highschool musical 3

nu ska jag åka iväg och ha kvalitetstid med min bror, även kallad en ursäkt för att få se highschoolmusical 3! det innebär att jag nog vill se den lika mycket som han vill, haha. men jag hoppas den är bra som de tidigare, jag är ju lite av en disneychannel älskare och detta är ngt utav det bästa där. så nu ska jag snart iväg och dreggla över troy, på återseende!

bild på g

jag måste lägga in en bild, det var för längesedan nu.
här kmr en från årsfesten. vad gör ni flickor ?

y

dedär med att försvara sitt hemland

ibland undrar jag hur fan man kan vilja bli soldat. har kollat på ett program på tvn och jag förstår det helt enkelt inte. okej att vilja försvara sitt hemland och allt dedär, slåss för friheten med heder och allt vad de innebär, men vägen dit har jag insett är lång. vem fan kan simma tio längder bröstsim och tio längder på rygg UNDER vattnet utan att andas emellan. det är ju sjuk ju, sjukt. och när får man nytta va det därute, man simmar väl oftast över vattnet? i det här programmet så inleddes träningen först med "krypveckor" sen "gåveckor" och till slut "springveckor". det här med längderna var under "kryp"veckorna, och jättemånga gav upp. hur många klarar då "spring"veckorna? . okej, man kanske måste ha bra fysik och allt dedär ute på slagfältet, men man behöver väl inte vara ngn övermänniska. människan har krigat i alla tider utan en massa tester, det är väl bara att träna så man blir lagom stark (männen på filmen var inget att leka med flickor, där hade vi muskler), stark och uthållig så man klarar de mesta normala. för hur övertränad man än är så lär man ju inte överleva bomber och granater ändå.

mys :)

igår var det en härlig kväll i göteborg. tyvärr så fattar jag inte hur jag ska lägga in bilderna på datorn, allt bara krånglar just nu så får bli bilder senare. jag och emmie var i gbg i x antal timmar och hittade en hel del, :D det var en mycket trevlig dag. mötte upp jimmy efter fyra när emmie åkt hem och vi begav oss till alingsås där det blev film och mys! sen åkte jag hem med tåget vid halv tolv. och när jag kliver ut så snöar det, trodde knappt på de själv men gör det fortfarande. säger då de, vädret är konstigt nuförtiden. har väl med växthuseffekten att göra ^^ .
men årets första snö firades med en bild som jag tyvärr inte får in i datorn, kommer så småningom när jonas kommit hem och hjälpt mig, hoppas han kan det :P.
nu ska jag snart ta och städa lite i rummet, byta om, plocka i köket och vara snäll och kolla lite i tvättstugan! :) sen i eftermiddag blir det bio och ikväll halloweenfest ? fanny ring mig om du ser det här!
 pusspuss

tusen strålande solar

jag börjar bli tråkig med bloggandet nu känner jag, skriver med långt mellan rum och inga roliga inlägg direkt. men jag skyller på att det är lov och att jag har annat för mig än att sitta vid datorn. även omdet där "annat" för mestadels innebär sova, läsa eller kolla på tv. alltså att knappt behöva lyfta ett finger. egentligen borde det inte vara så jobbigt att sätta sig vid datorn och blogga av sig lite, men då känner man måstet att logga in på msn också, sen känner man att man måste kolla bilddagboken också och kika på vad alla andra gör på sitt lov, medans jag är hemma. nu lät de deprimerande, har ju faktiskt haft riktigt roliga upplevelser så här långt egentligen, årsfest, lyckad födelsedag, stan plus jobb, stan plus fixa naglarna och besök av tjejerna. bortsett från jobb har det vart bra, men alldeles för mycket slötid mellan allt där jag inte gjort ngt. kanske borde ta bort tummen från mitt i handen och hjälpa till hemma som mamma tkr, tål att tänkas på. men annars så har jag min bok som jag läser nu, inte läst på jättelänge och det är synd, jag som älskar att läsa! men igår när jag började läsa tusen strålande solar  blev jag fast. den är helt underbar, och hemsk. båda två på samma gång, jag gillar författaren, så kmr nog läsa mkt mer av honom. gillar sättet han skriver på. tills nästa blogginlägg ska jag ha tagit reda på vad han heter. boken ligger tio meter bort, och jag orkar inte gå dit och sen tillbaka. (lat?) .

imorgon ska jag till göteborg med emmie över dagen, så ska upp tidigt. måste duscha, fixa mig, gå till emelie och hämta fkort och sen vidare till tågstation. får bli en morgonpromenad helt enkelt, om inte mamma kör mig :P. väl i göteborg sen ska jag träffa jimmy när han slutar jobba och så hoppar vi av i alingsås sen när emmie får fortsätta själv mot falköping ;D blir nog en trevligt dag/kväll och nu ska jag sova så jag orkar med den.
men först ska jag läsa tusen strålande solar, gör det du med!:D

PUSS!

nya naglar igen :D

igår efter jobbet bar det av till fanny där clara redan var och vi började kolla på boston tea party. var grymt roligt igår må jag säga och efter det satte vi på boog&elliot. efter mindre än halva filmen sov alla i soffan i en stor hög, jag menar det. när filmen var slut vaknade alla tre till och det blev prat lite för länge kanske, var hemma vid halv tre ungefär. men mycket lyckad kväll.
gick upp rätt tidigt idag och åkte iväg till nagelparadiset, gjorde annorlunda naglar idag och det "franska" blev lila, fanns massa nytt att välja på och jag valde att sätta dit ett hjärta också, inne i själva manikyren. så det inte trillar bort :D grymt nöjd blev jag med är lite ovan, men tror jag vänjer mig. de är inte så långa heller eftersom att jag gjort på mina egna naglars längd denna gången, tror det håller bättre :)hon blev lika nöjd som jag så ska förbi i veckan så hon får ta kort på det, så kanske de kmr upp på deras hemsida!(:
nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen börja göra mig iordning. ikväll händer ngt men jag vet inte vad, och jag tänker inte vara ofixad när de väl händer heller :P höhö.

puss / ida


ibland så skulle jag kunna ....jonas

vaknade av two and a half men skrikande i rummet. om jag hade sett dataskärmen själv så hade de nog vart underbart men nu var den vänd mot jonas och skrek genom hela rummet. kunde inte somna om utan gick istället upp och åt frukost. lite chillande i soffan och sen in i duschen och ut med hunden. nu har jag hamnat här. ska snart blåsa håret, platta det och sen sminka mig. ska försöka att inte glömma linserna också bara. ska till stan och köpa mina underbara uggs och ha lite kvalitetstid med emmie, hon hade lite att göra också tror jag =) sen vid fyra bli det jobb fram till nio, får träffa lisa hoppas jag! pusspuss.

ett år kvar till arton!:D

god morgon gott folk. igår var det en helt otrolig toppenkväll, helt underbart! har inte haft så kul på länge och jag hade aldrig kunnat räkna ut att det skulle bli så kul. men det blev det! först förfest hos karin där "jag har aldrig" eller "never have I ever" ( som erin säger ) utgjorde mestadelen av tiden. och riktigt kul var det. alla satte dit varandra och det var skratt överallt. det var jag, rebecca, emelie, sofia och a-lagsspelarna där, och jag ångrar inte ett ögonblick att jag gick dit. förresten kanske jag ska berätta om dagen också, var lekar på odenplan med levande tipspromenad och lite andra lekar. väldigt kul det också :D bilder kommer, men mest på bilddagboken tror jag. aja, efter festandet hos karin var det dags att bege sig mot margaretalokalen och där var det uppdukat med bål och mat. först var det lite bildspel och grejer och fattar inte vad dom hade fått alla bilder ifrån och sen efter lite tal var det mat. sen prisutdelningar och han de kända killen som trixar jättebra kom dit och gjorde alla imponerade, var hur kul som helst. sen började festandet med livemusik och alla dansade som aldrig förr. kan säga att det var en oförglömlig kväll och en bra början på min sjuttonårsdag!

för ne, det är inte vilken dag som helst idag utan jag fyller ju år :D har fått en mobil, pengar till min älskade uggs, ett par pumps, kläder  m.m :D äntligen har min skruttiga mobil blivit utbytt, det var väl på tiden? :P
snart ska jag börja fixa mig lite, hoppa in i duschen osv. vid tre kmr gästerna och sen kommer grancanariatjejerna vid fem :D  nu har jag iallafall bara ett år kvar till arton :D

och tack till jimmy som var den första att gratta mig inatt, ;)

utökad studieplan var de ja

nu har jag spenderat en hel kväll på ållebergsgymnasiet med ett stort leende fastklistrat på läpparna och berättat om hur bra natur är. kvällens största resultat var mer att lärarna sätter galenskaper i huvudet på mig och att jag nu troligtvis kommer utöka min studieplan med 250 poäng. det jag är skeptisk mot i nuläget är kemi breddning. har tills imorgon att bestämma mig, hjälp.
håltimman imorgon kommer gå åt till matte, så nu tror jag nog att jag skippar det för ikväll. ska läsa igenom kapitlet bara tror jag.

puss folket, !

förresten kallade min spanksalärare mig för en språkbegåvning, respekt!:D haha

matten blir mitt liv

dagen idag har varit rätt bra, försov mig igen och är det ett tecken på att jag är helt utsliten? försov mig iaf bara en kvart och det bidrog till en stressad morgon. kom iaf i tid till biologiprovet. provet gick nog bra, hade hjärnsläpp på sista uppgiften men annars ska jag nog lyckats hyffsat! tre lektioner idag innan de var dags att bege sig hemåt och det var skönt. bortsett från att jag blev arg som fan på mattelektion, jag pallar inte mer. måste verkligen räkna ikapp och jag måste förstå allt. kommer gå åt helvete med de annars. men jag orkar inte, jag gör inte det. var nog nära att bryta ihop femtioelva ggr under lektionen men hejdade mig, och skyndade mig hem för att få slappna av i soffan en timme iaf. så nu har jag pluggat en del matte, typ ett kapitel. men har två och ett halvt kvar typ, så ska sätta mig snart igen. vid halv sex är det öppethus och då ska jag prata gott om natur, yes! med det här humöret och inställning till natur kommer det gå super! eller inte. .

ne, åter till matten. hejdå

buena noche

god natt lunderbara läsare :D
house var grymt bra idag, var tvungen att säga det. nu ska jag stänga fönstret, krypa ner under täcken, lägga huvudet på kudden och läsa biologin en sista gång. sen ska jag äntligen få sova. kan vara det bästa som finns.

jag gillar känslan som rusar upp inom mig.

puss.

"jag vaknade ju tio minuter innan vi började"

klockan ringde sju imorse och jag kom på att jag hade sovmorgon till nio. så började snooza och vid halv åtta så tänktej ag att jag inte behöver så mycket tid på mig utan kan hålla på till åtta. men vad jag inte hade i tanken var att väckarklockan slutar snooza efter fyrtio minuter, det bidrog till att jag tio i nio vaknade med ett ryck och hade tio minuter på mig till skolan. slängde på mig en tjocktröja och mjukisbyxor, tog på mig glasögonen (fick se grymt smart ut idag), drog håret bakåt i en slarvig knut och sprang in och skrek på jonas att han fick gå upp och köra mig. efter ett antal meningsutbyten i form av skrik och vädjanden fick jag upp han ur sängen och fick skjuts till skolan. fem över nio steg jag ur bilen och fick en tia av bror min till frukost (han är iaf omtänksam) och vid tio över nio kom en flåsande ida in i klassrummet. (Y). sen kan jag ju tillägga att jag inte var ensam utan att alexis kom in tio minuter senare helt lugnt inspatserandes i klassrummet, men det hör ju till vanligheten.

hade även utvecklingssamtal och mor min var med, fick inte ett enda uttalande denna gången om att jag var för pratig, däremot klagomål från fysiken att jag var för tyst. förra året för pratig, blir hon aldrig nöjd? sen fortsatte dagen och kommentaren "jag vaknade tio minuter innan vi började"  började återkomma mer och mer. till exempel på svar om jag gjort engelskaläxan och om att jag ville ha massage etc. .
efter en kemilektion, engelskalektion, biologilektion och mattelektion var det dags att åka hem, fick med mig sofie på ena axeln och sen fick vi skjuts av mamma hemåt. ibland har hon allt tur som har mig som granne. kan även medge att jag ligger tre kapitel efter i matte C, redan. men det gör typ alla som var på kulturdagen i torsdags, och det blir jobb med det imorgon. suck. nu har jag iaf tagit igenom största delen av biologin, har bara kvar några sidor att läsa igenom och skriva liten sammanfattning på innan jag ska läsa igenom allt igen.

men först väntar kebabtallrik!

detta måste vara ett av de roligaste djuren jag sett, kolla öronen! haha. började nästan vrida mig av skratt och mamma undrade hur jag kunde komma på de mitt i allt pluggande. men där stod den med sina stora ögon högst upp på den högra sidan. hahaha. ha ett gott skratt. den har ju iaf större öron än emmie, den saken är säker!


labbrapport färdig

labbrapporten färdigskriven så nu ska jag bara få emmie att läsa igenom den. måste redigera en bild till mamma här på datorn också, ska nog göra det snart!
funderar på att byta design också, emmie känn dig lite smått träffad där, men vet inte än. är det bara ja som tröttnar på nya saker väldigt fort ?
imorgon har jag sovmorgon, om än bara till nio, men det ska bli skönt. sen är det kycklinggryta i skolan också, mums!


tröttttttttt

skolan idag har varit rätt bra förutom att jag varit så förbannat trött! jag orkar ingenting, jag är nästan nära döden ibland. haha. på biologin var jag tårögd av trötthet, snart faller jag nog ihop i skolan. fick iaf lite massage på håltimman, haha. som det måste ett ut när vi satt i ett led och masserade varandra. på fbg fick jag löpa, trååååkigt.
lade mig för att plugga förut, men i och med att solen gått ner och det är kolsvart och jag bara hade en liten lampa tänd och på grund av min trötthet så ramlade ögonen ihop direkt. sov i två timmar ungefär tills nu, så nu måste jag börja plugga igen. önska mig ett lycka till att jag inte somnar. tack!

ett glatt återseende

hej kära läsare!

nu ar det ngn dag sen igen jag skrev, men jag har haft fullt upp men pluggande osv.
igår var det släktkalas för min lillebror och jag var trött som attan. kunde knappt hålla ögonen öppna när folken rände in. jesper fick ett enormt paket av min faster (såklart) som innehöll typ tusen små lådor. maha, vad jag skratta när jesper bara hitta kartong efter kartong i paketet! några presenter låg iaf i såklart :P nästa höjdpunkt var kujtim och granits present. först ett stort paket med en massa tidningspapper i och de första jesper hitta var filmen blades of glory, (tror den heter så :P ) vem köper den till en nioåring? egentlgien. haha. sen fick han boog&elliot filmen, tacosås, popcorn påse och en gräddflaska, haha. jag vet inte riktigt vad dom får ideerna ifrån :P efter mat och fika var iaf nästan hela släkten samlade framför freakyfriday, jag tror jag aldrig tröttnar på den filmen. sen framåt tolv när jag tänkte lägga mig så satte jonas på en film som vanligt, "jag kan inte somna annars". jojo, jag var pigg sen när jag skulle upp klockan sju!

somsagt, jobb idag fram till tre. var rätt chill egentligen och fick göra dagens goda gärningar genom att ge godis till barn som skrek "skepp ohoj" så fort dom kom fram till kassan. skattjakt kallas det.
ikväll tillbringas kvällen i alingsås hos jimmy :) sen är det jobb imorgon igen, måste plugga ngn gång också..

ciaaaao.

trött

jobbig dag, skola från halv tio till tjugo över tre och sen jobb från fyra till åtta. jag är trött.
nu har jag lagat mat till imorgon och tagit fram kläder till teatern. orkar inte skriva mer just nu.
är snart död. puss

vad får en nioåring allt ifrån?

maten på kinarestaurangen var mycket god, men jag åt för första gången inte upp. jag som älskar kinamat. men magen sa emot, och jag börjar bli trött på det nu. verkar som om jag får ont så fort jag äter och inte bara när det innehåller laktos. hmpf. aja, var mycket trevligt iallafall denna kväll med familjen och mikael (ägaren) hade mycket roligt att berätta! :)
sen när vi skulle hem fick jag för mig att jag skulle köra hem, pappa  suckade och mamma blev nervös. när vi kommer ut till bilen och jag tar bilnycklarna vägrar jesper att jag ska köra, till slut skriker han till och med:
- nej ida, du kan inte köra! DU HAR DRUCKIT! (nio år gammal)
haha, anledningen till att han inte ville jag skulle köra var för att han ville sitta ifram.
körningen gick bra och pappa sa att det var bäst hittils, till och med jonas var imponerad och tyckte jag körde förvånansvärt bra!(Y). mamma satt mest och skrek i bak om att jag körde för fort, då hade jag inte ens passerat 50 sträcket. jag kan ju sammanfatta det med att jag är glad att jag övningskör med pappa, är lite lugnare då, han säger ju inte så mkt. haha :D men han blev stolt efteråt iaf, muaha :D jag är grym!

nu ska jag snart göra lite engelska, läsa de första sidorna i biologin och sen kolla på house. efter det blir det la lite dator innan jag ska sova. sovmorgon imorgon, skönt som bare den! :)

you're not alone.

vad är meningen?

kemiprovet idag gick nog sådär, de sista frågorna var rätt svåra. men annars var det nog inte så mkt problem iaf!
fick kort som ska användas in till skolan idag, de ska vara "lås" där man ska dra sitt personliga kort vid ingångarna, in till matsalen och vid vissa dörrar inne i skolan. antar att de gäller till datasalarna också! vad är det för idé eller? som alexis sa, "får man giltig frånvaro om man glömmer kortet". jag kommer glömma de hela tiden de första veckorna, och sen om man kommer ngn minut försent och ingen är där, då finns de ju inte en jävel som kan öppna. säkerhetsåtgärder hit och säkerhetsåtgärder dit, jag tycker mest det är en dum idé!
är iaf ett kort på en själv på kortet och de är förra årets skolkort. så fort jag såg det så började jag nästan gråta över mitt hår, så långt och blont. ok, blont är det fortfarande men inte långt. det är taget innan jag permanentade mig och sen klippte av allt hår. jag saknar det. men nu kommer ngt sånt aldrig hända igen, nu har jag både testat att ha brunt hår, permanentat hår, och page. för troligtvis sista gången. det enda jag blev nöjd med är pagen, men den är så opraktisk!


skoldags!

nu bär det av till skolan, ska bara hitta min ipod innan jag cyklar iväg.
önska mig lycka till när det gäller provet och till att orka med dagen. tisdagseftermiddagarna kan vara de värsta.
ha en bra dag, vi hörs ikväll!
klassen på form i ettan! haha


can't stop smiling


grattis jesper

god morgon, idag måste jag börja dagen med att säga:
GRATTIS LILLEBROR 9 ÅR! :)
den lilla skitungen börja bli stor nu, skrämmande. aja, får hoppas att han får en underbar dag :D

kemiprov idag, lyckades plugga lite igår men fatta aldrig vad jag skulle plugga på. de mesta verkade hyffsat lätt och sen var det bara att lära in alla joner som glosor ungefär, palla. aja, kan de flesta nu men har hål innan provet, så får ta det mesta då tror jag. gå igenom allt en gång till liksom. annars kan det nog bli en rätt soft dag, har inte prov förrän på fredag nästa gång och då är det matte. har redan räknat i princip allt så det ska nog gå bra. sen har jag även biologiprov nästa vecka som jag ska börja lite lätt med, men inte idag! ikväll ska vi äta på kinarestaurangen, tradition och det ska bli mycket gott. :) men nu ska jag ta och börja göra mig iordning lite smått tror jag. puss


måste måste måste måste

jag måste plugga,
men finner no motivation.

alingsås



igår var det en toppenfestkväll i alingsås. vid sju bar det av och framme på stationen fick vi skjuts till lägenheten. där festade vi med härligt folk fram till halv ett då det var dags att bege sig stationen. det var en rolig hemfärd där vakten bland annat frågade om emmie höll på att dö inne på toaletten, sen var ju vissa onyktrare än andra. haha. väl hemma blev det pizza på valentino efter viss övervägande och sen fick jag skjuts hem av en kompis till sofie! mycket snäll kille de :D vid tre somnade jag gott men alldeles för kort. höhö, underbart är kort! (magnus uggla?)
åkte och jobbade vid nio och det var en hemsk dag på jobbet, aldrig haft så ont i magen. men jag var inte ensam, alla gick och höll sig för magen. och ne, det hade inte ngt med gårdagens bravader att göra. efter jobbet var det dags att åka och kolla en hockeymatch so min bror spela, de är biff. nu har jag pluggat lite och ska ta och ringa emmie och lägga mig i sängen med min värmekudde över magen, sen blir det nog lite tv, eller datorn :P

för en gångs skull ska ngt bli bra.






l�g

igår var det en mycket mysig kväll med cissi. köpte ett kilo godis sammanlagt så vi fick filmen på köpet! :) Iskariot kollade vi på att den var grymt bra tycker jag! väldigt bra skådespelare. sen blev det en hel del deepande också, längesen jag träffade henne.
imorse vaknade jag av klockan vid sju för att få skjuts upp till jobbet som började åtta. satt i kassan hela dagen men det gick rätt fort. jobbade ändå bara fem timmar. efter jobbet var jag en sväng med mamma på stan.
nu ska jag ögna igenom hela min garderob, duscha och övningsköra lite innan klockan fem då jag ska på 20årskalas till min kusin. :) vid tio i sju går tåget till alingsås och då ska jag, fanny, sandra, emmie, sofie och klara feeesta :D great! jobbi morgon klockan nio men det är ett senare problem.

adioooos.

tiden går och går men själva stanna vi kvar

alla har nog tagit en djup funderare över tiden någon gång. jag kan fundera så jag blir galen. allt som går så fruktansvärt fort, är detta allt ? när man dör är allt slut då? är livet på jorden allt som finns? men alla tusen planeter cirkulerande runt om i rymden? vad finns bortom det oändliga? nu ska jag inte ta och prata om oändligheten, det får patrik nordkvist (?)sköta själv för han gör det så bra. men ni förstår principen i mina tankegångar.
tänk när man var liten och gick på mössebergsskolan, de om gick på kyrkerör var jättestora. nästintill vuxna. men dom som gick på gymnasiet, dom var ju redan vuxna! och mina tankar när jag var liten, jag skulle ta och skaffa barn när jag fyllde arton, eller iaf direkt efter skolan. jag skulle ju vara en "ung" mamma. herregud, i det här läget skulle jag inte kunna skaffa barn innan 25! men iaf, nu går jag andra året på gymnasiet. jag har redan varit den där enorma niondeklassaren, och jag känner mig inte vuxen än på långa vägar. det är som om tiden bara rinner utan att man själv riktigt hänger med. jag läste precis i carmens blogg (www.caarmens.blogg.se) om att det var 36 veckor kvar till de får kasta de vita mössorna. min första tanke var  "tänk om jag också bara hade så lite tid kvar". men jag tror inte jag vill sluta gymnasiet än. jag vill inte sluta skolan och gå ut i vuxenlivet. jag vill ha kvar det lilla jag har som ungdom, tonåring. skolan. att allltid ha ngnstans att gå på dagarna. tanken på att vandra runt på coop varje eviga dag känns inte alls lockande. men det är ju ofta det de första åren efter gymnasiet går åt till. ifall man inte gör som jag har tänkt men är svårt att bli av, resa till nya länder och skaffa ngt jobb där. min dröm är att någon gång få bo i new york! men ändå, ovissheten om vad man ska göra och vad man ska ta vägen. hur jobbig skolan än må vara så är den en trygghet, och man ska ta vara på tiden man har på den och inte gå och längta tills man slutar. det är nog skönare att sluta om man verkligen vet att man tagit vara på skoltiden och gjort ngt bra av den. det är ju ändå skolan som är den största mötesplatsen bland ungdomar. man har i stort sett alla sina kompisar under ett och samma tak. skolan är verkligen rolig, när man tänker efter. varje dag får man minst ett skrattanfall och det lättar upp stämningen mitt bland all nervositet inför alla prov. det är vår framtid skolan hänger på, varför inte göra ngt bra av det då? .jag har ändrat inställning till skolan och det innebär inte att jag blir deppad när det blir helg och glad när skolan börjar, verkligen inte. men jag ser ändå skolan som något bra, inte som något fruktansvärt jobbigt. men den dagen om 1 år och 36 veckor, då ska jag ha mitt livs lyckligaste dag, slänga den vita mössan högt upp i luften, krama om mina närmaste vänner och familj, festa loss, och sen ta det enormt stora steget ut i vuxenvärlden, och jag ska vara redo och känna att skolan har gjort sitt och ha känslan att jag är klar där!


(sen har vi högskolan men det är en annan femma:P)


chokorocks

god eftermiddag!
idag började jag dagen med att gymma kvart i åtta på badet. det gick mkt bra och under den första halvtimman var jag i princip själv där. tjugo över nio var jag ombytt och klar uppe vid ållevi för att prata med mårten och peter. dom ville mig ingenting. haha. bara att dom tvingade mig att prata in meddelande hos sjukgymnasten när hon nu aldrig svarar. jag har fobi för telefonsvarare men lyckats nog stammandes prata in ett någorlunda förståeligt meddelande förut.
på spanskan hade vi grymt kul, kommer bli bäst nästa torsdag! bara vi själva kommer kunna hålla oss för skratt, haha. På matten var det som vanligt, jag jobbade på och blev klar med alla hemuppgifter, sandra kom försent, alexis underhöll och muamer drog sina skämt. en helt vanlig mattelektion! höhö.
På kemin fick vi massera varandra en stund för att vi pratade för mkt och sen var vi tvungna att vara tysta.
Engelskaprovet gick superbra, säger jag nu. Om en vecka när jag får tillbaka det kanske jag har en annan uppfattning, men det kändes bra iaf.

ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. skulle träffat clara men hon var tvungen att plugga. kanske får se om jag får sofie en stund av martin eller om han ska ha henne hela kvällen. sen har mamma satt igång och lagat höstgryta, helt underbart gott är det. mer behöver jag inte tillägga där. jo jag kan säga att det smakar som himmelriket. synd bara att det tar så långt tid, nu har hon hållt på i 90 minuter och det ska nog vara klart runt halv sju. jag är hungirg.
på tal om hungrig så hittade jag chocorocks i skafferiet, hur goda som helst. det är typ som vanliga chocopops, fast lite större. och lite varstans så finns det ovala chokopops, typ lite större än mandlar och så är dom fulla med choklad. muuums. kanske inte världens nyttigaste mellanmål, men mjölken man äter den med är ju nyttig? :P


uppdatering

nu har jag pluggat engelska sen ungefär halv åtta.
okejdå jag erkänner, en stor del av den tiden spenderades i telefon med emmie! :) engelskan var lättare än jag trodde, bara alla glosor som jag ska komma ihåg men just nu har jag iaf bra koll på dom. sen kan det nog vara bra att läsa igenom grammatikreglerna en gång till. men eftersom att jag tkr att gymmet i skolan suger så ringde jag min kompis mårten orebrandt förut och bad om att få träna på badet klockan åtta imorgon istället, han godtog mitt förslag bara jag var klar och uppe vid ållevi tjugo över nio för att få lite information. självklart sa jag då! :D så jag kan allt gå igenom engelskan på gymmet imorgon medans jag cyklar och har mig. ¨(:

lutar åt att min lördagskväll kommer spenderas i alingsås. har ju bytt bort min jobbtid med rasmus så jag jobbar åtta till ett istället för tre till nio. bara för att jag skulle kunna åka på min kusins inflyttningskalas som börjar vid fyra för släkten. så får fixa mig innan det och sen dra till tågstationen framåt sex med emmie, fanny och sandra. :D kan nog bli en rolig kväll. tror vi kommer hem runt halv två och då ska jag hoppa i säng för att börja jobba klockan nio. höhö, jag kommer vara pigg. det värsta är att jag säkert kommer vara superpigg, :D

ne nu kanske det börjar bli dags att sova. och vet ni vad? jag har packat morgondagens väska redan idag och tagit fram kläder, så då slipper jag stressa imorgon :D är nog första gången jag gjort det fast mamma typ sagt tusen gånger ända sen jag började få packa min väska själv att jag ska packa den dagen innan. hehe.

i love uggs

nu ska jag alldeles strax plugga engelska, kommer göra det långt in på natten har jag en känsla av. börjar som vanligt alldeles alldeles för sent.

efter skolan skullle jag och emmie plugga på lillablå. men varsin varm choklad och kladdkaka med mängder av grädde fick vi upp glopapprerna. men mesta tiden gick åt till att snacka. vi kom fram till en sak iaf, nu ska vi tänka på framtiden! :)
efter två timmar elr ngt kom fanny och vi gick till eurosko där jag blev helt kär i ett par uggs. helvete vad snygga dom var! jag har nämnt till mamma och pappa att det finns ett par uggs där, storlek 37, visat bild på dom och sen sagt priset: 1295, (om det inte var 1395) , och att ngn nämner inte vem skulle bli väldigt glad ifall dom låg i ett paket på hennes födelsedag. jag får se hur bra jag lyckades med det, la till ett stort leende också kanske jag bör nämna. men dom sa att jag kanske får önska mig pengar och köpa dom själv, har ju iof redan önskat mig en mobiltelefon. :P haha.
klockan fem fick jag skilja mig åt från fanny och emmie för att sätta mig på nagelparadiset i två timmar, i love it! nu är mina naglar snygga igen, lite kortare bara och det är jag nöjd med :)
men nu måste jag verkligen plugga engelska, måste få VG på detta provet. mitt mål!
men slutar väl med ngn poäng under, gerd hittar alltid fel överallt.

/ ida.

have a nice night

tänkte bara avsluta dagen med att säga godnatt till mina läsare, godnatt!


måste börja träna

jag övningskörde idag, ändå upp till coop :O haha. och jovisst, som pappa säger  "det går med guds försyn".
nu har jag pluggat på en massa glosor och skrivit i min träningsdagbok. lite oklart vad som hänt på vissa träningar med fbg med de får jag ta reda på. nu är jag iaf i nutiden när de gäller den. ännu en tyngd avlastad från mina axlar, slipper tänka på den! måste komma ihåg att ringa sjukgymnasten imorgon, måstemåstemåste. skulle gjort de i måndags men har glömt av... nu tänkte jag iallafall ta en paus från glospluggandet och kolla lite tv med morochfar, mina ögon slocknar när som helst. men innan jag somnar ska jag ha lärt mig de flesta av glosorna iaf! så får jag kämpa med grammatiken imorgon. tänkte träna imorgon på min sovmorgon också, tror det är en bra ide. då kommer jag igång lite också, tröttheten beror nog både på mkt plugg, stress, dålig sömn men även inte mkt träning. nu ska jag komma igång igen!

ciaaaaaaao.

anledningen

anledningen till att jag just nu skriver att jag är lycklig kan sammanfattas i en lista:
1. jag har otroligt många alldeles fina vänner som jag vet skulle ställa upp ifall jag behövde det, fast dom flesta som jag träffar dagligen ställer också upp jämt. om det nu är att bära ngns mat i matsalen (emmie) , haha.
Detta med vänner är ngt som man inte tänker på utan man tar de ofta förgivet, så just nu tänkte jag ägna en listettaplats åt mina vänner. :) ngt som också gör att man inte tänker på sina vänner är att man inte har en pojkvän till exempel. Då umgås man ju bara med sina vänner och kanske väldigt ofta, då blir det inte så speciellt. men man ska ju ta vara på varje minut ändå (:
2. jag lever , sen att jag inte får spela fotboll är en annan sak.
3. jag har en resa som går av stapeln om exakt fem veckor, underbaaaaaaaart!
4. jag har en helt underbar familj. :D
5. jag orkar inte skriva mer. listan blev inte så lång som jag tänkte, men jag orkar inte rabbla upp mer. hoppas det går bra.
ciaaaao.

Vad jag är lycklig vad jag är lycklig!


vad som än händer så har det iaf hänt

än så länge har jag inte plockat upp böckerna ur väskan än, men provet är iallafall på fredag! har tid på nagelparadiset imorgon med, måste på återbesökstid. oc hdet är inte en dag för tidigt, för idag gjorde jag sönder en nagel. ser förjävligt ut men imorgon rättas det till iallafall! :) nu lät jag ytlig, men lägger jag pengar på naglarna i månaden så vill jag ju att det ser bra ut. och orsaken till att jag överhuvudtaget lägger pengar på är att jag hatar att visa mina händer i vanliga fall. Mina naglar är så sköra så de går av så fort det växt pyttelite utanför nageln. och nu när jag jobbar vill jag inte heller visa hemska naglar när jag tar emot pengar m.m, sen tkr jag det är jävligt snyggt också! :)
kycklingen ligger i ugnen, snart ska jag börja fixa med riset och det. just nu har jag ingen ork att göra någonting, är så trött och så fryser jag så fruktansvärt mkt. var nära på att göra upp eld förut men jag orkade inte. :P men pluggandet får jag ta tag i efter maten, vill övningsköra också. får se hur mkt det blir med det.
puss ännu en gång för idag. :)

helt slut i huvudet

ååh, vilken dag. jag är helt slut, utpumpad. EXHAUSTED!
skulle börja med biologi men då var fysikläraren sjuk så alla skulle ha fysikprov istället. helt otaggad fick jag sätta mig vid bänken och jo, jag klarade väl några uppgifter iaf. notera "några".
sen biologi där jag var nära på att somna flera gånger om. sen matte och muamer var på bra humör och drog sina älgande skämt. på idrotten gymmade jag och blev biff! På svenskan hade vi vikarie och läste högläsning i biblioteket. Engelska var dagens sista lektion och usch vad trött jag var. men jag jobbade ändå på duktigt och vi fick sluta fem minuter tidigare, inte illa för att vara gerd :D
nu ska jag snart äta lite youghurt, har kommit en helt ny laktosfri med jordgubbssmak och den smakar himmelriket! jag lovar. sen ska jag plugga engelska, funderar på att tillbringa lite tid framför disneychannel också. Efter det ska jag laga mat till la familia, :D det ska bli kycklig, bearnaisesås och ris. gaaash vad gott :D
ne nu ska jag kila ifrån datorn lite, puss. !
sammanfatting, jag har inga hjärnceller kvar efter denna dag!

ädla konst

nu har jag precis varit över hos sofie en sväng. pluggade fysik och nu har jag gjort halva sexuppgifterna, höhö. ska fortsätta snart men får göra det hemma för hon flög iväg till martin :P klockan nio är det främmande fågel, sista avsnittet. muaha, enda serien jag lyckats följa. 
ska bli skönt imorgon när fysiken är över, engelskan är ju ändå ngt man knappt behöver fatta, bara till att plugga in.
vi hörs säkert senare ikväll igen, nu blir det ännu mer studerande av den fysikaliska konsten.

jag orkade hänga i

tisdagar är nog den nya jobbigaste dagen. om jag ska vara ärlig. onsdagarna funkar numera men tisdagseftermiddagarna är verkligen förjävliga. började ju morgonen med sovmorgon iof, (tkr synd om er som har språk där) sen fysiklektion. idag pluggade jag som attan och det gjorde jag även på hålet efteråt fram till maten. Efter matcen kommer ett gäng lektioner i följd av varandra, kemi, engelska, biologi och sen för att avsluta det hela med en mattelektion! helt underbart, noooot.  ungefär ngnstans innan kemin och mellan engelskan och biologin började våran klass att tunnas ut. helt plötsligt var ungefär två tredjedelar närvarande och då ska vi kanske uppskatta att ungefär en åttondel var psykiskt närvarande också. därbland jag, för jag orkade faktiskt hänga i. pluggade både på kemin, engelskan, biologin och matten. (Y). på matten fick vi även tillbaka våra prov och jag drog till med ett VG, inte alls illa faktiskt om man tänker tillbaka på känslan innan prov, "det här kommer gå åt helvete". men för att inte ha den känslan imorgon innan mitt fysikprov så ska jag nu ta och börja plugga, fixa alla uppgifter på kapitel fem först och främst innan sofie har klippt sig m.m. efter det blir det plugg med henne! måste bara hitta ngt att äta under tiden också, annars går det inte. så fysikboken, here i come!



HAHAHA, ser ni vilka som står där borta vid träden och kramas? xD

hahaha

haha, måste bara berätta om vad jag läste i en tjej som heter hannahs blogg. www.hannah.se förresten.
hon bor i jakarta nu och har semestrat på bali. det som var kul var att hon fått reda på att på bali heter man namn efter ordningen man kom ut. d.v.s ett, två, tre och fyra m.m. enda som skiljs åt är efeternamnen. haha.
hej, jag heter två lindberg, dudå?


allt för att slippa plugga

nu sitter jag här igen. körde nyss fast på fysiken och jag kan in med att ringa emmie efter hjälp igen, får sitta här och vänta på att ngn smart jävel loggar in på msn. för hur var det jag lyckades ta mig igenom ettan egentligen? jo men hjälp av andra. haha jag och min tuterboys förra året, HAHAHA.
men ibland behöver man faktiskt professionell hjälp, och jag är i behov av det nu.
men kanske kan vänta till lektionen imorgon, det går ju det med. förresten, är det ngt bra på tv ikväll?

goo goo dolls

jag har hittat en till fantast, eldar! :D ännu en som älskar goo goo dolls. jag gör ju det tack vare clara, utan henne hade jag inte upptäckt detta underbara band! skickade lite låtar till eldar och han blev nog ännu mer fast än vad han vart från början, säger då det. det händer lätt! dagens låt blir då goo goo dolls - stay with you.
haha inte för att jag brukar ha dagens låt men det blev så nu, kanske ska börja med det ? =)

varför ska det vara så svårt att hitta motivation till att plugga. iaf fysik, det är så fruktansvärt tråkigt. jag fattar inte varför jag valt bkursen, för att jag är en idiot mån tro ? skulle tippa på det.  imorgon ska jag nog plugga fysik med sofie iallafall, eller hur sa vi ? :D ngt sånt va? =)  blir nog bra iaf.

ne åter till pluggandet, adioooos.

en härlig bild på en av världens absolut skönaste killar!
( kan tillägga att hans bror är en av de snyggaste som finns, haha )


sanningen om ålle

jag håller fan med sandra. det finns tre olika pers på ålle.
1. De som är otrogna
2. De som strular runt
3. De som har tråkigt.

jag tillhör den tredje kategorin. men frågan är vilken kategori jag vart annars, måste egentligen finnas ngn övrigt, eller det har funnits en övrigt. men den är nog försvunnen i och med detta ålle. för finns nog ingen jag har pratat med som sagt att det vart kul, ingen som inte har strulat runt iaf. haha.

fysikplugg

men plugg menar nog emmie att ligga i sängen och deepa. för det var precis vad vi gjorde när vi kom hem, kanske bör tillägga att vi öste i oss en massa mackor innan vi hamnade där. nu har hon iaf åkt, och dags för att ta tag i pluggandet. 

på fysiken lyckades jag skratta bort en lektion, efter det satt vi i biblioteket och pluggade (!). sen var det dags för biologi och spanska innan håltimman. åt hur mkt som helst, det var nog jag och grabbarna som fick i oss såna lass. men god mat var det, och jag var hungrig. lyckades in i matsalen en till gång men då åt jag inte, satt mest och kollade på robins olika stilar och geten som var väldigt hungrig. john roade hela biblioteket på hålet och samtalsämnet var va det alltid brukar vara, nämns tyvärr inte här men jag kan säga att jag var inblandad. stryk borde han ha ibland.
på fotbollen gymmade jag och niklas tyckte jag gymmade hårt, frågade till och med om jag ville ha en kudde när jag låg och kollade upp i taket. (Y) han tipsade även om vilket ställe vi bör besöka i gran canaria, välrdens största gayställe! haha. där serverade dom till och med maten i string, frågan är hur aptitligt det är. och ja, niklas är lärare. sen gick jag en kvart tidigare ungefär och niklas skulle lova att inte skvallra. fick med mig emmie hem och resten vet ni. nu gäller fysiken, ska tända ljus och kan slå vad om att jag kommer somna. aja.

over and out. ida

hmmm ?

dagens fråga,
får man flirta med sina kunder ?

saknar spanien idag

idag saknar jag spanien, det var tre månader sen nu vi tog vårt pick och pack och satte oss på en buss ner till lloret de mar. underbart var ordet.

övningskörde med pappa förut vid verkstan. efter några varv runt runt tyckte jag att det började bli långtråkigt. det slutade med att pappa bad mig ta höger istället för vänster och vips så var jag ute på stora vägen. om man bortser från en lite för snabb sväng så gick det galant när jag körde ändå bort till sjukhuset, in i stan, och upp på berget till farfar. jag kom inte över på fel sida vägen en enda gång! hos farfar fikade vi lite innan jag körde hem, grym var jag!!:D

har pluggat lite fysik nu, men glömde biologin i skolan. FAAAAAN. aja, det får gå imorgon ändå.. 


som om hopp inte fanns

idag sov jag till halv ett. skönt.

när ingenting är som jag vill, när ingenting är som det borde.
när jag inte vet någonting, att vänta, omedveten om allting, att bara kunna tro.
det är det värsta.

nostalgi

hemkommen från farmor och farfar nu och jag är trött. men kvällen har varit super och jag har skrattat så jag fått ont i magen. jag, erik, mamma och karin gick igenom en massa minnen. alla lekar vi kusiner har haft för oss och allt vi gjort. helt sjuka grejer. alla fredag och lördagkvällar vi var ute ett tjugotal personer i alla åldrar och lekte på rymmen i området, och jag blev jagad av joakim hassini som hade kortbyxor och jag långbyxor och jag tog chansen och hoppade in i ett område med brännässlor. haha, där kunde han inte fånga mig. det är tider det. helt sjukt vad jag skratta åt alla våra ideer när vi var mindre. sen pratade vi om alla barnprogram som gick. superrolig kväll iaf. min släkt är verkligen galen. det har nog aldrig varit tyst på ett släktkalas hos släkten lindberg iaf. :D
till slut gick vi igenom en släktforskningshäfte, rätt häftigt faktiskt. fick reda på varför vi heter lindberg med mera, mycket intressant! :)

nu ska jag sova, imorgon finns det en hel del att göra. egentligen inte men jag ska plugga fysik och engelska plus att jag tänkte övningsköra lite med pappa. min fot börjar bli bättre, jag kan just nu gå på den men avlastar med kryckorna ifall jag ska gå mycket. men den är helt uppsvullen, ser helt sjukt ut. plus att den är blå, haha.

god natt / ida.



snyggaste bilden ever. HAHA

fjärde oktober

nu bär det snart av till farfar för kalas. kommer bli mkt bra tror jag. ser mest fram emot maten, farmors stek med potatis, sås, och vinbärsgele. jag skulle kunna leva ett liv med att bara äta det tror jag. det är så jävla gott  rent ut sagt. mamma och pappa är och kollar på skövdes match och när jag hade somnat i sängen innan dom åkte och kom ner så fanns där en lapp till jesper där det stod:
- hej jesper. dina kläder som du ska ha ikväll finns på bänken, byt om. ifall du inte ser ida ligger hon i sin säng och sover, väck henne!
hahaha. jag vaknade iaf innan han kom hem av mig själv. men är man trött så är man, och idag är jag förbannat trött.
ne nu ska jag nog snart ropa på min lillebror och traska iväg med honom till farmor och farfar. börjar bli dags nu.

ida.

ållefestare cartoon

jag måste sluta med det jag håller på med. varför ska det vara så jävla svårt. jag vet att jag borde, jag måste.
åt helvete med allting just nu.

förfesten igår var iaf toppen. hade riktigt kul hos geten och det behövde jag. taxi vad har man en bror till åkte och hämtade mig, emmie och emelie framåt halv tolv ngn gång tror jag och så fick vi skjuts till terassen.
väl inne på ålle hade jag så grym tråkigt så det finns inte. eller ibland var det kul men senare framåt natten var det dötrist. efter ålle bjöd emmie mig på pizza och det blev deep med robin och geten. haha.
sen ville jonas inte hämta oss så tänkte gå hem tsm med geten men helt plötsligt kom det en bil körandes och däri satt jonas :D fick skjuts hem och vi körde även hem the goat.
somnade i min säng under ett täcke, myyyysigt. haha. sen vaknad emmie vid halv nio och väckte mig. :O
så hela morgonen har vi typ legat i sängen och tjötat om ålle. nu har hon åkt hem så ska väl hoppa in i duschen och sen ta tag i mitt rum. ikväll blir det kalas hos farfar. goooo maat.

avslutar med att citera fanny:
"ÅLLE SUGER"



nouveau

hej igen, middagen på nouveau var mer än lyckad! riktigt trevligt att träffa alla igen och kvällens samtalsämne vid vårt bord var nog ållefestare imorgon. jag känner mig taggad!
middagen var grymt god, pajbuffe. hopas jag inte får skitont i magen nu som förra gången bara då jag inte ens kunde gå hem.. efter maten och lite prat om vilken overall vi ska ha och en massa annat så var det dags att sätta ihop kollage ifrån spanien. jag, cissi och therese skötte det mesta av vårat och det blev bra om man bortser från en spricka över tavlan i glaset..hm jag nämner inga namn men hon börjar på t och slutar på herese. när allting var slut fick jag skjuts hem av åsa och hon kör väl allt annat än lugnt, men snabbt kom jag hem iallafall. nu är jag trött och ska nog sova för att tänka lite på min outfit tills imorgon, har några nya ideer. speciellt när det gäller håret.
aja, ni får se imorgon hur det blir. nu blir det till att sova, adioooos. =)


ida

andra oktober

hej bloggen och alla läsare!
dagen har känts lite smått onödig. som alla torsdagar. jag går upp megatidigt för en spanskalektion klockan åtta till tio i nio. sen har jag hål och efter det matte och direktlektion mentorstid plus svenska. ingen rast mellan matten och svenskan alltså! detta är så jävla tråkigt. jag hade kunnat gå i skolan mellan typ halv elva och halv två, men istället går jag mellan åtta och halv två. palla!
har haft ont i huvudet hela dagen också för har bara kunnat se på ett öga, min ena lins hoppade ur efter spanskan. så både ont i huvudet, ögat och foten. och på tal om foten, jag är grymt trött på att hoppa på kryckor..!!:@
mamma hade även glömt av att hon skulle hämta mig så tog sin tid att komma hem, jonas fick hämta mig tjugo minuter efter utsatt tid. men när jag kom hem var det in och vända innan jag åkte ner till stan. mötte camilla där och jag köpte grejer tills imorgon och så fikade vi. mums. nu ska jag nog ta och lägga mig lite i soffan innan jag ska ner till nouveau och äta mat med laget. vi vlir bjudna på pajbuffe och dricka, vem tackar nej till mat ? inte jag iallafall :D haha
jag är taggad inför imorgon, även ifall jag har ont i foten. men det kommer nog bli suveränt, känner det på mig :D

puss , ida.

RSS 2.0