another year to leave behind

hejsan! igår var det en bra kväll hos pär med rikard och john. vi spelade guitar hero och jag och pär lekte med hamstern. har ändrat min uppfattning om de små djuren, svampbob var ju jätterolig. haha. bäst var det när vi badade honom :D

idag har jag hunnit avverka två filmer och chillande i soffan. tog precis en dusch också för att inte skrämma iväg jimmy.
han ska väl komma närsomhelst nu typ, om tjugo minuter iaf :D imorgon är det nyår och för en gångs skull så börjar faktiskt saker och ting att ordna upp sig, jaoo :D

ikväll är det träning också, längtar! nu ska jag få farft på musklerna lite igen. moaha.


sorry, ska inte hända igen

förlåt mig, en vecka sen jag skrev nu. alldeles för dåligt. men känns skönt att ni hängt kvar ändå, tack.
minjul har varit bra, hoppas eran vart lika underhållande. :D
den 23e hade vi liten julmiddag här hemma där jimmy, kujtim och granit gjorde famljen sällskap. blev en riktigt trevligt kväll. på julafton var vi som vanligt hos farmor innan vi var hemma och öppnade julklappar. jag fick vad jag ville ha och familjen fick en ny dator, den jag skriver på nu :D en laptop behövdes i familjen. men efter min nästa lön ska jag köpa mig en egen,känns att det behövs! på juldagen var tjocka släkten hos mormor och även jimmy var med. hoppas han inte skrämdes iväg alltför mycket. ^^ . på kvällen var det fest hos fanny och det var en helt okej kväll! :) annandagen vart de jobb och sen kom jimmy, <3 fast han åkte tidigt på lördag morgon och hela den dagen spenderades i soffan, sjuk. både söndagen och idag har det varit en massa jobb. helt okej ändå. ikväll blir det pär och john iaf, lite guitar hero spelande och singstar. kommer nog bli niiceee! :)
 
hörs senare, puss !

jobb som vanligt

god kväll goda vänner.
helgen har bestått av jobb. mycket jobb. igår från tre till nio och det gick fort, gött folk att jobba med och det fanns saker att göra. när jag kom hem slocknade jag nästan direkt efter svensson svensson och brottskod försvunnen. svensson svensson är förresten underbart. idag har jag jobbat mellan nio och fem, och ja det var länge. men funkade bra ändå med mycket folk, mycket personal och en annsofie som dirigerade ut jobb till höger och vänster. :) efter jobbet åkte jag hem till farmor och farfar för mat, missade mig kusins kalas där resten av min familj var på mammas då så fick åka upp till gamlingarna ist och det var det värt. fick stek och det var lika gott som vanligt! kollade på saltkråkan också, nostalgi på hög nivå. ikväll har det här hemma pimpats med julstämning, våran gran är klädd med tradition om vem som gör vad. iår höll jag mig faktiskt undan lite när det gällde designen så granen är lite som den är, flera färger haha. och jag som gillar högst en eller två färger i en gran ;b men men den blev fin ändå! har även pimpat apelsiner med nejlikor så nu luktar de gott i huset. ikväll blir det julbak och heartbreak hotel, :) sen ska jag sova.

puss


tomten jag vill ha en riktig jul

vart har julkänslan tagit vägen. jag vill ha det precis som när man var liten med pirr i magen och sömnlösa nätter de nätter innan julafton. allt pill på julklapparna för att försöka luska ut vad som var i, nu vet man mer än häflten av allt som ligger under granen. något som jag är glad över att vi har kvar iallafall, det är tomten. om han slutar komma så finns nog inte mycket julkänsla kvar. just nu försöker jag få julkänsla. kanske bör man göra som emelie och klä granen tidigt för att få upp någon, men jag vet inte om det skulle hjälpa. fick inte ens ngn känsla på nordstan där det kryllade av pynt m.m. jag vill ha snö och jullåtar, ska nog sätta på ett helt gäng. och förresten, susanna (?) och alexander gjorde all i want för christmas tillsammans grymt bra igår, fick rysningar i hela kroppen!


galen shopping

fick springa ner till tåget igår med vanessa i hasorna. den tjejen tar ju ca två steg medans jag tar ett. på tåget mötte vi kujtim och jonas och jag, j, och k brände 93 spänn på fika i restaurangvagnen, oj vad dyrt det var där. i göteborg blev det en massa shopping och jag är nu klar, köpte även lite julklappar till mig själv. bland annat en kjol som jag ska ha på julafton men jag måste hitta en tröja till den!  mötte jimmy i göteborg och åkte senare hem till honom. där var det tacos, tvn, björn gustavsson och mys. väldigt bra kväll. men hade velat sova längre imorse men tåget hem gick vid 10.30 så det var bara att kliva upp. trött eller inte. nu ska jag slå in mina klappar. har fått jätteont i halsen också, kan det vara cornelia? hm. och börjar känna mig lite febrig så ska kolla upp det, kasta i mig ipren och sen åka till jobbet framåt tre.

pusss.

julkänsla?

äntligen! efter ett svenkaprov, spanskaprov, engelskaprov, kemiprov, biologiprov, fysikprov och ett matteprov på ca: 3,5 veckor så är nu det sista provet avklarat. alla i Nv07a kan nu slappna av och njuta av lovet. eller? det kanske var så att anki la in  ett fysikprov veckan tre också,bara några dagar efter att vi börjat igen. ja, det var så det var ja.
men till matten, det gick nog praktiskt taget åt helvete. eller ah, så dåligt kanske de inte gick. fick nog g iaf. och om jag har riktigt tur ett VG. men eftersom att jag hoppade cirka 4 uppgifter så är högsta betyget bortglömt. och inte nog med ett fysikprov när vi börjar, vi har redan börjat på nytt kapitel i matten och jag har inte gjort en uppgift. tre avsnitt efter, låter inte det bra?

idag ska jag njuta av ledigheten. även ifall jag inte har ngn som helst julkänsla. men hoppas jag får det tillsammans med vanessa i göteborg och nordstan. här ska shoppas för fulla muggar. först och främst presenter och sen när man får se hur mycket som finns kvar på kontot så kommer mina julklappar till mig själv! :) efter göteborg ska jag hem till jimmy, kommer bli en massa mys ikväll.

nu ska jag fixa mig, puss!

att jag aldrig lär mig

matte matte matte, hur många gånger de senaste året har jag inte suttit dagen innan ett prov och råpluggat för att iaf göra ett försök att fatta det. jag vill inte veta svaret. och varje gång säger jag till mig själv att det här är sista gången. "nu ska jag göra som mamma säger och ta hem matten varje dag och göra kapitlet vi gått igenom för att inte hamna efter." det funkar i en vecka och sen är jag där igen. tusen sidor efter muamer som gör allt i en spudlande fart. på kyrkerör var det en annan sak, jag låg nästan alltid före och behövde inte plugga till matteproven. okej att man hoppade lite hej vilt i boken och typ gjorde varannan uppgift, men varje prov slutade ändå iaf med ett VG eller MVG. som tur är så har jag iaf lyckats plugga till mig VG i både matte a och b på gymnasiet, annars hade jag verkligen inte varit nöjd. så jag är faktiskt inte så dålig på matte. men nu när muamer börjat ha oss och pratar i alla möjliga olika termer så är det som kinesiska för mig och ännu en gång sitter jag här, råpluggar och försöker fatta allt innan jag 07.30 imorgon på julavslutningsdagen stiger in i aulan och ska göra mitt första prov någonsin i matte C. önska mig lycka till.

om om inte fanns

tänk om livet hade tagit en helt annan vändning ända ifrån början och allt hade blivit helt annorlunda? tänk om emmies föräldrar valt att slå sig ner i falköping t.ex. då kanske hon hade börjat lekis med mig, eller till och med dagis. vi kanske hade hatat  varandra eller varit riktiga barndomskompisar som vuxit upp tillsammans. vi kanske hade tröttnat på varandra vid trettion årsålder och numera bara hälsat på varandra. emmie kanske hade fortsatt med fotbollen och det kanske hade varit hennes namn i rubriken i diggit, "emmie trivs i den blågula tröjan". vem vet? emmie kanske hade klinkat på sin gitarr oftare och nu spelat i band. varit berömd. hon kanske hade utvecklat en bra sångröst (moaha) och vart med i idol för att tänka lite mirakel. hon kanske hade varit det riktigt ljushuvudet i klassen och klassens klippa (haha) med MVG på varje prov. nu säger jag inte att emmie är dålig i skolan, hon är väldigt duktig. men menar att hon kanske hade varit lik einstein eller liknande. förlåt emmie att jag tar dig som exempel, men det var här min och vanessas konversation började, hur allt hade varit om du bott i falköping ända ifrån början och det jag vill komma till är, tänk om om inte fanns.

längta och vänta samma sak?

någonting som man gör hela tiden, iallafall jag, det är att vänta och att längta. egentligen är det väl samma sak? bara det att längta låter som om man väntar på ngt bra och roligt, medans bara vänta kan vara på vad som helst. jag har försökt leva i nuet, och jag försöker. men jag kan inte det. hela tiden är det något jag längtar/väntar på.
just nu längtar/väntar jag på:
- mat
- finalen av bonde söker fru
- sova
- att matteprovet ska vara över
- få jullov
- åka till gbg med vanessa
- åka till alingsås ( träffa jimmy <3 )
- julafton
- julmat
- nyår
- sälen
- idre och en massa mer.
varje dag är det ngt, varje skoldag längtar man till exempel till att den tar slut. är det såhär det ska vara, att alltid behöva längta eller vänta? finns det ngt tips på att klara av att leva i nuet?

15/12 - löning

ännu en löningsdag och ännu en lön att slösa bort. denna månaden ska det räcka till julklappar ( jag har köpt en hittills (Y) ), nyårstillbehör och mellandagsrean. ojoj, det blir till att leva snålt emellanåt nu. idag var skolan rätt okej faktiskt, först fysik och vi fick tillbaka proven där jag fick ett VG, äntligen kunde jag pusta ut över det. sen biologiprov där jag nästan var sist in i klassrummet och absolut först ut, finns två alternativ där, antingen var jag bra eller väldigt dålig. men det kändes bra så hoppas på det förstnämnda. på spanskan efteråt diskuterade vi barcelonaresan i maj och det kommer nog bli toppen, känns som om de inte kan bli annat än lyckat! sen hål och fotbollsgymnasiet. tränat för idag iaf, hinner inte träna med laget. ska plugga kemi och baka julgodis, mums. funderar på att åka med och handla också, jag vill ha stekta champinjoner och räkor i smör och salt, mums! tillsammans med avocado. smarrigt.

yes

förresten hittade jag en ny snowboarddress som nästan är ännu mer to-die-for, så har beställt den tillsammans med en mössa. själva dressen är svart-vit och det är ju inte riktigt mig kanske som älskar färger men mössan är rosa så den passar min älskade bräda och sen ska jag fixa en par snygga handskar till också. ja kommer var ballast i backen!

chill för ikväll nu

nu ska jag börja chilla lite ikväll, läsa igenom anteckningarna i mitt block och sen får det vara bra. proppa i mig ischoklad och kolla på wallander. så ska min kväll se ut. saknar jimmy också, dumt att han bor så långt bort. men aja, snart är det lov! :D

14 december

helgen har varit supermysig. åkte till jimmy i fredags med tio i sju tåget. trodde jag skulle missa det så fick springa och såklart så ramlade jag. gjorde ont som fan i knät men fram till tåget kom jag iallafall. väl där gck vi till lägenheten och myste framför idol. sen sov vi. :) jag sov till ett ungefär medans jimmy drog på träning vid elva typ. men jag vaknade och läste lite biologi innan han kom hem. vi gick på kalas och sen hem till lägenheten igen innan jag åkte hem. en underbar mysigt och trevlig helg. <3
igår när jag kom hem upptäckte jag ngt fruktansvärt, jonas hade inte beställt min snowboarddress och nu är den slut! är så grymt förbannad på honom just nu så det är inte sant. nu ska jag leta över hela internet efter samma dress för den är to die for enligt mig. åååååh.

idag måste jag plugga biologi, i massor. sen baka lite julgodis. mums. bantningen? äh, lite jul måste man ju trycka i sig.

puss./ ida.

bråttom?

vanessa säger:

kmr om 15 minuter


taggad

haha, våran spanskalärare är go. började lektionen med att säga: ja idag får ni tillbaka proven. men jag kan säga såhär, det märktes att många av er hade flera prov den veckan och inte riktigt gjort lika bra resultat som vanligt. vissa har presterat bra men det var inte så jättemånga som var uppe i den vanliga nivån. så vad säger ni? ska vi ta dehär provet och uppsatsen som en övning och göra om provet efter jul? -JATACK!

idag är det ålle, kommer bli fett najs. har hunnit vandra runt med vanessa på stan och jag inhandlade strumpbyxor och en grej till håret som jag ska ha ikväll. kvällen spenderas hos C med ett X antal personer, kommer bli grymt. sen vidare till ålle och lusseålle brukar aldrig sluta med fiasko. idag ska jag dansa, ja gud vad jag ska dansa!

snart (om typ femtio min) kommer emmie och vanessa hit. ska fixa oss, äta fudge och sen kila till C. innan det ska jag ha hunnit duscha och torka håret plus att ha satt i linserna, på rätt håll!!

jimmy sov här inatt också, han vandrade iväg vid tjugo i fem imorse. moaha. då mådde jag bra som fick ligga kvar och sova några timmar till. men iaf, vi hade det mys och det var underbart att få träffa honom igen! :)

puss / ida.

operation inställt matteprov

hurra, matteprovet är inte förrän nästa fredag och det innebär att jag kan ta det lite lugnt ikväll. egentligen skulle jag ha jobbat också men eftersom att jag bytte bort tiden på grund av provet så står jag nu ikväll utan ngnting att göra. eller jovisst, jimmy kommer ju! :D efter en vecka och tre dagar så är det äntligen dags att få träffa honom igen. så ikväll blir det mysmysmys! ska hinna se på oskyldigt dömd också, vare sig han vill det eller inte :P
nu har jag vart i badet iaf, läste ut min bok och den var väldigt bra faktiskt. amandas bröllop heter den. nu ska jag snart smörja in mina nyrakade ben och ta på mig lite kläder, sen ska nog jimmy snart komma inklampande genom dörren. om han hittar hit vill säga. för har gett honom uppdraget att hitta hit utan att jag går och hämtar honom på station, moaha. imorgon är det ålle, och jag är taggad till tusen! här ska festas (!)

läs tisdag.

dagen började toppen, taggade tjejer i gemensam buss till borås och för en gångs skull skulle vi missa den omtalade pastasalladen! alla var överlyckliga. men när vi kom fram kommer peter med nyheten, borås hade fixat pastasallad till oss, hurra! ledsna miner men när vi såg maten blev de bättre. Den här salladen innehöll kött (!), paprika, FETAOST, lök och annat som hör en pastasallad till. mycket bättre :D
vi spelade iaf grymt bra och efter två segrar , (7-0 & 2-0) var peter och mårten mer än nöjda! det var nästan att jag sprang runt och log på planen för jag var så grymt glad över att vara tillbaka och genom att få den adrenalinkick som matcher ger. det var rent ut sagt underbart, och att det gick bra var bara ett plus i kanten! men vi gjorde iaf vad vi kunde för emelie som har bihålsinflammation och i nästa omgång har vi våran Em ute på planen igen! :)
efter matcherna blev det donken och inventering på cheapy i trollhättan, tjänade iaf lite pengar denna gången förhoppningsvis! somnade rätt gött sen när jag väl kom hem, (:

julstämning

gårkvällen var en blandning av fudgebakande, hårfärgande och tittande i gamla skolkataloger. håret blev bra, fugden var himmelskt god med marchmallows i och pappas gamla skolkatalog orskade många skratt. allting tillsammans med emmie och det var en mycket bra kväll tills vi somnade ngn gång under natten. väcktes av väckarklockan klockan åtta och gick upp och gjorde min första fotbollsträning sen tre månader tillbaka medans emmie låg kvar i sängen. gott folk, i'm back in the game. foten höll och det var jättekul, bortsett från att min kondition är lika med noll.
emmie åkte vid ett och jag har feber, har pluggat lite fysik medans mitt huvud dunkar. jag ska jobba idag. om en timme. får se hur det går, knarkar ipren nu för måste ha pengarna. :/ men på frågan om jag mår bra så svarar jag nu nej. men jag ska ta på mig ett falskt leende, sminka över min rödmossiga hy och trä på mig en tomteluva. sen är jag redo för jobbet.
 ciao.

förvandling

hej där !
gick ner till stan efter skolan tillsammans med johan och kom fram till att mina stövlar läcker in, som fan också. jag hade nog ungefär halva atlanten när jag traskade in på lindex och frös som attan. på stan då, jag öpte hårfärg till både mig och emmie. ikväll blir det förvandling! sen så vandrade jag in på lilla blå och pratade med matilda lite. sen ett besök på eurosko där jag hämtade ut mina efterlängtade uggs! äntligen är dom tillbaka! :D


dedär alldeles underbara

kanske glömt att nämna att vi har snö här? wiii.

jag har ett stort begär just nu av att åka snowboard, har inte åkt på "riktigt" på två år nu, och då tänker jag på Åre. Förra året blev det tyvärr ingen skidresa, vet inte varför egentligen. det sög hårt. så jag fick nöja mig med våran lilla backe här i falköping och jag kan ju säga att den inte är någon höjdare. kan ju citera rikard sjöberg (?) ur när och fjärran när han sitter i alperna,  "jag kan säga såhär, det är mycket bättre än mössebergsbacken i falköping". fast förra året lyckades jag ändå med en bragd, fick med emmie ut i backen på min gamla bräda och oj vad det gick. haha. kan ju medge att det slutade med en nästan halvt bruten handled. men kul var det.
i år är jag iaf mer lottad än förra året, nu blir det troligtvis sälen & IDRE! idre är säkert och sälen hänger på ifall jag vill följa med eller inte. vilket lutar åt att jag vill det. jag längtar efter att kasta mig ut i backarna och glida nerför i hög fart, jag älskar det. min bräda är nog den bästa ägodel jag har, iaf den underbaraste. sån frihet den ger. nu blev det nästan ett kärleksinlägg tillägnad min bräda men vad jag ville få ut är, jag saknar att få åka snowboard!


20 dagar kvar till julafton

en trött bror körde mig till skolan imorse och det var nog bra det. innan jag började klä på mig efter frukosten så hann jag lägga mig och sova i fem omgångar. en utsliten ida klarade nog spanskaprovet med liten marginal. men klarade det gjorde jag nog iallafall, men hade svårt att koncentrera mig, trodde jag skulle somna hela tiden. men när jag väl lämnat in provet så ser jag johan kommer springande, " jaaag ( puuuuhhh) missa ( puusssst ) bussen! ( PUUUUUUST ).
så vissa hade det värre än jag.
klarade mig igenom dagen och vid dagens sista lektion lyssnade jag och john på dialekter, eller ja hela klassen lyssnade för sig själv i datasalen. vi hittade iaf fulaste dialekten i dalarna som är vårat landskap nu, lät förjävligt men kul hade vi.

ännu mera plugg ikväll, men först ska jag sova.
btw, känns som om jag bara skriver om vad jag gör på dagarna. men jag är för trött för att filosofera och komma på en massa att skriva om. ni får klara er fram till jullovet! :D

vad tycker ni om julkalenderna? trots mina tvivel så kan den nog bli rätt bra ändå, faktiskt.


livräddning

sicken dag i skolan. för en gångs skull så gick jag upp innan sju, duschade, fönade håret och tog på mig kläder. sen hann jag äta frukost framför julkalendern. vid kvart i trallade jag bort till sofie och fick skjuts av åsa. jag har hittat en som ser tröttare ut än jag på morgonen, andreas.

i skolan var det först kemilektion med labb, jag räka och fredrik var bra och hela gruppen fick till och med beröm för att ha jobbat tyst och bra.  ( vad har hänt med oss klassen?) sen var det håltimma och jag, johanna och anders förhörde varann som aldrig förr. på matten jobbade jag och på idrotten var det dags för årets bad och livräddning stod på schemat. jag fick vara först ut och skulle rädda vanessa. testen innehöll att man först skulle simma en vända fram och tillbaka med en livboj, ge livbojen till sin kompis i vattnet, dyka ner och hämta ett rep och sen bogsera sin kompis en vända fram och tillbaka. och gud vad jobbigt det var. plus att jag inte riktigt hade sett den bästa tekniken utan kom på efter halva streckan att man kunde fösa livbojen framför sig. efter livräddningen var det svenskaprov och jo dte gick nog rätt bra. efter engelskan slutade vi och jag tog som vanligt snålskjuts på vanessa hem! :D

ållympiad nästa vecka och jag är funktionär, klockan sju är det samling i odenhallen på fredagen.
och har jag missat att nämna att ållefestare är på torsdagen? taggad.

ikväll blir det spanskaprov och träning. yiihooo.

det här med kläder

nu har jag städat i min garderob, bara städat alltså och inte rensat. men ändå har jag upptäckt att mängder av de kläder jag har använder jag aldrig, och det innebär inte att jag tycker de ser fruktansvärda ut utan för att jag helt enkelt glömt bort dom. under det senaste året kan jag inte ens uppskatta hur mycket pengar jag lagt på nya kläder, utan att jag ens behöver det. men när man går och kikar i affärerna och ser allt nytt så vill man bara ha och ha och det är inte alltför sällan man kommer hem med något som hamnar i garderoben och används ytterst få gånger. jag vet inte hur många gånger folk har frågat ifall tröjan är ny när jag kanske köpte den för ett halvår sen. allt kommer inte till användning och det är väl det som kallas för onödigt köp. ändå vaknar man på morgonen och tycker att man inte har något att ha på sig, längtar efter shoppingen i göteborg och slänger på sig något man tkr man använt tusen ggr. jag funderar på att ha köpstopp nu på kläder, iaf tills julrean. nu är det julklappar som gäller och inget annat. (undrar hur länge det här håller) . ne nu ska jag försöka få mina kläder i garderoben till ngn nytta, för på en galje i mörkret utgör de inte direkt någon funktion.

Inventering på cheapy

har ni någon gång inventerat? då vet ni hur irriterande det är att ha räknat alla varor, skrivit en lapp och satt fast, för att sedan inse att det finns ännu fler av samma vara. att slå in siffror på dosan och sen upptäcka att man missat en och det bara är att radera alla för att börja om, och lönen. jag vill nog inte berätta hur mycket jag antagligen tjänade ihop idag, men skulle gissa att det rör sig om ca: 150 spänn. hurra! varför gör jag då detta? jo det vankas en italienresa i sommar med fotbollstjejerna och tomten, och vi samlar in pengar. känns nästan mer värt att sälja kakor, ngn som håller med mig? det enda bra den här kvällen på cheapy var fikat, jag åt min första lusskatt för iår och vräkte i mig godis och kakor. bantingen? gick väl inte så bra då, men vad gör man när man åker direkt från skolan och hade lunch vid halv elva.

nu blir det plugg igen, känns som om det är det enda jag skriver om men det är ungefär vad som tar upp mitt liv nuförtiden. sorgligt men sant. klockan nio blir det house, ser jag fram emot !

/ ida.

sugen på fest



ps, jag finner det otroligt irriterande att jag inte kan ladda upp vissa bilder.

drunknar snart

dagen gick mycket fort med bara tre lektioner. :) egentligen hade jag fyra men pratade med mårten och peter så jag fick gå till sjukgymnasten som planerat, slutade då halv tolv! :) tillsammans med jonas åkte vi och handlade lite käk, blev revben och potatissallad och oj vad gott det var. Hos sjukgymnasten blev det genomgång av nya övningar och så fick jag ett prov papper som jag ska göra på nästa träning för att se om foten håller, mårten och peter ville att jag skulle komma igång så fort som möjligt med tanke på skol-sm nästa vecka så nu är det snabba ryck som gäller! och hoppas foten håller.

nu är det plugg som gäller i massor, jag kommer inte att ha tid för mycket annat. men ska hinna med en promenad med clara senare ikväll också, måstemåstemåste! min piff åker till costa rica (?) nu i veckan och kommer vara borta en hel månad :( kommer sakna dig grymt men ska försöka att överleva iaf. :D

åh mamma har besök, fika vankas i köket.  plugget kan vänta en halvtimme iaf. (a)


1:a december

första december idag och var det någon av er som såg julkalendern?  inte jag iallafall. varje år har jag iaf sett första avsnittet för att sedan avgöra om den är värd att följa eller inte, undantaget var allrams höjdarpaket där jag inte såg ett avsnitt. jag  ville inte ge den en chans för tyckte den verkade urdålig, och det visade den sig nog också att vara. men iaf för att komma till saken, julkalendrar är bland det mysigaste som finns tkr jag (spec pelle svanslös, mysteriet på greveholm, sunes jul m.m ) och jag hade tänkt att gå upp lite tidigare imorse för att hinna se första avsnittet. och jag vet att jag är sjutton men barnprogram är bland det bästa som finns, (kalla mig barnslig eller inte) . men kvart över sju imorse så sov jag, väldigt gott också. I sömnen lyckades jag stänga av klockan och lyckades svara mamma när hon ropade, utan att komma ihåg ett dyft av det. så ikväll gäller julkalendern, första avsnittet får fanimej inte missas!


RSS 2.0