soffan framför nyheter klockan ett på natten? hm, bra fråga.
Men igår var det iallafall en härlig dag på jobbet.Det började med en tävling som sedan fortsatte hela dagen, vem staplar högst? men mios optimistiska tankar om att en hel pall makrillfileer går upp på en halv kvadratmeter som typ var tjugo cm meter hög så gäller det många drickabackar. och bra träffsäkerhet. Om man tog en promenad runt i coophuset hade man nu funnit varenda anställd på backar där dom råkat ut för mios ord. Mitt och saras uppdrag (makrillfileerna) blev iallafall klart efter att vi fått varsin bula av små felkast.
Jag och Markus var även på hugget när det gällde att lasta:
- skär av den då, jag är beredd :D   tolka det som ni vill. ..
Sen var vi nära att bli inlåsta på coop. Nyckeln funka inte och inte heller koden. Jag och marcus kom iallafall fram till genom våra diskussioner att vi iallafall inte skulle svälta ihäl, men bland alla drömmar om att få bada i chips kom vi till slut ut...
Idag började jag tidigt. När jag anlände in i butiken ser jag sandra nära på att drunkna mellan alla hygienprodukter. Snabbt som ögat lämnade jag jackan, kavlade upp skjortärmarna och dök ner för att hjälpa henne. Efter att vi lyckats lasta upp en hel del hör man annsofie: SKYNDA ER TILL FRYSDISKEN! VI BEHÖVER VARENDA EN!
det lät verkligen så som sandra citerade i sin blogg (www.sandraagustavsson.blogg.se) att det var ett mord som skett. men när vi kom fram kunde vi lugnt konstatera att det bara vara frysvaror som skulle upp. eller lugnt och lugnt, eller bara och bara, frysvarorna tog sin tid och efter det fick vi order om att frukt behövdes packas upp. Där gick vi vilse ett antal ggr bland pepparrötter och jag vet inte vad. Redan vid tolv började jag undra om jag hade en kyckling som sprang mellan benen och kvittrade efter mat. men det var bara sandra som missat frukosten och vi tog lunchrast. En pizza senare var vi mätta och belåtna och det var ännu mer frukt att packa upp. Sen blev det konserver i massor innan det blev kassatjänst. Vid sju slutade jag och kunde äntligen få skjuts hemåt.
Jag kan också medge att som emmie nämnde i sin blogg (www.ingenstanns.blogg.se) "alla kommer att bli rika" så är jag precis som sandra nämnde i sin blogg också en av de som kommer bli "snuskigt rika". Jag kan också medge att det känns riktigt bra ;) 
Ikväll blir det att ta det lugnt ännu en kväll. Man är verkligen trött efter ett sånt här långt pass (1o-19) plus att jag börjar tio imorgon med. Så ikväll tänkte jag nöta lite bygglov som snart är slut och sen House :) Imorgon kväll blir det mys med emmie :D Perfekt! Puss och hej, fattig leverpastej.

13.49

jag vill flyflyfly, bort från allting!

förövrigt så är jag rätt trött på bilddagboken "höga belastning" och ombyte! färgen torkar inte snabbt iaf....

13.06

du kan spotta mig i ansiktet!,
jag tänker ändå le och ta fram paraplyet.

börjar bli som sofie

nu känner jag att jag börjar bli en jobbnarkoman precis som sofie. jag har jobbat hela helgen och idag blir det jobb igen. är även uppsatt på tisdag, onsdag och påskafton. imorgon och onsdag är det 10-19, och påskafton 11-21 tror jag det var. ingen rolig tid direkt men är det fest på påskafton som anländer jag lite senare! ni kan vara lugna, jag bangar inte även om jag ska stå i coops lokaler lite innan. känner på mig att det är såhär det kommer bli de följande helgerna, precis som med sofie, haha ;D aja, pengarna börjar la snart rulla in och då finns det inget att klaga på. jobb är ju somsagt jobb, och när man fått ett sånt bra jobb som jag så ska man ju inte klaga! :) 

12.55

det är någonting där som ligger och hugger hela tiden. det är någonting som gör att jag inte kan sova en smärtfri natt. det är någonting som gör att så fort jag vaknar börjar ångesten krypa. det är någonting som gör att jag går och tänker och tänker, att jag inte bara kan få vara och vara glad. det är någonting som fattas, någonting som saknas. men hur mycket jag än funderar så kan jag inte komma fram till vad det är. jag måste hitta det som gör mig nere, jag måste hitta det som tynger. jag vill bara förstå.

13.45

nu ska jag snart börja göra mig iordning för jobb. ännu en dag med sandra! :) det är iallafall gött att man har bra arbetskompisar, det är hög klass på dom, det är ett roligt jobb och en suverän chef, vad mer kan man begära egentligen? idag fick jag iallafall sova till klockan tolv, det var riktigt härligt. hela förmiddagen har jag läst svinalängorna, en bok jag måste läsa pågrund av maria. den är kass. alla knullar och super hit och dit, slåss om vartannat. aja, rätt okej söndagsförmiddagsnöje iaf.,
ha de gött. nu ska jag in i djungeln bland kålrot, pepparrot och pessimon. jag känner mig hemma.

20.07

oj, vilket långt inlägg det blev. HAHA!


20.06

åh, jag har verkligen haft fullt upp hela veckan. läxor hit och prov dit, en massa träningar plus jobb. jag vet inte hur länge sen det var jag skrev och jag har just nu inte orken att kolla efter. Men jag kan ju börja från i onsdags då det var min första dag på coop. jag satt i kassan större delen av tiden och det fick även bra. vi firade öppnandet med smörgåstårta, jag blev överlycklig eftersom jag hade gått och suktat efter det i ungefär en vecka innan. nu är mitt sug bedövat iaf. men ändå inte borta, eftersom det var leverpastej i den, det är inte gott. men jag blundade och åt, det är ju inte riktigt så att man känner den där i men bara vetskapen av att den är där i får en att tänka om lite. när det var en timme kvar av mitt pass begav jag mig ut på golvet med sandra, där vandrade vi runt och plockade med en massa gott godis bland annat innan det var dags att sluta. jag kan säga som så att mitt jobb är riktigt roande, får se hur länge jag tkr det. i torsdags spelade vi skolsm i sollebrunn. inga kommentarer! igår tog jag det coollugnt. i skolan var det engelskauppsats och på idrotten hade vi friidrott. min röv var då enorm och jag och sandra rev hela tiden på 1.35, vi fattade inte riktigt hur våra rumpor kunde ha blivit så stora. men tydligen så kunde dom det. jag och john insåg på rasten mellan idiotsvenskan och biologin att vi hörde ihop, att vi var riktiga bästisar. på biologin hade vi rätt kul tillsammans med sandra, linus och adam. samtalen handlade iallafall om biologi.....
på kvällen fipplade jag i mitt rum och garderoben hamnade på sin plats, fåtöljen på sin och mattan på sin. framsteg. Idag gick jag upp klockan åtta och jag var nära på att slå ihjäl väckarklockan. Men jag blev genast mycket gladare när jag insåg att nu börjar sandra och här ligger jag. jag har nog hört att det kallas skadeglädje.
Jobbet idag var iallafall roande. Jag började med att plocka varor i ett område där jag kände mig hemma, bland chipsen! när jag sedan skulle börja ställa upp coops egna äppelcider light så vred sig huvudet på mig sjutusenvarv. varken jag eller marcus hittade vart dom skulle vara och vi vandrade runt i några minuter. vi kände oss rätt dumma, iallafall så gjorde jag det. men sen kom annsofie och löste vårat problem iaf. Vid godiset plockade den mest äckliga gubbe jag sett bland godiset, svart bakåtslickat hår och tajt svart tshirt. iiiihh. han kom med äckliga kommentarer hela tiden och var riktigt obehaglig. till och med min chef tyckte han var riktigt sliskig. att nämna kanske man bör skriva att han inte var anställd av coop, vad jag fattade det som iaf. han var någon från godisförlaget eller vad det var. jag vet inte säkert. hoppas jag inte får se mer av honom. Sen blev det kassan för min del och tiden började gå mycket snabbt. Sofie kom och handlade godis för ovanlighetens skull ^^, hon gjorde mig även nervös där jag satt. När jag kom hem från jobbet blev det till att börja plocka i rummet igen. Nu är nästan allt klart iaf, typ bara sängöverkast och kuddar som saknas. jag är jättenöjd :D kom och hälsa på vettja så får ni se hur det blev :D ikväll ska jag kolla melodifestivalen med familjen tror jag. det blir nog bra. plus att jag ska dra i mig min godispåse som jag köpte förut. kunde inte med att inte göra det, priset är ju snuskigt billigt! rasmus höll med mig där. imorgon blir det jobb igen, jag kör hårt nu!  PUSS <3

21.45

nu har jag nötat "tobbes" bästa kommentarer på tv4.se ett bra tag. han är verkligen klockren. Var uppe hos faster och farbror ett tag, fick sålt en del kläder :) min kusin har fixat ny lägenhet och han flyttar in snart. han stod med nya grejer upp till knäna när jag kom in. sen åkte jag till farmor och farfar och sålde lite i utbyte mot att jag fick bullar, mums!. nu ska jag snart sova. jag är tröööött!. helt slut rättare sagt.


nya införskaffade skor

jag förstår egentligen inte hur jag gör, men hur tidigt jag än åker eller cyklar så kommer jag alltid försent till första lektionen på måndagar, och det råkar vara fysik. jag tror min lärare börjar få spel på mig. Imorse åkte jag med jonas till skolan tsm med rebecca och albert. först skulle han släppa av oss vid freja men sen stod dom där ett väldans bra tag och velade om ifall dom hade ute eller inneträning och som en blixt från klar himmel kom mårten vandrande och sa att det var ute. jag och rebecca hade nog samma tankar där i form av skjuts ända upp till skolan men nej, då hade dom bara innekläder med sig så han släppte av oss neranför fredriksberg och så fick vi börja våran vandring upp mot skolan, 07.57.  Som tur var hittade jag vanessa i korridoren och johan bland skåpen så denna gång var jag inte ensam att komma försent, men blickar fick vi iallafall.. På tal om fysiken så går det kasst just nu, fattar typ en hundradel av vad hon snackar om och inte nog med det så pratar hon ungefär lika snabbt som elin johansson, (ni som hört henne fattar vad jag menar!) det är inte lätt att skriva och hänga med i öronen då kan jag tala om för er. Efter fysiken var det i allafall dags för historia med eva hamberg och som vanligt fasade man inför denna timme. Mitt i lektionen när jag och sandra sitter tysta som möss börja hon gorma åt vårt håll och vi ser ut som frågetecken och hon säger; ja, det är ni jag menar! sluta upp med att prata nu! vi bara jaha, men vi har inte pratat ( helt livrädda nästintill ). Sen säger cornelia, oss? och jag och sandra fick klart för oss att det var neli och jennifer hon menade, tack gode gud. hon är ett monster säger jag bara!. Jag var inte med på idrotten bara för att min häl har fått en inflammation av något slag, ont som satan gör det iallafall och hela dagen har jag gått med bomull i skon. De resterande lektionerna gick rätt bra, och samhällen var rätt rolig emellanåt. eller maria var tråkig som alltid, men johan, john och sandra gjorde den rätt bra!. Jag fick skjuts av farmor hem och jag kände mig väldigt lat, men mitt motto är ; har man ont då har man!. så då slipper man dessa motioner i form av att gå hem i regn. för det är usch. Idag har jag även hängt på stan med mamma där jag hittade ett par bra svarta vårskor som jag även ska kunna ha i jobbet. jag hoppas det kommer att gå bra. På tal om jobbet så har jag fått dagarna för denna vecka, det blir onsdag, lördag och söndag. jag längtar faktiskt efter jobb, för det betyder pengar :P 
Jag funderar på att ta en tripp upp till min faster för att tvinga på henne lite underkläder så att jag får pengar till spanien :P det tycker jag låter som en bra ide. ni som vill ha t-shirts, strumpor, underkläder, sportbh m.m till mycket bra priser kan höra av er :D märket är newbody! :) hare bra !

19.56

idag har jag varit hemskt trött, inte sådär vanligt sletet trött utan sådär trött och hängig så att man känner att skulle man luta huvudet mot något så skulle man somna. det har varit hemskt med tanke på att mamma tjatat på mig om att jag måste fixa i mitt rum och bära saker hit och bära saker dit. vanligtvis skulle jag inte haft något emot det eftersom jag vill bli färdig med rummet så snart som möjligt, men idag tog tröttheten verkligen över.
På tal om rummet så börjar det faktiskt hända något, halva sänggaveln har hamnat på sin plats och nu är det bara dörren kvar som ska målas. Kläderna har hamnat i den delen av garderoben som nu är klar, ska bara bygga klart den andra delen också. Ikea behövs besökas och sen är allt klart. jag längtar. då får ni komma hem på ngn myskväll för att inviga allting :D Jag har även vart och handlat med papsen idag och äntligen så har jag fått hem mitt efterlängtade citronte. har saknat det massvis för sist var det slut och mamma köpte svartvinbärste. det har funkat ett tag nu men mitt sug efter citronte tog över igår . Har även köpt musli så nu kommer jag inte att gå hungrig på dagarna längre förhoppningsvis. Det gör verkligen susen, man är mätt hur länge som helst.
Jag har även tillbringat en timme framför skärgårdsdoktorn, det är så mycket nostalgi med den serien och jag gillar det. Ikväll blir det wallander-mastermind med pappa. ska även slänga i mitt teet hade jag tänkt. filmen är nog en av de bästa wallanderfilmerna tror jag, den plus luftslottet! (: du är änden på min fantasi! Puss

13.40

igår kidnappade vi patti, äntligen. vi åkte till henne och attackerade henne med en ögonbindel och sjalar för att hon inte skulle se något. sen kom chaffisen och hämtade oss, Dr Phil denna gång. vi körde runt i rondellen parkerade på lite olika ställen för att hon skulle tappa bort sig och sen stannade vi för att "byta bil". Denna gång blev det tarzan som var chaffis och vi körde ut på stora vägen för att sedan ta oss in i staden. Där klev vi av och mötte "jocke" och hans gäng. Jocke skulle vara pattis dejt kvällen till ära. trodde hon  ;P . vi gick runt lite överallt och patti gissade vart vi var man satte aldrig en fullträff direkt. kvällen avslutades med att hon bjöds på kinamat och sen åkte vi hem till henne för att mysa. bra kväll, . vi hoppas patti fick en skräckfylld kväll som hon sent glömmer. kul hade vi iaf. :)

22.47

nu är det sovtajm, god natt.


21.01

idag var det bad på idrotten som gällde, om jag ska vara exakt så var det livräddning och vi skulle ha kläder på oss. hela NV1a såg ut som ballerinor i långabenade och långärmade trikåer, det var tajt och framförallt sexigt. eller, jag kan nog ta tillbaka det sista, det var mest skrattretande att kolla på alla. vi fick flyta i fem minuter med flytväst, trampa vatten i sju minuter där jag, john, johan, sandra m.m lekte titanic. runtomkring oss höll de andra på med att rädda varandra med livbojar, vi var de som var  lämnade åt döden.
Maria var på ännu sämre humör än vanligt, snart går jag till rektorn och ansöker om en ny mentor. gäddan har faktiskt blivit lite bättre. vi får väl se hur det blir i framtiden, hon har säkert en kort tid nu där livet är på topp. På svenskan ska vi inte tala om vad john ritade som skulle föreställa delar av mig och johan, detta lämnar jag åt era tankar. Men John lärde iaf Johan hur ett och annat hängde ihop. På biologin hade vi en vikarie och han såg nästan exakt ut som Peter Settman, han i en ängels tålamod. Jag hoppas jag fick rätt namn där.

Efter skolan och två guldmål var hämtade jonas mig och sandra och körde oss till skövde. där genomgick vi en utbildning tillsammans med cornelia, therese och anna (?) , plus våran handledare sofia :) det var faktiskt riktigt kul och vi fick sitta i kassan på riktigt dessutom :)! efter några timmar åkte vi med jonas hem igen och vi åt tacos. nu åkte sandra precis iväg till albert, ovanligt? haha. jag ska nog slå mig ner framför en film tror jag. efter att jag lyssnat igenom alla underbara goo goo dolls låtar som clara skickat till mig. jag har redan blivit kär i flera stycken.
ikväll händer annars inget speciellt, för jag är grymt trött och sen har jag samling klockan nio i morgon bitti. har match mot valtorp, haha. kom gärna och kolla, den börjar tio. du kommer få så mycket piss du millan så du anar inte ;) HAHA! ( hundtricket ) . jag är grymt sugen på en sällskapsresefilm, ska försöka övertala pappa och jesper bara ;P

21.10

nu har jag precis genomgått ett jobbigt löp och fyspass. sprang mestadels med sofia och det handlade om intervaller 15*15  hela 45 gånger denna gång. det var jobbigt. och sen en massa gym, beachkroppen 08 närmar sig iallafall med myrsteg. och jag ångrar inte ett dugg av att jag åkte och träna! :D

16.48

John säger:

Ida. Making people sucessful in a changing world.


16.39

utbildning imorgon 16.30. det är grejer det :D
jag och du sandra!;D haha!

40- socker

just nu sitter jag och överväger alternativ träning ikväll. antingen går jag på den vanliga träningen på tordagar alltså löpning plus styrka! eller så går jag till gymmet och springer och sen styrka med laget. eller bara styrka med laget. jag har inte alls bestämt mig än men en sak som är säker är att jag inte är det minsta träningssugen.
jag och vanessa hade väldigt kul på matten idag och sen fortsattes det på fysiklektionen lite smått. men efter fysiken hade vi tre timmar hål ungefär kom vi nog fram till se och det bar av till donken för en glass. det var gott. men onyttigt, väldigt onyttigt....på spanskan fick vi tillbaka proven och jag hade satt dit en fullträff, MVG! :D efter en härlig cykeltur hem där jag lyckligtvis lyckades behålla mina fingrar efter att dom vart nära på att frysa ihjäl kom jag in och åt en tallrik med kellogs special K och jag måsta medge, dom är goda!. nu är det bara att bestämma sig för vad jag ska träna, blir nog den vanliga träningen trots alla motgångar som sprutar in i mig nu. förresten så är det jobb på coop som gäller framöver, jag säger cash tjejer, cash!:D

21.29

björn gustavsson imitationer hela dagen i skolan idag, det var sköj! jag och vanessa är bäst på det!
brottning nyss, gick helt okej! imorgon blir det jobbinfogrejs mellan ett och halv åtta :) kan bli rätt jobbigt men blir nog kul, mest med tanke på jobbarkompisarna :D chiiiilll :D

jag har kommit på ett faktum att jag inte klarar av dig. hejdå.

10.44

natten tillbringades i soffan. fyfan säger jag bara, jag längtar efter min säng.

jag vaknar klockan nio med att jesper kommer och sätter på disneychannel, såklart är det jimy neutron på tv så jag gnuggar mig i ögonen och börjar kolla. det är ngn dragningskraft med de programmet. efter att ha hämtat frukost till mig och jesper inser jag att det är snö ute. jag gillar det inte. jag trodde för ett ögonblick här i veckan att våren var på väg, men ack så fel man kan ha..
ett jimmy neutron avsnitt, tre avsnitt två andra tvprogram som jag inte kommer ihåg vad dom heter, (dock nikelodeon elr disneychannel det här med) senare gick jag upp för att kolla hur mitt rum stod till.  jag tror nog faktiskt att det kan bli riktigt bra när allt kommit iordning. :)  nu funderar jag på att dra upp jonas så att han får gå ut med tessie, för det orkar inte jag göra. senare idag blir det gym med camilla. plus solning, jag längtar!

puss.


22.00

nu har jag gått igenom nästan alla sketcher som finns med björn gustavsson på youtube tillsammans med mamma, pappa och jesper. jag får liksom aldrig nog. jag höll på att ramla av stolen fast jag redan sett allt nästan tusen ggr, han är ju för rolig och han ser ju absolut inte det minsta fel ut. inatt blir det till att bli soffliggare. eftersom mitt rum är nymålat går det inte att ligga där och min lillebror vägrar överge sin säng. men då blir det tvtittande hela natten iallafall nästan.

vem kan man egentligen lita på?
godnatt.


21.20

äntligenäntligenäntligen är mitt rum färdigmålat. kanske att det behövs målas en gång till det bruna men det är bara kanske, och ifall det behövs så gör pappa det. när jag skulle börja måla och öppnade burken såg det ut som om jag valt en lila färg. helt galet. jag fick lilla paniken men efter att det torkat någorlunda så insåg jag att det iallafall var brunt. det var en stor lättnad.

17.30

hela kvällen igår låg jag i soffan och sov. kollade kanske fem minuter på melodifestivalen innan jag slocknade. hann inte ens se björn gustavsson! jag får nöta han på youtube istället :) gick och la mig halv elva och vaknade halv tolv i morse, jag fattar inte att man kan vara så trött. hela denna dag har iallafall gått åt till att måla mitt rum. tre väggar hyffsat klara nu iaf, behövs nog målas en gång till kanske. sen ska jag börja med fondväggen!:) tog en promenad med hunden i det fina vädret också, det känns verkligen att det börjar bli vår nu, och i och med att solen kommit fram längtar man bara mer och mer efter sommaren! först cypern en veckan och sen spanien i tio dar, vad kan bli bättre? jag vet hur bra det kommer bli iaf, det kommer bli helt perfekt!

ålle var väldigt bra faktiskt :) även ifall det inte blev mer än en timmes förfest för mig och sofia eftersom vi var och tränade innan så löste sig allt och blev en bra kväll. mycket händelserik afton, och det tycker vi om :)

emmie har förresten fixat min blogg lite, tycker den blev mycket snyggare. nu kan ni kolla, läsa och njuta :)
ikväll har jag ingen aning om vad som händer, jag hoppas något roligt dyker upp. annars har jag ju alltid mitt rum att göra färdigt. hum, börjar bli rätt tråkigt att dra den där rollern fram och tillbaka nu. ...

everything i think about is you.

19.43

gårdagen var bra. mycket bra.
och jag är trött, fruktansvärt trött.

RSS 2.0