borta bra men hemma bäst

nu är jag hemma från kusten, blev en ganska kort visit. helt underbart väder var det och jag fick ta det lugnt och bada, ett plus till att jag inte såg en enda brännmanet under min vistelse! när vi kom fram gick vi ner och badade och vattnet var jättevarmt :) dagen efter åkte vi ut till en ö och badade, helmysigt :) på kvällen sprang jag fem kilometer och höll på att dö! hade träningsvärk på tisdagen med klarade ändå av att spela tennis och bada! på onsdagen kom höjdpunkten, då tog jag mina badkläder och åkte ner till pär. där var det full gång med vattenskidor, ring och bad :D helt perfekt! var verkligen superhärligt där nere och på kvällen drog vi in till kungshamn och mötte upp emelie och sen gick jag, pär, alexander, simon och em och köpte pizza och satte oss på klipporna och åt!:) det var mysigaste på länge!
idag åkte jag hem då, slapp tågresande med byten och allt utan åkte med niklas hem i bil. det kändes skönt :)
nu ska jag snart iväg och jobba men först se efter om det finns ngn mat hemma!
cruisingen var annars en riktigt bra kväll! :) har ju inte skrivit om den men det blev en kväll med alla brudar hos klara och sen vidare till carmen där det var lite röj och sen bar det av mot plantis! jag hade väldigt kul emellanåt!
nenu skriker magen efter mat. adiooos.

12.48

igår var det fest, ohja! grattis carmen får man väl säga idag :)
mer info om kvällen kommer nog när jag kommer hem. för om några minuter drar jag till kusten för att ha det gött och ta det lugnt i solen :) emmie kanske kommer upp imorgon om hon mår bra och har orken, jag hoppas på det.
ska iaf dra till pär över en dag troligtvis och hälsa på och bada :D !
uppdaterar mer när jag kommer hem!
adiooooos.

cruising

hej,
idag är det fest som gäller!:D inga undantag!

cruising i falköping!

12.11

god morgon. klockan är 12.07 och jag har nästan varit uppe i en timme redan. usch. sov verkligen hur skönt som helst när telefonen ringer och det är sofie. sen kunde jag inte somna om hur trött jag än är, för det är kokhett i mitt rum och som jag redan klagat på tidigare så håller inte mina persienner ljuset ute. jag gick iallafall uppe och åt frukost och jag hamnade framför rachelray. nu är diskmaskinen igång och jag tänkte ta tag i mitt rum lite och sen ner i källaren och hänga upp tvätt, stryka, och sen kolla om jonas plockade av hallonen igår. mycket att göra på lite tid, för klockan fyra är det dags för jobb igen. men har lovat att göra detta, för imorgon kommer mamma och pappa hem och jonas lär inte göra ngt av det. om inte han kom hem nu, jag hör en bil utanför. men han lär väl lägga sig för att sova.
jobbar till nio ikväll och sen bär det av hemåt för att sova tror jag. jobbar sju imorgon, skulle egentligen jobbat kväll men det blev lite ändringar. men passar mig bra för på kvällen blir det grillmys ute hos emelie, ska bara ha skjuts ut och hem med det löser sig nog (:  ne nu ska städida sätta igång. adiooooos.

21.34

hej denna onsdagskväll. gick upp klockan sex denna dag för att åka och jobba. egentligen hade jag satt klockan på halv sex för att hinna duscha men jag pallade inte det, var alldeles för trött. och vem kommer till coop dagar som dessa, ingen intressant iaf så jag sket it. illa att mariestadsmio kom just idag och skulle kolla till våran affär, (han är chef i mariestad och hjälpte till att starta upp coop i fkp). snygg är han iallafall, det går inte att ta miste på det. dagen gick iallafall hyffsat fort och jag fick cykla hem. inte mig emot egentligen, för det var riktigt gött väder ute idag. sommaren kanske stannar trots allt? när jag kom hem la jag mig och sov i trädgården och det var gött! sen kom sofie med en stor vattenmelon och väckte mig. Vi lagade mat och sen kom eldar och robin och tog det lugnt, spelade lite guitar hero innan dom stack igen. martin kom också och sofie dissa mig för honom. :P haha. så nu är jag själv och får se vad jag hittar på. tänkte höra med clara med hon slutar jobba klockan elva, men om jag inte minns fel så är hon ledig imorgon. jonas är ju inte hemma så är ensam inatt, och det vill jag inte vara. fast han kanske kommer hem? bäst att ringa och kolla. aja, jag hoppas clara vill hänga med ut en sväng. jag är sugen på att gå ut och gå. aja, ha det bra. adiooos.


14.38

nu ska jag snart sätta igång och göra mig iordning, jobb väntar. men ikväll blir det jobb med lisa och det kan bli super. om hon nu inte blivit tråkig och bytt bort denna tid, men det hoppas jag verkligen inte. ska få skjuts upp av jonas men eftersom han inte kommer vara kapabel att hämta mig denna måndagskväll så tänkte jag tigga lite utav lisa, ungen har ju fått körkort :) annars är nog hennes boyfriend snäll och skjutsar hem mig, jag hoppas på det!:D hemma väntar det nog lite grabbar när jag kommer, jonas m.m . jonas har lovat att sätta igång grillen till mig så det blir mat så fort jag slutar och camilla kommer, snäll bror man har, oftast iaf! :) ne nu ska jag fixa mig, kankse hinner kolla lite på blood diamond som står på i vardagsrummet, om jag skyndar mig bör jag hinna. adiooooos.


......

hur kan man lura sig själv ngt så fruktansvärt?


10.46

god morgon. nu har jag precis vinkat av mamma och pappa. ensam hemma tills på fredag troligen nu. iof så är även jonas hemma denna vecka, så då slipper jag vara rädd om nätterna iaf. kan inte sova nu även om jag är jättetrött. har vaknat nästan varannan timme ända sen klockan fyra inatt. och nu är det så ljust i rummet att det är omöjligt att somna om. aja vad händer i veckan? lite grill och så hos mig troligtvis (: sen är det ngn som har ngt förslag så är det välkommet, jag är fri för möjligheter. PUSS.

22.35

god kväll gott folk. kollade på en film nyss, scared silent. hemskt. handlade om flera kvinnor som blivit våldtagna av samma polisman och efter flera år bestämmer dom sig för att anmäla, men ingen polis tar dom på allvar utan "poliser skyddar poliser". hemskt iaf, och det värsta var att den var sann. en bra film annars. lite gammal kanske.
just nu är jag rätt bored, men trött. men jag vill inte gå och lägga mig. det är ngt med sommar och att vara uppe länge och sen sova länge på morgonen. fast sova länge på morgonen var en evighet sen.



jag saknar Nv1a lite, eller vi kanske ska säga Nv2a ? :D:D

och emmie, vill du göra en ny design igen? (a)(a)(hundögon och jag ber så snällt jag kan)


16.06

shululu. vaknade imorse med ett ryck när telefonen började tjuta. jag blev livrädd, men sen insåg jag att det var min mobil. jag har inte varit så trött på länge, kan jämföras med söndagen nere i spanien. men jag gick mot alla odds upp ur sängen och klarade att få i mig lite mat. som tur var fick jag skjuts upp i regnet av mamma till jobbet. väl på jobbet gick det väldiigt bra och tiden gick snabbt som attan! :) nu ska jag snart gå och lägga mig och sova en timme elr ngt sen hoppa in i duschen och testa min venus breeze. :P jag får hoppas den funkar! sen vet jag inte vad som händer ikväll, jag hoppas på ngt kul!:) PUSS!<3

19 juli

denna dagen skulle jag ägna åt att hjälpa mamma, och det gick som det gick. har iallafall hjälpt till en del. :) men fortfarande så är mitt rum ostädat och fortfarande så är inte toaletten städad. hmpf, jag lyckas alltid rymma undan :D denna gången hamnade jag hos sofie en stund. (: men jag lagade iaf mat ikväll, och det blev hur gott som helst. men jag känner mig lite äcklig nu, måste ta en dusch. tänkte ta en dusch imorse när jag kom hem men då sa mamma att jag får göra det när jag städat, och det tyckte jag lät smart. men eftersom jag inte städat klart ännu, så har jag inte duschat. jonas kom hem förut också så har tjatat lite med honom, har inte sett grabben på två veckor nu. lite sorgligt allt. men ikväll är det familjekväll, första gången alla är samlade på som sagt två veckor. blir lite chips, morötter och dip och en bra film hoppas jag, och jag kommer somna. för jag är riktigt jävla trött just nu. blev inte mycket sömn inatt när det var någon som snarkade bredvid en, haha. nämner inga namn. ha en bra kväll, adiooooos.

16.01

igår var det chill hos camilla hela natten med jonas och alex.
grymt trevligt! :


)

11.49

god morgon.
en bra kväll igår med alla tjejer, var lite chillfestande hos fanny. :)
somnade framåt halv fyra kanske och vaknade vid elva, alldeles för tidigt enligt min åsikt. måste ta och börja dammsuga huset nu, mamma och pappa kommer hem i eftermiddag. jag hoppas dom kmr innan jag åker och jobbar.
ikväll ska jag annars träffa jonas, alex och camilla.  :) blir nog pizza och sen vet jag inte, film? blir nog trevligt i vilket fall.
ne nu får ni ha nog av mig för ögonblicket. adios.!

ännu en gång

hej igen, tredje inlägget på mindre än två timmar. men jag har tråkigt. mitt rum är iordning plockat, okej det ser inte helt kliniskt rent ut därinne men alla grejer på golvet är undanplockat och sängen är bäddad! att det ligger lite grejer på min fåtölj som jag använder som avlastningsyta tycker jag får vara helt okej även om jag skulle få oväntat sällskap. annars så tänkte jag berätta att klockan skrämmer mig, senast igår berättade jag för ida att jag alltid ser till exempel 16.16, 17.17 etc. idag har jag lagt ögonen på klockan både när den vart 12.12 och 13.13, jag tkr det är jobbigt. hur stor är chansen att jag bestämmer mig för att kolla vad klockan är just då? inte vidare stor tror jag. som tur är har sofie skickat sms till mig vad alla klockslag betyder, om man nu ska tro på det. iaf 12.12 betyder: ni kommer träffas. och 13.13 betyder: du kommer lära känna en ny kille. vem kommer jag träffa? alla arbetskamrater på jobbet, jo det är nog en stor chans till det.




var är den varma svenska sommaren?
den har varit bortblåst i tre år i rad nu.


du är en enda,
som verkligen vet alltind om mig.
iaf visste.

ååh palla

åh vilken rolig överraskning. får ett sms ifrån jan där det står att träningen sätter igång igen på måndag. vafan då har jag bara haft en veckas  uppehåll ungefär. trodde jag skulle få som dom andra som vart i spanien iaf två, men eftersom dik inte var i spanien och på måndag haft ungefär två veckors uppehåll om inte mer så får jag nöja mig med en. och det är inte det värsta, utan det är att han säger att innan måndag saka vi ha sprungit 5 km på 30 min. skojar han med oss? det är ynka tre dagar dit, handbollen har haft en hel sommar på sig. aja, upp i spåret och spring med dig ida!

godmorgon

ända dagen på väldigtväldigt länge jag har haft chansen att få sova ut. och då vaknar jag klockan 08.07 av att kommunen klipper gräset utanför. kunde inte ha varit bättre tajming. somnade iaf om och vaknade vid halv elva, sen kunde jag inte sova mer på grund av solen som lyser rätt in i rummet. åh, jag blir sur. är fortfarande jättetrött. jag måste köpa bättre persienner, som håller både värmen och solen borta så kanske jag också slipper sova med öppet fönster.
iaf så gick jag upp och mumsade i mig mackor som bestod av macka och nutella. det var gott men jag känner mig inte så nyttig.. hamnade framför tvn en stund och sen hoppade jag in i duschen. nu ska jag städa mitt rum och sen ta en långpromenad med tessie, sen blir det väl lite nördande framför datorn innan jag måste ta cykeln till statoil och lämna tillbaka filmen jag och sofie hyrde igår och sen vidare upp till coop för att jobba. slutar 21.15 och det är i de här lägena jag önskar mamma och pappa vore hemma, iaf jonas. då hade jag kunnat få skjuts. iof bör jag väl motionera av mig nutellamackorna. ne nu ska jag kämpa mig vidare härifrån. adioooos.

godnatt

jag skrev för en halvtimme sen att jag skulle lägga mig,
jag har fortfarande inte kommit i säng.
nu har jag bestämt mig iaf, imorgon ska jag städa mitt rum!,
och städa köket. jag hoppas jag håller detta. annars blir det panikstädning på fredag.
godnatt ännu en gång.

22.59

åh, klockan är inte alls mkt och här sitter jag, ensam. sofie jobbar ju imorgon så hon var tvungen att kila hemåt och sova och så lämnar hon mig i detta stora mörka hus, jag gillar det inte!
annars har kvällen varit bra, slapp laga mat ikväll också, blev bjuden av jocke och åsa med sofie på ett hörn :D mycket gott. sen gick vi ut och gick och till slut hamnade vi på statoil där simon fick hjälpa oss att välja film, blev juno. den var faktiskt rätt bra! :) orkade inte gå hem utan fick skjuts av jonas andersen hem, välbehövligt! :D ne, inga roliga inne på msn direkt så får väl snart ta och sova. ska läsa aftonbladet också som sofie tvingade mig att köpa, stod ju om rainbowkraschen. intressant. ne sov så gott folket. adiooooos.

götet ännu en dag

god eftermiddag.
nu är jag nyss hemkommen ifrån göteborg. har varit en bra dag nere i götet men gick upp tidigt. mötte fanny, jessika och ida på stationen och när vi var framme tog vi spårvagnen ut till majvallen och kollade på ffk. de spelade oavgjort och blev tvåa i gruppen, så nu vet ni det. matchen drog ut på tiden så hann tyvärr inte åka och kolla på min kusin, men jag hoppas jag kan träffa dom på fredag då jag är ledig. imorgon har jag jobb, stängning. det är rätt jobbigt, hade tänkt kolla upp vilka jag jobbar med. efter det kanske det blir fest, vore gött! om en timme eller något så kommer nog sofie inspringande, ska mysa med henne ikväll. jag funderar på att städa mitt rum, så här stökigt har det nog aldrig varit. men städar jag inte får vi väl tillbringa kvällen nere i soffan. det låter iof mkt bra, för idag är jag lat. får bli rätt så tidig uppgång imorgon så jag hinner fixa i huset. behöver rensa min garderob också, inhandlade för övrigt lite idag också. två t-shirtar fick jag hem till garderoben. idag åt vi också kinabuffe och det var supergott, jag älskar att äta där. men mätta var vi efteråt, så nu behöver jag knappt laga ngt ikväll. sofie ville baka kladdkaka, frågan är hur sugen jag är på det. egentligen bör jag dra ner på sötsaker nu efter spanien, men vafan, man lever bara en gång :D jag saknar sandra och emmie, nu vet ni!

adiooooooos. :)

göteborg!:)

en underbar dag har spenderats i göteborg. åkte dit rätt tidigt och träffade en hel del folk på perrongen. minst sex stycken som jag tillbringat spanien med :P beslöt mig för att slå mig ner tillsammans med niko och louise och så blev det.
var även en sväng på nordstan med dom innan min moster med family kom och hämtade mig, jag hann inhandla ett par nya skor. :) åkte iaf ut till min kusins match och mina småkusiner var supersöta, men vad dom hade växt!.
trevligt att få träffa alla igen men sen bar det av in till centrum igen och där hittade jag fanny och clara. satt och fikade en sväng innan vi började shoppingrunda istället för att dra till heden, det kändes lite onödigt i och med att klockan var fem. Jag hittade en hel del fynd: två par chinos (enbart 375 på monki!, fyndet kallar jag de ena som bara kostade 75), en t-shirt, ett paraply, en scarf, en jacka. :D jag lär ha en helt ny outfit i göteborg imorgon.
vi fick springa till perrongen men missade tåget och fick åka hem vid åtta istället. fick lämna hem alla grejer och ta en sväng med tessie innan jag gick till sofie där hon väntade med mat. martin var även där och kvällen var riktigt rolig!:) kom precis hem och jag är hur trött som helst. ska sova snart tänkte jag, ska upp tidigt imorgon för att åka och kolla ffks match. ska stå på perrongen 9.40 imorgon och träffa jessika, ida och fanny tror jag det var. :) och så måste jag upp och duscha innan, pust. måste fan gå upp vid åtta. så god natt.

gothia.

jag har kommit på en sak, det är äckligt att sova själv hemma, det är tur att jag har tessie. annars tror jag inte att jag hade vågat det.
god morgon iaf, klockan är inte mkt. 09.44. egentligen borde jag sova, ska inte med tåget förräns 11.50 hade jag tänkt. egentligen ska jag åka med clara 12.50, men då hinner jag inte till jennys match. så jag får ta och åka ut själv dit och sen leta upp dom efteråt i gbg. kan bli en upplevelse i sig, jag har inte världens bästa lokalsinne.
igår var det en härlig kväll hos camilla, vi bara va. åt god mat och tjocka i oss en massa gott och  sen hade vi jävligt kul :)
ne nu tror jag att jag iaf ska sova en stund till, och sen börja göra mig iordning, är lite synd att jag inte vaknade tidigare för då hade jag kunnat åka och kolla ffks match, men det hinner jga inte nu.
men goodbye.

hemma från spanien :D

hej sverige, nu är jag hemma! äntligen kanske man inte ska säga för det har varit en toppenvecka där nere men är ändå skönt att ha satt sin fot i hemmet igen.
spanien var fullt med fest, fotboll, sol och bad. det var helt perfekt. bilder finns på bilddagboken så där får ni se mer detaljerat. kan iaf säga att jag är mer än nöjd, tomten och falköpings kik är bäst! :)
när jag kom hem fick jag ett chockande besked kanske man kan säga, inte vad jag riktigt väntade mig. men det är bara att ta tag i saker och gå vidare, en snabb början fick ett snabbt slut. yes, the rumours are true, som jamie spears brukar skylta med. och ni fattar säkert vad jag menar? annars är ni sega, jag kan säga att det har med bokstäverna k.ä.r.l.e.k att göra. men det är väl egentlgien inget att hänga huvudet åt. ensam hemma denna vecka, rätt skönt på sitt sätt men hade ändå vart skönt att ha familjen nära, har ju inte direkt träffat dom på över en vecka nu. bara igårkväll och imorse. klockan åtta idag på morgonen började jag jobba och fick jobba med sandra, det var härligt att se henne igen! sen har jag suttit här framför datorn nästan hela dagen sen klockan tolv då jag slutade och jag har varit sysselsatt med att lägga in bilder på bilddagboken från spanien, jag kan säga som så att det inte bara är en bild. det är en hel del. och ännu en gång, bilderna visar hur jävla kul det var där nere! :D

imorgon blir det gothia, måste kolla på min kusin och träffa min gudson och hans tvilling, mina kusiner dte också men jag tkr det låter bra att säga gudson :) annars kan jag ju säga mina kusiner tobias och andreas :) de är snart två år fyllda, tiden går snabbt! sen hade jag tänkt att kolla på ffk också, skulle ju vara trevligt.
hoppas ni har det bra, adiooooooos!

5 things to talk about

1. nu är det färdigpackat. varför känns det alltid som om man glömt hälften?
2. pratade med emmie nyss och hon är saknad, blir ännu mer prat lite senare ikv, :) skönt att höra henne röst igen.
3. ingen john ikväll, istället ska jag upp och snacka skit med faster karin och kolla deras nya husbil.
4. kan säga som så att det ska bli grymt kul i spanien, kan inte bli annat!
5. jonas märkte inte ens att jag skaffat nya glasögon, snacka om blind bror.


en dag till barca :D

Hej, hallå, goddag, eller vad ni nu föredrar. Har ni tänkt på att hej kan sägas på så många olika sätt? jag säger bara kort och gott hej! men jag kommer aldrig glömma ett utdraget hej från kyrkerör, och så fort jag hör ngt liknande så tänkte jag på just den personen. Ni som gått på kyrkerör kan nog gissa vem jag tänker på, HEEeeeeej! Martin ja, ni gissade rätt :D Så fort han hälsade på en började man skratta, för det låter så jävla skönt. aja, det var en lång början på ett inlägg. iaf, hej på er.
igår fikade jag med sandra på stan och det var ett kärt återseende. Hon hade gått och fått ett uppsvullet öga så det såg rätt kul ut och jag hade roligt på hennes bekostnad! Jag inhandlade även mitt schampo och balsam på studio LA och sen köpte jag ett linne plus leggings på vero moda innan det var dags för att jobba. Sandra började efter ett tag och dagen gick hyffsat fort. När jag vart hemma en stund kom john och gjorde mig sällskap. :) Han var dum nog och lovade att hitta på ngt med jesper så efter ett tag var vi ute i trädgården och spelade krocket. Jag förlorade och fick svälja stoltheten, jag hatar att förlora! Men efter två omgångar där john gått segrande ur leken båda gångerna gick vi in för att spela barngeni, och där fick jag visa mina kunskaper och gick hem med en seger :D Det var nog bäst för både mitt självförtroende och mitt humör. När vi sen väl skulle kolla på film så ville han se bert, men jag hittade inte den bra skivan där dom är på läger så jag vägrade, det fick bli green street hooligans och denna gången somnade jag inte (Y)! (har inte så mycket minne av den filmen när vi såg den hos clara) men filmen var grymt bra! Sen sov vi några få timmar innan han skulle upp och jobba, jag fick sova några ytterligare timmar innan jag gick upp för att bege mig till stan och sedan skövde. På tåget till skövde träffade jag jonas och han slog sig ner ett tag innan han fortsatte jobba. Väl framme i skövde hämtade jag ut mina glasögon och skyndade mig tillbaka med förhoppningarna om att det skulle gå ett tåg. Men nej, det skulle inte gå förrän vid halv ett så fick syn på alex och jonas genom en ruta på tågstationen och började prata lite med dom. Det slutade med att jag hängde med och åt lunch på gräddhyllan, trevligttrevligt. Sen tog jag tåget tillbaka och fick gå hem. Nu ska jag packa det sista och sen städa mitt rum lite smått, har lovat mamma. dumma saker att lova men kan iof behövas.. Senare idag kommer john förhoppningsvis och sen måste jag till stan igen vid sex och hämta ett papper, sen till coop och köpa kyckling som jag ska ha i min sallad imorgon, och sen till ÖB och köpa benskyddstejp. mycket att hinna med! ska en sväng till filmstallet också, jag måste ha godis i bussen. ! detta blev ett långt inlägg. aja, får väl hoppas ni orkat läsa, fast det tror jag inte. adiooooooos, imorgon åker jag till barca!:D


tisdag morgon, 3 dagar kvar

god morgon
idag vaknade jag tidigt och har kommit fram till en sak. min persienn är nog sämst i världen. ska inte såna hålla ljus borta? min drar nog mera till sig ljus. omöjligt att somna om när man väl vaknat. igår pratade jag med sandra i telefon ett bra tag, det var kul. hon satt ensam i hans lägenhet och jag tyckte hon skulle snoka igenom hans rum, vem vet vad man kan hitta där? jag chansade på att han kunde vara barbiesamlare, han ser ut som en sån. men hon nöjde sig med att snoka igenom datorn istället, ytterst intressant att lyssna på. idag blir det jobb, och imorgon blir det nog också jobb tror jag. eller hoppas jag. ska få tag på cornelia bara och säga att jag vill byta. jobbar 14-20 isf, hade tänkt fika med sandra på stan imorgon också vid ett. men tror inte jag hinner det. vi får ta en fika på jobbet ist isf :D haha.
åt iaf en god frukost nyss, den bestod av vanlig frukost + chokladmuffins som jag bakade igår. mums!
ne nu ska jag inte uppehålla er längre. adioooooos

RSS 2.0