Sjuk, plugg och one tree hill

Ja idag har jag sett på avsnitt 18 i one tree hill, äntligen. Så nu får jag vänta ända tills nästa vecka igen. jag hatar att vänta. även om det är på något gott. Vaknade upp med feber så har tillbringat hela dagen i soffan, mycket tyra banks och mycket plugg. Nu ska jag läsa alla dikter några gånger och sen min sammanfattning som jag gjort idag. Visst låter det toppen? Men nu är jag hungrig och det doftar lax ifrån köket, gorgeous!
Förresten, det är ovanligt ljust ute. Det märks verkligen att det bara är tio veckor kvar tilll sommarlovet, hallå? TIO VECKOR! :D

Så här charmar man Ida Lindberg


Storstädning avklarad!

Hela eftermiddagen har ägnats åt städande i mitt rum. Nu är det jättefint överallt och inte en enda dammtuss. Har till och med röjt i hela garderoben så nog är det snyggt alltid! Hann även med en sväng på coop tillsammans med pappa för att handla en massa mat och annat gott tills imorgon då det är tjugoårskalas för jonas. Är jag ensam om att älska storshoppa mat? Jag blir sugen så fort jag stoppar ner något gott i vagnen, och det sker inte en gång.. :P

Ikväll kommer jimmy och vi ska tillbringa kvällen tillsammans med Stickan och Matilda. Så snart kommer matilda förbi och så ska vi gå och möta dom. Men först hinner vi nog förbi Ica för att köpa lite godis. :)

Vi hörs nog imorgon om inte tidigare, men tror inte jag uppdaterar när vi kommer hem inatt. Då är det nog sängen direkt som gäller. Men ha en bra kväll. Puss!


Lager 157

Den nya körkortsinnehavaren lurade ut mig, vanessa och cornelia till lager 157.
Till en början var vi nog lite smårädda men det gick väldigt bra. :) Jag kom hem med två par jeans, trosor, och en tröja till Jonas. Nice tycker jag :D Bilder kan komma på dom men just nu är inte ljuset de bästa i mitt rum :P

Lite smårädda kanske?



Emmie körde tryggt och stabilt?



På väg!


Bilkön bakom? Som mest var de nog nio bilar efteråt :P

Snart skolan!

Nu känns det som om det bara kommer lite ströinlägg här och var med dagars mellanrum. Men jag ska skärpa mig!  Så här kan ni få en liten "det som är kvar av veckan" -planering.

just nu: min underbara clara är på väg till Paris och jag  hoppas hon har det riktigt kul med alla andra!
idag: rätt chill dagi skolan, slutar vid tjugo över ett. Vid halv fyra kommer emmie (!) och plockar upp mig så ska vi köra till lager! :) ett par nya jeans ska införskaffas!
imorgon: måste städa mitt rum inför lördagen, ser ut som ett bombnedslag. Sen kanske åka till alingsås med matilda och bowla :D
lördag: först jobb och sedan jonas tjugoårskalas! säger man kalas längre? jag gör det iallafall. :D
söndag: jobb och en massa plugg!

sen börjar den värsta veckan hittils på ållebergsgymnasiet tror jag. tre prov och jag vill bara dra något gammalt över mig.

igår var det förresten konsert i skolan och Bex sjöng som vanligt bäst, you go girl! :D

Grattis Jonas 20 år!

Ja, idag fyller min bror hela tjugo år. Kändes lite konstigt att inte gratta han imorse men har han flyttat så har han ju, då får han skylla sig själv. Men de blev iallafall en tripp till hans nya hemstad skövde och en massa god mat på mangos, helt ljuvligt. Plus efterrätt, såklart! Det blev även lite paketöppning och av mig fick han lasse åberg tallrikar, har redan gett han fyra så nu fick han två till. Lite snäll är jag allt! Jag kanske bör nämna att jag körde hela vägen dit? Min körning går iallafall frammåt.

Något osm gått framåt är iallafall Emmies, GRATTIS TILL KÖRKORTET STUMPAN! :D

Fest ikväll!

Nu är jag supertaggad för ikväll! Håller på och gör mig iordning med en massa bra musik. Om ungeför en timme ska jag möta rebecka och vi ska ta oss ner till matilda. Detta kommer bli en väldigt bra kväll kan jag tänka mig, en mycket bra!
Kvällen igår var supermys, en massa god mat och goda vänner. Sånt som måste göras oftare.
Nu ska jag fortsätta fixa mig, ha en bra kväll. Puss

Kort visit

Hej på er! längesen nu va?
men jag har haft fullt upp med biologi och glömt att lägga in bilder och grejer. idag blev det bråttom också. var helt slut när jag kom hem så la mig i soffan och somnade på direkt, vaknade vid fem och ska vara hos patti klockan sex för tjejkväll/middag! Men nu är jag klar och vanessa kommer och hämtar mig om tjugo minuter. Tror det kan bli en mycket bra kväll och jag ska inte glömma kameran! Ni får ha det superbra ikväll och festar ni så drick inte alltför mycket nu! För den riktiga festen börjar imorgon! PUSS

Ur barnamun

Mamma gör sig säker på att jesper vet vad före och efter innebär, (lite ironisk eftersom han sa lite fel precis innan)
 - Så jesper, om vi står i kön och jag står före dig, vem står då först?
- Det beror väl på.
- Vadå beror då?
- Ja, om vi är ensamma i kön och om du står först eller inte.

klockrent säger jag!


förövrigt tampas jag med 55 sidor biologi som jag har prov på imorgon!


Vaccination nummer 2

Nu är det time för mig att vaccineras för andra gången. Jag ser inte framemot det ett dugg för den där spruta ngjorde faktiskt ont sist. Men håll nu tummarna för mig att jag inte svimmar eller något allvarligare. Så hoppas vi att jag kommer in i kväll och då lägger in lite bilder. (igår slocknade jag i soffan)

Huvudvärk

Hemma ifrån skövde nu, eller var väl det för cirka 1,5 timme sen men har legat och läst biologi och kollat på hannah montana. Kan inte sluta kolla på de när jag väl börjat, bara jag som gillar henne? Dubbat och allt, haha. Egentligen borde jag grovplugga biologi men jag har fått riktigt ont i huvudet. Inte alls roligt. Men jag ska lägga mig i soffan och försöka iallafall. På fredag är det dags att fixa huvudvärken och rygg-nack problemen. Här ska det åtgärdas, hoppas jag på iallafall!!

Senare ikväll får ni lite bilder på mina fynd, riktigt nöjd!:) Grattis till emmie också, wiiiie :D 

Våren är här

Idag är jag vårigt klädd i min blommiga "klänning" från gina tricot. Ni får se bilder i eftermiddag. Men vet ni varför jag är det då? Jo, för det är plusgrader och klarblå himmel ute. Det om något ger ju vårkänslor till tusen. Nu ska jag cykla iväg till skolan i det underbara vädret, klara av fyra lektioner varav en är engelskauppsats och jag har inte föreberett något typ. Sen ska jag åka till skövde, men tror nog allt jag hinner hem en sväng emellan. Jag älskar tisdagar när vi slutar tidigt!

Shoppingsugen

Jag kanske ska åka till skövde imorgon för att hitta något att ha på mig på lördag. Nämligen sofia och emelies artonårsfest då. Det ska bli intressant och se ifall jag hittar något som faller mig i smaken. Kan chansa att de bli något från gina. Sen ska jag köpa en ny mascara också. Funderar på att skrota min dior för ett tag och testa den där röda som ska vara jättelätt att tvätta bort med bara varmt vatten. Den jag har nu behöver man verkligen skrubba bort men den är super på!

Nu ska jag iväg till jobbet, måste skynda mig. Puss från mig idag!

Bjuder på en härlig låt nu på morgonkvisten!


Stockholm december 07

Här kommer lite nostalgibilder från min och claras underbara tripp till stockholm och idolfinalen.!







Haha, vi lyckades ganska bra med att stöka ner i våran lägenhet för helgen.

Kronprinsessans förlovning

Jag har hört lite om klippet där de berättar om förlovningen. Jag tycker faktiskt att de är rätt så intressant de här, och har inte tröttnat på skriverierna, än. Så jag klickade in mig på youtube och lägger upp det här i bloggen ifall det är någon mer som är intresserad men inte riktigt orkat söka. Det är rätt roligt att både kungen och drottningen kollar ner på sina stödpapper hela tiden när allt de ska säga är egentligen rätt personliga grejer som borde komma spontant från hjärtat.

Att köpa eller inte köpa

Jag funderar på att köpa mobilt bredband, kostar cirka 99 kronor/månad plus startavgift på 900 kronor. Tillkommer det mer kostnader och är det verkligen värt de? Jag ska fundera ett tag tror jag, men känner ändå att jag vill kunna koppla upp mig när jag är borta, t.ex. i stugan o.s.v.

"Jag har kommit på en sak inlägg som bara rör vissa egentligen"

CLARA SUNDH!! Är det sant att du ska med till Idre? Kan ju inte bli bättre. Nu slipper jag och emelie vara själva med killarna, (hehe). Kommer ju bli superbra om du ska med, (vi andra behöver också betala hundra spänn mindre, hihi.)

Sen har jag en idé som rör clara, cissi och cornelia. Varför inte ha en glasstestarkväll när vi ska ha våran "tjejkväll"? Testa alltifrån jättebillig glass till ben&jerrys och sen betygsätta alla. Kom på den här idén när jag köpte ben&jerrys idag, så min kväll framför beck är iallafall säkrad med gosaker. Dessutom köpte mamma hem ostkaka, mjau vad gott!

Runt tre veckor kvar till Idre, är det verkligen sant? Var ju evigheter till de kändes de som, men allting går ju snabbt nu för tiden! Jag längtar iallafall efter snöiga backar igen med klarblå himmel och en jädrans massa festande! :)



För trött

Klockan är tjugo över sju och det är helg. Och jag ska lämna min underbart varma säng för att gå upp och jobba.
pengar ida, pengar! Motiverad!

Redo för sömn

Nu är jag hemma och jag måste säga att rätt låt gick vidare. Jag tror nog faktiskt att de kan gå bra iår, hon är udda, sjunger opera på franska, och ingenting är "svennigt". Det som krävs för att lyckas nu för tiden. Våra älsklingar såsom Måns och EMD skulle inte lyckas i eurovision sen. Dessutom är ju Malena en världsartist. Inte mycket för Sverige, men mycket för världen. Så jag tror på henne. Men min riktigt favorit är nog ändå Caroline af Ugglas. Jag tyckte inte alls om henne förut men hon är för speciell för att man inte kan tycka om henne. Hon är cool, men hade nog aldrig lyckats i Eurovision. Hur hade de låtit? Please, please, PLEASE?? 
                                                 
 
Inatt saknar jag Jimmy!


Jag stinker öl

Efter en hel dag på jobbet där man mer än halva tiden stått och hällt ut för gammal dricka och då mestadels öl så kan man inte undgå att verkligen stinka just öl. Det är vad jag gör just nu, och trots att jag tvättat händerna så luktar det fortfarande. Jag tvivlar om ens en dusch hjälper. De luktar som om jag var på ölfest igår, fast jag var duktig och låg hemma framför film med jimmy. (jag somna efter ungefär tio minuter av australia).
Ikväll ska jag hem till Sofie och mysa framför melodifestivalen med henne och clara. Det var alltför längesen våran högstadietrio återförenades! Jag håller just nu på med att ladda ner Yrrol, fick ett otroligt sug efter den efter ett klipp på emmies blogg. Min humor de, haha.


Första vinsten för åsarp/trädet!

Efter en misslyckad inledning med tankar någon helt annansstanns än på planen, antagligen på kladdkakan som emmie så snällt bakat dagan till ära, så kom vi ikapp de bollar vi legat under med och tog första set lite överraskande. Sen fortsatte vi spela superbra och även andra set tog vi hem. Med lyckoskrik kunde vi konstatera att vi vunnit våran första match och två setsegrar kunde läggas till den setsegern mot DBB VK som vart ensam ett bra tag i bagaget. Vi blev inte sist, men det visste vi väl redan?



Lyssna, gråt, le

Sonen: Pappa, vill du springa maraton med mig?
och så sprang dom maraton.
Sonen: Pappa, vill du springa maraton med mig igen?
och så sprang dom maraton.
Sonen: Vill du göra Ironman med mig? (springa, simma cykla)

Här visas när de genomför Ironman. Sammanlagt har de sprungit 60 maraton och 4 Ironman.


Skolan

Första lektionen idag är avklarad och spanskan flöt på som rinnande vatten. På måndag har jag muntligt prov, endast några dagar kvar och jag hade tänkt få bra på det. Så i helgen ska jag bara prata spanska, wish me luck!

Slutar tidigt idag och vädret är perfekt, om än lite kallt. Fast de ska börja snöa senare så jag hoppas jag hinner cykla hem innan. Har nämligen bara tights på mig och de kan bli väldigt kallt.  Nu ska jag plugga matte, have a nice day!

Så här känner jag mig just nu

Samtidigt som jag pluggade matte så kände jag hur magen började vända sig upp och ner så jag var tvungen att springa till toaletten. Och det var vad den verkligen gjorde. Så ingen träning för mig ikväll inte, lika bra det egentligen eftersom jag måste plugga matte. Samtidigt så börjar jag få dåligt samvete över mina matvanor. Slutade med GI maten eftersom jag inte blev ett dugg piggare, att jag gick ner i vikt tänkte jag berodde på att jag börjat träna. Så visst, vågen står rätt stabilt men jag känner mig helt uppsvullen nu för tiden. Jag tränar nästan jämt även fast jag börjat med en hel del godis, så tror jag ska börjar hoppa de så gott de går nu och äta mer frukt och grönt. Magen mår inte alls bra, och inte huvudet heller. Trots mitt illamående idag ska jag försöka gottgöra min icketräning genom att träna lite på pilatesbollen.
Men först ut, derivatan och en hel del andra matteproblem.

Så här känner jag mig just nu!


Hur bra är inte jag?

Lyckades till skillnad från jonas som är på besök, att få igång min batteriladdare!
Så tio poäng till och snart kommer bilder upp på bloggen igen!


Yogapasset avklarat

Så, det var jobbigare än väntat kan jag lova er som inte försökt. Iallafall om man gick in för det. Resultatet kommer vara träningsvärk imorgon, kan jag lova er. Dessutom har jag fotbollsworkout i eftermiddag som kommer vara ännu jobbigare. Min vighet har bara gått neråt, så jag måste börja stretcha igen. Om en månad ska jag vara lika rörlig som för ett år sen, vem tror jag lyckas ?
Förresten, fick G på kemin. Bättre än ett IG iallafall med tanke på att en rätt stor del av klassen resulterade i det. Men sen ska hon kanske sänka gränserna också, hoppas jag verkligen! Ändå fick jag ett rätt starkt g.


11 mars

Hej och godmorgon på er. Idag snoozade jag i en halvtimme men de hade jag råd med eftersom jag ställt klockan på halv åtta, jag börjar ju halv tio! vad tänkte jag med igårkväll?
Har iallafall vart nere och ätit frukost. Macka och yoghurt med müsli. Jag hoppas jag står mig hela dagen för chilifisken som serveras i skolan idag lockar inget vidare. Idag är det nog yoga på idrotten om inte jag minns helt fel, vore lite häftigt att prova på det.
Time för att göra mig iordning nu, ha de bra dag!

När skrev jag i min träningsdagbok senast?

Jag har faktiskt varit ute och sprungit idag om man ska kalla det så. Mötte upp clara vid busshållsplatsen vid slalombacken istället för vårat "vanliga ställe". Men hon hade glömt av de så kom springandes uppför långa aspängsvägen (?). Så med tanke på henne, (hihi) så började vi med att gå en bit. Sen satte vi igång och sprang, vi gick lite, vi sprang lite, vi gick lite och vi sprang lite. Men mest av allt så pratade vi massor. Det blev en del djupa funderingar, bland annat om min "grej", jag visste att hon skulle förstå den där grejen så har vänt mig lite till henne med synpunkter på det.  Sen blev det massa skvaller och en hel del clara och ida snack, det som vi är bäst på.
Nu hade jag tänkt att dejta min kudde lite, kommer bli en mysig natt känner jag på mig. Utan några mardrömmar om pojkvänner som är otrogna med sina Carrie(one tree hill)- liknande bästa kompisar. Hade nämligen en sådan inatt!

Än kan jag inte berätta

Jag har kikat runt lite på internet nu om en grej jag vill göra. Det är ganska personligt så jag tänkte inte avslöja det än på ett tag. Inte förrän jag har bestämt mig ordentligt. Det är en grej som jag funderat på i ungefär ett år nu men inte börjat tänka på det ständigt förrän nu. Diskuterar lite med mamma också men inte så seriöst än. Jag funderar på att ta kontakt med en läkare snart för att prata med en sådan. Den här grejen kan bli intressant.

Oktoberbarn

Jag har inte riktigt lagt energi på bloggen de senaste dagarna, jag har inte lagt tid på datorn över huvudtaget. I fredags blev jag sjuk efter skolan och i lördags fick jag hasta i väg till jobbet på fyrtio minuter efter att marcus hört av sig och frågat om jag ville ha lite extra pengar. Men jag ska inte klaga, med mina levnadsvanor och planer så behöver jag alla pengar jag kan få. I söndags låg jag mest framför one tree hill med jimmy, nu väntar jag bara på att tvn ska komma ikapp mig.

Idag hade jag tänkt plugga matte, kemi och spanska och senare övningsköra. Jag börjar bli riktigt haj på dedär nu men synd bara att jag fyller så sent. Nu börjar ju allla fylla år och ta körkort runt omkring mig. idag fick ju skjuts av linus hem, det gjorde mig ännu mer sugen av att få köra själv och ännu mer motiverad att övningsköra.
Tänkte även ta en tripp förbi ica och hämta ut min laddare till kameran, äntligen ska de bli lite mer kort i bloggen. (hur många gånger har jag inte sagt de?


Lördag

Efter tre one tree hill avsnitt och ungefär två timmars sömn så hade huvudvärken som höll i sig hela dagen igår inte släppt. Så jag fick ringa återbud till vanessa och cornelia och tillbringade kvällen hemma framför tvn. Det var faktiskt inte så jätteilla med tanke på att mormor är här och att vi kollade på SnowBuddies, de var hur söta som helst dedär små golden retrievervalparna. Dessutom fanns det massa godis hemma. Efter den filmen traskade jag upp till mig och kollade på Patrik 1,5. Riktigt rolig faktiskt. Har fått andra tankar om gustaf skarsgård!


Projektarbete

Jag sitter nu i biblioteket med lite ångest över kommande projektarbete. Det ska vara roligt, intressant och bra. Jag har noll koll på vad jag ska göra men lite ideer har ju iof kommit upp. Men vet inte om det är något att bygga vidare på. Vi får se helt enkelt. Innan imorse så kändes det rätt bra ändå. Men efter två projektredovisningar som varit sådär så vet jag att jag vill göra något mycket roligare iallafall. Frågan är bara vad. Nu är det dags att kolla på en tredje, står mellan Träning och Sleepless in Falköping. Intressant va? Uh?

Äntligen är veckan "över"

Efter idag kan man nästan tänka att det är helg, iallafall nästan. Imorgon ska jag, rebecka, emmie och vanessa ut till matilda och rida islandhästar. Har aldrig ridit islandshästar förut plus att de var grymt längesen jag red någon annan häst,  men det ska bli riktigt kul. Min laddare till kameran har inte kommit än så hoppas emmie har med sig kameran så kanske jag kan få några bilder ändå! Fika ska absolut också med, annars blir de ju ingen riktig riddag.
På fredag ska vi kolla på projektredovisningar hela dagen, eller iallafall fram till ett. Så blir en rätt chill dag de med!

Inne i en jobbig period

Ja de är vad jag är just nu. Som till exempel igår på jobbet, jag lyckades skära sönder energidryck så det sprutade över hela mig åtminstone och ännu mer på golvet, välta en pall med dricka (den här gången var de som tur var inte glasflaskor), och värst av allt: göra sönder min mobil!
Min lilla diamant har varit i min ägo i bara 4 månader ungefär och nu är skärmen helt åt skogen. Faktum är att en liten bit längst upp i vänstra hörnet är borta så jag tror inte jag kommer få lämna in den, inte gratis iallafall.
Men om jag tar med mig mamma kanske det går bra, hon brukar kunna prata för sig. Tanken var egentligen att jag skulle gå ner nu efter skolan men först hem och hämta garantin, sen träffa Emmie på stan.
Men 1, jag hittar inte garantin.
2, jag får inte tag i mamma så hon kan säga vart den är.
 3, det är kallt ute och jag fryser.
Så nu till ett problem, min mobil är nu helt  svart och jag ser inte numrena, så kan inte ringa Emmie. Om hon är smart ringer hon upp mig, till hemtelefonen. Men jag tror tyvärr inte att hon gör de. Plus att hon inte har sitt nummer på eniro ^^

Jag har inte råd att betala en fet lagning av mobilen och allra minst köpa en ny, den gamla höll i min ägo i fyra ÅR, inte månader. Och den tappade jag överallt!

Blondinbella är välkommen hem till mig

Unga blondinbella har aldrig sett en älg, iallafall inte fram till igår eller idag eller nu när de var. nyligen iallafall! Men hon skulle visst åka iväg flera mil under hennes skidresa för att få se en skymt av en älg.
Egentligen borde jag nog meddela henne att hon skulle kunna få komma hit under jaktsäsongen då jag till och med ovanligt ofta öppnar dörren och får se en älg i trädgården. Har hänt både en och fler gånger.


Ser jag ut som en jugoslav?

jag fattar inte hur vissa människor kan vara så totalt utan respekt för andra människor. Och nej jag är inte rasist eller något men det här är inte första gången en invandrare verkligen skriker på jobbet.
Så här lät det idag:
(och ne, inte bara invandrare som gör så här. vissa äldre kan vara riktigt duktiga på att skrika dom med.)

- EEY! Kan jag få hjälp eller?
- Ja såklart, vad vill du ha hjälp med?
- Var är salamin?
-  Vilken salami menar du?
- SALAMIN! (nu börjar han skrika)
- Ja men vad för salami?
- HALAL HALAL!
Jag går bort till halalköttet.
- Någon av de här du menar?
- Ja, den där. (mortad kalkon, inte riktigt salami) varför finns den inte där? Hur kan den vara slut?
- Jo men den är slut.
-Hur många jobbar ni här?
- Varför vill du veta de?
- Hör du inte vad jag säger, hur många jobbar här?
- Klart jag hör vad du säger, (han skrek). Men du har inget med de att göra.
- Vilket land kommer du ifrån?
- Sverige
- Va? Du ser ut som en jugoslav!

RSS 2.0